Aragornské srazy (152 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

Aragornské srazy

Správci:Merredith, Kasparek, Mia.Dasia, Ramon, Saltzhornia, Scout
Popis:Srazy a setkání, malá i velká, vážná i nevážná a hlavně...Aragornská :o)
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
Nástěnka:

Aragorn srazy

Zobrazit/Skrýt již uskutečněné srazy

Pokud chcete zapsat sraz na nástěnku, pošlete poštolku !!!

Chystané srazy :
POZOR! POZOR!
AraSluníčkováČajovna s AraAnarion!

Kdy:1.3. 2014 (v sobotu)
Kde:Sraz 12:30-12:45 Hlavní nádraží - Luxor
Kam dál:Krulovo doupě - kamkoliv nás nohy zavedou.
Kdo: Naše úžasné slunéčko Anarion! Nikdy nechybějící osina v zadnici KAšpárek, Nailin možná i s doprovodem, Meredith přinese i něco k zakousnutí! Saltz a její historky o elektrifikaci Prahy.
Kontakt:725 997 667 - od jedné půjdeme do čajovny Krulovo doupě - je tam špatný signál.

BITVA
Zpěvy pohanské - Otčina.

Termín: Ještě nebyl stanoven(předpoklad je 1.víkend v dubnu)
Kde: Klánovický les
O co se jedná:
2.Ročník bitvy navazující na úspěšnou serii bitev o Vlčí máky. Jedná se o jednodení bitvu pro nováčky i ostřílené dobrodruhy. Každý kdo by projevil zájem - nechť dá o sobě vědět sem do diskuze, nebo do poštolky.

ARAGORNSKÁ VODA
Přátele, kamarádi i Vy ostatní... slyšte má slova (to jako, že si přečtete ty nesmysli, co sem napíšu)

Jelikož Aragornský sraz byl úspěšný - čtěte VELE ÚSPĚŠNÝ! Bylo by fajn se zase sejít. Další menší setkání aragornských je naplánováno na: 18.12.2015

INFO K SRAZU!!!

KDY: 18.12.2015
16:15 SRAZ NA I.P.PAVLOVA
A následný přesun do ANDĚLSKÉ ČAJOVNY - 16:30
Místo:PRAHA Andělská čajovna - use the fucking google!

Následný přesun za alkoholy možný!!!(možná Elysium)
Co s sebou! Kartičku s vlastním nickem, kterou budou povinně nosit všichni které neznám.
Tabulku čokolády.
Oslavnou báseň na moji maličkost.
Vše bude zkontrolováno ochrankou u vstupu do objektu!

Hlaste se kdo dorazí!
Lidi kteří přijdou:

Liwien
Hullak +1
murthag
Bailey
Darwin
Askadrin
Nailin
DS!!!!
ENCA - jestli ne tak sis to u mě pokazil kámo!
Pavel
Deloran - toho nikdo nepozná, protože přijde bez jmenovky!
Bejdouzouzus!
Amunak
Imwu

Prosím zahlasujte v anketě - jestli by jste o podobnou akci měli zájem. Váš užasný srazotvůrce Kašpárek.

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 8353 příspěvků|⇐ 1 ... 150 151 152 153 154 155 156 ... 418 ⇒|

Valeria - 25. října 2009 20:10
Valeria

Na slzách,
jež vítr z tváří sfouk,
vzpomínkách,
když do mysli ses kouk.

Všechno, cos nestihl, ty můžeš již,
a pokoj duši.
Ve zbroji zlaté po nebi si chodíš,
a jak ti sluší.

Koukám se na noční nebesa,
jak mraky pomalu plynou,
však žádná hvězdička neklesá,
od včera vídávám jinou,
co sama plesá.

Chybíš mi...a budeš chybět vtipálku, na kterýho jsem musela téměř vyšplhat, abych ho mohla kousnout, ale povedlo se. Mám tě moc ráda...

Štěstí se plíží ztichlým světem, jenva co noha nohu mine, jednou je vítáme a jindy smetem, a ono pokaždé je jiné. Lady Valeria Aragornská

ixiik - 25. října 2009 19:43
ixiik

:(
Byl jsem na AraLARPu I, II, ... IX, AraPaintBallu I a II, , Castle LARPu II, III, PragoConu 2007, 2008, 2009, CONVENTIcONu 2009, účastnil se akce AraSponzoring Zoo, těším se na NAL :). Jo - Žiju Aragornem, no a?

Hamlet - 25. října 2009 18:32
Hamlet

Kdyby to tak šlo v pondělí, protože v utery musim bejt doma kvuli praci. :(
weredragon.net

Bailey - 25. října 2009 16:32
Bailey

Určitě do Plzně přijedu...
Budu potřebovat někoho, kdo mě v pokročilých hodinách večerních odtáhne k sobě domů, kde budu moct přespat (asi toho nebudu sama schopná...mám dojem, že se hrozně opiju).
Spacák mám vlastní.
Sex není problém; celibát ano.

Mia.Dasia - 25. října 2009 16:28
Mia.Dasia

jen taková věc.. pokud bude někdo potřebovat přespat azylový dům( byt) Ramon a mia je otevřen.. jen poněkud za stěhovacího režimu. to znamená že pro spoustu lidí je tu prozatím prázdná místnost( dřívě obývák)

Takže prostě spacák .. karimatku s sebou.

Taury - 25. října 2009 14:37
Taury

Sakra ... Byla s tebou sranda. Lidi už tu řekli snad všechno. Tak co já můžu víc říct? Nic .. jen že mají pravdu. Budeš nám tu chybět. Aspoň to tam pořádně rozfofruj ať se na nás připraví až tam jednou vpadnem.
Milovat znamená žít.

Derek - 25. října 2009 14:21
Derek

Nemůžu tomu uvěřit... Byl to úžasnej kluk a skvělý kamarád, nikdy neskazil srandu. Bude mi moc chybět.
http://www.youtube.com/watch?v=HUjWH1wmL-M&feature=related-----------------------------http://www.youtube.com/watch?v=iTv9UWSpxQY&feature=related

Saltzhornia - 25. října 2009 14:19
Saltzhornia

Takže je rezervován velký stůl U Conana. Kdo neví, kde to je, vyzvednu ho v 18:15 u kostela.
I pád na hubu je pohybem vpřed...

Mia.Dasia - 25. října 2009 13:54
Mia.Dasia

Přijdeme.. měli jsme ho rádi .. prostě tam budeme taky...je to hrozný jak se těchle pár slov těžko píše...... strašně nás to mrzí....Ramon a Mia

Eugenio - 25. října 2009 13:44
Eugenio

Saltzhornia 25. října 2009 13:42
Hmm... Jeho mamča to musí nýst hooodně špatně.

Oba rodiče sou fajn. Ale myslim si že teď je to dost změní i jeho sestru :((((
Život by se dal charakterizovat jedním slovem - hustý. Je totiž hustý jako řeka sraček, po které plujeme kánoí. Někdy ztratíme pádla, někdy i kanoi.

Saltzhornia - 25. října 2009 13:42
Saltzhornia

Eugenio 25. října 2009 13:40
radši bych nebyla, nevíte jak jsou na tom jeho rodiče? Jeho táta byl moc fajn chlap.

Eugenio - 25. října 2009 13:40
Eugenio

Salcí... Jsi jednička!
Život by se dal charakterizovat jedním slovem - hustý. Je totiž hustý jako řeka sraček, po které plujeme kánoí. Někdy ztratíme pádla, někdy i kanoi.

Saltzhornia - 25. října 2009 13:39
Saltzhornia

Takže je tu návrh, Sejít se v úterý 18.30 u Conana a vzpomenout na Norfina. Zkusím zařídit rezervačku, dám vědět večer.

Arna - 25. října 2009 13:28
Arna

Norfíku, znali jsme se krátce, ale přirostl jsi mi k srdíčku...Mám tě ráda kamaráde, ať už jsi kdekoliv, nikdy na tebe nezapomenu, ono by to ani nešlo.
Život je jako sklenka výběrového vína...záleží,co si vybereš a i přes to nikdy nevíš, jak to zachutná. Ale jedno je jisté, na dně té sklenky najdeš pravdu.

Eugenio - 25. října 2009 13:23
Eugenio

Morganův známej 25. října 2009 13:21
Já NIKDY o takovýhle věcech nevtípkuju

v.e.n.c.a - 25. října 2009 13:22
v.e.n.c.a

Morganův známej 25. října 2009 13:21
bohužel neni :( kéž by to byl blbej vtip
NEČUM NA MĚ, NEBO TI USEKNU RUKU!!!

Morganův známej - 25. října 2009 13:21
Morganův známej

Jsem doufal že to byl opravdu nevhodnej ftip, ale jak jsem koukam tak mam akorát slzy na krajíčku.

Norfíku, kamaráde...:(
Lid dá vždy jen na zdání a na výsledek věci, a na světě není než lid. - Niccolò Machiavelli

v.e.n.c.a - 25. října 2009 13:16
v.e.n.c.a

já bych šel normálně ke konanovi
NEČUM NA MĚ, NEBO TI USEKNU RUKU!!!

Arna - 25. října 2009 13:15
Arna

Já přijedu, upřesněte ulici toho pubu, z Hradce dorazím já, Sirr odjíždí, takže asi nepřijede. Přijdu s Gábem.
Život je jako sklenka výběrového vína...záleží,co si vybereš a i přes to nikdy nevíš, jak to zachutná. Ale jedno je jisté, na dně té sklenky najdeš pravdu.

Saltzhornia - 25. října 2009 13:06
Saltzhornia

Kluci navrzhují sraz v 18:15 u kostela, kdo ví kudy se tam jde?

Vypisuje se 20 z celkem 8353 příspěvků|⇐ 1 ... 150 151 152 153 154 155 156 ... 418 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)