Aragornské srazy (396 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

Aragornské srazy

Správci:Merredith, Kasparek, Mia.Dasia, Ramon, Saltzhornia, Scout
Popis:Srazy a setkání, malá i velká, vážná i nevážná a hlavně...Aragornská :o)
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
Nástěnka:

Aragorn srazy

Zobrazit/Skrýt již uskutečněné srazy

Pokud chcete zapsat sraz na nástěnku, pošlete poštolku !!!

Chystané srazy :
POZOR! POZOR!
AraSluníčkováČajovna s AraAnarion!

Kdy:1.3. 2014 (v sobotu)
Kde:Sraz 12:30-12:45 Hlavní nádraží - Luxor
Kam dál:Krulovo doupě - kamkoliv nás nohy zavedou.
Kdo: Naše úžasné slunéčko Anarion! Nikdy nechybějící osina v zadnici KAšpárek, Nailin možná i s doprovodem, Meredith přinese i něco k zakousnutí! Saltz a její historky o elektrifikaci Prahy.
Kontakt:725 997 667 - od jedné půjdeme do čajovny Krulovo doupě - je tam špatný signál.

BITVA
Zpěvy pohanské - Otčina.

Termín: Ještě nebyl stanoven(předpoklad je 1.víkend v dubnu)
Kde: Klánovický les
O co se jedná:
2.Ročník bitvy navazující na úspěšnou serii bitev o Vlčí máky. Jedná se o jednodení bitvu pro nováčky i ostřílené dobrodruhy. Každý kdo by projevil zájem - nechť dá o sobě vědět sem do diskuze, nebo do poštolky.

ARAGORNSKÁ VODA
Přátele, kamarádi i Vy ostatní... slyšte má slova (to jako, že si přečtete ty nesmysli, co sem napíšu)

Jelikož Aragornský sraz byl úspěšný - čtěte VELE ÚSPĚŠNÝ! Bylo by fajn se zase sejít. Další menší setkání aragornských je naplánováno na: 18.12.2015

INFO K SRAZU!!!

KDY: 18.12.2015
16:15 SRAZ NA I.P.PAVLOVA
A následný přesun do ANDĚLSKÉ ČAJOVNY - 16:30
Místo:PRAHA Andělská čajovna - use the fucking google!

Následný přesun za alkoholy možný!!!(možná Elysium)
Co s sebou! Kartičku s vlastním nickem, kterou budou povinně nosit všichni které neznám.
Tabulku čokolády.
Oslavnou báseň na moji maličkost.
Vše bude zkontrolováno ochrankou u vstupu do objektu!

Hlaste se kdo dorazí!
Lidi kteří přijdou:

Liwien
Hullak +1
murthag
Bailey
Darwin
Askadrin
Nailin
DS!!!!
ENCA - jestli ne tak sis to u mě pokazil kámo!
Pavel
Deloran - toho nikdo nepozná, protože přijde bez jmenovky!
Bejdouzouzus!
Amunak
Imwu

Prosím zahlasujte v anketě - jestli by jste o podobnou akci měli zájem. Váš užasný srazotvůrce Kašpárek.

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 8353 příspěvků|⇐ 1 ... 394 395 396 397 398 399 400 ... 418 ⇒|

Nailin - 13. dubna 2008 11:58
Nailin

Grom 13. dubna 2008 11:55
S přespáváním bude asi vždycky problém, ale nevidím důvod, proč se občas nedohodnout na jednodenní výlet někam poměrně nedaleko, protože vstávání ve čtyři hodiny ráno mě odespalo na poměrně dlouhou dobu :D
Zapomenout co bude příště / a neváhat a znovu jít / ve stínu léta přes strniště / a bosé srdce nezradit

Grom - 13. dubna 2008 11:55
Grom

Musím se přidat, byl to pěkný výlet :) Dlouho jsem se takhle nikam nedostal, takže jsem rád,že jsem měl tu možnost. Dokonce mi to vnuklo nápad zorganizovat něco podobného s přespáním na jedné zřícenině, jen nevím kam to vměstnat při poměrně nabitém ara programu.
Neodsuzujte masturbaci! Je to SEX s tím, koho máte nejraději.

Nailin - 12. dubna 2008 21:15
Nailin

Právě se chystám padnout do kómatu... předtím chci všem, kteří:
a)byli organizátory výletu po Českém ráji (hlavně Stenly, víme): Díky moc, bylo to skvělé :)
b) se zúčastnili: Děkuji za skvělou společnost a doufám, že jste si to užili jako já :)
c) se nezúčastnili: Prohloupili jste, byla to parád :D
d)se nemohli zúčastnit: Škoda, o něco jste přišli, ale pevně doufám, že bude příležitost si to nahradit... chodit na výlety s Aragem je lahoda ;)

Howg ;)
Zapomenout co bude příště / a neváhat a znovu jít / ve stínu léta přes strniště / a bosé srdce nezradit

Bejdouzus - 5. dubna 2008 14:09
Bejdouzus

Eugenio 5. dubna 2008 13:41
:D
Pokud uděláš věci správně, lidé si nebudou vůbec jestli jsi vůbec něco udělal.

Eugenio - 5. dubna 2008 13:41
Eugenio

Bejdouzus 5. dubna 2008 13:31
Eugenio 5. dubna 2008 13:33
No jo sorry... Teď sem si to spletl... My byly dvakrát se třídou v bazíku a teď si to pletu se Smíchovem
Život by se dal charakterizovat jedním slovem - hustý. Je totiž hustý jako řeka sraček, po které plujeme kánoí. Někdy ztratíme pádla, někdy i kanoi.

Eugenio - 5. dubna 2008 13:33
Eugenio

Bejdouzus 5. dubna 2008 13:31
No tak to se budu hádat... Je tam, protože mi tam vypadla čočka... :P
Život by se dal charakterizovat jedním slovem - hustý. Je totiž hustý jako řeka sraček, po které plujeme kánoí. Někdy ztratíme pádla, někdy i kanoi.

Bejdouzus - 5. dubna 2008 13:31
Bejdouzus

Eugenio 5. dubna 2008 13:10
přímo v Babylonu nejni plavecký bazén, jediný trochu hluboký misto je pod trychtýřem:P

Eugenio - 5. dubna 2008 13:30
Eugenio

Grom 5. dubna 2008 13:24
Je to tím- čím více lidí se tam vykoupe, tím více tam je bacilů...

Grom - 5. dubna 2008 13:24
Grom

Luelle 5. dubna 2008 12:44
Možná je to s hygienou hroší, ale kde není...POdolí je taky největší humus v Praze a přesto je to nejoblíbenější plavečák ;)
Neodsuzujte masturbaci! Je to SEX s tím, koho máte nejraději.

Eugenio - 5. dubna 2008 13:10
Eugenio

Bejdouzus 5. dubna 2008 13:05
Tam je..

Bejdouzus - 5. dubna 2008 13:05
Bejdouzus

Luelle 5. dubna 2008 12:36
Babylon je shit, sou tam sice atrakce, bomba, ale fakt, že je tam všude vody po pás, to je fakt mizérie. Když už je to aquapark, tak by tam měl bejt i plavečák...

Anarion - 5. dubna 2008 12:49
Anarion

Já byla jednou v Babylonu s táborem a bylo to super, člověk se tam nenudil:) A pak jsme byli i v lunaparčíku:)
http://anarion.rajce.idnes.cz/Svatba_A_T/ ; http://www.aragorn.cz/diskuze/sponzoring/#kom

Eugenio - 5. dubna 2008 12:47
Eugenio

Luelle 5. dubna 2008 12:44
Ano, ale zapomínáš že lidi jsou nevděční...

A já proč sem tak zvracel po tom babilonu... Sem asi spolikal nějaké potvůrky

Luelle - 5. dubna 2008 12:44
Luelle

Stenly 5. dubna 2008 12:40
já jenom říkala, že je lepší bazén než aquapark..jsem to myslela dobře
Pokud si dal PJ tu práci, že pro padoucha vytvořil celý deník, nezabijete ho.

Anarion - 5. dubna 2008 12:40
Anarion

Už tady nebudeme spamovat o Meziměstí:D
http://anarion.rajce.idnes.cz/Svatba_A_T/ ; http://www.aragorn.cz/diskuze/sponzoring/#kom

Stenly - 5. dubna 2008 12:40
Stenly

Velkohubka Luelle se opět rozjíždí koukám. Nikdo nikoho nenutí tam jít. Když někdo chce .. půjde. Když nechce .. nepůjde. Ty ani nejedeš na ten vejlet tak si nestěžuj a nemontuj se do toho káně.
„Ptal jsem se Schrödingera, co s tou kočkou dělá ... vždyť je napůl mrtvá!“

Ania R. - 5. dubna 2008 12:40
Ania R.

Anarion 5. dubna 2008 11:41

Jo, meziměstské koupaliště znám :)
Ale nevím, jestli bych měla čas.....
Krásná žena přináší užitek jen milencům a umělcům bez fantasie.

Luelle - 5. dubna 2008 12:36
Luelle

Eugenio 5. dubna 2008 12:35
v auqauparku je příliš teplá voda, takže je tam docela ideální prostředí pro bakterie navíc kontrola hygienické stanice byla v případě babylonu podplacená, proč asi? :)

Luelle - 5. dubna 2008 12:35
Luelle

Eugenio 5. dubna 2008 11:47
mno plavání pro mě zábava není takže autuální ceny naznám..ale posledně to bylo v bazénu 90,- na 4 hodiny a aquapark je vyjde nějak 150,- na tři hodiny

Eugenio - 5. dubna 2008 12:35
Eugenio

Luelle 5. dubna 2008 12:34
?

Vypisuje se 20 z celkem 8353 příspěvků|⇐ 1 ... 394 395 396 397 398 399 400 ... 418 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)