Admini pro vás (99 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

Admini pro vás

Správci:Systém, Amunak, apophis, ixiik
Popis:Máte dotaz na nějakého admina? Chcete s adminy něco pořešit? Chcete si postěžovat? Zde je pro vás to správné místo!
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
toto je systémová (oficiální) diskuze
Nástěnka:
Tato diskuze slouží ke komunikaci s administrátory serveru Aragorn.cz

Řešte s námi to, co se Vám líbí, nelíbí, co se Vám nelíbí na práci správců, adminů, nebo koho byste naopak pochválili za nějaký vhodný zásah či pomoc.

Berte to zde, prosím, jako otevřenou diskuzi, kde nic kolem adminů a správců není tabu. Nebojte se vyslovit svůj názor.

Jedinou podmínkou je, že vše bude v rámci slušnosti.

Bug - pokud jste nalezli chybu, tak ji hlaste v této diskuzi.
Aragorn vývoj - máte-li návrh, co byste chtěli vylepšit, upravit nebo zrušit, tak k tomu slouží tato diskuze.
Aragorn.cz počtvrté - pokud se chcete zapojit do vývoje nové verze Aragornu dobrým nápadem či podobně, tak můžete v této diskuzi

• Jak na obrázky, formátovaný text a jiné "vychytávky" pro Nástěnku Jeskyně, Diskuzí a do Poznámek pro PJe?
Stačí se podívat na Jak psát web, třeba tam najdete nějaký ten zajímavý návod a pak už se jen trochu snažit. Učení hrou.

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 3121 příspěvků|⇐ 1 ... 97 98 99 100 101 102 103 ... 157 ⇒|

Grom - 12. dubna 2011 08:35
Grom

Hoši já Vám nevím, Edwin založil jeskyni jako provokaci, vyloženě pádný důvod pro její zakázání nebyl. Dobrý smázla se, byť z ní doslova křičelo, že se jedná pouze o zkoušení, kam až může dojít. Po svém si postěžoval, to taky beru, patří to ke hře. Ale tu touhu, aby se k tomu vyjádřili Buri, Ask, Python a případně další vyjma adminů, přihřáli si na tom z nějakých nevysvětlitelných pohnutek polívčičku (u Buriho mě to nepřekvapuje, těžko bych hledal diskuzi, kde nějakým způsobem "neotravuje"), nechápu. Dyť vy tím klesáte pod jeho úroveň. Takže bych byl s prohlášeníma týkajících se např. koncentrace kokotů dost opatrný, samozřejmě se tím nechci nikoho dotknout, každý ať si přebere sám.
Neodsuzujte masturbaci! Je to SEX s tím, koho máte nejraději.

Python - 12. dubna 2011 07:01
Python

<provokace>
Prosím vás, kdo je to vlasatně ten MegaEdwin? Příjde mi jako blbec.
</provokace>
Člověk není nikdy dost chytrý, dost bohatý a dost ozbrojený. I´ll Chuck you!

Zob - 11. dubna 2011 22:18
Zob

Je potřeba aby si (možná nejen) MegaEdwin rozšířil znalost zákonů a pravidel. Ač to nerad říkám, tak nikoliv těch fyzikálních, či matematických a už vůbec ne právních. Spíše etických.

Toto pravidlo jsem našel v Bibli. No tak dobře, přiznám se - na Wikipedii.
"Jak chcete, aby lidé jednali s vámi, tak jednejte vy s nimi."

Pokud větu aplikujeme na kontext událostí, tak asi bude znít takto:
"Když nebudeš na adminy ošklivý, zvýší se pravděpodobnost, že ti nebudou mazat jeskyně."
---

ixiik - 11. dubna 2011 21:55
ixiik

Tak stačilo. tahle debata sem už dáááávno nepatří.

Běžte si dokazovat kdo má větší koule do jiné diskuze, nebo ještě lépe přes poštolku.
Byl jsem na AraLARPu I, II, ... IX, AraPaintBallu I a II, , Castle LARPu II, III, PragoConu 2007, 2008, 2009, CONVENTIcONu 2009, účastnil se akce AraSponzoring Zoo, těším se na NAL :). Jo - Žiju Aragornem, no a?

Amunak - 11. dubna 2011 21:51
Amunak

AskadrinSidlong 11. dubna 2011 21:11
:-D
🐺

AskadrinSidlong - 11. dubna 2011 21:11
AskadrinSidlong

MegaEdwin 11. dubna 2011 21:10

Myslím že až odejdeš koncentrace kokotů půjde zpět na nulu ;)
Ten kdo dokáže žít život, s vědomím vlastní průměrností a faktem že není zvláštní, je Hrdina... (I'll Chuck you!)

MegaEdwin - 11. dubna 2011 21:10
MegaEdwin

Koncentrace kokotu tu prekrocila unosnou mez, takze v teto diskuzi to balim. Amunak si bude muset najit novy zdroj zabavy.

AskadrinSidlong - 11. dubna 2011 21:08
AskadrinSidlong

Scout 11. dubna 2011 21:06

Přiznejme že v roce raz dva tři nebreč když to tu s velkým divadlem a prostředníkem ukazovaným na všechny strany opouštěl udělal si drsňácké jméno. I mě to přišlo vostrý... Ale se svým návratem, všechno co tu po něm zbylo shořelo jako voskovanej papír...
Ten kdo dokáže žít život, s vědomím vlastní průměrností a faktem že není zvláštní, je Hrdina... (I'll Chuck you!)

Taury - 11. dubna 2011 21:08
Taury

Amunak 11. dubna 2011 21:07

:-D

MegaEdwin 11. dubna 2011 21:07

Tobě už není pomoci. Už jen zatáhni za šňůru a spláchni se.
Milovat znamená žít.

Amunak - 11. dubna 2011 21:07
Amunak

Ede, nikam nechoď. Jestli půjdeš na nádor, nevím, kde se pak budu po večerech bavit. Televize není a když nebudou ani tvoje příspěvky...
🐺

MegaEdwin - 11. dubna 2011 21:07
MegaEdwin

AskadrinSidlong 11. dubna 2011 21:05
jaka slava? Kdybych chtel slavu, tak jdu do superstar a ne prudit par asocialu na arag. Radsi s tim matrosem nehazarduj.

Scout - 11. dubna 2011 21:06
Scout

AskadrinSidlong 11. dubna 2011 21:05
Jeho ... co?
Člověk je bohatý pouze svými přáteli.

AskadrinSidlong - 11. dubna 2011 21:05
AskadrinSidlong

MegaEdwin 11. dubna 2011 21:02

Reaguji na tebe a tvůj rozhněvaný post. Čekal bych že si sám sebe budeš vážit víc než aby jsi mě označil za někoho kdo píše jen tak pro nic za nic. Asi jsem tě přecenil.

Přijde mi že se tu pořád nějakým způsobem jen snažíš otrávit vzduch. A čím víc se ti to nedaří a aragornští s tebou vyj*bají tím víc se tvoje snaha zvyšuje. Kdy už ti dojde že tvoje sláva vyhasla?

Buri the Great - 11. dubna 2011 21:04
Buri the Great

MegaEdwin 11. dubna 2011 21:02
To si troufáš docela dost.
http://napady.aragorn.cz

MegaEdwin - 11. dubna 2011 21:02
MegaEdwin

AskadrinSidlong 11. dubna 2011 21:01
Intelektove mozna nevynikam, ale v porovnani s nekym, kdo pise do diskuzi jen proto, aby mohl prohodit nejaky svy radoby moudro, aniz by na neco konkretniho reagoval, jsem na tom troufam si rict o neco lip.

Taury - 11. dubna 2011 21:02
Taury

MegaEdwin 11. dubna 2011 21:00

Až po tobě.
Milovat znamená žít.

AskadrinSidlong - 11. dubna 2011 21:01
AskadrinSidlong

MegaEdwin 11. dubna 2011 21:00

zato ty jsi duchem bohatý ;)

MegaEdwin - 11. dubna 2011 21:00
MegaEdwin

Vaše jeskyně Harém byla administrátorem hater smazána.
Doporučuji raději dát inzerát na server libimseti.cz

Heh, vy jste fakt banda chudaku.

MegaEdwin - 11. dubna 2011 20:59
MegaEdwin

To bys mohl. Pak by sis taky mohl nekdy sednout a zamyslet se nad sebou, jestli s tebou treba nahodou neni neco spatne.

hater - 11. dubna 2011 20:55
hater

MegaEdwin 11. dubna 2011 20:54
má schopnost mazat má velmi široké uplatnění :-) a jde mi to dobře, díky za optání

Vypisuje se 20 z celkem 3121 příspěvků|⇐ 1 ... 97 98 99 100 101 102 103 ... 157 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)