Aragornské srazy (120 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

Aragornské srazy

Správci:Merredith, Kasparek, Mia.Dasia, Ramon, Saltzhornia, Scout
Popis:Srazy a setkání, malá i velká, vážná i nevážná a hlavně...Aragornská :o)
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
Nástěnka:

Aragorn srazy

Zobrazit/Skrýt již uskutečněné srazy

Pokud chcete zapsat sraz na nástěnku, pošlete poštolku !!!

Chystané srazy :
POZOR! POZOR!
AraSluníčkováČajovna s AraAnarion!

Kdy:1.3. 2014 (v sobotu)
Kde:Sraz 12:30-12:45 Hlavní nádraží - Luxor
Kam dál:Krulovo doupě - kamkoliv nás nohy zavedou.
Kdo: Naše úžasné slunéčko Anarion! Nikdy nechybějící osina v zadnici KAšpárek, Nailin možná i s doprovodem, Meredith přinese i něco k zakousnutí! Saltz a její historky o elektrifikaci Prahy.
Kontakt:725 997 667 - od jedné půjdeme do čajovny Krulovo doupě - je tam špatný signál.

BITVA
Zpěvy pohanské - Otčina.

Termín: Ještě nebyl stanoven(předpoklad je 1.víkend v dubnu)
Kde: Klánovický les
O co se jedná:
2.Ročník bitvy navazující na úspěšnou serii bitev o Vlčí máky. Jedná se o jednodení bitvu pro nováčky i ostřílené dobrodruhy. Každý kdo by projevil zájem - nechť dá o sobě vědět sem do diskuze, nebo do poštolky.

ARAGORNSKÁ VODA
Přátele, kamarádi i Vy ostatní... slyšte má slova (to jako, že si přečtete ty nesmysli, co sem napíšu)

Jelikož Aragornský sraz byl úspěšný - čtěte VELE ÚSPĚŠNÝ! Bylo by fajn se zase sejít. Další menší setkání aragornských je naplánováno na: 18.12.2015

INFO K SRAZU!!!

KDY: 18.12.2015
16:15 SRAZ NA I.P.PAVLOVA
A následný přesun do ANDĚLSKÉ ČAJOVNY - 16:30
Místo:PRAHA Andělská čajovna - use the fucking google!

Následný přesun za alkoholy možný!!!(možná Elysium)
Co s sebou! Kartičku s vlastním nickem, kterou budou povinně nosit všichni které neznám.
Tabulku čokolády.
Oslavnou báseň na moji maličkost.
Vše bude zkontrolováno ochrankou u vstupu do objektu!

Hlaste se kdo dorazí!
Lidi kteří přijdou:

Liwien
Hullak +1
murthag
Bailey
Darwin
Askadrin
Nailin
DS!!!!
ENCA - jestli ne tak sis to u mě pokazil kámo!
Pavel
Deloran - toho nikdo nepozná, protože přijde bez jmenovky!
Bejdouzouzus!
Amunak
Imwu

Prosím zahlasujte v anketě - jestli by jste o podobnou akci měli zájem. Váš užasný srazotvůrce Kašpárek.

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 8353 příspěvků|⇐ 1 ... 118 119 120 121 122 123 124 ... 418 ⇒|

v.e.n.c.a - 17. prosince 2009 19:39
v.e.n.c.a

Harakan 17. prosince 2009 16:29
klid já jedu domů z koleje až 23. odpoledne :D
NEČUM NA MĚ, NEBO TI USEKNU RUKU!!!

AskadrinSidlong - 17. prosince 2009 19:32
AskadrinSidlong

Valeria 17. prosince 2009 19:29
a rezervuješ je jako bonus?

...o přijde i to hrozně trapácký se plížit s váma... :D
Ten kdo dokáže žít život, s vědomím vlastní průměrností a faktem že není zvláštní, je Hrdina... (I'll Chuck you!)

Valeria - 17. prosince 2009 19:29
Valeria

Ask:

Mno...jestli se chceš přihlásit, tak pošli do poštolky kolik lístků chceš :P
Štěstí se plíží ztichlým světem, jenva co noha nohu mine, jednou je vítáme a jindy smetem, a ono pokaždé je jiné. Lady Valeria Aragornská

AskadrinSidlong - 17. prosince 2009 19:26
AskadrinSidlong

Valeria 17. prosince 2009 16:24

jestli kvůli té tvé bandě nezbudou místa pro naší armádu utrhnu ti ušiska jasné? :D
Ten kdo dokáže žít život, s vědomím vlastní průměrností a faktem že není zvláštní, je Hrdina... (I'll Chuck you!)

Derek - 17. prosince 2009 16:29
Derek

Eugenio 17. prosince 2009 16:25
aspon ze tak - ale štv mě, jak se každej v pondělí někde fláká a já musím dřepet v ústí.
http://www.youtube.com/watch?v=HUjWH1wmL-M&feature=related-----------------------------http://www.youtube.com/watch?v=iTv9UWSpxQY&feature=related

Valeria - 17. prosince 2009 16:25
Valeria

Harakan:
Klid mi 21. taky dřepíme ve škole ;)

Štěstí se plíží ztichlým světem, jenva co noha nohu mine, jednou je vítáme a jindy smetem, a ono pokaždé je jiné. Lady Valeria Aragornská

Eugenio - 17. prosince 2009 16:25
Eugenio

Harakan 17. prosince 2009 16:20
Nejsi v tom sám ;)
Život by se dal charakterizovat jedním slovem - hustý. Je totiž hustý jako řeka sraček, po které plujeme kánoí. Někdy ztratíme pádla, někdy i kanoi.

Valeria - 17. prosince 2009 16:24
Valeria

Již jste viděli ukázky, plakáty nebo vám někdo náruživě vyprávěl, ale sami jste ještě neshlédli? Pojďte se s námi podívat do kina! Již máme utvořenou malou skupinku lidí, tak se k nám přidejte.

21.12.2009

Jdeme do kina Village cinemas a film začíná v 17:00. Jdeme na 3D Digital, jen tak pro informaci ;)

Cena je 179Kč za 1 člověka-pro dospělého, dítě i studenta, díky slevě kterou mívají každé pondělí. (Po dlouhém studování ceníku jsem došla k tomuto závěru xD ) Jen tak pro ilustraci-ve úterý už by dospělý zaplatil za jeden lístek 219Kč.

Sraz v 16:00 na I.P.Pavlova před Mc´Donaldem. Odtamtud přesun na Anděl, kde posbíráme zbytky - prosím ale, aby se nejpozději v 16:20 dostavily do kina.

Lístky budu objednávat zítra večer (18.12.2009) kolem 22. hodiny, Do této doby se můžete přihlašovat mě do poštolky.

Peníze budu vybírat potom, co se sejdeme v kině, tak prosím, aby se dostavili všichni, kdož se upíší.

Již přihlášení:
Valeria
Taury
Miška
Buri the Great
Tomáš Vlk (z Valískovi školy)
Michal Svoboda (z Valískovi školy)
Jasmína/Smí (z Valískovi školy)
Terka (z Valískovi školy)
Ríša (z Valískovi školy)
Maky (z Valískovi školy)

Případné další informace můžete nalézt zde: http://www.villagecinemas.cz/program-andel.html

Derek - 17. prosince 2009 16:20
Derek

Valeria 17. prosince 2009 16:15
Přeju příjemnou zábavu.

(PROČ kua všichni maj 21. a22. volno a mi jak debilové sme ve škole a píšem testy???)
http://www.youtube.com/watch?v=HUjWH1wmL-M&feature=related-----------------------------http://www.youtube.com/watch?v=iTv9UWSpxQY&feature=related

Eugenio - 16. prosince 2009 16:54
Eugenio

Liwien 16. prosince 2009 14:17
Na jaře by snad teoreticky mohl být Slunovrat :)
Život by se dal charakterizovat jedním slovem - hustý. Je totiž hustý jako řeka sraček, po které plujeme kánoí. Někdy ztratíme pádla, někdy i kanoi.

Liwien - 16. prosince 2009 14:17
Liwien

Vážení že já na ty fotky koukala:-( já se na vás tak těšila:-( ach jo už aby byla další velká hostina
Žvojt je boj.........tak se pozabíjejte a já bych s dovolením prošla :-P

Bejdouzus - 16. prosince 2009 09:51
Bejdouzus

hopla..
Pokud uděláš věci správně, lidé si nebudou vůbec jestli jsi vůbec něco udělal.

Bailey - 16. prosince 2009 09:38
Bailey

Což mi připomíná, že mě máma málem zastřelila, když jsem jí oznámila, že půjdu na pillow fight na Staromák :-D

Takže I'm so sorry, ale nikam nesmim :-(
Sex není problém; celibát ano.

Eugenio - 16. prosince 2009 07:17
Eugenio

Hustý

Scout - 16. prosince 2009 07:10
Scout

Bobku ? Ono už se to profláklo ?
Člověk je bohatý pouze svými přáteli.

Bejdouzus - 16. prosince 2009 00:13
Bejdouzus

Bailey 15. prosince 2009 23:05
a ještě stihne potštářovkuXD
Pokud uděláš věci správně, lidé si nebudou vůbec jestli jsi vůbec něco udělal.

Bailey - 15. prosince 2009 23:05
Bailey

Harakan 15. prosince 2009 22:35
Není problém dorazit krapet později, bobku

Derek - 15. prosince 2009 22:35
Derek

pavel 15. prosince 2009 20:37
hm, tak zájem by byl, ale z ústí jezdím ze školy právě na tu šestou nejdřív. Nestíhám, ani náhodou.

Bailey - 15. prosince 2009 21:04
Bailey

pavel 15. prosince 2009 20:37
Uvidíme, snad se mi to povede...

pavel - 15. prosince 2009 20:37
pavel

Tak jsme dostal nápad.
Sraz (rychlosraz ? ) Ve čtvrtek(17.12) v Praze cca od 18:00(nebo o něco málo dříve) v čajovně shi-sha na českomoravské. Hlaště se kdo by mněl zájem.
// Poznámka: Na internetu budu naposled ve čtvrtek dopoledne.
Slova jsou jen prázdné skořápky.

Vypisuje se 20 z celkem 8353 příspěvků|⇐ 1 ... 118 119 120 121 122 123 124 ... 418 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)