Aragornské srazy (330 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

Aragornské srazy

Správci:Merredith, Kasparek, Mia.Dasia, Ramon, Saltzhornia, Scout
Popis:Srazy a setkání, malá i velká, vážná i nevážná a hlavně...Aragornská :o)
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
Nástěnka:

Aragorn srazy

Zobrazit/Skrýt již uskutečněné srazy

Pokud chcete zapsat sraz na nástěnku, pošlete poštolku !!!

Chystané srazy :
POZOR! POZOR!
AraSluníčkováČajovna s AraAnarion!

Kdy:1.3. 2014 (v sobotu)
Kde:Sraz 12:30-12:45 Hlavní nádraží - Luxor
Kam dál:Krulovo doupě - kamkoliv nás nohy zavedou.
Kdo: Naše úžasné slunéčko Anarion! Nikdy nechybějící osina v zadnici KAšpárek, Nailin možná i s doprovodem, Meredith přinese i něco k zakousnutí! Saltz a její historky o elektrifikaci Prahy.
Kontakt:725 997 667 - od jedné půjdeme do čajovny Krulovo doupě - je tam špatný signál.

BITVA
Zpěvy pohanské - Otčina.

Termín: Ještě nebyl stanoven(předpoklad je 1.víkend v dubnu)
Kde: Klánovický les
O co se jedná:
2.Ročník bitvy navazující na úspěšnou serii bitev o Vlčí máky. Jedná se o jednodení bitvu pro nováčky i ostřílené dobrodruhy. Každý kdo by projevil zájem - nechť dá o sobě vědět sem do diskuze, nebo do poštolky.

ARAGORNSKÁ VODA
Přátele, kamarádi i Vy ostatní... slyšte má slova (to jako, že si přečtete ty nesmysli, co sem napíšu)

Jelikož Aragornský sraz byl úspěšný - čtěte VELE ÚSPĚŠNÝ! Bylo by fajn se zase sejít. Další menší setkání aragornských je naplánováno na: 18.12.2015

INFO K SRAZU!!!

KDY: 18.12.2015
16:15 SRAZ NA I.P.PAVLOVA
A následný přesun do ANDĚLSKÉ ČAJOVNY - 16:30
Místo:PRAHA Andělská čajovna - use the fucking google!

Následný přesun za alkoholy možný!!!(možná Elysium)
Co s sebou! Kartičku s vlastním nickem, kterou budou povinně nosit všichni které neznám.
Tabulku čokolády.
Oslavnou báseň na moji maličkost.
Vše bude zkontrolováno ochrankou u vstupu do objektu!

Hlaste se kdo dorazí!
Lidi kteří přijdou:

Liwien
Hullak +1
murthag
Bailey
Darwin
Askadrin
Nailin
DS!!!!
ENCA - jestli ne tak sis to u mě pokazil kámo!
Pavel
Deloran - toho nikdo nepozná, protože přijde bez jmenovky!
Bejdouzouzus!
Amunak
Imwu

Prosím zahlasujte v anketě - jestli by jste o podobnou akci měli zájem. Váš užasný srazotvůrce Kašpárek.

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 8353 příspěvků|⇐ 1 ... 328 329 330 331 332 333 334 ... 418 ⇒|

Linda - 21. července 2008 21:08
Linda

Mů­že­te si mě při­psat na Praž­ský DM sraz...

Bejdouzus - 21. července 2008 21:02
Bejdouzus

Systy 21. čer­ven­ce 2008 11:38
no, dnes jsem se do­zvě­děl, že možná budu velmi brzy za­měst­nán v ně­ja­kym so­o­lid­nim pod­ni­ku, kde se do­kon­ce za vy­ko­na­nou práci roz­dá­vaj pe­ní­ze (pro mě no­vin­ka) ale zase to zna­me­ná pev­nou pra­cov­ní dobu... ale i kdyby, tak budu dělat ranní.. tzn. že ve žtyři můžu být v Plzni kte­rý­ko­liv den:) opět musím ale trap­ně po­zna­me­nat, že moud­řej­ší budu zítra;)
Pokud udě­láš věci správ­ně, lidé si ne­bu­dou vůbec jest­li jsi vůbec něco udě­lal.

Liwien - 21. července 2008 20:07
Liwien

Bejdou­zus 21. čer­ven­ce 2008 10:58
mno jest­li tu bu­de­te taK bych mozná mela mit cas.​pisnete
Žvojt je boj.........​tak se po­za­bí­jej­te a já bych s do­vo­le­ním pro­šla :-P

Bailey - 21. července 2008 15:02
Bailey

Hullak 21. čer­ven­ce 2008 11:04
Nebo, abych byla přes­ná, tak před­sta­ve­ní za­čí­ná ve 20:25 s tím, že líst­ky si mu­sí­me vy­zved­nout nejmé­ně 30 minut pře­dem.
Proto jsem dala ofi­ciel­ní sraz 19:00-19:30 Anděl u sy­na­go­gy (pro vy­svět­le­ní, jest­li pa­t­říš k těm, co ne­vě­dí, kde je sy­na­go­ga, tak jak je Village ci­ne­mas, tak je tam ten vel­kej plac, pak sil­ni­ce a na­pro­ti je bus za­stáv­ka a na­ro­hu mezi uli­ce­ma je še­di­vý barák, vy­pa­dá to teda spíš jak pod­chod a je tam i an­tikva­ri­át. To je pro­sím pěkně sy­na­go­ga...)
Sex není pro­blém; ce­li­bát ano.

Bailey - 21. července 2008 14:29
Bailey

Hullak 21. čer­ven­ce 2008 11:04
Na Pandu se má jít 20:25 nebo takle, mám na tu dobu za­ri­gis­tro­vá­ny už 4 líst­ky...​proto se ptám...mám za­re­gis­tro­vat ještě dva pro Tebe a Mystique ???

Askad­rin­Si­dlong 20. čer­ven­ce 2008 13:44
Taky se ptám, jest­li víš na­jis­to, že pů­jdeš, tak neni pro mě pro­blém za­re­gis­tro­vat lís­tek, dokud je tam volno.

pří­pad­né další info: +420 721809158 a tu re­zer­va­ci líst­ků, též bych pro­si­la ale­spoň o krát­kou SMS s pod­pi­sem :-)
Sex není pro­blém; ce­li­bát ano.

Saltzhornia - 21. července 2008 12:39
Saltzhornia

Spam zre­du­ko­ván
I pád na hubu je po­hy­bem vpřed...

Eugenio - 21. července 2008 12:35
Eugenio

kucik 21. čer­ven­ce 2008 12:28
Husté :DDD Jsem rád, že se ptám taky:D

Krom toho... Ohla­šu­ji, že se snad do­sta­vím na vět­ši­nu DM srazů :)
Život by se dal cha­rak­te­ri­zo­vat jed­ním slo­vem - hustý. Je totiž hustý jako řeka sra­ček, po které plu­je­me kánoí. Někdy ztra­tí­me pádla, někdy i kanoi.

Systy - 21. července 2008 11:38
Systy

Bejdou­zus 21. čer­ven­ce 2008 11:07
Hmm... prv­ní­ho pátek? Třeba?
"Pe­ní­ze jsou se­ke­ra, která ro­ze­tne i dobrá přá­tel­ství." Ma­laj­ské pří­slo­ví

Hullak - 21. července 2008 11:04
Hullak

Mohl bych se ze­ptat, v kolik hodin se půjde na tu pandu?
Na světě není zrád­něj­ší­ho stvo­ře­ní nad ženu a chlíp­něj­ší­ho ho­va­da nad muže.

Bejdouzus - 21. července 2008 10:58
Bejdouzus

Liwi­en 21. čer­ven­ce 2008 10:47
a můžeš někdy příští týden? to se hod­lá­me taky sta­vit... pokud tedy o mě a Nor­fi­na bude zájem:D
Pokud udě­láš věci správ­ně, lidé si ne­bu­dou vůbec jest­li jsi vůbec něco udě­lal.

Elohir - 20. července 2008 20:57
Elohir

Hm při­je­la bych na praž­skej, ale to bych tam mu­se­la být už od půl šestý od rána a navíc vás tam je jen pár, tak je to zby­teč­ný..

TheDave - 20. července 2008 20:50
TheDave

To je milé, drahý Grane, tak uvi­dí­me, jest­li se tu vůbec najde do­sta­teč­ný počet sra­zuch­ti­vých lidí, v nej­hor­ším budu pros­tě out­si­der na tom srazu ji­né­ho ser­ve­ru, ono se to od arag­sra­zu ne­bu­de pří­liš lišit.
"Kaž­dej si holt dělá tu anar­chii po svým." - Char­lie

kucik - 20. července 2008 20:19
kucik

Salt­zhor­nia 20. čer­ven­ce 2008 19:39
Jeste pro­sim pri­hod Bai­ley k pande. Diky.
Bás­ní­ci krve / bás­ní­ci ší­len­ství / bás­ní­ci vý­smě­chu / bás­ní­ci beze slov.

Gran - 20. července 2008 15:59
Gran

The­Da­ve 20. čer­ven­ce 2008 14:28

Tak to bude pěk­nej pro­grá­mek do noci =)) Jsem zjis­til, že budu mít čas asi až večer, pro­to­že tam stí­hám ještě sraz ji­né­ho ser­ve­ru =P

TheDave - 20. července 2008 14:28
TheDave

Jistě, Praha, Praha a ještě jed­nou Praha.

Co se týče Br­něn­ské­ho pro­gra­mu, máme s pří­te­lem už za­ve­de­ný ma­ra­ton pro volné dny - sraz pod ho­di­na­mi na hla­va­su či na české(lepší na české), poté pivo a dýmka ve Skle­něn­ce, ná­sle­du­je pře­sun přes čáru do Dobré na řím­ském ná­měs­tí na čaj a dýmku, večer se za­kon­ču­je v Bro­ok­ly­nu. Po něm je sa­mo­zřej­mě stále možné sed­nout si na vodní scho­dy a roz­ta­hat další kotel. Je to pár metrů od nádru, takže vět­ši­na lidí pak nemá pro­blém s pře­su­ny.
"Kaž­dej si holt dělá tu anar­chii po svým." - Char­lie

AskadrinSidlong - 20. července 2008 13:44
AskadrinSidlong

Eu­ge­nio 20. čer­ven­ce 2008 13:23

No mám dojem že praž­ský SRAZ tam je jen jeden...​ostatní jsou kina :D mi­mo­cho­dem kung-fu panda mě taky zaujala...​dejte mě do zá­vo­rek :D
Ten kdo do­ká­že žít život, s vě­do­mím vlast­ní prů­měr­nos­tí a fak­tem že není zvlášt­ní, je Hr­di­na... (I'll Chuck you!)

Eugenio - 20. července 2008 13:23
Eugenio

Askad­rin­Si­dlong 20. čer­ven­ce 2008 13:22
Jaký ?:D
Život by se dal cha­rak­te­ri­zo­vat jed­ním slo­vem - hustý. Je totiž hustý jako řeka sra­ček, po které plu­je­me kánoí. Někdy ztra­tí­me pádla, někdy i kanoi.

AskadrinSidlong - 20. července 2008 13:22
AskadrinSidlong

Hlá­sím Hlá­sím
ŽE
při­jdu na praž­ský sraz :)
Ten kdo do­ká­že žít život, s vě­do­mím vlast­ní prů­měr­nos­tí a fak­tem že není zvlášt­ní, je Hr­di­na... (I'll Chuck you!)

Hullak - 19. července 2008 22:31
Hullak

Do­sta­vím se na pandu se slič­nou sleč­nou Mystique ;)
Na světě není zrád­něj­ší­ho stvo­ře­ní nad ženu a chlíp­něj­ší­ho ho­va­da nad muže.

Stenly - 19. července 2008 22:06
Stenly

Gran 19. čer­ven­ce 2008 22:04
*Po­kr­čí ra­me­ny a je mu to šu­ma­fuk*
„Ptal jsem se Schrödin­ge­ra, co s tou koč­kou dělá ... vždyť je napůl mrtvá!“

Vypisuje se 20 z celkem 8353 příspěvků|⇐ 1 ... 328 329 330 331 332 333 334 ... 418 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)
taBackup debug: