Aragornské srazy (194 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

Aragornské srazy

Správci:Merredith, Kasparek, Mia.Dasia, Ramon, Saltzhornia, Scout
Popis:Srazy a setkání, malá i velká, vážná i nevážná a hlavně...Aragornská :o)
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
Nástěnka:

Aragorn srazy

Zobrazit/Skrýt již uskutečněné srazy

Pokud chcete zapsat sraz na nástěnku, pošlete poštolku !!!

Chystané srazy :
POZOR! POZOR!
AraSluníčkováČajovna s AraAnarion!

Kdy:1.3. 2014 (v sobotu)
Kde:Sraz 12:30-12:45 Hlavní nádraží - Luxor
Kam dál:Krulovo doupě - kamkoliv nás nohy zavedou.
Kdo: Naše úžasné slunéčko Anarion! Nikdy nechybějící osina v zadnici KAšpárek, Nailin možná i s doprovodem, Meredith přinese i něco k zakousnutí! Saltz a její historky o elektrifikaci Prahy.
Kontakt:725 997 667 - od jedné půjdeme do čajovny Krulovo doupě - je tam špatný signál.

BITVA
Zpěvy pohanské - Otčina.

Termín: Ještě nebyl stanoven(předpoklad je 1.víkend v dubnu)
Kde: Klánovický les
O co se jedná:
2.Ročník bitvy navazující na úspěšnou serii bitev o Vlčí máky. Jedná se o jednodení bitvu pro nováčky i ostřílené dobrodruhy. Každý kdo by projevil zájem - nechť dá o sobě vědět sem do diskuze, nebo do poštolky.

ARAGORNSKÁ VODA
Přátele, kamarádi i Vy ostatní... slyšte má slova (to jako, že si přečtete ty nesmysli, co sem napíšu)

Jelikož Aragornský sraz byl úspěšný - čtěte VELE ÚSPĚŠNÝ! Bylo by fajn se zase sejít. Další menší setkání aragornských je naplánováno na: 18.12.2015

INFO K SRAZU!!!

KDY: 18.12.2015
16:15 SRAZ NA I.P.PAVLOVA
A následný přesun do ANDĚLSKÉ ČAJOVNY - 16:30
Místo:PRAHA Andělská čajovna - use the fucking google!

Následný přesun za alkoholy možný!!!(možná Elysium)
Co s sebou! Kartičku s vlastním nickem, kterou budou povinně nosit všichni které neznám.
Tabulku čokolády.
Oslavnou báseň na moji maličkost.
Vše bude zkontrolováno ochrankou u vstupu do objektu!

Hlaste se kdo dorazí!
Lidi kteří přijdou:

Liwien
Hullak +1
murthag
Bailey
Darwin
Askadrin
Nailin
DS!!!!
ENCA - jestli ne tak sis to u mě pokazil kámo!
Pavel
Deloran - toho nikdo nepozná, protože přijde bez jmenovky!
Bejdouzouzus!
Amunak
Imwu

Prosím zahlasujte v anketě - jestli by jste o podobnou akci měli zájem. Váš užasný srazotvůrce Kašpárek.

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 8353 příspěvků|⇐ 1 ... 192 193 194 195 196 197 198 ... 418 ⇒|

Sharpe - 14. dubna 2009 20:53
Sharpe

Saltzhornia 14. dubna 2009 20:47
Tohle říkala Merr taky :oD

Elo: no přesně nevím kolik to je, ale počítám cca 32km ..pro začátek :o).. delší tůry si dáme pozdějc :o)

Ghondar. tak koukej makat :o)

Elohir - 14. dubna 2009 20:48
Elohir

hele brácha má tříkolku a tam je košík.. kdyby ses tam nějak poskládala, tak by to možná šlo ;)

Ghondar - 14. dubna 2009 20:48
Ghondar

Ještě máš čas trénovat :D
"A person always takes his home with him, wherever he goes. Worlds are so vast—yet they fit easily into one's heart."

Saltzhornia - 14. dubna 2009 20:47
Saltzhornia

Jedině že by mě někdo vzal na štangli, na kole jsem neseděla deset let :)
I pád na hubu je pohybem vpřed...

Elohir - 14. dubna 2009 20:45
Elohir

Sharpe 14. dubna 2009 20:40
Já jezdím tak leda se psem ;) nikdo jinej nechce a malej brácha ještě tolik nevydrží, teprve si zvyká, takže pojedu ráda.. Nevím jestli ujedu 60 km, to asi zpočátku ne, ale 40 bych jich ujet mohla.. tak uvidíme, ale vyrazím docela ráda, přemýšlím nad tím už docela dlouho ;)

Ghondar - 14. dubna 2009 20:45
Ghondar

Sharpe 14. dubna 2009 20:40
No takhle do budoucna snad dám do kupy i svoje kolo (i když se asi pořád nadřu stejně)
"A person always takes his home with him, wherever he goes. Worlds are so vast—yet they fit easily into one's heart."

Sharpe - 14. dubna 2009 20:40
Sharpe

Ghondar: mohu ti půjčit své staré polo-profi kolo, ale nadřeš se o krapet víc :o)

Fenda: Babetu ještě beru :o) .. vypustím ti nádrž a budeš šlapat :oP.. lenochu líná!

Bej: hele jestli máš nějaký pochybnosti, dá se to zařídit, že v období po maturitě (kdy už máme jaksi prázky) se ke mě můžete vydat se spacáky a různými jinými osobními věcmi a klidně přespat u nás na zahradě.. máme tu gigantický kryt na bazén, který když se přesuna na trávu dá se pod ním pařit, spát no atp. funguje jakýsi nižší altánek z plachty, takže přespávačka, občerstvení atp. nebude problém.. můžete sebou vzít i něco na gril a k pití a uděláme si afterpárty po cyklotůře :o).

Elísku: Nebude problém.. stavit se můžete kdykoliv, teplo je (jo ještě dodám, máme vyhřívaný bazének do země :oP) takže kdykoliv se můžeme parta domluvit a vyrazit ..

Já ovšem jezdím aniž bych sebou někoho tahal, někdy teda sestru a otec nemůže, protože má blbě srostlý nárt po tom co si ho zlomil v práci, takže nemám s kým vyrazit.. samotného mě to už moc nebaví.. ale co se dá dělat, musím si udržet kondici :o).

Elohir - 14. dubna 2009 20:15
Elohir

Sharpe 14. dubna 2009 17:15
Sharpí, pokud to necháš po matuře, tj. buď na úplný konec května, či někdy na červen a prázky, tak se klidně přidám..

Bejdouzus - 14. dubna 2009 20:02
Bejdouzus

pohoda jazz... kolo vždy a všude jen bych se omemzil na kraj péesáka Standy v okolí zadního chodovaXD
Pokud uděláš věci správně, lidé si nebudou vůbec jestli jsi vůbec něco udělal.

Fenda - 14. dubna 2009 19:20
Fenda

ehm, mohu použít motokolo? :)

Ghondar - 14. dubna 2009 18:55
Ghondar

Dobrej nápad. Šel bych do toho, kdyby moje kolo nebylo ve stavu, že neujede ani 60m :D

Sharpe - 14. dubna 2009 17:15
Sharpe

Hoj..
hele nebudu to cpát bůh ví do jakých diskuzí, ale jen mě napadlo.. co takhle si dát sprotovci pár kiláčků na kole po cyklostezkách v okolí Ladova Kraje ?.. pro začátek si dáme jen pár kiláčků a časem bychom mohli zvyšovat počet..

Mě osobně je fuk kolik toho pojedeme, bude záležet na vás, já sem zvyklej na dlouhé trasy kolem 60km+ ..

Klidně bych si to celé vzal pod palec protože asi jediný budu znát celou trasu na zpamět :o)

Tak kdo by jste měl zájem tak se ozvěte.. kdekoliv.. Facebook, Poštolka, Mail, Mobil..

Bylo by to někdy kolem víkendu asi sobotka aby jste pak v neděli mohli relaxovat..
Každej kdo cestu absolvuje dostane odemně pivko/limo + zmrzku zdarma :oP

Alatrej - 13. dubna 2009 21:30
Alatrej

AskadrinSidlong 13. dubna 2009 21:26
nepotřebuji já dělám radost škodolibím a pád mám vždy naplánován

proto vždy si hrozně rozbiju pusu :)
Keci keci kecičky mám už stoho botičky :)

AskadrinSidlong - 13. dubna 2009 21:26
AskadrinSidlong

Alatrej

Zato ty si podrážení židle ani nepotřeboval aby si z ní upadl :P :D
Ten kdo dokáže žít život, s vědomím vlastní průměrností a faktem že není zvláštní, je Hrdina... (I'll Chuck you!)

Alatrej - 13. dubna 2009 21:21
Alatrej

AskadrinSidlong 13. dubna 2009 21:18
ty nikoho radši nebo si názorně ukáži jak se podráži židle profíku ve houpání :)
Keci keci kecičky mám už stoho botičky :)

AskadrinSidlong - 13. dubna 2009 21:18
AskadrinSidlong

Kopretinka

Pro koho?! Koho mám zabít?
Ten kdo dokáže žít život, s vědomím vlastní průměrností a faktem že není zvláštní, je Hrdina... (I'll Chuck you!)

Kopretinka - 13. dubna 2009 20:34
Kopretinka

Chiisai 10. dubna 2009 23:30
Toužíš po společnosti mého otravného já? :)

Taury 9. dubna 2009 16:25
Valeria 9. dubna 2009 21:51
Pro mnoho. :)

Chiisai - 10. dubna 2009 23:30
Chiisai

Kopretinka 9. dubna 2009 07:50
A co kdyby ses přestala vytáčet a příště prostě dorazila? :P

Valeria - 9. dubna 2009 21:51
Valeria

Kop: Taury:

Souhlasím s Taurym
Štěstí se plíží ztichlým světem, jenva co noha nohu mine, jednou je vítáme a jindy smetem, a ono pokaždé je jiné. Lady Valeria Aragornská

Taury - 9. dubna 2009 16:25
Taury

Kopretinka 9. dubna 2009 07:50

No ... jak pro koho.
Milovat znamená žít.

Vypisuje se 20 z celkem 8353 příspěvků|⇐ 1 ... 192 193 194 195 196 197 198 ... 418 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)