Aragornské srazy (308 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

Aragornské srazy

Správci:Merredith, Kasparek, Mia.Dasia, Ramon, Saltzhornia, Scout
Popis:Srazy a setkání, malá i velká, vážná i nevážná a hlavně...Aragornská :o)
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
Nástěnka:

Aragorn srazy

Zobrazit/Skrýt již uskutečněné srazy

Pokud chcete zapsat sraz na nástěnku, pošlete poštolku !!!

Chystané srazy :
POZOR! POZOR!
AraSluníčkováČajovna s AraAnarion!

Kdy:1.3. 2014 (v sobotu)
Kde:Sraz 12:30-12:45 Hlavní nádraží - Luxor
Kam dál:Krulovo doupě - kamkoliv nás nohy zavedou.
Kdo: Naše úžasné slunéčko Anarion! Nikdy nechybějící osina v zadnici KAšpárek, Nailin možná i s doprovodem, Meredith přinese i něco k zakousnutí! Saltz a její historky o elektrifikaci Prahy.
Kontakt:725 997 667 - od jedné půjdeme do čajovny Krulovo doupě - je tam špatný signál.

BITVA
Zpěvy pohanské - Otčina.

Termín: Ještě nebyl stanoven(předpoklad je 1.víkend v dubnu)
Kde: Klánovický les
O co se jedná:
2.Ročník bitvy navazující na úspěšnou serii bitev o Vlčí máky. Jedná se o jednodení bitvu pro nováčky i ostřílené dobrodruhy. Každý kdo by projevil zájem - nechť dá o sobě vědět sem do diskuze, nebo do poštolky.

ARAGORNSKÁ VODA
Přátele, kamarádi i Vy ostatní... slyšte má slova (to jako, že si přečtete ty nesmysli, co sem napíšu)

Jelikož Aragornský sraz byl úspěšný - čtěte VELE ÚSPĚŠNÝ! Bylo by fajn se zase sejít. Další menší setkání aragornských je naplánováno na: 18.12.2015

INFO K SRAZU!!!

KDY: 18.12.2015
16:15 SRAZ NA I.P.PAVLOVA
A následný přesun do ANDĚLSKÉ ČAJOVNY - 16:30
Místo:PRAHA Andělská čajovna - use the fucking google!

Následný přesun za alkoholy možný!!!(možná Elysium)
Co s sebou! Kartičku s vlastním nickem, kterou budou povinně nosit všichni které neznám.
Tabulku čokolády.
Oslavnou báseň na moji maličkost.
Vše bude zkontrolováno ochrankou u vstupu do objektu!

Hlaste se kdo dorazí!
Lidi kteří přijdou:

Liwien
Hullak +1
murthag
Bailey
Darwin
Askadrin
Nailin
DS!!!!
ENCA - jestli ne tak sis to u mě pokazil kámo!
Pavel
Deloran - toho nikdo nepozná, protože přijde bez jmenovky!
Bejdouzouzus!
Amunak
Imwu

Prosím zahlasujte v anketě - jestli by jste o podobnou akci měli zájem. Váš užasný srazotvůrce Kašpárek.

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 8353 příspěvků|⇐ 1 ... 306 307 308 309 310 311 312 ... 418 ⇒|

Liwien - 4. září 2008 20:23
Liwien

v.e.n.c.a 4. září 2008 20:17
tssssssss nebud drzej chla­peč­ku!!!!
Žvojt je boj.........​tak se po­za­bí­jej­te a já bych s do­vo­le­ním pro­šla :-P

v.e.n.c.a - 4. září 2008 20:17
v.e.n.c.a

Liwi­en 4. září 2008 20:08
no to bych řekl že se uká­žeš=) ale tu ra­dost si ještě roz­mys­lim :D
NEČUM NA MĚ, NEBO TI USEK­NU RUKU!!!

Liwien - 4. září 2008 20:08
Liwien

mnop mam bejt pryč ale nák to asi ne­vy­jde takže se nej­spíš taky ukážu:-)máte ra­dost?
Žvojt je boj.........​tak se po­za­bí­jej­te a já bych s do­vo­le­ním pro­šla :-P

Bejdouzus - 4. září 2008 16:19
Bejdouzus

Eu­ge­nio 4. září 2008 16:14
pro tebe ne XD
Pokud udě­láš věci správ­ně, lidé si ne­bu­dou vůbec jest­li jsi vůbec něco udě­lal.

Eugenio - 4. září 2008 16:14
Eugenio

Něco se chys­tá? Nemám vůbec čas to tu sle­do­vat...
Život by se dal cha­rak­te­ri­zo­vat jed­ním slo­vem - hustý. Je totiž hustý jako řeka sra­ček, po které plu­je­me kánoí. Někdy ztra­tí­me pádla, někdy i kanoi.

Bejdouzus - 4. září 2008 16:14
Bejdouzus

a víte co? já budu v plzni na­lo­že­nej celej ví­kend... kdo­pak mě uby­tu­je? :D
Pokud udě­láš věci správ­ně, lidé si ne­bu­dou vůbec jest­li jsi vůbec něco udě­lal.

rafaela - 4. září 2008 16:08
rafaela

hla­su­ju pro ne­dě­li!!!
Víš, cos vlast­ně chtěl, kdyžs žádal po bo­zích za ženu z je­ze­ra Paní...?

Bejdouzus - 4. září 2008 15:02
Bejdouzus

v.e.n.c.a 4. září 2008 13:42
mlu­vi­lo se tu o pátku, nebo ne­dě­li... v so­bo­tu máme tušim DrD... snad kdy­bychom to nějak pře­su­nu­li na pátek...

Buri the Great - 4. září 2008 14:22
Buri the Great

Možná se na jed­nom ze srazů ukážu, ale nic nesli­bu­ju.
http://​napady.​aragorn.​cz

Systy - 4. září 2008 14:16
Systy

Já v so­bo­tu ne­bu­du moct ur­či­tě. Už jsem si do­mlu­vi­la něco ji­ný­ho... a kdyby to bylo v ne­dě­li, vy­ho­vo­va­lo by mi to víc. A Sirr­ku bych chtě­la po­tkat na sto pro­cent...
No, vy­mys­le­te to podle sebe. Pak já holt uvi­dím.
"Pe­ní­ze jsou se­ke­ra, která ro­ze­tne i dobrá přá­tel­ství." Ma­laj­ské pří­slo­ví

v.e.n.c.a - 4. září 2008 13:42
v.e.n.c.a

hele bje­dou­zi ne­chci trhat ta­chov­skou bandu, ale možná budu ten srá­zek po­tře­bo­vat od­su­nout taky na so­bo­tu... mys­lim že by možná šlo
NEČUM NA MĚ, NEBO TI USEK­NU RUKU!!!

Mia.Dasia - 4. září 2008 13:39
Mia.Dasia

mno ne­můžu mlu­vit za ra­mo­na ale pokud do toho něco ne­při­jde tak bychom se mohli uká­zat... :)

Sirriel - 3. září 2008 22:44
Sirriel

Když se­že­nu ti­ti­li, tak ráda při­je­du:)
Nikdo se mě ne­ptal, jest­li se chci na­ro­dit. Tak mi teď ne­ří­kej­te, jak mám žít.

Eleovny - 3. září 2008 22:26
Eleovny

Sirriel 3. září 2008 21:59
Bejdou­zus 3. září 2008 22:02
Sakra... A zrov­na ten pátek byl pro mě vý­mlu­va, že jsem ne­mu­se­la na slu­čák :-D Ale před­sta­va že uvi­dím opět naši vel­kou Sirriel, je pro mě víc než lá­ka­vá. Jest­li do­ra­zíš holka, tak ti při­pra­vím slav­nost­ní fam­fá­ry. :) Já bych klid­ně vzala tu ne­dě­li i so­bo­tu.. Takže se do­hod­ně­te.
Jan Werich: "Ne­ber­te život pří­liš vážně,stej­ně z něj ne­vy­vázne­te živí!"

Bejdouzus - 3. září 2008 22:02
Bejdouzus

Sirriel 3. září 2008 21:59
so­bo­ta? ne­dě­le? so­bo­ta se ne­ho­dí... máme dra­čák a ne­dě­le... no... pokud by byl zájem, není pro­blém uká­zat se v Plzni dva­krát:D

Sirriel - 3. září 2008 21:59
Sirriel

Já váz roz­dr­tím, to to ne­mů­že­te udě­lat třeba v so­bo­tu nebo v ne­dě­li? Vy mě tam ne­ce­te:( Fňuk:( :D
Nikdo se mě ne­ptal, jest­li se chci na­ro­dit. Tak mi teď ne­ří­kej­te, jak mám žít.

Bejdouzus - 3. září 2008 21:10
Bejdouzus

Adien 3. září 2008 20:34
no... to zní gut... ale aby se někdo našel... asi nejdem ještě poz­děj­ší spoj:)

Adien - 3. září 2008 20:34
Adien

Bejdou­zus 3. září 2008 18:20
No, tak uvi­dim, možná to uke­cam abych jela busem v půl je­de­nác­tý, zá­le­ží taky na tom, jest­li mě bude někdo ochot­nej do­pro­vo­dit na za­stáv­ku, noční plzní cho­dit sama se bojim...
Ote­vře­te okno upí­ro­vi......

Eleovny - 3. září 2008 20:29
Eleovny

Já na 90% při­jdu. :) Zase ráda uvi­dím známé tváře :)
Jan Werich: "Ne­ber­te život pří­liš vážně,stej­ně z něj ne­vy­vázne­te živí!"

Bejdouzus - 3. září 2008 20:04
Bejdouzus

ra­fa­e­la 3. září 2008 19:43
zákaz!!! budem tam až tak do de­sí­ti večír... pak už budem muset od­sy­čet...

Vypisuje se 20 z celkem 8353 příspěvků|⇐ 1 ... 306 307 308 309 310 311 312 ... 418 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)
taBackup debug: