AraLARP - obecný pokec (251 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

AraLARP - obecný pokec

Správci:Drakan, Gran
Popis:Obecná diskuse o akci AraLARP, LARPu pořádaném každý půlrok serverem Aragorn.cz.
registrovaní uživatelé mohou jen číst
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
Nástěnka:
Fotky z AraLARPu 8:
Fotky od Bailey
Fotky od Ania Rie

Fotky ze starších larpů a jiných akcí
Aragornská Galerie aneb fotky nejen z LARPů a dalších akcí.

---

AraLARPu VII se zúčastnilo 38 lidí. =)
Na AraLARP VIII se přihlásilo 33 lidí! =)
Na AraLARP IX pojede 34 lidí! =)
---

Zamítnuté návrhy na změny v pravidlech:
- Předměty a dovednosti operující se ztrátou paměti
- Dovednosti operující s manipulací časem (např. "Zastav čas" (všichni do 5-ti metrů se musí zastavit, zatímco jeden se hýbe))

---

PŘIHLÁŠKA NA ARALARP - webový formulář

---

Odkazy na všechny diskuse o AraLARPu:
AraLARP - info
AraLARP - obecný pokec
AraLARP - herní záležitosti
AraLARP - diskuse pro CP a Potvory

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 6129 příspěvků|⇐ 1 ... 249 250 251 252 253 254 255 ... 307 ⇒|

Ghondar - 17. dubna 2008 10:56
Ghondar

Sirriel 17. dubna 2008 10:52
Ty si to moc bereš. Já mám dojem, že to tu nikdo neměl v úmyslu takhle přehánět, já sám nemám chuť vám ty cíga zabavovat. Zaprvé se nedáte a za druhé, co bych s nima dělal? Nehledě na to, že dokud mi nebudete kouřit schválně pod nos, tak kouření jakžtakž snesu
"A person always takes his home with him, wherever he goes. Worlds are so vast—yet they fit easily into one's heart."

Kasparek - 17. dubna 2008 10:55
Kasparek

oki zakládám Ligu za kouření na larpu! Já to přežiju, kuřáci to taky přežijí a stou menšinou to, v případě že budou dělat bordel, vyřešíme jak pan Čunek s věčně opálenými spoluobčany...
NEBERTE DROGY!!! Nikdy! Nikomu! Neberte drogy!

Eugenio - 17. dubna 2008 10:54
Eugenio

Sirriel 17. dubna 2008 10:52
Ale vodnice nesmrdí...
Život by se dal charakterizovat jedním slovem - hustý. Je totiž hustý jako řeka sraček, po které plujeme kánoí. Někdy ztratíme pádla, někdy i kanoi.

Sirriel - 17. dubna 2008 10:52
Sirriel

Saltzhornia 17. dubna 2008 10:28
Asi budem chodit kouřit někam hodně moc daleko:D Já se jich totiž začínám docela bát:D

Ghondar 17. dubna 2008 10:39
No jojenže ty mladší 18 to vyřešej tak, že budou chodit tak,abyste je neviděli... A pochybuju, že vám vydají dobrovolně cigarety za, který daj třeba 100... já teda určitě mezi ty dobrovolníky patřit nebudu a radši někam na chyvíli zmizím, jen abych vám nebyla na očích:P

A najednou to začínáte něják moc řešit, mám pocit, že na 4 vám to bylo docela volný? A vodnice se tam taky kouřila o stošest.:)
Nikdo se mě neptal, jestli se chci narodit. Tak mi teď neříkejte, jak mám žít.

Ghondar - 17. dubna 2008 10:51
Ghondar

Eugenio 17. dubna 2008 10:48
Negativní. Léčí to v rozumné koncentraci, ale to není, když se zhulíte na hadry. V tu chvíli to vážně neléčí
"A person always takes his home with him, wherever he goes. Worlds are so vast—yet they fit easily into one's heart."

Saltzhornia - 17. dubna 2008 10:51
Saltzhornia

Stenly 17. dubna 2008 10:51
Protože mi znáš jen velmi málo? :)
I pád na hubu je pohybem vpřed...

Eugenio - 17. dubna 2008 10:51
Eugenio

Asi si beru fajfku :D¨¨

No na toho kouzelníka se to i hodí :D
Život by se dal charakterizovat jedním slovem - hustý. Je totiž hustý jako řeka sraček, po které plujeme kánoí. Někdy ztratíme pádla, někdy i kanoi.

Stenly - 17. dubna 2008 10:51
Stenly

Saltzhornia 17. dubna 2008 10:48
Proč ti to an trošku nevěřím ? ;)
„Ptal jsem se Schrödingera, co s tou kočkou dělá ... vždyť je napůl mrtvá!“

Kasparek - 17. dubna 2008 10:50
Kasparek

apophis 17. dubna 2008 10:47
Lol, ježiš a proč by nemohlo být součástí RP taky kouření? ježiš prostě parta vojáků se nejen vožere ale taky si i trošku zakouří mno co... požádat je samozřejmě můžeš aby toho nechali ale tvoje slovo bych v tomto případě stejně bral jen jako slovo člověka co tam je semnou a to ž jsi admin na to ti peču tak doufám že se stim nebudeš ohánět...

Saltzhornia - 17. dubna 2008 10:48
Saltzhornia

Stenly 17. dubna 2008 10:43
aby ses nedivil...a toho meče jsem si všimla, jen jsem neměla šanci uhnout, úprk jsem vyloučila :)

Eugenio - 17. dubna 2008 10:48
Eugenio

Nekuřte... Není to zdravý

Raději hulte trávu :D To léčí :D

apophis - 17. dubna 2008 10:47
apophis

mě šlo převážně o to, že když někoho pak požádám, aby s tím cígem vypadnul, nebo aby si nezapalovali při hře (jednotlivých scénářích), protože to ruší dojem ze hry ... snad kromě Střípků, kde by se to místy dalo považovat i za RP, .. tak očekávám, že se spakuje.

Ono se to také vlastně týká jen těch, kteří se neobtěžují s braním ohledů na ostatní. Což Saltz vcelku bere.
Jsem obludný fantazák, jenž z temnoty svého doupěte leze kam se mu zachce a kdy se mu zachce.

Stenly - 17. dubna 2008 10:43
Stenly

Saltzhornia 17. dubna 2008 10:28
Myslím že kdyby sis toho meče všimla tak se nenecháš. A o sebe strach vážně nemám .. tolik kuřáku se na larpu nenajde aby mně ohrozili. A tím spíš když jsem na straně apophise ;) O braní cigaret jsem neřekl ani slovo pokud vím ..

Kasparek - 17. dubna 2008 10:43
Kasparek

Mezi náma kuřák taky nejsem, teda pokud se nepočítá Ed to je jiný kouření než tady máte doufám na mysli, ale dokážu pochopit že lidi kouří a ať si klidně kouří já jim vtom bránit nebudu... Jooo já fim občas si dám balenou cigaretku ale to je tak všechno...:)

Kasparek - 17. dubna 2008 10:40
Kasparek

Elohir 14. dubna 2008 19:16
Elohir 14. dubna 2008 19:25
Ehm miláčku, u každého jiného člověka, teda skoro každého, bys měla pravdu ale s Valerií to je trošku jiné, Valerii říkám jen pravdu i když je krutá! Ale třeba za pár desítek let Val zmoudří a to ji už nebudu prudit tolik, jenže to se stejně nikdy nestane takže si užiju klidné stáří a bohužel pro ni ona si to klidné stáří moc neužije, v rodině máme dlouhověkost takže i když je mladší a je to žena má smůlu a přežiju ji! A hlavně mám výbornou životasprávu :)

Ghondar - 17. dubna 2008 10:39
Ghondar

Apo, Stenly: No, zatím jsme v "lize proti kouření" tři. To není povzbudivé číslo. Navrhuji zatím omezit kouření aspoň podle zákona, a zabavit cigarety všem mladším 18ti let. To by mohlo ovzduší na LARPu vylepšit tak o 60%

Kasparek - 17. dubna 2008 10:36
Kasparek

apophis 17. dubna 2008 10:01
Můžeš to zkusit ale až tě bude půlka aragornu zakopávat do latrín tak ti cigarety přestanou vadit kdežto každodení lidské záležitosti budeš přímo nesnášet... asi si vezmu fazole aby sis to pořádně užil...:P

Saltzhornia - 17. dubna 2008 10:28
Saltzhornia

Stenly 17. dubna 2008 10:23
Zdá se, že jsi někde zapomněl pud sebezáchovy, vážně si myslíš, že když o sebe nechám přerazit meč bez mrknutí oka, že mi dokážeš sebrat cigarety? akce zákonitě vyvolává reakci, hádej co vyvolá rána, která na mě dopadne? :-D

Stenly - 17. dubna 2008 10:23
Stenly

Ghondar 17. dubna 2008 10:21
V okamžiku kdy mi foukne kouř do obličeje jí nezachrání ani postava vrhařky koulí. Nesnáším když mi někdou foukne kouř do xichtu. Běda kuřákům ! ( a rány která padne vedle )

Ghondar - 17. dubna 2008 10:21
Ghondar

Stenly 17. dubna 2008 10:16
No dobrej nápad. Ale Saltz budeš do práce hnát TY. To bude dobrej pohled (a nemyslím na pracující Saltz, pro ty pomalejší)

Vypisuje se 20 z celkem 6129 příspěvků|⇐ 1 ... 249 250 251 252 253 254 255 ... 307 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)