Aragornské srazy (148 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

Aragornské srazy

Správci:Merredith, Kasparek, Mia.Dasia, Ramon, Saltzhornia, Scout
Popis:Srazy a setkání, malá i velká, vážná i nevážná a hlavně...Aragornská :o)
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
Nástěnka:

Aragorn srazy

Zobrazit/Skrýt již uskutečněné srazy

Pokud chcete zapsat sraz na nástěnku, pošlete poštolku !!!

Chystané srazy :
POZOR! POZOR!
AraSluníčkováČajovna s AraAnarion!

Kdy:1.3. 2014 (v sobotu)
Kde:Sraz 12:30-12:45 Hlavní nádraží - Luxor
Kam dál:Krulovo doupě - kamkoliv nás nohy zavedou.
Kdo: Naše úžasné slunéčko Anarion! Nikdy nechybějící osina v zadnici KAšpárek, Nailin možná i s doprovodem, Meredith přinese i něco k zakousnutí! Saltz a její historky o elektrifikaci Prahy.
Kontakt:725 997 667 - od jedné půjdeme do čajovny Krulovo doupě - je tam špatný signál.

BITVA
Zpěvy pohanské - Otčina.

Termín: Ještě nebyl stanoven(předpoklad je 1.víkend v dubnu)
Kde: Klánovický les
O co se jedná:
2.Ročník bitvy navazující na úspěšnou serii bitev o Vlčí máky. Jedná se o jednodení bitvu pro nováčky i ostřílené dobrodruhy. Každý kdo by projevil zájem - nechť dá o sobě vědět sem do diskuze, nebo do poštolky.

ARAGORNSKÁ VODA
Přátele, kamarádi i Vy ostatní... slyšte má slova (to jako, že si přečtete ty nesmysli, co sem napíšu)

Jelikož Aragornský sraz byl úspěšný - čtěte VELE ÚSPĚŠNÝ! Bylo by fajn se zase sejít. Další menší setkání aragornských je naplánováno na: 18.12.2015

INFO K SRAZU!!!

KDY: 18.12.2015
16:15 SRAZ NA I.P.PAVLOVA
A následný přesun do ANDĚLSKÉ ČAJOVNY - 16:30
Místo:PRAHA Andělská čajovna - use the fucking google!

Následný přesun za alkoholy možný!!!(možná Elysium)
Co s sebou! Kartičku s vlastním nickem, kterou budou povinně nosit všichni které neznám.
Tabulku čokolády.
Oslavnou báseň na moji maličkost.
Vše bude zkontrolováno ochrankou u vstupu do objektu!

Hlaste se kdo dorazí!
Lidi kteří přijdou:

Liwien
Hullak +1
murthag
Bailey
Darwin
Askadrin
Nailin
DS!!!!
ENCA - jestli ne tak sis to u mě pokazil kámo!
Pavel
Deloran - toho nikdo nepozná, protože přijde bez jmenovky!
Bejdouzouzus!
Amunak
Imwu

Prosím zahlasujte v anketě - jestli by jste o podobnou akci měli zájem. Váš užasný srazotvůrce Kašpárek.

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 8353 příspěvků|⇐ 1 ... 146 147 148 149 150 151 152 ... 418 ⇒|

apophis - 27. října 2009 10:05
apophis

v 16 hodin jedu z Prahy - Hlaváku do Plzně, vlakem. Kdo se chce přidat, tak v 15:45 nad eskalátory u druhých tabulí odjezdů.
Jsem obludný fantazák, jenž z temnoty svého doupěte leze kam se mu zachce a kdy se mu zachce.

Mia.Dasia - 27. října 2009 10:01
Mia.Dasia

Saltzhornia 27. října 2009 09:58

někde dole pod tímjsme psala že vyzvednutí a přenocování zajišťuje azylový dům(byt) Ramon a Mia

vyzvednout můžu v průběhu dne...

ještě jednou číslo728 400 325

Saltzhornia - 27. října 2009 09:58
Saltzhornia

Tak lidi, utnu trochu tuhle debatu a budem se chvíli věnovat praxi.

Kdo potřebuje vyzvednout na náměstí? Kdo potřebuje vyzvednout někde na nádraží a nebo potřebuje alespoň popis cesty?

A máte všichni domluvené spaní?
I pád na hubu je pohybem vpřed...

Eugenio - 27. října 2009 09:50
Eugenio

Nailin 27. října 2009 09:49
Přesně tak... Plány jsou k ničemu, jelikož to stejně dopadne jinak
Život by se dal charakterizovat jedním slovem - hustý. Je totiž hustý jako řeka sraček, po které plujeme kánoí. Někdy ztratíme pádla, někdy i kanoi.

Nailin - 27. října 2009 09:49
Nailin

Mia.Dasia 27. října 2009 09:46
Tak bych to neřekla. Prostě si myslím, že se to celé nějak vyvrbí a je zbytečné tu řešit, jak by to mělo probíhat :)

Plynutí je základní forma pohybu časem, tak to nechme plynout ;)
Zapomenout co bude příště / a neváhat a znovu jít / ve stínu léta přes strniště / a bosé srdce nezradit

Mia.Dasia - 27. října 2009 09:46
Mia.Dasia

Nailin 27. října 2009 09:45
taky už to tady nemůžeš sledovat..?

Eugenio - 27. října 2009 09:46
Eugenio

Mia.Dasia 27. října 2009 09:45
Tak tak... Slova jsou k ničemu, jelikož v jisté fázy mohou jen ublížit
Život by se dal charakterizovat jedním slovem - hustý. Je totiž hustý jako řeka sraček, po které plujeme kánoí. Někdy ztratíme pádla, někdy i kanoi.

Nailin - 27. října 2009 09:45
Nailin

Neřešte to už. Prostě se sejdete a připomenete si ho. S jeho rodiči a posléze bez.
Můžete si naplánovat, že nebudete truchlit, ale připomenete si ho vesele. A najednou zjistíte, že to nejde. Nebo se můžete bát, že se tam rozbrečíte. A najednou zjistíte, že to nejde, protože Norfin byl příliš veselý kluk.

Takže prostě pozvedněte číše (s jakýmkoliv obsahem) k jeho jménu. Tečka.
Zapomenout co bude příště / a neváhat a znovu jít / ve stínu léta přes strniště / a bosé srdce nezradit

Mia.Dasia - 27. října 2009 09:45
Mia.Dasia

víte idální by bylo kdyby si každý nechal své dobře míněné rady na dobu až nebou vzbuzovat tolika roporuplných pocitů...

Nejlepší je řict že se večer sejdeme a vzpomenema na to hezký

Eugenio - 27. října 2009 09:43
Eugenio

Gran 27. října 2009 09:42
A Nuhla... Nuhla pro něj byl mladší bratr

Gran - 27. října 2009 09:42
Gran

apophis 27. října 2009 09:39

Já jsem to pochopil. Jen si uvědom, že těžko tam budeme nějak víc slavit, dokud tam budou jeho rodiče...

apophis - 27. října 2009 09:39
apophis

Gran 27. října 2009 09:31

asis nepochopil, co jsem se snažil napsat. Ale to se stává.

Eugenio 27. října 2009 09:36

pochopení mám taktéž, jen jsem vyjádřil svůj názor, že by se nic nemělo přehánět.
Jsem obludný fantazák, jenž z temnoty svého doupěte leze kam se mu zachce a kdy se mu zachce.

Eugenio - 27. října 2009 09:38
Eugenio

Eugenio 27. října 2009 09:36
JInak pro mě svět neskončil... Jen mám důvod žít víc na plno, abych uctil kóčovu památku úsměvem a radostí. Úsměv mi ho totiž docela dobře připomene

Eugenio - 27. října 2009 09:36
Eugenio

apophis 27. října 2009 09:00
Mě už také štve, jak se to všude řeší, všude se truchlí, ale mám pro to pochopení. Kóča byl milionový člověk. A jak říkal Gran, tohle asi jen tak neřekneš někomu, kdo ho znal ze všech nejlépe...

Pro mě to je třeba ztráta obrovská. Sice umíraj lidi, ale ne mí přátelé. Děnně mi neumře deset kamarádů. A titul kamarád u mě má jen málo lidí

Gran - 27. října 2009 09:31
Gran

Už tě vidím, jak to vykládáš jeho rodičům.

Elohir - 27. října 2009 09:13
Elohir

Dám ti za pravdu, myslím, že je to docela rozumný nápad..
Jen mi je líto, že se nemohu dostavit, přeci jen je to pro mě dost daleko a zítra ráno už musím být jinde.. :(

Myslím že slz a podobných věcí bylo dost a každý si to v sobě ujasnil tak nějak sám a svým způsobem.. Není nic horšího, než hromadně brečet, vyčítat si co kdo nestihl atd.. Mnohem lepší je si říct vzpomínky, které s ním kdo prožil a které jeho rodiče neznají a možná pro ně budou zajímavé.. Zazpívat si písničky, které jisto jistě zpíval s ostatními na larpech a vzdát mu poctu tak, jako na srazu kdyby tam byl..

Ještě jednou se omlouvám že nedorazím, ačkoliv bych ráda vzdala poctu výbornému člověku jako byl Norfin..

PS: nezapomeňte na: My jsme potichu!!!

apophis - 27. října 2009 09:00
apophis

Všichni to prožívají, všichni truchlí. Jistě, to je v pořádku.

Jen to prosím nepřehánějte, protože svět tímhle nekončí a už vůbec se nezastaví. Pokud vím, tak byl původně plánovaný sraz v Plzni, který se kvůli okolnostem "jen" přesunul o několik dní dopředu. Ne nutně z tohoto srazu musíme udělat jen vzpomínkovou akci. Ostatně - chcete celou dobu jen smutnit a vzpomínat? Kytara, vodnice, nic?

Už teď mi to celé přijde lehce na hraně, a vím, že s tímhle názorem tu nebudu za nikoho příjemného... jenže racionální důvody pro trochu té střízlivosti v celém tom kolotoči jsou.

Hodilo by se skoro říct: moc to prožíváte, truchlete, prokazujte soustrast rodině, ale podpořte je ve smyslu že tohle není konec světa. Že vzpomínky jsou hlavně hezké a pozitivní, že prostě Aragorn pro něj byl super banda podobně laděných a všelijak unikátních a rozmanitých bláznů.

Ale proboha, na světě umírá denně moc lidí na to, abychom nad každým hromadně truchlili po dobu delší, než je vhodné.

... můj názor.

zombiccek - 27. října 2009 08:09
zombiccek

připijte mu dnes i za mě..původně jsem myslela, že bych i dorazila(sice jsem ho neznala, ale mohla bych podpořit ty, co na tom budou bídně),ale nakonec to nezvládám ani časově, ani peněžně...takže jak říkám, připijte mu i za mě a všem vám přeji hodně síly..
a každej aragorňan si zaslouží být nejlepší takže *zvedne ruku*...
"Miluješ-li, nezáleží na tom, jestli stavíš katedrály nebo škrabeš v kuchyni brambory." Dante Alighieri

Taury - 27. října 2009 07:55
Taury

Mia.Dasia 27. října 2009 07:51

ZA to si zaslouží obdiv, protože tohle pro ně nebude vůbec lehké.
Milovat znamená žít.

Mia.Dasia - 27. října 2009 07:51
Mia.Dasia

Bailey 27. října 2009 07:47

Určitě.. Přeci jen se nescházíme všichni kvůli tomu aby jsme se během dvaceti minut motali v deliriu ale vzpoměli na Narfina.Já tedy nevím jak ostatním ale mě se ani pít nechce.

pokud se někdo napít chce tak dobře ale hlavní je zavzpomínat na Michala

jen ještě jsem ráda že přijedou i Norfovo rodiče..

Vypisuje se 20 z celkem 8353 příspěvků|⇐ 1 ... 146 147 148 149 150 151 152 ... 418 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)