Aragornské srazy (175 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

Aragornské srazy

Správci:Merredith, Kasparek, Mia.Dasia, Ramon, Saltzhornia, Scout
Popis:Srazy a setkání, malá i velká, vážná i nevážná a hlavně...Aragornská :o)
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
Nástěnka:

Aragorn srazy

Zobrazit/Skrýt již uskutečněné srazy

Pokud chcete zapsat sraz na nástěnku, pošlete poštolku !!!

Chystané srazy :
POZOR! POZOR!
AraSluníčkováČajovna s AraAnarion!

Kdy:1.3. 2014 (v sobotu)
Kde:Sraz 12:30-12:45 Hlavní nádraží - Luxor
Kam dál:Krulovo doupě - kamkoliv nás nohy zavedou.
Kdo: Naše úžasné slunéčko Anarion! Nikdy nechybějící osina v zadnici KAšpárek, Nailin možná i s doprovodem, Meredith přinese i něco k zakousnutí! Saltz a její historky o elektrifikaci Prahy.
Kontakt:725 997 667 - od jedné půjdeme do čajovny Krulovo doupě - je tam špatný signál.

BITVA
Zpěvy pohanské - Otčina.

Termín: Ještě nebyl stanoven(předpoklad je 1.víkend v dubnu)
Kde: Klánovický les
O co se jedná:
2.Ročník bitvy navazující na úspěšnou serii bitev o Vlčí máky. Jedná se o jednodení bitvu pro nováčky i ostřílené dobrodruhy. Každý kdo by projevil zájem - nechť dá o sobě vědět sem do diskuze, nebo do poštolky.

ARAGORNSKÁ VODA
Přátele, kamarádi i Vy ostatní... slyšte má slova (to jako, že si přečtete ty nesmysli, co sem napíšu)

Jelikož Aragornský sraz byl úspěšný - čtěte VELE ÚSPĚŠNÝ! Bylo by fajn se zase sejít. Další menší setkání aragornských je naplánováno na: 18.12.2015

INFO K SRAZU!!!

KDY: 18.12.2015
16:15 SRAZ NA I.P.PAVLOVA
A následný přesun do ANDĚLSKÉ ČAJOVNY - 16:30
Místo:PRAHA Andělská čajovna - use the fucking google!

Následný přesun za alkoholy možný!!!(možná Elysium)
Co s sebou! Kartičku s vlastním nickem, kterou budou povinně nosit všichni které neznám.
Tabulku čokolády.
Oslavnou báseň na moji maličkost.
Vše bude zkontrolováno ochrankou u vstupu do objektu!

Hlaste se kdo dorazí!
Lidi kteří přijdou:

Liwien
Hullak +1
murthag
Bailey
Darwin
Askadrin
Nailin
DS!!!!
ENCA - jestli ne tak sis to u mě pokazil kámo!
Pavel
Deloran - toho nikdo nepozná, protože přijde bez jmenovky!
Bejdouzouzus!
Amunak
Imwu

Prosím zahlasujte v anketě - jestli by jste o podobnou akci měli zájem. Váš užasný srazotvůrce Kašpárek.

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 8353 příspěvků|⇐ 1 ... 173 174 175 176 177 178 179 ... 418 ⇒|

Bailey - 2. července 2009 10:24
Bailey

ixiik 2. července 2009 10:21
jo Ixii, to já vůůbec nemám tušení :-D
Sex není problém; celibát ano.

Saltzhornia - 2. července 2009 10:24
Saltzhornia

ixiik 2. července 2009 10:05
Tak se přidej, poskytnu ti jednu matraci na staveništi..éé v bytě :)
I pád na hubu je pohybem vpřed...

ixiik - 2. července 2009 10:21
ixiik

Bailey 2. července 2009 10:11
WTF?! Ty Campy jsou v Janově?! :D V Semerinku?! Proč jen mám pocit že ten znám?
Byl jsem na AraLARPu I, II, ... IX, AraPaintBallu I a II, , Castle LARPu II, III, PragoConu 2007, 2008, 2009, CONVENTIcONu 2009, účastnil se akce AraSponzoring Zoo, těším se na NAL :). Jo - Žiju Aragornem, no a?

Eugenio - 2. července 2009 10:15
Eugenio

Bailey 2. července 2009 10:11
Jůů... To bych se rád přidal pokud by jste dělaly výlet do Liberce :-D (sice to je dost z cesty, ale já si poradim :-D)
Život by se dal charakterizovat jedním slovem - hustý. Je totiž hustý jako řeka sraček, po které plujeme kánoí. Někdy ztratíme pádla, někdy i kanoi.

Bailey - 2. července 2009 10:11
Bailey

ixiik 2. července 2009 10:05
Hele, od 12.7. jsem s Laethe na těch Campech...je to Hotel Semerink (Janov n/Nisou) a podle všeho je tam možnost jet do Liberce do aquaparku :-D a myslím, že v každém týdnu :-D :-D :-D

ixiik - 2. července 2009 10:05
ixiik

Bailey 2. července 2009 08:25
Štveš mě!
Byl jsem na AraLARPu I, II, ... IX, AraPaintBallu I a II, , Castle LARPu II, III, PragoConu 2007, 2008, 2009, CONVENTIcONu 2009, účastnil se akce AraSponzoring Zoo, těším se na NAL :). Jo - Žiju Aragornem, no a?

Bailey - 2. července 2009 08:25
Bailey

Ahoj všichni... (hezký začátek)
Oproti včerejšku jsem na tom o moc lépe a tak jsem dostala povolení zmizet si, kam jen budu chtít. Tím jsem dostala ten ďábelský nápad uspořádat nějakou malinkou Plzeňskou slezinu.
Viděla bych to na park, deku, pití, vodničku, něco do zobáčku, spoustu aragornskejch, kytaru, flétnu a mraky moc dobrý zábavy.Tajně doufám, že se nás sejde co nejvíc :-)
Zatím jsem domluvená s Liwien a Adien, včera se mnou mluvil i Annox a Jeff říkal taky něco o tom, že mě dlouho neviděl. Se mnou tam dorazí ještě můj mladší bráchanec, ale je to moc milej a hodnej kluk (navíc nedělá problémy a je odemě lehce nakažen...nebo zkažen? ... no, v podstatě to není zas až tak důležité).
Doufám, že uvidim i Saltz, protože jestli ne, tak jí přepadnem a násilim odvlečem :-D
A vůbec, chtěla bych vás vidět !!!

KDY: DNES 2.7.2009
KDE: Sady pětatřicátníků
ČAS: sraz je cca 16:00

a pak bych to viděla na přesun kamkoli do parku, kde si můžem všichni sednout a nějak se bavit :-) šíleným nápadům se nebráním, avšak do hospody se mi moc nechce :-p (tam chodíme pořád a když je venku teplo...) možná navečer zaskočit na jedno ke Conánkovi :-)
Jelikož jsem u našich, tak ale nevim v kolik budu muset domů (což mě moc netěší, ale vycházky do devíti bych ukecat mohla :-D)

Navíc, ještě mě čeká vytoužená návštěva plzeňské ZOO

KDY: zítra 3.7.2009
KDE: hl. vstup do ZOO
ČAS: 8:00

Takže všichni, co by se chtěli přidat, budu jedině ráda :-)

Vaše Bai /607 280 818/

Bailey - 2. července 2009 08:01
Bailey

AskadrinSidlong 1. července 2009 20:25
neni :-D protože to už budu taky v Praze :-D a když ti to vyjde, tak tam má být i Cathala :-D

AskadrinSidlong - 1. července 2009 20:25
AskadrinSidlong

tak zítra nemůžu :/ a vodnici budu mít taky až za týden...to je k vzteku na sedumkrát!!!
Ten kdo dokáže žít život, s vědomím vlastní průměrností a faktem že není zvláštní, je Hrdina... (I'll Chuck you!)

AskadrinSidlong - 1. července 2009 16:19
AskadrinSidlong

Harakan

Nevím jak vypadá...ještě uvažuju nad jménem..
Ten kdo dokáže žít život, s vědomím vlastní průměrností a faktem že není zvláštní, je Hrdina... (I'll Chuck you!)

Derek - 1. července 2009 10:58
Derek

AskadrinSidlong 1. července 2009 00:08
No, není problém, ale tabák máš ptáku? Dál - ve čtvrtek sem v Ústí na zápisu, takže čtvrtek fakt, že nevyjde. Máš už jméno?
http://www.youtube.com/watch?v=HUjWH1wmL-M&feature=related-----------------------------http://www.youtube.com/watch?v=iTv9UWSpxQY&feature=related

Bailey - 1. července 2009 09:18
Bailey

Téda...tak trošku mě všichni štvete :-D
Jednou za čas se dostanu na týden do Plzně a všichni se scházej v Praze...
(shodou náhod jsem na fííha docela nastydla, takže jsem sice v Plzni, ale ležim v posteli a léčim - znáte to, dědeček doktor, teta zdravotní sestra, babička pečovatelka...mám se tu sice bezvadně, ale nemění to nic na tom, že mě to sere :-D)

CATHALA - příští týden jsem doma, tak něco podniknem :-)

NORFIN - bohužel, to neukecám :-(

Drakan - 1. července 2009 08:31
Drakan

Jsem do čtvrtku v Praze, tak pořád není problém. Kdyby měl někdo zájem. Ted dopoledne mám třeba čas, odpoledne ne. Čtvrtek asi celí, ale musím se taky dostat domů.
Apophisi povstaňte. Ve jménu "fantasy komunity hráčů" vás necháváme popravit!

AskadrinSidlong - 1. července 2009 00:08
AskadrinSidlong

Já si jedu ve čtvrtek pro vodnici. Není nic lepšího než jí pokřtít r aragorňany...koupíte mi uhlíky? :D

zombiccek - 30. června 2009 22:26
zombiccek

Cathala 30. června 2009 22:24
to už se tu bohužel nebudu vyskitovat já..to už budu odtažena rodiči na chalupu..xD..ale nevadí, děkuju..x)..
"Miluješ-li, nezáleží na tom, jestli stavíš katedrály nebo škrabeš v kuchyni brambory." Dante Alighieri

Norfin - 30. června 2009 22:25
Norfin

Jinak pokud se někdo dostane aspoň do Tachova, což neni problém vlakem nebo busem, tak pro něj určitě dojedu a pak ho i odvezu.Pokud dorazíte bylo by dobré si vzíti aspoň spacák spaní bude buď v chatce nebo poskytnu stan.Poslední možností je spaní na hřbitovní zdi nebo přímo na hřbitově (již vyzkoušeno)
po trávě se nechodí ,po trávě se směje.

Cathala - 30. června 2009 22:24
Cathala

zombiccek 30. června 2009 20:35
Ja budu v Praglu az pristi tyden, kdyby nabidka stale platila neni problem ;)
Stesti cloveka je rozmanitost zivotnich situaci!

Norfin - 30. června 2009 22:23
Norfin

Bailey 30. června 2009 07:55
Nic nevzdávej snaž se dál a přijeď.Určitě to dopadne dobře a tvijí mamince se to uleží a bude OK.TAk že makej přijet jinak si mě nepřej a pejska prát nemusíš mam doma svýho (hrubosrstej jezevčík).
po trávě se nechodí ,po trávě se směje.

zombiccek - 30. června 2009 20:35
zombiccek

lidičkové, mám návrh..nechtěl se někdo srazit ve středu, nebo ve čtvrtek?..navštívit nějakou pražskou čajovnu, nebo tak něco...jsem v praze a nemám co dělat a taky potřebuju zvednout náladu..co vy na to?..x)..

btw, asku, mohla bych ti vrátit ten šátek..xP..
"Miluješ-li, nezáleží na tom, jestli stavíš katedrály nebo škrabeš v kuchyni brambory." Dante Alighieri

Bejdouzus - 30. června 2009 14:29
Bejdouzus

Adien 29. června 2009 23:47
Bailey 30. června 2009 07:55
tedy dámy...
Pokud uděláš věci správně, lidé si nebudou vůbec jestli jsi vůbec něco udělal.

Vypisuje se 20 z celkem 8353 příspěvků|⇐ 1 ... 173 174 175 176 177 178 179 ... 418 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)