AraLARP - obecný pokec (247 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

AraLARP - obecný pokec

Správci:Drakan, Gran
Popis:Obecná diskuse o akci AraLARP, LARPu pořádaném každý půlrok serverem Aragorn.cz.
registrovaní uživatelé mohou jen číst
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
Nástěnka:
Fotky z AraLARPu 8:
Fotky od Bailey
Fotky od Ania Rie

Fotky ze starších larpů a jiných akcí
Aragornská Galerie aneb fotky nejen z LARPů a dalších akcí.

---

AraLARPu VII se zúčastnilo 38 lidí. =)
Na AraLARP VIII se přihlásilo 33 lidí! =)
Na AraLARP IX pojede 34 lidí! =)
---

Zamítnuté návrhy na změny v pravidlech:
- Předměty a dovednosti operující se ztrátou paměti
- Dovednosti operující s manipulací časem (např. "Zastav čas" (všichni do 5-ti metrů se musí zastavit, zatímco jeden se hýbe))

---

PŘIHLÁŠKA NA ARALARP - webový formulář

---

Odkazy na všechny diskuse o AraLARPu:
AraLARP - info
AraLARP - obecný pokec
AraLARP - herní záležitosti
AraLARP - diskuse pro CP a Potvory

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 6129 příspěvků|⇐ 1 ... 245 246 247 248 249 250 251 ... 307 ⇒|

Nailin - 20. dubna 2008 11:41
Nailin

Sirriel 20. dubna 2008 11:35
Vůbec nevadí :) ROzcestí se týká jen té hry tady na chatu :)
Na LARPu bych si vás všechny, co jste hráli, odchytla a dala vám jednoduchý úkol k řešení. Půl hodinky, víc ne. Někdy odpoledne po hře nebo tak :)
Zapomenout co bude příště / a neváhat a znovu jít / ve stínu léta přes strniště / a bosé srdce nezradit

Sirriel - 20. dubna 2008 11:35
Sirriel

Nailin 20. dubna 2008 11:12
Taky bych se klidně zapojila jen je problém, že bohužel na Larpu nehraju Roz:( Nevadí o nebo vadí hodně?
Nikdo se mě neptal, jestli se chci narodit. Tak mi teď neříkejte, jak mám žít.

Nailin - 20. dubna 2008 11:23
Nailin

Gran 20. dubna 2008 11:18
V úterý se musím s vyučujícím dohodnout, jak by to mělo probíhat na Rozcestku. Takže pokud budu mít v úterý hotovou skupinku, tak klidně ve středu ;) (jestli mi to schválí :D )
Zapomenout co bude příště / a neváhat a znovu jít / ve stínu léta přes strniště / a bosé srdce nezradit

Anarion - 20. dubna 2008 11:23
Anarion

Klidně se taky zapojím:)Jen kdy a kde:)
http://anarion.rajce.idnes.cz/Svatba_A_T/ ; http://www.aragorn.cz/diskuze/sponzoring/#kom

Gran - 20. dubna 2008 11:18
Gran

Nailin 20. dubna 2008 11:12

Kdy vyplouváme? .)

Nailin - 20. dubna 2008 11:12
Nailin

Hráči a hráčky Rozcestí!
Pro vědecké účely sháním skupinku 5ti a více hráčů (i správců, adminů a podobných zviřátek), kteří by byli ochotni odehrát jednu kvalitní hru na Rozcestí, jejíž záznam by sloužil jistému výzkumu (dobře no, domácí úkol).
Podmínkou účasti je i účast na LARPu a ochota se na LARPu podrobit interakčnímu experimentu, který nezabere více jak půl hodiny.
Hledám výrazné osobnosti s jasným stylem projevu, kvalitní hráče s dobrou češtinou a slohovým projevem.
Odměnou bude dobrý pocit z pomáhání kamarádce, posunutí hranic vědy, informace o vašem postavení ve skupinách (to už stejně asi víte)a možá i něco dobrého jako jsou Besipky :D

Budu všem nesmírně vděčná a zavázaná!

Eugenio - 19. dubna 2008 19:31
Eugenio

Stenly 19. dubna 2008 19:28
To si piš ;)
Život by se dal charakterizovat jedním slovem - hustý. Je totiž hustý jako řeka sraček, po které plujeme kánoí. Někdy ztratíme pádla, někdy i kanoi.

pavel - 19. dubna 2008 15:42
pavel

Joh-ny 19. dubna 2008 14:47
Joh-ny 19. dubna 2008 15:04

Tak to se zamluvili docela rychle :)
Slova jsou jen prázdné skořápky.

Joh-ny - 19. dubna 2008 15:04
Joh-ny

oprava: auto už je zabraný pro obě cesty...
We're all pathetic and creepy and can't get girls-- that's why we fight robots

Joh-ny - 19. dubna 2008 14:47
Joh-ny

Tak konečně je to jistý, auto na LARP mít BUDU!:-) Tzn. hlašte se o 4 volná místa ve středu směr Praha->LARP (potažmo neděle opačným směrem)
Jak to bude s autem na brigádu sem se eště neodvážil zeptat, ale tam to spíš nevidim, ale určitě na ní přijedu
We're all pathetic and creepy and can't get girls-- that's why we fight robots

Gran - 19. dubna 2008 13:02
Gran

Kasparek 19. dubna 2008 12:54

Jasný, v pohodě, já to chápu.

Kasparek - 19. dubna 2008 12:54
Kasparek

Gran 19. dubna 2008 12:39
jop pátek až neděle prakticky celej den krom přestávky na oběd... myslim že v neděli nedojdu ani domu jak budu zničenej... je mi to fakt líto ale tam prostě musim a hlavně chci protože je to výborná šance jak se naučit velké množství nových technik a zdokolanlit se vtom co už umim...
NEBERTE DROGY!!! Nikdy! Nikomu! Neberte drogy!

Gran - 19. dubna 2008 12:40
Gran

Jinak díky všem, co doposud nabídli pomoci - kromě toho, že vám bude skutečně zlevněno vstupné, jsem vám opravdu vděčný. Zachraňujete nejen lesy ČR, ale i LARP - a mě, protože to nebudu muset dělat sám ;))

Gran - 19. dubna 2008 12:39
Gran

Kasparek 19. dubna 2008 10:58

Ten termín není určen námi.
Ten workshop je celý víkend?

Kasparek - 19. dubna 2008 10:58
Kasparek

Dohaje lidi! si děláte srandu! MG já bych jel práce se nebojim a určitě by byla sranda ale mám Capoeira-Workshop a kdybych tam nebyl tak mi mistr nakope a pochybuji že by to tady na aragu zvládnul někdo líp jak on takže sry.. když too přesunete tak klidně... jinak neni šance...
NEBERTE DROGY!!! Nikdy! Nikomu! Neberte drogy!

Rothar - 18. dubna 2008 23:42
Rothar

rád se úklidu a výpomoci zůčastním .)) a vemu i pytle .)))
/ Byl jsem skoro všude a jěště mockrát budu ... takže mě prostě potkáte a poznáte./

Gran - 18. dubna 2008 23:11
Gran

Smazáno z důvodů, které nebudu uveřejňovat.

Gran - 18. dubna 2008 17:29
Gran

Nemusíte psát, že nemůžete. To nemůže spousta lidí, odhaduji - a chápu to. Také se nemusíte nikomu omlouvat.
Je to dobrovolná (a dvakrát záslužná (pro AraLARP i pro naše lesy)) činnost. Pište, kdo chcete a můžete! =)

P.S. Budu tam já, takže to nuda nebude ;)

Taury - 18. dubna 2008 16:52
Taury

Já na výpomoc nebudu moct.
Milovat znamená žít.

Luelle - 18. dubna 2008 15:14
Luelle

jop ich auch
Pokud si dal PJ tu práci, že pro padoucha vytvořil celý deník, nezabijete ho.

Vypisuje se 20 z celkem 6129 příspěvků|⇐ 1 ... 245 246 247 248 249 250 251 ... 307 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)