AraLARP - obecný pokec (202 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

AraLARP - obecný pokec

Správci:Drakan, Gran
Popis:Obecná diskuse o akci AraLARP, LARPu pořádaném každý půlrok serverem Aragorn.cz.
registrovaní uživatelé mohou jen číst
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
Nástěnka:
Fotky z AraLARPu 8:
Fotky od Bailey
Fotky od Ania Rie

Fotky ze starších larpů a jiných akcí
Aragornská Galerie aneb fotky nejen z LARPů a dalších akcí.

---

AraLARPu VII se zúčastnilo 38 lidí. =)
Na AraLARP VIII se přihlásilo 33 lidí! =)
Na AraLARP IX pojede 34 lidí! =)
---

Zamítnuté návrhy na změny v pravidlech:
- Předměty a dovednosti operující se ztrátou paměti
- Dovednosti operující s manipulací časem (např. "Zastav čas" (všichni do 5-ti metrů se musí zastavit, zatímco jeden se hýbe))

---

PŘIHLÁŠKA NA ARALARP - webový formulář

---

Odkazy na všechny diskuse o AraLARPu:
AraLARP - info
AraLARP - obecný pokec
AraLARP - herní záležitosti
AraLARP - diskuse pro CP a Potvory

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 6129 příspěvků|⇐ 1 ... 200 201 202 203 204 205 206 ... 307 ⇒|

Sakutzik - 7. srpna 2008 13:24
Sakutzik

Bejdouzus 7. srpna 2008 13:22
Jasně... pak to bude vypadat... jak světová válka...:D
"Kdo víno má a nepije, kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl!"

Bejdouzus - 7. srpna 2008 13:23
Bejdouzus

Drakan 7. srpna 2008 13:21
no tak vlastní soukromou akci si klidně udělejte... v poho:) do toho vám mluvit samozřejmě nebudu...jen se klidně pobavte:)
Pokud uděláš věci správně, lidé si nebudou vůbec jestli jsi vůbec něco udělal.

Bejdouzus - 7. srpna 2008 13:22
Bejdouzus

Rimmer 7. srpna 2008 13:18
taky pravda... takže nejlepší bude, pokud se to bude konat ve středu republiky a dovla si svoje lidi a já si dovalim taky svoje lidi... a bude nás třeba sto:D

Drakan - 7. srpna 2008 13:21
Drakan

Bejdouzus 7. srpna 2008 13:16
Já neříkám, že to tady budem dělat speciálně pro vás .) dost lidí od tud má zajem si to zkusit.
Apophisi povstaňte. Ve jménu "fantasy komunity hráčů" vás necháváme popravit!

Rimmer - 7. srpna 2008 13:18
Rimmer

Bejdouzus 7. srpna 2008 13:16
mno.... hodně lidí od nás nejede právě kvůly vzdálenosti...:) neboj se... já bych sehnal mnohem vc než "dva" lidi...:)
2+2=1

Bejdouzus - 7. srpna 2008 13:16
Bejdouzus

Drakan 7. srpna 2008 12:56
mě osobně je taky vzdálenost pozemku fuk... ve vlaku posedim o pět hodin dýl...ale vzhledem k tomu... že Ostraváci jste dva a ostaní jsou od vás hodně hodně na západ a pro ně by cesta byla nepřekonatelná překážka a tolik lidí by se neobjevilo...

Eugenio - 7. srpna 2008 12:59
Eugenio

Drakan 7. srpna 2008 12:56
Jak říkám... Mě těch pár korun na víc za dopravu nezabije

Což mě tak napadá... Když jsem vlastně ze z Prahy, tak to budu mít levnější co? :DDD
Život by se dal charakterizovat jedním slovem - hustý. Je totiž hustý jako řeka sraček, po které plujeme kánoí. Někdy ztratíme pádla, někdy i kanoi.

Drakan - 7. srpna 2008 12:56
Drakan

Rimmer 7. srpna 2008 12:32
Musíme skočit oblíhnout náš pozemek.. těch padesát hektarů u Bruntálu a nebo se domluvit na tom co si říkal ty a můžem něco začít dělat. Ale to by si museli PRažáci a Plzenáci přijet. Nehodlám hledat pozemek někde u Prahy.

Eugenio - 7. srpna 2008 12:32
Eugenio

Bejdouzus 7. srpna 2008 12:26
A hlavně říkam... KDYBY BYLA hojná účas...
Život by se dal charakterizovat jedním slovem - hustý. Je totiž hustý jako řeka sraček, po které plujeme kánoí. Někdy ztratíme pádla, někdy i kanoi.

Rimmer - 7. srpna 2008 12:32
Rimmer

Eugenio 7. srpna 2008 12:22
mno o.. ale kdy a kde by si ho chtěl pořádat?!?!? nejsem boháč... stačí mi výdaje na dva mimomoravské LARPy ročně...:)
2+2=1

Eugenio - 7. srpna 2008 12:31
Eugenio

Bejdouzus 7. srpna 2008 12:26
Já nemluvim o tomhle LARPu... Ale pokud bude více lidí, tak by bylo dobrý to oddělit

Bejdouzus - 7. srpna 2008 12:26
Bejdouzus

warlarp zatím tak velý není aby se mohl plně trhnout... to chce tak tři ročníky a pak teprv může warlarp začít dýchat vlastním životem...

Elohir - 7. srpna 2008 12:24
Elohir

jo to by bylo více než good.. alespoň by je člověk nemusel věčně poslouchat :D

Elohir - 7. srpna 2008 12:24
Elohir

ixiik 7. srpna 2008 12:20
ohledně pozemku raději mlčím.. už několikrát jsem jeden nabízela a sehnala jsem i jinej, ale to je šumák.. hledejte si jak chcete :)
herní limity vám ovšem neberu :)

Eugenio - 7. srpna 2008 12:22
Eugenio

Kdyby byl WarLARP s velice velkou účastí, bylo by dobré ho oddělit celkově od AraLARPu. Tím by se otevřel prostor pro AraLARP a WarLARPaři by neotavovali život orgošům a těm co na WarLARP nechtěj... A i WarLARP by mohl být mnohem větší (byl by na více dní)

ixiik - 7. srpna 2008 12:20
ixiik

Debata kdyby coby toby...

Zatím ještě nevíme přesně pozemek. Stále se jedná o AraLarp. Primárně je určen pro lidi z aragu. To tu ani nikdo nezpochybňuje.

Předpokládá se že ve čtvrtek večer a přes pátek den tam zdaleka ale nebudou všici, takže pokud by byl zájem o WarLarp i z řad mimoaragornských a ti by v pátek odpoledne odjeli (odblokovali místo pro aragornského), tak myslím že nikdo z organizátorů nebude proti.

Elohir 7. srpna 2008 11:49
Takovej pozemek se blbě shání... on víceméně jakejkoliv pozemek se blbě shání, který by vyhovoval našim požadavkům.
Ale ono tu ani nejde o pozemek jako o zákony. Druhák je taky věc hlášení na úřady. A v neposlední řadě se jedná taky o herní limity...
Byl jsem na AraLARPu I, II, ... IX, AraPaintBallu I a II, , Castle LARPu II, III, PragoConu 2007, 2008, 2009, CONVENTIcONu 2009, účastnil se akce AraSponzoring Zoo, těším se na NAL :). Jo - Žiju Aragornem, no a?

Bejdouzus - 7. srpna 2008 12:16
Bejdouzus

Drakan 7. srpna 2008 12:02
ano... přesně takhle jsem to myslel i já... nikdy bych neodpíral možnost zůčastnit se aragorňanům, ale na war jede dost lidí separátně... war je prostě speciál...

Drakan - 7. srpna 2008 12:02
Drakan

Nailin 7. srpna 2008 11:55
Tak stejně hromada lidí přijede až v ten pátek myslím. Takže by se mohlo nahlásit jako jedna a prostě by se ti lidi vystřídali :D a když se na pozemku nespí je to na jeden den, tak strop může být hodně vysoký.

Nailin - 7. srpna 2008 11:55
Nailin

Drakan 7. srpna 2008 11:52
Přesně tak jsem to myslela. Pokud by úřad dal na celou třídenní akci limit padesát lidí, pak by se mohly nahlásit akce dvě. Pokud by to ovšem šlo. Tohle fakt záleží na podmínkách úřednictva :)
Zapomenout co bude příště / a neváhat a znovu jít / ve stínu léta přes strniště / a bosé srdce nezradit

Drakan - 7. srpna 2008 11:52
Drakan

Saltzhornia 7. srpna 2008 11:48
PRávě mluvím o tom, že by se do stropu vůbec nepočítali a jen co se týče toho daného scénáře v ten pátek.

Vypisuje se 20 z celkem 6129 příspěvků|⇐ 1 ... 200 201 202 203 204 205 206 ... 307 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)