Aragornské srazy (212 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

Aragornské srazy

Správci:Merredith, Kasparek, Mia.Dasia, Ramon, Saltzhornia, Scout
Popis:Srazy a setkání, malá i velká, vážná i nevážná a hlavně...Aragornská :o)
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
Nástěnka:

Aragorn srazy

Zobrazit/Skrýt již uskutečněné srazy

Pokud chcete zapsat sraz na nástěnku, pošlete poštolku !!!

Chystané srazy :
POZOR! POZOR!
AraSluníčkováČajovna s AraAnarion!

Kdy:1.3. 2014 (v sobotu)
Kde:Sraz 12:30-12:45 Hlavní nádraží - Luxor
Kam dál:Krulovo doupě - kamkoliv nás nohy zavedou.
Kdo: Naše úžasné slunéčko Anarion! Nikdy nechybějící osina v zadnici KAšpárek, Nailin možná i s doprovodem, Meredith přinese i něco k zakousnutí! Saltz a její historky o elektrifikaci Prahy.
Kontakt:725 997 667 - od jedné půjdeme do čajovny Krulovo doupě - je tam špatný signál.

BITVA
Zpěvy pohanské - Otčina.

Termín: Ještě nebyl stanoven(předpoklad je 1.víkend v dubnu)
Kde: Klánovický les
O co se jedná:
2.Ročník bitvy navazující na úspěšnou serii bitev o Vlčí máky. Jedná se o jednodení bitvu pro nováčky i ostřílené dobrodruhy. Každý kdo by projevil zájem - nechť dá o sobě vědět sem do diskuze, nebo do poštolky.

ARAGORNSKÁ VODA
Přátele, kamarádi i Vy ostatní... slyšte má slova (to jako, že si přečtete ty nesmysli, co sem napíšu)

Jelikož Aragornský sraz byl úspěšný - čtěte VELE ÚSPĚŠNÝ! Bylo by fajn se zase sejít. Další menší setkání aragornských je naplánováno na: 18.12.2015

INFO K SRAZU!!!

KDY: 18.12.2015
16:15 SRAZ NA I.P.PAVLOVA
A následný přesun do ANDĚLSKÉ ČAJOVNY - 16:30
Místo:PRAHA Andělská čajovna - use the fucking google!

Následný přesun za alkoholy možný!!!(možná Elysium)
Co s sebou! Kartičku s vlastním nickem, kterou budou povinně nosit všichni které neznám.
Tabulku čokolády.
Oslavnou báseň na moji maličkost.
Vše bude zkontrolováno ochrankou u vstupu do objektu!

Hlaste se kdo dorazí!
Lidi kteří přijdou:

Liwien
Hullak +1
murthag
Bailey
Darwin
Askadrin
Nailin
DS!!!!
ENCA - jestli ne tak sis to u mě pokazil kámo!
Pavel
Deloran - toho nikdo nepozná, protože přijde bez jmenovky!
Bejdouzouzus!
Amunak
Imwu

Prosím zahlasujte v anketě - jestli by jste o podobnou akci měli zájem. Váš užasný srazotvůrce Kašpárek.

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 8353 příspěvků|⇐ 1 ... 210 211 212 213 214 215 216 ... 418 ⇒|

Valeria - 20. února 2009 13:47
Valeria

Scout: ..hjop...já vim....brzo...ale tak...došlo mi to pozděj...a pozdě je lepší než nikdy...

...navíc zbytky Sakutzika donese Ask...Alfonzo už snad trfí do Shi-shi a Harakana jdu ulovit sama a ten na mně číslo má...xD...
Štěstí se plíží ztichlým světem, jenva co noha nohu mine, jednou je vítáme a jindy smetem, a ono pokaždé je jiné. Lady Valeria Aragornská

AskadrinSidlong - 19. února 2009 21:02
AskadrinSidlong

Prašť jak bouchni :D
Ten kdo dokáže žít život, s vědomím vlastní průměrností a faktem že není zvláštní, je Hrdina... (I'll Chuck you!)

Sakutzik - 19. února 2009 21:00
Sakutzik

AskadrinSidlong 19. února 2009 20:59

Já se na net nedostanu, ale písnu ti na mobil... xD
"Kdo víno má a nepije, kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl!"

AskadrinSidlong - 19. února 2009 20:59
AskadrinSidlong

Sak

Neposlouchej toho plyšáka já sem na netu všude krom metra tak na až budeš ready pisneš mi kam a já pro tebe docestuju :D
Ten kdo dokáže žít život, s vědomím vlastní průměrností a faktem že není zvláštní, je Hrdina... (I'll Chuck you!)

Sakutzik - 19. února 2009 20:43
Sakutzik

Alfonzo 19. února 2009 20:42

No mě je naprosto jedno, jestli to přežiju já nebo on, ale hlavní je, že nevim v kolik budu "hotov", takže s mou "tradicí" si budu domlouvat, co a jak až v Praze. xD
"Kdo víno má a nepije, kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl!"

Alfonzo - 19. února 2009 20:42
Alfonzo

Sakutzik 19. února 2009 20:41
Ty se ptáš ASKA, jestli je to bezpečné? Já snad umřu! xD
Magma is a funny word... Magma...

Sakutzik - 19. února 2009 20:41
Sakutzik

Alfonzo 19. února 2009 20:36

To tak trochu nechápu... xD

Alfonzo - 19. února 2009 20:36
Alfonzo

Sakutzik 19. února 2009 20:35
Ty vole, ty mě fakt jednou zabiješ! xDDD

Sakutzik - 19. února 2009 20:35
Sakutzik

AskadrinSidlong 19. února 2009 20:31

Ehm, a je to životu bezpečné? xD

Airril - 19. února 2009 20:33
Airril

Mno, tak jsem myslel, že se do čajky dostavím, ale jaksi to nepůjde. Tak někdy příště Val...
I smell something... it's coming!

Alfonzo - 19. února 2009 20:32
Alfonzo

AskadrinSidlong 19. února 2009 20:32
Ne, Asku. To jenom ty jsi takovej magor, že si trháš fusekle! :)

AskadrinSidlong - 19. února 2009 20:32
AskadrinSidlong

Harakan

Si trhni fuseklí :D

AskadrinSidlong - 19. února 2009 20:31
AskadrinSidlong

Já končim ve dvanáct :D klidně se tě ujmu :D

Sakutzik - 19. února 2009 20:19
Sakutzik

AskadrinSidlong 19. února 2009 20:07
Já ti ho písnu poštolkou, ale opovaž se mě navigovat někam jinam... Mimo to myslím, že v praze budu o něco dřív...

Nechtěl by se mě někdo ujmout? xD

Derek - 19. února 2009 20:07
Derek

AskadrinSidlong 19. února 2009 20:07
nemám číslo... a neznám tě :P. Maminka mi říkala, abych se nebavil s cizími psychopaty, že sám už dostatečnej magor.
http://www.youtube.com/watch?v=HUjWH1wmL-M&feature=related-----------------------------http://www.youtube.com/watch?v=iTv9UWSpxQY&feature=related

AskadrinSidlong - 19. února 2009 20:07
AskadrinSidlong

Harakan

Ne cinkni mě přísahám že ti nevydloubu oči jako trofeje úchylného vraha :D

Derek - 19. února 2009 20:03
Derek

AskadrinSidlong 19. února 2009 19:45
Alfonzo 19. února 2009 19:39
začínáte mě děsit :D já raději cinknu přímo val :D
http://www.youtube.com/watch?v=HUjWH1wmL-M&feature=related-----------------------------http://www.youtube.com/watch?v=iTv9UWSpxQY&feature=related

AskadrinSidlong - 19. února 2009 19:45
AskadrinSidlong

Alf táhni do pekel já chci jeho číslo :D

Alfonzo - 19. února 2009 19:39
Alfonzo

Bože ne, to už fakt raději zavolej mě! xD

AskadrinSidlong - 19. února 2009 19:39
AskadrinSidlong

Sak dej sem číslo :D já ti pisnu :D

Vypisuje se 20 z celkem 8353 příspěvků|⇐ 1 ... 210 211 212 213 214 215 216 ... 418 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)