Boj o lepší zítřek (123 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

Boj o lepší zítřek

Správci:Elohir, Tyky
Popis:tato diskuse je tu udělána kvůli hře o které jsem psal již na hlavním foru je zde udělána z důvodů příprav a úprav.
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
Nástěnka:
Erwin
Esti the Esti
Mapa

Možná vy jenž čtete tyto řádky jste bojovali v bitvě o les. Viděli jste jak umírali stovky vojáků a nemrtvích umírali. Tehdy stála na stranách dvou stran velitelé jenž něco spojovalo. Byla to vzájemná nechápavost. Krev tekla proudem a právě v tento čas na pokraji smrti Lord Esti the Esti zjistil svojí chybu. Zjistil, že celá jeho myšlenka je špatná. Zlo se obrátilo v dobro a lesní národ vyhrál. Věci se uklidnili. Válka skončila, ale Esti pocítil, že se něco změnilo. Vrátil se zpět a našel muže jemuž pomohl. Bojoval proti mladíkovi se zlatýma očima. Nines se jmenoval. Věci se dávali do pohybu. Erwin, vůdkyně dryád dává svoji dceru do učení právě Ninesovi, aby jí naučil magii.
Aby jí uchránila před její otcem (temným lordem výše zmiňovaným). Mladá Enya se však do svého učitele zamilovává. Nevadí jí že je vlkodlak a nevadí jí, že je výbušný a ve spoustě věcech podobný jejímu otci, jenž se vrátil k Erwin, aby měl rodinu. Spousta intrik, snaha o to aby malá dryáda nemilovala muže, na kterém mu záleží. Až vše se dostává na kraj břitvy. Kdy Esti podává ruku Ninesovi, aby neztratil dceru. Aby se všichni mohli žít v klidu. Tento čas jim, ale nepřeje protože k moci se dostává proroctví o synovi dryády……

Níže budou napsáni ti, co se již přihlásili aby jste věděli kdo bude stát po vašem boku.

Takže prosím přihlašujte se na stranu dobra a zla.... budeme čekat vaše přihlášky ...děkuji
na přihlášce prosím uveďte jméno rasu (pokud chcete i povolání) na jakou stranu se přihlašujete a pokud chcete nějaké schopnosti tak je přidejte ..... prosím aby dotyčný připsal i proč se přidává k té či druhé straně (není to podmínka, ale byl bych rád) to vše zaslat Elohir do pošty

Dobro:
Erwin (Elohir) - dryáda, bojovnice - magie lesa, střelba
Sir Anduin Lothar (Lothar) člověk rytíř
Spartan (Gortek17) - válečník,člověk
Enya (Anach44) - mladá dryáda, dcera Erwin a Estiho, schopnosti obou rodičů..

Neutrálové:
Terra (Akylasia) - vzhledem podobná člověku - mág, hraničář, bojovník - všechny možné zbraně - bílý pták
Jericho Vampirius (Askadrin)

Zlo:
Esti the Esti (Tyky)člověk kouzelník - magie ohně a vzduchu
Galaid (agarwean) - Vůdce zbytku temnoty a lovec lidí
Nines (Harakan) - vlkodlak po kousnutí se oběť po chvíli stává vlkodlakem některé další schopnosti se ukáží až déle :D
Gordon (enca) - Ork, kouzelné kladivo
Ponta (ponta) - člověk válečník, rušení veškeré magie ve vzdálenosti 5 m

Stránky na připravovaný LARP - Boj o lepší zítřek
www.zitrek.blog.cz

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 5060 příspěvků|⇐ 1 ... 121 122 123 124 125 126 127 ... 253 ⇒|

Tyky - 15. února 2008 09:50
Tyky

Elohir 15. února 2008 09:12
"ne za ním potom při nejhorším pošlu jeho přátele" slovo přátele řeknu dosti ironicky. "a hádat se s ním nechci " usměji se....
Kdyby neexistovalo zlo neznali bychom dobro. Kdyby neexistovala smrt, nepochopily by jsme život. Kdyby neexistovala nenávist nenašli bychom to nejdůležitější....lásku

Elohir - 15. února 2008 09:12
Elohir

Tyky 15. února 2008 08:55
"Dobrá.." dodám jen a smutně pokývnu.. "Mimochodem umíš jezdit na koni? Že bychom se mohli dojet vykoupat k jezeru.." utrousím už o něco klidněji.. "A prosím zkus Ninese ignorovat, neřšit ho a hlavně se s ním nehádat, já to zařídím, ano? Hlavně už za ním nikoho neposílej.." utrousím klidně a písknu na svého koně a zároveň přivolám ještě druhého..

Tyky - 15. února 2008 08:55
Tyky

Elohir 14. února 2008 20:40
"zatím válčit nechci. Taková krajní možnost je dosti riskantní, ale vysvětlit jí to vysvětlím i kdyby mě za to měla nenávidět." odpovím stručně..
Kdyby neexistovalo zlo neznali bychom dobro. Kdyby neexistovala smrt, nepochopily by jsme život. Kdyby neexistovala nenávist nenašli bychom to nejdůležitější....lásku

Elohir - 14. února 2008 20:40
Elohir

Tyky 14. února 2008 08:27
Tiše si povzdychnu.. "Já si myslím že asi bude muset narazit, není hloupá, ale je nezkušená a naivní a bohužel jí to bude asi muset potkat.." dodám a pohlédnu po tobě.. "Nechci se s Ninesem hádat a ani rvát, až se vrátí tak si ji vezmeme domů a zkusíš ji to vysvětlit, ale nestojím o válku, ano?" optám se tě..

Anach - 14. února 2008 19:26
Anach

Harakan 14. února 2008 19:24
Po te co se na ni otoci hodi po tobe ukrivzdeny pohled a odvrati se,ale kdyz ji nevidis sbalsky se pro sebe usmeje"dobra.."
Dum spiro, spero

Derek - 14. února 2008 19:24
Derek

Anach44 14. února 2008 19:12
"promin, ale to tě naučit nemůžu..." řeknu vyhýbavě a odvrátím hlavu. pak se na tebe otočím zpět a slabě se usměju jemně tě pohladím po ručce
http://www.youtube.com/watch?v=HUjWH1wmL-M&feature=related-----------------------------http://www.youtube.com/watch?v=iTv9UWSpxQY&feature=related

Anach - 14. února 2008 19:12
Anach

Harakan 13. února 2008 15:07
"tohle mi uz nedelej"rekne troch nastvane,ale pritom si klidne oddychne."A muzes me to naucit.."pousmeje se nakonec
Dum spiro, spero

Tyky - 14. února 2008 08:27
Tyky

Elohir 13. února 2008 19:56
držím tě pevně. "neboj ona si to rozmyslí. Ona si to rozmyslí. Dostanem jí od něj. Uvědomí si svojí chybu bez toho, aby trpěla" zašeptám....

Elohir - 13. února 2008 19:56
Elohir

Tyky 13. února 2008 08:16
Setřu si slzy z očí a tiše se pozvednu.. Smutně se ušklíbnu a pohlédnu na tebe.. Poté k tobě klidně přistoupím a stulím se ti do náručí..

Anach - 13. února 2008 08:42
Anach

Harakan 12. února 2008 16:00
"NINesi"Vykrikne divka jiz zoufala kdyz se na vodni hladine objevi plujici telo."proboha ne"Doplave k telu a otoci ho,pridrzi hlavu nad hladinou a pote prilozi ucho k jeho rtum"Proboha...Ninesitohl eby opravdu byla hodne hloupa smrt."brepta ze zouflastvi."Pritahne jeho telo na breh a lehne si k nemu ,Opet zkontroluje stav dychani a srdce.*Ne ne ne ne ne..*poymsli si a otevre mu usta v zaklonu,aby mohla provest umele dychani.
Dum spiro, spero

Tyky - 13. února 2008 08:16
Tyky

Elohir 12. února 2008 14:58
"dobře" ukloním se a pak se na tebe podívám. Oči šedé jako vždy. Tak trochu někde daleko jsou vidět city. Láska, strach, bolest i jiné. To co je však vidět, že je k něčemu opravdu rozhodnutý....

Derek - 12. února 2008 16:00
Derek

Anach44 11. února 2008 19:39
zůstávám pod vodou dost dlouho... cítěje potřebu dalšího kyslíku v plicích zatnu ruce v pěst a mé oči se obrátí vsloup... cítím jak potřeba nadechnout se mizí a s ní i bolest plic... využívajíc prastarou téměř zapomenutou metodu se držím té trošky kyslíku jež je v mém těle veškerý můj pohyb zcela ustane a já se jakoby vznáším ve vodě zcela nehybný... tep mého srdce a všechny životní funkce se sníží téměř na nulu... přesto žiji... připraven v otupělém spánku
http://www.youtube.com/watch?v=HUjWH1wmL-M&feature=related-----------------------------http://www.youtube.com/watch?v=iTv9UWSpxQY&feature=related

Elohir - 12. února 2008 14:58
Elohir

Tyky 12. února 2008 11:45
"Ne zustan, ted uz mam jen tebe.. Uz jen tebe a svuj lid.." dodam smutne a svesim hlavu.. Pote co mi spadaji vlasy do tvare se tise a smutne rozplacu..

Tyky - 12. února 2008 11:45
Tyky

Elohir 11. února 2008 20:19
"no ani nevím pokud chceš tak odejdu a každý půjde svojí cestou. Pokud jde o to jak jsem se sem dostal, tak to je malé tajemství" usměji se stále se opírajíc o kmen stromu...

Elohir - 11. února 2008 20:19
Elohir

Tyky 11. února 2008 08:51
"Možná.." utrousím tiše a smutně pohlédnu na místo kde si pamatuji jak matka zemřela.. "Nikdy nechtěla umřít před všemi, pamatuji, jak jsem jí tu držela za ruku a pomalu ji ztrácela před očima.. Moc mi chybí a když cítím jak se mi dcera oddaluje vím jak se bude časem cítit.." utrousím smutně a pevně stisknu rty k sobě.. "Byla jsem tehdy hloupá a naivní, víš kdysi jsem se i bála mágů, vlastně ani nechápu jak dokážu zůstat v tvé a Ninesovi společnosti.. Už mi tolik ublížili a mému lidu, pamatuju si jak se mě tehdy jeden pokusil ulovit.." tiše si oddechnu.. "A přesto jsem jednoho mága milovala a teď snad budu milovat jiného.." dodám a pohlédnu ti do očí.. "Jak si se sem vůbec dostal?"

Anach - 11. února 2008 19:39
Anach

"Ninesi?"Ozve se hlas divky,zjevne klidny,rozhlizi se kolem sve osy a ceka kde se jen mini vynorit,pohledne i pod sebe."Sem zvedava jak dlouho tam vydrzis.." pousmeje se a dal se rozhlizi."Me na to naletel a mysli si ze ja mu na to taky naletim.."
Dum spiro, spero

Derek - 11. února 2008 19:28
Derek

zhluboka se nadechnu a když si myslím, že se dívka vynoří ponořím se pod vodu... zůstávám tam dlouho - zjevně jí chci vystrašit

Anach - 11. února 2008 19:10
Anach

Harakan 10. února 2008 17:54
Pozvedne oboci"opravdu, mozna to je dobre ze je tady na me a pekne studi....-"pousmeje se a plave dal,ne chvili se ponori do vody a pak vynori.
Dum spiro, spero

Tyky - 11. února 2008 08:51
Tyky

Elohir 10. února 2008 13:03
"možná že tak to mělo být" ozve se klidný hlas za dryádou. Nedaleko stojí o strom opřený Esti. Oči si prohlížejí Erwin zajímavým pohledem.....*jestli to udělám tak budu muset pryč* prolítne mi hlavou zatímco si upravím oblek....

Derek - 10. února 2008 17:54
Derek

Anach44 10. února 2008 12:08
"z okolních lesů" zalžu dívce a rychle se blížím k ní "kdyby nám náhodou... čistě náááhodou ukradli šaty..." odmlčím se a v očích se mi zableskne "škoda že ty tvé jsme nenechali na břehu"

Vypisuje se 20 z celkem 5060 příspěvků|⇐ 1 ... 121 122 123 124 125 126 127 ... 253 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)