Aragornské srazy (289 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

Aragornské srazy

Správci:Merredith, Kasparek, Mia.Dasia, Ramon, Saltzhornia, Scout
Popis:Srazy a setkání, malá i velká, vážná i nevážná a hlavně...Aragornská :o)
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
Nástěnka:

Aragorn srazy

Zobrazit/Skrýt již uskutečněné srazy

Pokud chcete zapsat sraz na nástěnku, pošlete poštolku !!!

Chystané srazy :
POZOR! POZOR!
AraSluníčkováČajovna s AraAnarion!

Kdy:1.3. 2014 (v sobotu)
Kde:Sraz 12:30-12:45 Hlavní nádraží - Luxor
Kam dál:Krulovo doupě - kamkoliv nás nohy zavedou.
Kdo: Naše úžasné slunéčko Anarion! Nikdy nechybějící osina v zadnici KAšpárek, Nailin možná i s doprovodem, Meredith přinese i něco k zakousnutí! Saltz a její historky o elektrifikaci Prahy.
Kontakt:725 997 667 - od jedné půjdeme do čajovny Krulovo doupě - je tam špatný signál.

BITVA
Zpěvy pohanské - Otčina.

Termín: Ještě nebyl stanoven(předpoklad je 1.víkend v dubnu)
Kde: Klánovický les
O co se jedná:
2.Ročník bitvy navazující na úspěšnou serii bitev o Vlčí máky. Jedná se o jednodení bitvu pro nováčky i ostřílené dobrodruhy. Každý kdo by projevil zájem - nechť dá o sobě vědět sem do diskuze, nebo do poštolky.

ARAGORNSKÁ VODA
Přátele, kamarádi i Vy ostatní... slyšte má slova (to jako, že si přečtete ty nesmysli, co sem napíšu)

Jelikož Aragornský sraz byl úspěšný - čtěte VELE ÚSPĚŠNÝ! Bylo by fajn se zase sejít. Další menší setkání aragornských je naplánováno na: 18.12.2015

INFO K SRAZU!!!

KDY: 18.12.2015
16:15 SRAZ NA I.P.PAVLOVA
A následný přesun do ANDĚLSKÉ ČAJOVNY - 16:30
Místo:PRAHA Andělská čajovna - use the fucking google!

Následný přesun za alkoholy možný!!!(možná Elysium)
Co s sebou! Kartičku s vlastním nickem, kterou budou povinně nosit všichni které neznám.
Tabulku čokolády.
Oslavnou báseň na moji maličkost.
Vše bude zkontrolováno ochrankou u vstupu do objektu!

Hlaste se kdo dorazí!
Lidi kteří přijdou:

Liwien
Hullak +1
murthag
Bailey
Darwin
Askadrin
Nailin
DS!!!!
ENCA - jestli ne tak sis to u mě pokazil kámo!
Pavel
Deloran - toho nikdo nepozná, protože přijde bez jmenovky!
Bejdouzouzus!
Amunak
Imwu

Prosím zahlasujte v anketě - jestli by jste o podobnou akci měli zájem. Váš užasný srazotvůrce Kašpárek.

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 8353 příspěvků|⇐ 1 ... 287 288 289 290 291 292 293 ... 418 ⇒|

Maxen - 14. října 2008 08:20
Maxen

apophis 14. října 2008 07:13
srazík se neuvěřitelně povedl, když se z původních předpokládaných 3 učastníků ten počet nakonec zvedl na dvojnásobek. taky všem děkuju za příjemně strávený odpoledne a večer.

věř tomu nebo ne, ale je mi líto, že sem se musel trhnout dřív. ale doma to ocenili, takže to mám do příště k dobru...
Žblept.

Adien - 14. října 2008 08:04
Adien

Já... jsem byla místo srazu na poli a sbírala kámen a tímto vám chci oznámit že na ten příští už určitě dorazím....
Otevřete okno upírovi......

Liwien - 14. října 2008 07:54
Liwien

Já se přidávam a taky děkuji za sraz:-) byl fajne i když jsem musela tak brzo jít........jo a mam vas všechny pozdravovat od maminky (nicmene jsem si zase vyslechla jak vás nikoho vlastne neznam a nemamela bych s váma nikam jezdit a tak) tak doufam že se co nejdřív zase srazíme:-)
Žvojt je boj.........tak se pozabíjejte a já bych s dovolením prošla :-P

apophis - 14. října 2008 07:13
apophis

Děkuji ... za sraz :,-)

Děkuji Blanche za snídani na cestu, za pohodičku, za vodničku, za to že jsi mi i v poslední chvíli dokonce nabídla přespání (wow!).
Děkuji Liwien za věčný úsměv, za obejmutí jaké se mi již dlouho nedostalo, za to, že s rodiči stále napohodu vycházíš.
Děkuji též Maxenovi za šíleně zvráceně správňácký bláznivosti, za těžkej kalibr (i humoru), za skvělou shodu ve věcech názorů, za to, žes nakonec odešel ti ale neděkuju (!!! :D).
Samozřejmě děkuji Miátku.Dasiátku s prckem v bříšku za absolutní nervovou vyrovnanost, kterou ti asi začnu závidět, za to, že jsi se nechala ukecat a nakonec i zůstala tak dlouho.
Nakonec, ale ne nijak méně významně, pak děkuji Ramonovi Alanovi taťkovi toho prcka, že jsme to celý tak skvěle rozjeli v "Má Líbu", vyhecovali skoro až do extrému extrémního a že jsme si pokecali o všemožných (i nemožných) věcech.

Díky za skvělý malý, ale o to výživnější sraz. Užil jsem si vás všechny náramně.
Jsem obludný fantazák, jenž z temnoty svého doupěte leze kam se mu zachce a kdy se mu zachce.

ixiik - 13. října 2008 13:12
ixiik

Když už to tu Sirriel zmínila, tak jen doplním, že se jedná o akci nazvanou "NaLARP", což je chystaný večerně noční-LARP konaný v Praze.
Jste vřele zváni.

Více zde:

http://www.aragorn.cz/diskuze/nalarp
Byl jsem na AraLARPu I, II, ... IX, AraPaintBallu I a II, , Castle LARPu II, III, PragoConu 2007, 2008, 2009, CONVENTIcONu 2009, účastnil se akce AraSponzoring Zoo, těším se na NAL :). Jo - Žiju Aragornem, no a?

Sirriel - 13. října 2008 12:41
Sirriel

Hm v důsledku jedné akce,která se bude konat v listopadu v sobotu se tím to chci zeptat jestli něják 7.11. nebo o týden později bude mít někdo v pátek odpoledne nebo spíš večer čas, že by se mě ujal a šel si se mnou někam sednout.)

A v rámci toho taky hledámna ten víkend přespání:D Kdo mě chcete od pátka do soboty popřípadě do neděle:D Prosím Pražský:)
Nikdo se mě neptal, jestli se chci narodit. Tak mi teď neříkejte, jak mám žít.

apophis - 12. října 2008 22:56
apophis

Adien 12. října 2008 22:10

sraz? hem, sraz bude na nádru, pak se půjde tou américkou až k tramvaji číslo 4 a pak patrně pojedeme na bory do parku, protože tam je skvělý pískoviště :D
Jsem obludný fantazák, jenž z temnoty svého doupěte leze kam se mu zachce a kdy se mu zachce.

Adien - 12. října 2008 22:10
Adien

apophis 11. října 2008 23:58
a kde že se to přesně má dít?? já teda nemam čas, hned po výtvarce v 7 mi jede autobus... ale mohla bych ho náhodou nestihnout:) dejte vědět
Otevřete okno upírovi......

Irian - 12. října 2008 15:27
Irian

206?
http://havrane.xf.cz - nejlepší stránky vo houbách :)))

Liwien - 12. října 2008 15:17
Liwien

hezky v ty plzni se toho v polsedni dobe deje nak moc:-) tak to tsaky dorazim....snad teda
Žvojt je boj.........tak se pozabíjejte a já bych s dovolením prošla :-P

Blanche - 12. října 2008 10:24
Blanche

pavel 12. října 2008 09:53
Plzeň přeci... :D
Omámena paprskem denního světla, jak slepec co nechali ho na refýži stát. Chlast prý bude lidstva metla, proto se s ním musíme tvrdě prát. A nekompormisně!!! Nepřátel se nelekejme, na monožství nehleďme...!!!

pavel - 12. října 2008 09:53
pavel

A který mněsto?
Slova jsou jen prázdné skořápky.

Kasparek - 12. října 2008 09:15
Kasparek

Máš pravdu appu:) má saka blbí nápady:)
NEBERTE DROGY!!! Nikdy! Nikomu! Neberte drogy!

apophis - 11. října 2008 23:58
apophis

Rychlosraz s vodnicí od nekromantky, Glockem a notebookem :D

Toto pondělí = 13.10.2008

Kde a co? Plzeň - někde - se upřesní, bude vodnice a nejen kvalitní víno.

Proč? Protože máme s Maxenem a s Blanche blbý nápady.

Kdy? Rozhodně večer = já dorazím do Plzně v 16:54 na nádraží, tam je taky první sraz. Pak se půjde Americkou až k tramvajovejm kolejím, kde se buď počká na další lidi, nebo se prostě půjde dál.

Mobila na mě máte, tak kdyžtak volejte nebo piště :)

Elohir - 11. října 2008 22:55
Elohir

apophis 11. října 2008 22:52
co třeba festival fantasie? :D

apophis - 11. října 2008 22:52
apophis

co se kdy a kde a za jakých podmínek koná 25.10. ???

Buri the Great - 11. října 2008 19:16
Buri the Great

Všem, co přišli na dnešní sraz, chci říci jediné: děkuji.
http://napady.aragorn.cz

Alfonzo - 10. října 2008 15:18
Alfonzo

Tak zíra se těšim. Kdyby něco, tak mobil (721150953) u sebe mám, tak napište, kdyby něco :)

Čau! :)
Magma is a funny word... Magma...

Buri the Great - 9. října 2008 20:59
Buri the Great

Chiisai 9. října 2008 20:45
Naivko ;-)
http://napady.aragorn.cz

Chiisai - 9. října 2008 20:45
Chiisai

Buri the Great 9. října 2008 20:37
Alfonzo 9. října 2008 20:36
XD uvidíme... ;)

Vypisuje se 20 z celkem 8353 příspěvků|⇐ 1 ... 287 288 289 290 291 292 293 ... 418 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)