AraLARP - obecný pokec (162 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

AraLARP - obecný pokec

Správci:Drakan, Gran
Popis:Obecná diskuse o akci AraLARP, LARPu pořádaném každý půlrok serverem Aragorn.cz.
registrovaní uživatelé mohou jen číst
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
Nástěnka:
Fotky z AraLARPu 8:
Fotky od Bailey
Fotky od Ania Rie

Fotky ze starších larpů a jiných akcí
Aragornská Galerie aneb fotky nejen z LARPů a dalších akcí.

---

AraLARPu VII se zúčastnilo 38 lidí. =)
Na AraLARP VIII se přihlásilo 33 lidí! =)
Na AraLARP IX pojede 34 lidí! =)
---

Zamítnuté návrhy na změny v pravidlech:
- Předměty a dovednosti operující se ztrátou paměti
- Dovednosti operující s manipulací časem (např. "Zastav čas" (všichni do 5-ti metrů se musí zastavit, zatímco jeden se hýbe))

---

PŘIHLÁŠKA NA ARALARP - webový formulář

---

Odkazy na všechny diskuse o AraLARPu:
AraLARP - info
AraLARP - obecný pokec
AraLARP - herní záležitosti
AraLARP - diskuse pro CP a Potvory

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 6129 příspěvků|⇐ 1 ... 160 161 162 163 164 165 166 ... 307 ⇒|

AskadrinSidlong - 16. března 2009 20:50
AskadrinSidlong

Ook...btw já zažil jen jeden araLARP :p
Ten kdo dokáže žít život, s vědomím vlastní průměrností a faktem že není zvláštní, je Hrdina... (I'll Chuck you!)

Bejdouzus - 16. března 2009 20:42
Bejdouzus

AskadrinSidlong 16. března 2009 19:19
no.. vzpomeň si na moji jakoukoli postavu... pod 8 zbraní jsem zatim nešel...XD
Pokud uděláš věci správně, lidé si nebudou vůbec jestli jsi vůbec něco udělal.

Gran - 16. března 2009 20:15
Gran

AskadrinSidlong 16. března 2009 19:19

Odpověz si na základě předchozích zkušeností s AraLARPy ;P

AskadrinSidlong 16. března 2009 19:52

Měl bys být schopen to vyčíst z pravidel... plus teda jak jistě chápeš, nikdy se to nedá přesně říct. Každopádně, cca, MagicLARP by měl trvat půl dne, RozLARP celý den.

AskadrinSidlong - 16. března 2009 19:52
AskadrinSidlong

Apropo jak dlouhej bude rozLARp a jak dlouhej bude magicLARP?
Ten kdo dokáže žít život, s vědomím vlastní průměrností a faktem že není zvláštní, je Hrdina... (I'll Chuck you!)

AskadrinSidlong - 16. března 2009 19:19
AskadrinSidlong

Otázka můžu být v zájmu role nechutně obsypán zbraněma? A za druhé budou životy navíc za zbroj? Dík :D

Gran - 16. března 2009 18:19
Gran

Airril 16. března 2009 16:36

Původně to bylo v 6. Pak se to změnilo na 7 (bylo uvedeno v infu) a bylo to i opraveno v pravidlech (tak je to v nich teď). Pak jsem se jednou přepsal, že je to 6, ale opravil jsem se - je to tedy 7.
Omlouvám se za zmatky ;)

Anarion 16. března 2009 18:12

Byla vyhlášena soutěž, že kdo najde drsnou kombinaci dovedností (fakt ničivou), dostane 4 (či 3) body dovedností navíc. Něco našel jen Bejdouzus (a Airril jednu chybu, za kterou dostal 1 bod). Grom vytkl, že to je přílišný zásah do vyváženosti hry, já odpovídal, že si myslím něco jiného... výsledek je, že mi to nebylo vyvráceno (tedy bodový bonus pro Bejda a Airrila zůstal).
Načež se Airril ujistil, že dovednostních bodů je ze základu do začátku 7 ;)

Anarion - 16. března 2009 18:12
Anarion

Schrnete mi někdo co se řešilo?:)
http://anarion.rajce.idnes.cz/Svatba_A_T/ ; http://www.aragorn.cz/diskuze/sponzoring/#kom

Airril - 16. března 2009 16:36
Airril

Gran 15. března 2009 14:50
Chtěl bych se zeptat: Kolik by mělo být tedy základních bodů pro každou postavu, neboť nejdřív to bylo 7 potom 6 a teď jsi zase říkal 7, tak jak je to?
I smell something... it's coming!

Grom - 15. března 2009 18:02
Grom

Ok ok už nic neřikám.
Neodsuzujte masturbaci! Je to SEX s tím, koho máte nejraději.

Gran - 15. března 2009 14:50
Gran

Grom 15. března 2009 13:52

Vím, jaká je realita - a trvám na názorech, které jsem napsal předtím.

Pokud uváděním utopie x realita chceš říct, že pokud bych neudělil občasné výjimky (pozn. na okraj: Vždycky byly výjimky, vždycky byl někdo, kdo měl víc. Tak holt tentokrát to bylo rozhodnuto tímhle, ne něčím jiným...) a třeba i celkově dal k disposici méně bodů, tak že by se realita přiblížila blíž té utopii... ne, zklamu tě, z osobní zkušeností vím, že by to na tom nic nezměnilo. ;)

Grom - 15. března 2009 13:52
Grom

Gran 15. března 2009 12:02

Ano můžem se tvářit, že hra je vlastně skvělá PR je na vysoké úrovni a všici rozvíjejí své postavy a hrají své charaktery, proto také většina setkání bývá řešena nejdřív nějakým dialogem a až v krajní nutnosti meči. - Tak budiž ti nastíněna utopie, v které možná žiješ, pokud ti hra přijde nepoškozená.

Teď realita - Ha vidím skupinku, která se mi nelíbí, ha je nás víc, ha na co se jich ptát, co sou zač, jdem na ně. Tak v tomto případě a jelikož se zároveň hraje především takto je každý bod navíc silnou zbraní.

Gran - 15. března 2009 12:02
Gran

Grom 14. března 2009 10:35

Tak tedy na tom, že ji to nezhorší, se shodneme, na druhou stranu teď musím vyjádřit nesouhlas s tím, že je hra sama o sobě dost poškozená. =) Z čeho při tomto tvrzení vycházíš?
(A to, že někdo občas porušil pravidla, nepočítám, protože porušení pravidel je holt porušení pravidel.)

Grom - 14. března 2009 10:35
Grom

Gran 13. března 2009 23:15

Vzhledem k tomu, že hra je sama o sobě dost poškozená, tak ti dám zapravdu, už jí to o moc nezhorší.

Gran - 13. března 2009 23:15
Gran

Gran 13. března 2009 21:50

Teda ne že by výjimky byly nějak mega časté (to by to pak nebyly výjimky), spíš jde o to, že drobná nevyváženost tohoto typu IMHO hře neuškodí. =)

AskadrinSidlong - 13. března 2009 22:58
AskadrinSidlong

Kern

Já něco vymyslím...jen to bude krapet trvat...

Gran - 13. března 2009 21:50
Gran

Grom 13. března 2009 19:24

Vím, o co se jedná. A nemění to nic na tom, co jsem ti napsal, tj. stále - výjimku bych mu mohl udělit i tak. Vzhledem k tomu, jak benevolentní je ta hranice a jak velká míra tolerance je, tak nebude o moc bodů výš nad průměrem...
Aneb ano, přiděluji mu body, ale protože vím (narozdíl od tebe), kolik se přiděluje a jak se s tím nejčastěji pracuje, dovoluji si tvrdit, že to, co přiděluji za tuto výpomoc, je z hlediska celkové vyváženosti hry zanedbatelné =)

Bejdouzus - 13. března 2009 21:13
Bejdouzus

Grom 13. března 2009 19:24
héééj!!! buď kolegiální!!! kolego...XD
Pokud uděláš věci správně, lidé si nebudou vůbec jestli jsi vůbec něco udělal.

Kern - 13. března 2009 19:54
Kern

AskadrinSidlong 13. března 2009 19:44
tak si něco vymysli, vždycky to můžeš změnit... (já taky na RozLARP použil druhou postavu, kterou jsem vymyslel...)
Mám jen jeden život, tak si ho chci užít, ne?

AskadrinSidlong - 13. března 2009 19:44
AskadrinSidlong

Na roz...na magic se složitě rozhoduju

Kern - 13. března 2009 19:42
Kern

AskadrinSidlong 13. března 2009 19:35
na co?
Mám jen jeden život, tak si ho chci užít, ne?

Vypisuje se 20 z celkem 6129 příspěvků|⇐ 1 ... 160 161 162 163 164 165 166 ... 307 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)