Bílý sex (6 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz



Diskuze

Bílý sex

Správci:Eugenio, Eiris
Popis:...aneb ledničkový.vše o jídle :D
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
Anketa:
Velikonoční téma :D Zajíček? Beránek? Vajíčka?
Vajíčka vařím a poté maluji/Zdobím ...2
Vajíčka vyfouknu, zdobím prázdná ...0
Vajíčka nezdobím/Neprovozuji ...0
Beránka koupím ...0
Beránka upeču ...0
Beránka mi ukradl bača a jeho pes ...1
Zajíčka? Se zelím, česnekem a nádivkou ...3
Zajíčka? S bílými punčoškami, copánky a plyšákem ...5
11 celkem
Nástěnka:
Jaké máte zkušenosti s jídlem?Jedli ste koní klobásu,klokaní biftek nebo něco zvláštnějšího?Pochlubte se a poučte nás méně znalé...



Sem budu psát ty recepty...Vždy prosím napište adresu a já jí sem hodim.

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 1087 příspěvků|⇐ 1 ... 4 5 6 7 8 9 10 ... 55 ⇒|

Fenda - 13. února 2011 14:17
Fenda

To je další pozvání na oběd? Hm, no vida, nakonec Eugenio nebude mít monopol ...

Eiris - 13. února 2011 11:55
Eiris

Hmmm, ňaminky, zrovna vařím hovězo/vepřový gulášek xD
***___Vymýšlím něco vtipného a inteligentního, co sem napíšu___***

Eugenio - 7. února 2011 14:56
Eugenio

Super, to už mám dva strávníky, tedy tři se mnou - to už je pohoda :D
Život by se dal charakterizovat jedním slovem - hustý. Je totiž hustý jako řeka sraček, po které plujeme kánoí. Někdy ztratíme pádla, někdy i kanoi.

Erinye - 6. února 2011 19:49
Erinye

.)
„Počítám do pěti. Čtyři…“

Fenda - 6. února 2011 19:26
Fenda

Eugenio 6. února 2011 18:26
Jestli ti to pomůže, tak já k tobě klidně budu chodit na jídlo ;)

Eugenio - 6. února 2011 18:26
Eugenio

Odvyknout si na to, že vařím jen pro jednoho je velice složité.. Po půl roce si pořád dělám hrozný kotle jídla. Dnes pro změnu čtyři porce smaženého sýra (+ příloha)
Život by se dal charakterizovat jedním slovem - hustý. Je totiž hustý jako řeka sraček, po které plujeme kánoí. Někdy ztratíme pádla, někdy i kanoi.

Eugenio - 21. ledna 2011 12:49
Eugenio

Eiris 21. ledna 2011 12:04
Je to specialita z oblasti Kašmíru. Když se tam žena vdává, je tuším právě oblékána do kožešin z nenarozených jehňat. Je to veliký luxus.
Tedy už si to nepamatuju přesně, ale četl jsem to tuším v nějakém cestopise či co a tuhle jsem si na to vzpoměl...
No ale co to má společného s jídlem? Bylo by mrhání svléci zvíře a maso hodit supům.. Tak je tam i tahle delikatesa jako svatební večeře.

(je to dlouho co jsem o tom četl, takže za nepřesnost informací neručím :) Vím jen, že tohle maso se také dělá)
Život by se dal charakterizovat jedním slovem - hustý. Je totiž hustý jako řeka sraček, po které plujeme kánoí. Někdy ztratíme pádla, někdy i kanoi.

Eiris - 21. ledna 2011 12:06
Eiris

Čímž se asi možná dostaneme k další anketě. Je libo červíčka? :)
***___Vymýšlím něco vtipného a inteligentního, co sem napíšu___***

Eiris - 21. ledna 2011 12:04
Eiris

Ehm, ono se něco takového i jí?

Tedy, jíst to a nevědět to, co to je, asi to sbaštím jako malinu, jako jiné jehněčí, ale představa, získání a vidina přípravy, by asi v rámci toho znamenala, že bych na talíř spíše něco přidala, nežli ochutnala...

Popravdě, jen ta představa, je mi poněkud proti srsti. Takže vědět to, tak asi nejím, pokud by to bylo nabídnuto jako delikatesa, i když, dobře upravené a pěkně vipadající? Těžko říci...

Nadruhou stranu, jedla jsem cvrčky smažené i pražené, pavouka, kobylky, červy (I živé) a různé další věci, kteří evropané běžně nejedí. A krom efektu křupavých nožiček a podobně, jsem to strávila vcelku vpohodě a povětšinou mi to i chutnalo a přitom si myslím, že velké procento lidí, tedy z našeho středoevropského okolí, co dlabou nenarozené jehničí, by naopak nevzali do úst třeba pěticentrimetrového živého červa (Pochoutka je, když se hodí do oleje na několik vteřin, takže udělá kůrčičku,nabobtná, ale uvnitř je jako pyré), o pavouku v těstíčku nemluvě...
***___Vymýšlím něco vtipného a inteligentního, co sem napíšu___***

Eugenio - 21. ledna 2011 11:37
Eugenio

Tak

Otázka. Tedy pokud ještě někdo tohle mimo těch pár lidí navštěvuje a nebudu si tu otázku pokládat sám sobě... :-D

Jaký máte názor na maso z nenarozeného jehněte?
Život by se dal charakterizovat jedním slovem - hustý. Je totiž hustý jako řeka sraček, po které plujeme kánoí. Někdy ztratíme pádla, někdy i kanoi.

Eugenio - 16. ledna 2011 16:21
Eugenio

Nikdy mne nenapadlo, kolik znamená kilový chleba. Ve strachu, aby mi nesplesnivěl jsem si udělal topinky. Z toho celého chleba. Jím to sám. Uf
Život by se dal charakterizovat jedním slovem - hustý. Je totiž hustý jako řeka sraček, po které plujeme kánoí. Někdy ztratíme pádla, někdy i kanoi.

Eugenio - 14. ledna 2011 18:31
Eugenio

:-P
Život by se dal charakterizovat jedním slovem - hustý. Je totiž hustý jako řeka sraček, po které plujeme kánoí. Někdy ztratíme pádla, někdy i kanoi.

Eiris - 14. ledna 2011 14:38
Eiris

Héj, ale anketa měla znít:
bramboračka
česnečka
vývar
fazolová
čočková
žebrácká
držková
drořďová
zelňačka
hrachová
rybí

etc... xD
***___Vymýšlím něco vtipného a inteligentního, co sem napíšu___***

Eugenio - 13. ledna 2011 15:11
Eugenio

Erinye 13. ledna 2011 10:33
Přesně jak jsi popsala tak tak opravdu má vypadat šunka :)

Štve mě, když si koupim šunku a když ji doma otevřu, tak se na mně vyvalí velká voda

Šunka spadá do kategorie uzeniny, tedy by měla být uzená. To ovšem neplatí u těch co se prodávaj od velkovýrobců
Život by se dal charakterizovat jedním slovem - hustý. Je totiž hustý jako řeka sraček, po které plujeme kánoí. Někdy ztratíme pádla, někdy i kanoi.

Erinye - 13. ledna 2011 10:36
Erinye

Jinak co třeba novou anketu? Třeba kdo máte rádi jakou polívku, nebo jaká vám fááákt chutná?
(Prosím blafy jako hrníčková na XY způsobů, čínská z pytlíku a podobné dejde do jedné kategorie - Instantní blaf)...
„Počítám do pěti. Čtyři…“

Erinye - 13. ledna 2011 10:33
Erinye

Eugenio 20. prosince 2010 18:33
Mě je jedno jak vypadá, pokud to není 60% vody a 5% masa a ostatní různá Éčka... xD

Podle mě ideální šunka jsou poněkut tužší a šišrší vlákna, ne nějaká zatuhlá masová kaše. Maximálně tak 10% vody, tedy suší a aby se třepila na vlákna když jí zažmouláš, ne zozplácla na hrudku, jako současné výrobky, na noc nakládané do slané vody, aby nasákly váhu :)
„Počítám do pěti. Čtyři…“

Eugenio - 20. prosince 2010 18:33
Eugenio

Fenda 20. prosince 2010 18:26
To samé je kančí maso, nebo zvěřina obecně. Když to člověk nedokáže zpracovat jak se má, tak konzumace je spíše trápení než pochutnání.

Co ale nějak nemusim, nebo jako dam si to, ale nevyhledávám to, je kozí maso. Koza je nejlepší na sýr, na maso je děsná. Jak pořád poskakuje a běhá po kopcích, tak je vyběhaná a i když se maso pořádně rozvláční, je to jako jíst nějaký hadr. Dokonale tam jsou cítit svalová vlákna. V tom horším případě to je opět pryž.

Nevím jak, ale opět sušené kozí maso je nejlepší z variací úpravy kozy.

Což mě tak napadá: Jak si myslíte, že má vypadat opravdová šunka?
Život by se dal charakterizovat jedním slovem - hustý. Je totiž hustý jako řeka sraček, po které plujeme kánoí. Někdy ztratíme pádla, někdy i kanoi.

Fenda - 20. prosince 2010 18:26
Fenda

Eugenio 20. prosince 2010 17:21
Asi tak. Když se ho chopí zkušený kuchtil, jakož to moje babička byla, tak je to delikatesa ...

Eugenio - 20. prosince 2010 17:21
Eugenio

Fenda 20. prosince 2010 16:28
Je to žvást, že skopové je špatné...

Já ho miluju.

Tedy sušené skopové je luxusní delikatesa, kterou jsem měl jen v Itálii v alpském řeznictví za nehorázný peníz :-D

U skopového je jen problém s úpravou. Mnohem déle se musí upravovat, než opustí řeznictví a i v kuchyni je s ním více práce. Pokud tedy člověk přípravu odflákne, je to jako by jedl pryž.
Život by se dal charakterizovat jedním slovem - hustý. Je totiž hustý jako řeka sraček, po které plujeme kánoí. Někdy ztratíme pádla, někdy i kanoi.

Fenda - 20. prosince 2010 16:28
Fenda

Ovce? To mi připomíná, jak jsem takhle od chlapíka z Čadu dostal darem za pomoc s porážkou berana a tak, kus skopového. I když jsem ho pak jedl poprvé v životě a spousta lidí mi dříve vykládalo, jak je skopové "hnusné", mě teda upravené babičkou moc chutnalo ...

Vypisuje se 20 z celkem 1087 příspěvků|⇐ 1 ... 4 5 6 7 8 9 10 ... 55 ⇒|


↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)