AraLARP - obecný pokec (143 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

AraLARP - obecný pokec

Správci:Drakan, Gran
Popis:Obecná diskuse o akci AraLARP, LARPu pořádaném každý půlrok serverem Aragorn.cz.
registrovaní uživatelé mohou jen číst
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
Nástěnka:
Fotky z AraLARPu 8:
Fotky od Bailey
Fotky od Ania Rie

Fotky ze starších larpů a jiných akcí
Aragornská Galerie aneb fotky nejen z LARPů a dalších akcí.

---

AraLARPu VII se zúčastnilo 38 lidí. =)
Na AraLARP VIII se přihlásilo 33 lidí! =)
Na AraLARP IX pojede 34 lidí! =)
---

Zamítnuté návrhy na změny v pravidlech:
- Předměty a dovednosti operující se ztrátou paměti
- Dovednosti operující s manipulací časem (např. "Zastav čas" (všichni do 5-ti metrů se musí zastavit, zatímco jeden se hýbe))

---

PŘIHLÁŠKA NA ARALARP - webový formulář

---

Odkazy na všechny diskuse o AraLARPu:
AraLARP - info
AraLARP - obecný pokec
AraLARP - herní záležitosti
AraLARP - diskuse pro CP a Potvory

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 6129 příspěvků|⇐ 1 ... 141 142 143 144 145 146 147 ... 307 ⇒|

Laethé - 24. dubna 2009 19:18
Laethé

Hrde se hlasim k lidem, kteri sve kostymy poskladaji z toho, co maji doma a z par hadru navic. Jakepak copak. :P
Jsem anděl / co Tě dostal na povel / ale mám-li Tě vzít do nebe / chci z toho něco pro sebe / mám rád řeč těl / a v kapse lubrikační gel / tak mi namaž perutě / a já do nebe vemu Tě. (Xindl X - Anděl)

Ramon - 24. dubna 2009 19:09
Ramon

lidi mějte rozum... kostým se kterým jsem jezdil asi 3 roky po vystoupeních se šermem mě přišel asi na 200 korun... jediné co je drahé tak jsou boty:).... ale košile ... jednoduchý střich s "véčkem a vázáním"... tu si ušije každý.. a stačí na to prostěradlo... pak jsem si koupil dvoje elastické tepláky( jedny modré.. druhé červené) roztříhnul a přišil ty barvy k sobě... cca 50 korun za jedny.. mno a pak jsem v sekáči našel kožené kalhoty ve stašném stavu asi za 75 korun... nalepil jsem na ně kůže z králika a byly daší gatě.... opasek v seženete v každém řempu nebo potřebách pro kutily ... kožený řemen asi 130 korun metr.. a přezky??... každý armyschop... asi tak do stovky...a pak jen trošku trpělivosti se šídlem:)ne kostým není drahá zaležitost... jen je třeba se snažit a nekomplikovat to:)
Dejte pozor, abyste měli krytý záda. Držte se ve stínech. Střílejte přesně. šetřte municí. A ať vás nikdy nenapadne plácnout si z drakem

Derek - 23. dubna 2009 22:33
Derek

Bejdouzus 23. dubna 2009 21:03
Já osobně mám poslední dobou spíš s těmi nápady :(. Nějak mám svůj oblíbený set, u kterého se občas prohodí nějaké drobnosti a ted toho temného akolytu, jestli vyjde. Jinak prostě nic dokonalého... vlastně... jednu "zbroj" navíc sem měl... dal sem jí jedné osůbce, která jí rozhodně užije víc, než já a udělalo jí to radost.

... a já si škrtnul Dobrý skutek na stolet dopředu.
http://www.youtube.com/watch?v=HUjWH1wmL-M&feature=related-----------------------------http://www.youtube.com/watch?v=iTv9UWSpxQY&feature=related

Elohir - 23. dubna 2009 21:04
Elohir

Bejdouzus 23. dubna 2009 21:03
tak tak ;)

Bejdouzus - 23. dubna 2009 21:03
Bejdouzus

Elohir 23. dubna 2009 20:59
ono když se chce, ale ten start je dycky nejhorší... nakoupit látku, lino, kobercovky, u zbraní trubky, karimatku... já kvůli tomu musim oběhnout celý město... ten akt výroby už je spíš to zábavný, vymejšlet jak to vyrobit atd...
Pokud uděláš věci správně, lidé si nebudou vůbec jestli jsi vůbec něco udělal.

Elohir - 23. dubna 2009 20:59
Elohir

Bejdouzus 23. dubna 2009 20:57
právě proto mi přijde dost hloupá výmluva typu "nemám na to čas a peníze" :D
a duha stojí něco přes dvacku, takže to není takový problém..

Bejdouzus - 23. dubna 2009 20:57
Bejdouzus

my máme doma hafec prostěradel co nikdo nepotřebuje, takže to všechno barvim duhou a jsem vymátej... XD já za kostýmy nikdy žádnou velkou částku nedal.. snad jen to kimono vyšlo na litra, ale to protože vraha si dycky zahraju rád a chtěl jsem mít slušnej základ, ono to home made nevypadá dycky nejlíp(viz. moje zbroj gardisty)
Pokud uděláš věci správně, lidé si nebudou vůbec jestli jsi vůbec něco udělal.

Elohir - 23. dubna 2009 20:35
Elohir

Ghondar 23. dubna 2009 20:34
říkám, že je to asi z ruky :D

Ghondar - 23. dubna 2009 20:34
Ghondar

Elohir 23. dubna 2009 20:31
No to je tak 4 hodiny cesty
"A person always takes his home with him, wherever he goes. Worlds are so vast—yet they fit easily into one's heart."

Elohir - 23. dubna 2009 20:31
Elohir

Ghondar 23. dubna 2009 20:29
Hm.. Litoměřice taky nejsou největší :D :D a větnamců tu máme habaděj.. ;) ty jsou snad všude.. Ale jinak doporučuji Mělník, tam mají slušně i látky jako len, diftýn, samet a tak.. ale asi to pro většinu bude dost z ruky..

Ghondar - 23. dubna 2009 20:29
Ghondar

Elohir 23. dubna 2009 20:28
No ale jak kdy seženeš co potřebuješ, aspoň v našem zapadákově. Jinak beru látky taky ve výprodeji
"A person always takes his home with him, wherever he goes. Worlds are so vast—yet they fit easily into one's heart."

Elohir - 23. dubna 2009 20:28
Elohir

Ghondar 23. dubna 2009 20:23
to zase ne.. na to ti stačí dva kusy hadru = náklady 0,- :D :D ale i tak to jde.. ale ono opravdu stačí jen vědět kde nakoupit látku a co a jak z toho udělat.. Naši mi koupili látku k narozkám cirka za 700,- a mám z toho honosnější šaty, plášť, plášť pro bráchu a košili a od každé látky mi poměrně dost zbylo..

Jak říkám, výprodej látek to jistí. A nebo ještě jedna věc, u větnamců občas prodávají látky.. U nás mají tři barvy a mají tam vzorek takové té erbové růžice. Látka vypadá opravdu pěkně a stojí snad 80,- za metr, což je levnější než plátno v normálním obchodě ;)

Ghondar - 23. dubna 2009 20:23
Ghondar

Elohir 23. dubna 2009 20:22
Po vzoru Euga?

Elohir - 23. dubna 2009 20:22
Elohir

Gran 23. dubna 2009 20:21
:D a vy snad jo? Možná bude i občas na co koukat.. :D

Gran - 23. dubna 2009 20:21
Gran

Elohir 23. dubna 2009 20:20

Tak jako víš co, vy ženské na ty kostýmy nepotřebujete tolik látky ;P

Elohir - 23. dubna 2009 20:20
Elohir

upřímně, když už tu řešíte takovou dobu kostýmy, tak co je na tom těžkého? Látka se dá sehnat ve výprodeji, občas postačí i to co se doma najde.. a kostým s trochou šikovnosti je hotovej za odpoledne.. ;) to je jedna věc, za druhé nemusí být drahý.. mám i kostýmy, kde jsem se vešla do 150,- a nikdo netuší, že ten kostým nevyšel na tisíce.. ;)

Derek - 23. dubna 2009 17:04
Derek

Ghondar 23. dubna 2009 17:00
Souhlasím.
http://www.youtube.com/watch?v=HUjWH1wmL-M&feature=related-----------------------------http://www.youtube.com/watch?v=iTv9UWSpxQY&feature=related

Ghondar - 23. dubna 2009 17:00
Ghondar

Harakan 23. dubna 2009 16:56
Tak vypadá z bočního pohledu snad skoro každá větší bitva

Derek - 23. dubna 2009 16:56
Derek

Gran 23. dubna 2009 16:53
To radši ne, děkuju :D.

Přišlo mi tojako naprostej chaos :D.

Gran - 23. dubna 2009 16:53
Gran

To ale neznamená, že Bitva o Azeroth nemůže být naším cílem!
http://www.youtube.com/watch?v=C5xP4wrpAkc

;P ;)

Vypisuje se 20 z celkem 6129 příspěvků|⇐ 1 ... 141 142 143 144 145 146 147 ... 307 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)