AraLARP - obecný pokec (257 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

AraLARP - obecný pokec

Správci:Drakan, Gran
Popis:Obecná diskuse o akci AraLARP, LARPu pořádaném každý půlrok serverem Aragorn.cz.
registrovaní uživatelé mohou jen číst
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
Nástěnka:
Fotky z AraLARPu 8:
Fotky od Bailey
Fotky od Ania Rie

Fotky ze starších larpů a jiných akcí
Aragornská Galerie aneb fotky nejen z LARPů a dalších akcí.

---

AraLARPu VII se zúčastnilo 38 lidí. =)
Na AraLARP VIII se přihlásilo 33 lidí! =)
Na AraLARP IX pojede 34 lidí! =)
---

Zamítnuté návrhy na změny v pravidlech:
- Předměty a dovednosti operující se ztrátou paměti
- Dovednosti operující s manipulací časem (např. "Zastav čas" (všichni do 5-ti metrů se musí zastavit, zatímco jeden se hýbe))

---

PŘIHLÁŠKA NA ARALARP - webový formulář

---

Odkazy na všechny diskuse o AraLARPu:
AraLARP - info
AraLARP - obecný pokec
AraLARP - herní záležitosti
AraLARP - diskuse pro CP a Potvory

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 6129 příspěvků|⇐ 1 ... 255 256 257 258 259 260 261 ... 307 ⇒|

Ghondar - 13. dubna 2008 19:11
Ghondar

Eugenio 13. dubna 2008 19:10
Jo. Zanedbávat kamarády kvůli práci, no fuj! Že se nestydíš xD
"A person always takes his home with him, wherever he goes. Worlds are so vast—yet they fit easily into one's heart."

Ghondar - 13. dubna 2008 19:11
Ghondar

Eugenio 13. dubna 2008 18:56
No to bych netvrdil. Stačí menší orkán, a střecha je dole.
"A person always takes his home with him, wherever he goes. Worlds are so vast—yet they fit easily into one's heart."

Eugenio - 13. dubna 2008 19:10
Eugenio

Linda 13. dubna 2008 19:01
No jo... Na tebe sem zapoměl :D Říkam... Ze mě si synku vzor nedělej :D
Život by se dal charakterizovat jedním slovem - hustý. Je totiž hustý jako řeka sraček, po které plujeme kánoí. Někdy ztratíme pádla, někdy i kanoi.

Linda - 13. dubna 2008 19:01
Linda

Eugenio 13. dubna 2008 18:56
Pevně doufám že pojedeš...kdo by na mě jinak dohlížel...:-(

Eugenio - 13. dubna 2008 18:56
Eugenio

Jo jenže my budem zrovna dělat střechu na baráku a ta se sama nesundá...
Život by se dal charakterizovat jedním slovem - hustý. Je totiž hustý jako řeka sraček, po které plujeme kánoí. Někdy ztratíme pádla, někdy i kanoi.

Bejdouzus - 13. dubna 2008 18:46
Bejdouzus

Eugenio 13. dubna 2008 18:44
sou nějaký fóry tohle ne? takovýhle vtípky si tu poslední dobou dělá kdekdo:)
Pokud uděláš věci správně, lidé si nebudou vůbec jestli jsi vůbec něco udělal.

Bejdouzus - 13. dubna 2008 18:45
Bejdouzus

Eugenio 13. dubna 2008 18:38
hmm, 9 lidí(již beze mně)... 2 auta, no, mam pár pochybností že se to vejde, důležité je aby se svezla bagáž a ne lidi(proto Stenly sveze maximálně jednoho člověka a dozadu narve bágly(wencu) a proto si myslím, že asi sám vlakem nepojedu:P myslím, že to budem muset řešit trochu jinak...

Eugenio - 13. dubna 2008 18:44
Eugenio

Krom toho má účast na LARPu v ohrožení... Je tu určitá šance (dost velká), že nebudu moci jet... Budu vědět do týdne až do dvou...

Eugenio - 13. dubna 2008 18:38
Eugenio

Bejdouzus 13. dubna 2008 16:57
Asi budeš, páč tě to nic nebude stát... Kdyby jel někdo s tebou vyšlo by ho na litříka jen cesta tam a zpět... možná na víc

Bejdouzus - 13. dubna 2008 16:57
Bejdouzus

Saltzhornia 13. dubna 2008 13:32
hmm, auta sice máme hned, ale jelikož je nás asi deset a budeme sbalený jak modelky (4 kostýmy každej:D)tak se asi bude muset někdo z tachovský výpravy obětovat na vlak... doufam že v tom nebudu sám...

Valeria - 13. dubna 2008 14:00
Valeria

salz:
..:D..já eště nevim co všechno ponesu :D..ale jistě to nebude nejlehčí...

Štěstí se plíží ztichlým světem, jenva co noha nohu mine, jednou je vítáme a jindy smetem, a ono pokaždé je jiné. Lady Valeria Aragornská

Saltzhornia - 13. dubna 2008 13:45
Saltzhornia

Valeria 13. dubna 2008 13:44
no já myslela spíš mužné typy, ta malá polní je těžká jak pes .)
I pád na hubu je pohybem vpřed...

Valeria - 13. dubna 2008 13:44
Valeria

salz: ...já eště nevim...
Štěstí se plíží ztichlým světem, jenva co noha nohu mine, jednou je vítáme a jindy smetem, a ono pokaždé je jiné. Lady Valeria Aragornská

Saltzhornia - 13. dubna 2008 13:32
Saltzhornia

ááá katastrofa, řidič odvelen na cvičení :( Kdo jede vlakem?

ixiik - 13. dubna 2008 13:28
ixiik

Saltzhornia 13. dubna 2008 12:35
a meze taky :)

Valeria 13. dubna 2008 12:09
jestli si planujes cestu v mem aute tak te asi zklamu... :) zadni sedacky budou plne kanistry na vodu, kufr plny zavazadel a potreb na larp a predni sedacka uz je obsazena peknou dobu...

mozna na strechu by ses vesla... mno uvidime :)
Byl jsem na AraLARPu I, II, ... IX, AraPaintBallu I a II, , Castle LARPu II, III, PragoConu 2007, 2008, 2009, CONVENTIcONu 2009, účastnil se akce AraSponzoring Zoo, těším se na NAL :). Jo - Žiju Aragornem, no a?

Valeria - 13. dubna 2008 12:50
Valeria

salz: ...chicht...

...no poškej...já sem si koupila kus kůže, ž z něj něco vyrobim :D...by se to mohlo ně nějakou takovou roli hodit xD..

Valeria - 13. dubna 2008 12:40
Valeria

pavel: ...aha...no jo..:D...

Saltzhornia - 13. dubna 2008 12:35
Saltzhornia

milé dítě, koukám že na místo Scouta na tebe budu dohlížet já. Kromě toho se svůdností si na larpu nekoleduješ o zneuctění ale spíš o zánět ledvin, takže se koukej obléknout, přeci jen je to začátek května a noci jsou chladné :)

Valeria - 13. dubna 2008 12:33
Valeria

hull:

...douifám, že právě nikdo nepřemýšlí nad Scoutemv jedné z těchto rolí, protože při jakékoliv takové myšlence smíchy mlátím hlavou o klávesnici, a tu se mi před chvílí povedlo zprovoznit :D...

Hullak - 13. dubna 2008 12:31
Hullak

Saltzhornia 13. dubna 2008 12:15
pavel 13. dubna 2008 12:26
V těhle rolích bych i já raději viděl jiné účastníky aralarpu..a ne kvůli valerii, ale spíš proto, že někteří jiní účastníci budou v těch rolích na pohled vypadat zatraceně líp :D
Na světě není zrádnějšího stvoření nad ženu a chlípnějšího hovada nad muže.

Vypisuje se 20 z celkem 6129 příspěvků|⇐ 1 ... 255 256 257 258 259 260 261 ... 307 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)