Aragornské srazy (235 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

Aragornské srazy

Správci:Merredith, Kasparek, Mia.Dasia, Ramon, Saltzhornia, Scout
Popis:Srazy a setkání, malá i velká, vážná i nevážná a hlavně...Aragornská :o)
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
Nástěnka:

Aragorn srazy

Zobrazit/Skrýt již uskutečněné srazy

Pokud chcete zapsat sraz na nástěnku, pošlete poštolku !!!

Chystané srazy :
POZOR! POZOR!
AraSluníčkováČajovna s AraAnarion!

Kdy:1.3. 2014 (v sobotu)
Kde:Sraz 12:30-12:45 Hlavní nádraží - Luxor
Kam dál:Krulovo doupě - kamkoliv nás nohy zavedou.
Kdo: Naše úžasné slunéčko Anarion! Nikdy nechybějící osina v zadnici KAšpárek, Nailin možná i s doprovodem, Meredith přinese i něco k zakousnutí! Saltz a její historky o elektrifikaci Prahy.
Kontakt:725 997 667 - od jedné půjdeme do čajovny Krulovo doupě - je tam špatný signál.

BITVA
Zpěvy pohanské - Otčina.

Termín: Ještě nebyl stanoven(předpoklad je 1.víkend v dubnu)
Kde: Klánovický les
O co se jedná:
2.Ročník bitvy navazující na úspěšnou serii bitev o Vlčí máky. Jedná se o jednodení bitvu pro nováčky i ostřílené dobrodruhy. Každý kdo by projevil zájem - nechť dá o sobě vědět sem do diskuze, nebo do poštolky.

ARAGORNSKÁ VODA
Přátele, kamarádi i Vy ostatní... slyšte má slova (to jako, že si přečtete ty nesmysli, co sem napíšu)

Jelikož Aragornský sraz byl úspěšný - čtěte VELE ÚSPĚŠNÝ! Bylo by fajn se zase sejít. Další menší setkání aragornských je naplánováno na: 18.12.2015

INFO K SRAZU!!!

KDY: 18.12.2015
16:15 SRAZ NA I.P.PAVLOVA
A následný přesun do ANDĚLSKÉ ČAJOVNY - 16:30
Místo:PRAHA Andělská čajovna - use the fucking google!

Následný přesun za alkoholy možný!!!(možná Elysium)
Co s sebou! Kartičku s vlastním nickem, kterou budou povinně nosit všichni které neznám.
Tabulku čokolády.
Oslavnou báseň na moji maličkost.
Vše bude zkontrolováno ochrankou u vstupu do objektu!

Hlaste se kdo dorazí!
Lidi kteří přijdou:

Liwien
Hullak +1
murthag
Bailey
Darwin
Askadrin
Nailin
DS!!!!
ENCA - jestli ne tak sis to u mě pokazil kámo!
Pavel
Deloran - toho nikdo nepozná, protože přijde bez jmenovky!
Bejdouzouzus!
Amunak
Imwu

Prosím zahlasujte v anketě - jestli by jste o podobnou akci měli zájem. Váš užasný srazotvůrce Kašpárek.

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 8353 příspěvků|⇐ 1 ... 233 234 235 236 237 238 239 ... 418 ⇒|

Eugenio - 26. listopadu 2008 14:45
Eugenio

kucik 26. listopadu 2008 14:23
To není rejpání, ale muškaření
Život by se dal charakterizovat jedním slovem - hustý. Je totiž hustý jako řeka sraček, po které plujeme kánoí. Někdy ztratíme pádla, někdy i kanoi.

kucik - 26. listopadu 2008 14:23
kucik

Já jen abyste nebyli překvapený, až jednou vylezete z hospody a kouknete se na nebe ;)

Rejpání je mou druhou přirozeností ;)
Básníci krve / básníci šílenství / básníci výsměchu / básníci beze slov.

Liwien - 26. listopadu 2008 14:13
Liwien

kucik 26. listopadu 2008 14:03
tak v plzni porste zavedeme jarní slunovrat.proč bysme jako nemohli mít neco extra ne?
Žvojt je boj.........tak se pozabíjejte a já bych s dovolením prošla :-P

Sirriel - 26. listopadu 2008 14:08
Sirriel

Hmmm... s tím slunovratem souhlasím.
btw. Kuciku nebud takovej rejal:D

Saaaltz, kdy konečně to Kuře tí do tvých ochraných tlapech dá ty fotky? .D
Nikdo se mě neptal, jestli se chci narodit. Tak mi teď neříkejte, jak mám žít.

kucik - 26. listopadu 2008 14:03
kucik

Ramon 26. listopadu 2008 12:03
Teda nerad ti do toho skáču, ale slunovrat bývá v letě a v zimě (křesťanské vánoce). Na jaře a na podzim je rovnodennost.

Což samozřejmě nebrání tomu, aby se slavil kdykoliv je libo ;)
Básníci krve / básníci šílenství / básníci výsměchu / básníci beze slov.

AskadrinSidlong - 26. listopadu 2008 13:51
AskadrinSidlong

hlásím se tedy na sraz VAl a Liw :D
Ten kdo dokáže žít život, s vědomím vlastní průměrností a faktem že není zvláštní, je Hrdina... (I'll Chuck you!)

Liwien - 26. listopadu 2008 13:40
Liwien

plzeňský slunovrat? hm ot zní dobře:-) s tim rozhodně naprosto souhlasim

Liwien - 26. listopadu 2008 13:39
Liwien

Saltzhornia 26. listopadu 2008 10:04
už jsme o tom mluvily, a asi to tak uděláme

apophis - 26. listopadu 2008 12:13
apophis

50 lidí? 50 lidí? KUA to dáme víkendovku, ne? To už není na jeden večer, ale na to udělat to v přírodě jako piknik !!! Hej, ale to jedobrej a zajímavej nápad, co takhle piknik v přírodě?
Jsem obludný fantazák, jenž z temnoty svého doupěte leze kam se mu zachce a kdy se mu zachce.

Ramon - 26. listopadu 2008 12:03
Ramon

Lidičkové a lidičky... děkuji za kladné hodnocení Plzeňské vánočky *červená se* byli jste úplně super jen si myslím že dík na této akci nese více lidiček a ne jen já...... Třeba Pani Kailová která hostinu připravila, Conan... který propůjčil svojí hospůdku našim nekalím rejdům...Klarka.. která vzorně obsluhovala do hořkého konce dále pak Saltzhornia která se mnou konzultovala každou část srazu a další a další za psichickou podporu:) dále pak mě těší že se mi daří dělat největší srazy na Aragornu..... tím chci říct že bych chtěl udělat velkolepý sraz na kterém padnou všechny dosavadní rekordy a příjde na něj více jak 50 lidí:)..... proto vyhlašuji na jaro "Plzeňský slunovrat" termín bude určen opět podle vás a bude stanoven více jak dva měsíce dopředu:) takže ještě jednou dík všem a Srazům Zdar
Dejte pozor, abyste měli krytý záda. Držte se ve stínech. Střílejte přesně. šetřte municí. A ať vás nikdy nenapadne plácnout si z drakem

Bejdouzus - 26. listopadu 2008 11:56
Bejdouzus

Vorel 26. listopadu 2008 02:37
okéj.. myslim na tebe s lístkem.. dokonce na sezení...
Pokud uděláš věci správně, lidé si nebudou vůbec jestli jsi vůbec něco udělal.

Annox - 26. listopadu 2008 11:39
Annox

Děvčata, když se dohodnete kde to bude a budete tam obě, tak Já a Jeff přikýblujem do Práglu |:)
Moderní realista uznává pouze pesimistický optimismus.

La Carrie - 26. listopadu 2008 10:20
La Carrie

Adien 25. listopadu 2008 21:10
Já děkuju z toho úplně stejného důvodu, snad jen že s raf se vídam 1-2x týdně :))
Carpe jugulum...

Saltzhornia - 26. listopadu 2008 10:04
Saltzhornia

Valeria 25. listopadu 2008 20:59
Liwien 26. listopadu 2008 09:44

Hlášení:
Děvčata tlučou se vám srazy v jednom datu, nechcete je spojit?
I pád na hubu je pohybem vpřed...

Liwien - 26. listopadu 2008 09:44
Liwien

pavel 25. listopadu 2008 21:55
já bych řekla že u ní za to mohla ta vodnice:-)

Vorel - 26. listopadu 2008 02:37
Vorel

Čus Bejdo, do konce týdne budu vědět, jestli budu mít volno na maturák.

Buffalo club a nevoní? Tomu teda nerozumim, ty jó? Dyť se v něm dobře chlastá. :=]
"HELE .... DORTÍÍÍK!!!"

Bejdouzus - 25. listopadu 2008 22:29
Bejdouzus

Jo tak Buffalo club ti nevoní jo? no.. to si znamenám do bonznotesu... to se ještě budou někteří lidé divit....XDD
Pokud uděláš věci správně, lidé si nebudou vůbec jestli jsi vůbec něco udělal.

pavel - 25. listopadu 2008 21:55
pavel

Sice jsem tam nebyl ale tak mě napadá zastřená mysl byla spíš spůsobena medovinou a nebo tou vodkou s jusem ? :)
Slova jsou jen prázdné skořápky.

Adien - 25. listopadu 2008 21:10
Adien

Bože to je spamu.....
Konečně jsem se dostala na počítač abych mohla zhodnotit sobotní (maxi)sraz:

Vánočka byla - dokonalá.... Horší bylo sobotní ráno a pondělní dopoledne - to když ze mě rafka tahala informace a já se postupně rozpomínala na spoustu věcí který jsem prováděla....

Jinak děkuju La Carrie za to že jsem jí konečně měla možnost poznat(možná se to zdá divný, ale když o někom skoro rok slýcháte skoro každej den a nikdy jste ho neviděli..). děkuju Liw za azyl, poslední spínací špendlík co měli doma a morální podporu(to hlavně v sobotu a v pondělí), děkuju Apovi (nejen) za krásnej dáreček, děkuju Saltz za to, že mě uchránila před Buffalo clubem(jsou organizace do kterých patřit nemusim), děkuju Petrovi za medovinku(jasně že to neni ironický, i když si kvůli tomu pamatuju všechno tak trochu v mlze), děkuju Ixíkovi za to, že mi dovolil abych mu vypila spousti džusu s vodkou, a děkuju Rafce za toleranci když se dozvěděla s kym(všim) jsem jí podvedla(ještě jí bude potřebovat až si vzpomenu úplně na všechno) a hlavně děkuju Ramonkovi, bez kterýho by se tahle úžasná akce vůbec nekonala(mimochodem, ještě ti dlužím pár peněz za to jídlo páč jsem neměla drobný)....

....... a pak taky.. omlouvám se všem, na který jsem zapoměla s poděkováním a omlouvám se všem za... no, liw ví za co - nemohla jsem to nenapsat alespoň takhle..:P
Otevřete okno upírovi......

Valeria - 25. listopadu 2008 20:59
Valeria

...tak vám sem písám...tuto sobotu ( tuším že 29.11.2008) jsem zarezervovala čajovnu Shi-Sha od 15:30 pro +- 10 lidí dozadu na koberec...chci to pojmout jako oslavu svého svátku, který mimochodem mám právě dnes...nezlobím se, že si na to nikdo nevzpoměl, protože mě asi skoro nikdo neznáte jménem, ale každopádně tenhle sraz bych chtěla uspořádat...

Shrnuto:

-čajovna Shi-Sha
-sraz 15:00 stanice metra českomoravská
-rezervace v čajovně od 15:30 pro +-10 lidí (máme rezervovaný celý koberec v zádu...pokud nás opět nenapíšou někam na jiný termín xD)

...prosím hodit na nástěnku a děkuju všem co sem napíšou a přijdou...případné dotazy či žádost o moje telefonní číslo z důvodu komunikace při zabloudění prosím do pošty...

Štěstí se plíží ztichlým světem, jenva co noha nohu mine, jednou je vítáme a jindy smetem, a ono pokaždé je jiné. Lady Valeria Aragornská

Vypisuje se 20 z celkem 8353 příspěvků|⇐ 1 ... 233 234 235 236 237 238 239 ... 418 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)