Aragornské srazy (201 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

Aragornské srazy

Správci:Merredith, Kasparek, Mia.Dasia, Ramon, Saltzhornia, Scout
Popis:Srazy a setkání, malá i velká, vážná i nevážná a hlavně...Aragornská :o)
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
Nástěnka:

Aragorn srazy

Zobrazit/Skrýt již uskutečněné srazy

Pokud chcete zapsat sraz na nástěnku, pošlete poštolku !!!

Chystané srazy :
POZOR! POZOR!
AraSluníčkováČajovna s AraAnarion!

Kdy:1.3. 2014 (v sobotu)
Kde:Sraz 12:30-12:45 Hlavní nádraží - Luxor
Kam dál:Krulovo doupě - kamkoliv nás nohy zavedou.
Kdo: Naše úžasné slunéčko Anarion! Nikdy nechybějící osina v zadnici KAšpárek, Nailin možná i s doprovodem, Meredith přinese i něco k zakousnutí! Saltz a její historky o elektrifikaci Prahy.
Kontakt:725 997 667 - od jedné půjdeme do čajovny Krulovo doupě - je tam špatný signál.

BITVA
Zpěvy pohanské - Otčina.

Termín: Ještě nebyl stanoven(předpoklad je 1.víkend v dubnu)
Kde: Klánovický les
O co se jedná:
2.Ročník bitvy navazující na úspěšnou serii bitev o Vlčí máky. Jedná se o jednodení bitvu pro nováčky i ostřílené dobrodruhy. Každý kdo by projevil zájem - nechť dá o sobě vědět sem do diskuze, nebo do poštolky.

ARAGORNSKÁ VODA
Přátele, kamarádi i Vy ostatní... slyšte má slova (to jako, že si přečtete ty nesmysli, co sem napíšu)

Jelikož Aragornský sraz byl úspěšný - čtěte VELE ÚSPĚŠNÝ! Bylo by fajn se zase sejít. Další menší setkání aragornských je naplánováno na: 18.12.2015

INFO K SRAZU!!!

KDY: 18.12.2015
16:15 SRAZ NA I.P.PAVLOVA
A následný přesun do ANDĚLSKÉ ČAJOVNY - 16:30
Místo:PRAHA Andělská čajovna - use the fucking google!

Následný přesun za alkoholy možný!!!(možná Elysium)
Co s sebou! Kartičku s vlastním nickem, kterou budou povinně nosit všichni které neznám.
Tabulku čokolády.
Oslavnou báseň na moji maličkost.
Vše bude zkontrolováno ochrankou u vstupu do objektu!

Hlaste se kdo dorazí!
Lidi kteří přijdou:

Liwien
Hullak +1
murthag
Bailey
Darwin
Askadrin
Nailin
DS!!!!
ENCA - jestli ne tak sis to u mě pokazil kámo!
Pavel
Deloran - toho nikdo nepozná, protože přijde bez jmenovky!
Bejdouzouzus!
Amunak
Imwu

Prosím zahlasujte v anketě - jestli by jste o podobnou akci měli zájem. Váš užasný srazotvůrce Kašpárek.

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 8353 příspěvků|⇐ 1 ... 199 200 201 202 203 204 205 ... 418 ⇒|

rafaela - 20. března 2009 19:46
rafaela

nom, myslela jsem, že se stavím na vás alespoň mrknout a zkontrolovat, zda neprovádíte nepřístojnosti (případně je provádět s váma), ale moje matka je ****, takže půjdu tak leda do.... no, šak víte kam.
Víš, cos vlastně chtěl, kdyžs žádal po bozích za ženu z jezera Paní...?

Eugenio - 20. března 2009 19:40
Eugenio

Vorel 20. března 2009 10:50
Moje číslo je 722171356 já jsem sice také tachovák, ale budu tam zítra snad od úplného počátku (Kvůli tomuhle nyní podělanýmu srazu vstávám v pět tak si toho važte xD podělanej kvůli tomu vstávání :-D)
Život by se dal charakterizovat jedním slovem - hustý. Je totiž hustý jako řeka sraček, po které plujeme kánoí. Někdy ztratíme pádla, někdy i kanoi.

Hamlet - 20. března 2009 18:29
Hamlet

Mohu taky poprosit o tel číslo někoho v akci? :)
weredragon.net

Vorel - 20. března 2009 11:57
Vorel

Saltzhornia 20. března 2009 11:11
Děkuji Ti :), zítra po dvanácté se ozvu.
Snad se ještě budete toulat v zoo, abych stihnul muzeum :=].
"HELE .... DORTÍÍÍK!!!"

Saltzhornia - 20. března 2009 11:11
Saltzhornia

Vorel 20. března 2009 10:52
máš ho v poštolce :)
I pád na hubu je pohybem vpřed...

Vorel - 20. března 2009 10:52
Vorel

Nechtěla by nějaká dobrá duše obětovat své telefonní číslo v můj prospěch, plís.
"HELE .... DORTÍÍÍK!!!"

Vorel - 20. března 2009 10:50
Vorel

Dík Saltz
No zoo nestihnu, ale muzeum bych vidět chtěl.

Mám telefon jen na Tachováky, teda okolňáky týhle metropole a ti přijedou až na kalbu.
"HELE .... DORTÍÍÍK!!!"

Saltzhornia - 20. března 2009 09:18
Saltzhornia

Hamlet 20. března 2009 08:25
No myslím že annox přespání nabízel

Vorel 20. března 2009 09:09
hoj, do zoo se jde pokud vím od devíti. Budeš muset někomu z nás zavolat, kde se flákáme :)

Vorel - 20. března 2009 09:09
Vorel

Nazdárek, od kolika začíná Slunovrat? Respektive prohlídka zoo a muzea, dopoledne mám program, ale po dvanácté bych se rád připojil.
"HELE .... DORTÍÍÍK!!!"

Hamlet - 20. března 2009 08:25
Hamlet

Ramon 19. března 2009 10:33
Tak já asi hodně přemýšlím, že bych tam jel, kdyby se kdyžtak našla i nějaká dobrá duše u které bych přespal, tak jedu! :)
weredragon.net

Saltzhornia - 19. března 2009 21:36
Saltzhornia

Malá má teplotu, zatím to vypadá že pojedu, ale s tou zologickou to vidím bledě. Jestli bude v pohodě půjdeme, jinak se dovalím někdy odpoledne nebo večer. Pokud vyletí horečka, pošlu jenom penízky, je mi líto.

Eugenio - 19. března 2009 20:41
Eugenio

Omlouvám se, že píšu až nyní, ale neměl jsem přístup na net... Já se také hlásím na žranici... I na obýdek a asi půjdu i do zologické ohrady :-) Ale na muzeum nevychází majetek a ani se mi tam nijak moc nechce. Už jsem tam byl a to nedávno
Život by se dal charakterizovat jedním slovem - hustý. Je totiž hustý jako řeka sraček, po které plujeme kánoí. Někdy ztratíme pádla, někdy i kanoi.

Derek - 19. března 2009 20:40
Derek

Nailin 19. března 2009 09:43
// nedělat v té době maturu, asi bych se stavil *rozmrzelný škleb*
http://www.youtube.com/watch?v=HUjWH1wmL-M&feature=related-----------------------------http://www.youtube.com/watch?v=iTv9UWSpxQY&feature=related

apophis - 19. března 2009 17:04
apophis

tož ... kolik lidí to zatím bude? to co je na nástěnce nepovažuji za 100% aktuální :)
Jsem obludný fantazák, jenž z temnoty svého doupěte leze kam se mu zachce a kdy se mu zachce.

Ramon - 19. března 2009 10:33
Ramon

Hamlet 19. března 2009 06:52
mno jestli chceš přijet na Slunovrat tak pozdě není.. klidně dorazit můžeš jen mi co nejrychleji napiš kdy dorazíš, s kým dorazíš a na co všchno dorazíš.. myslím že ještě jedna porce hostiny je volná....:)
Dejte pozor, abyste měli krytý záda. Držte se ve stínech. Střílejte přesně. šetřte municí. A ať vás nikdy nenapadne plácnout si z drakem

Nailin - 19. března 2009 09:43
Nailin

Pro ty, kdo to neví, se ve dnech 10.-12.4.2009 koná další ročník setkání příznivců sci-fi a fantasy, mangy, anime, RPG, HP, futurologie a mensy PRAGOCON.
Aragorn.cz bude mít na akci vlastní místnost, ve které je možné přespávat. Tahle akce je zčátsti pojímána jako prezentace Aragornu vnějšímu světu, verbování nových známých, strašná sranda a hlavně také SRAZ (krapet dražší, njn).
Kdo chce zavítat, nechť vkročí nejprve do diskuse : http://www.aragorn.cz/diskuze/pragocon-2009/#kom
Zapomenout co bude příště / a neváhat a znovu jít / ve stínu léta přes strniště / a bosé srdce nezradit

Hamlet - 19. března 2009 06:52
Hamlet

Ej sakra.... už je asi pozdě se taky přihlašovat, co?
weredragon.net

Bejdouzus - 18. března 2009 21:42
Bejdouzus

Scout 18. března 2009 21:40
neměj strach... beru sebou tu nejmodernější techniku na krájení extra tuhých obrněncůXD
Pokud uděláš věci správně, lidé si nebudou vůbec jestli jsi vůbec něco udělal.

Scout - 18. března 2009 21:40
Scout

Bejdouzus 18. března 2009 21:39
Vem si náhradní zuby a rozbrušovačku.
Člověk je bohatý pouze svými přáteli.

Bejdouzus - 18. března 2009 21:39
Bejdouzus

Scout 18. března 2009 21:38
Nět... přichystaj ho NÁM jako hlavní chod hostinyXD
Pokud uděláš věci správně, lidé si nebudou vůbec jestli jsi vůbec něco udělal.

Vypisuje se 20 z celkem 8353 příspěvků|⇐ 1 ... 199 200 201 202 203 204 205 ... 418 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)