Diskuze
Boj o lepší zítřek
Správci: | Elohir, Tyky |
Popis: | tato diskuse je tu udělána kvůli hře o které jsem psal již na hlavním foru je zde udělána z důvodů příprav a úprav. |
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat neregistrovaní mohou jen číst | |
diskuze je odemčená | |
Nástěnka: Erwin Esti the Esti Mapa Možná vy jenž čtete tyto řádky jste bojovali v bitvě o les. Viděli jste jak umírali stovky vojáků a nemrtvích umírali. Tehdy stála na stranách dvou stran velitelé jenž něco spojovalo. Byla to vzájemná nechápavost. Krev tekla proudem a právě v tento čas na pokraji smrti Lord Esti the Esti zjistil svojí chybu. Zjistil, že celá jeho myšlenka je špatná. Zlo se obrátilo v dobro a lesní národ vyhrál. Věci se uklidnili. Válka skončila, ale Esti pocítil, že se něco změnilo. Vrátil se zpět a našel muže jemuž pomohl. Bojoval proti mladíkovi se zlatýma očima. Nines se jmenoval. Věci se dávali do pohybu. Erwin, vůdkyně dryád dává svoji dceru do učení právě Ninesovi, aby jí naučil magii. Aby jí uchránila před její otcem (temným lordem výše zmiňovaným). Mladá Enya se však do svého učitele zamilovává. Nevadí jí že je vlkodlak a nevadí jí, že je výbušný a ve spoustě věcech podobný jejímu otci, jenž se vrátil k Erwin, aby měl rodinu. Spousta intrik, snaha o to aby malá dryáda nemilovala muže, na kterém mu záleží. Až vše se dostává na kraj břitvy. Kdy Esti podává ruku Ninesovi, aby neztratil dceru. Aby se všichni mohli žít v klidu. Tento čas jim, ale nepřeje protože k moci se dostává proroctví o synovi dryády…… Níže budou napsáni ti, co se již přihlásili aby jste věděli kdo bude stát po vašem boku. Takže prosím přihlašujte se na stranu dobra a zla.... budeme čekat vaše přihlášky ...děkuji na přihlášce prosím uveďte jméno rasu (pokud chcete i povolání) na jakou stranu se přihlašujete a pokud chcete nějaké schopnosti tak je přidejte ..... prosím aby dotyčný připsal i proč se přidává k té či druhé straně (není to podmínka, ale byl bych rád) to vše zaslat Elohir do pošty Dobro: Erwin (Elohir) - dryáda, bojovnice - magie lesa, střelba Sir Anduin Lothar (Lothar) člověk rytíř Spartan (Gortek17) - válečník,člověk Enya (Anach44) - mladá dryáda, dcera Erwin a Estiho, schopnosti obou rodičů.. Neutrálové: Terra (Akylasia) - vzhledem podobná člověku - mág, hraničář, bojovník - všechny možné zbraně - bílý pták Jericho Vampirius (Askadrin) Zlo: Esti the Esti (Tyky)člověk kouzelník - magie ohně a vzduchu Galaid (agarwean) - Vůdce zbytku temnoty a lovec lidí Nines (Harakan) - vlkodlak po kousnutí se oběť po chvíli stává vlkodlakem některé další schopnosti se ukáží až déle :D Gordon (enca) - Ork, kouzelné kladivo Ponta (ponta) - člověk válečník, rušení veškeré magie ve vzdálenosti 5 m Stránky na připravovaný LARP - Boj o lepší zítřek www.zitrek.blog.cz |
Diskuze ⇓
Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.
Vypisuje se 20 z celkem 5060 příspěvků|⇐ ⇐ 1 ... 186 187 188 189 190 191 192 ... 253 ⇒ ⇒|
Akylasia - 27. prosince 2007 20:45 | |
"Neřekla bych, že jste dědek, ctihodný pane." usmála jsem se vesele. |
Lothar - 27. prosince 2007 20:43 | |
Akylasia 27. prosince 2007 20:39 |
Akylasia - 27. prosince 2007 20:39 | |
"Pravda, jen tak něco ne." usmála jsem se. |
Lothar - 27. prosince 2007 20:37 | |
Akylasia 27. prosince 2007 20:34 |
Akylasia - 27. prosince 2007 20:34 | |
"Myslíš, příteli? Já nejsem jen tak nějaká křehká dívenka." usmála jsem se. Ve slunečních paprscích se mi lesknou černé, mírně vlnité vlasy po ramena a lesklé kalhoty s vestou. U pasu se mi houpe meč, jehož jílec je pečlivě omotán černou kůží a v hrušce je vsazen černý drahokam. Kolem zápěstí se mi skví jakoby okovy z černého kovu, kde se skví stejný drahokam. Dál můžeš zahlédnout u pasu dlouhou dýku a dva biče (krátký a dlouhý), na zádech luk a toulec s šípy a přes hruď pás vrhacích dýk, které se postupně zvětšují. |
Lothar - 27. prosince 2007 20:31 | |
Akylasia 27. prosince 2007 20:27 |
Akylasia - 27. prosince 2007 20:27 | |
"Dobrý den." odpovím zvesela a zamířím k němu. |
Lothar - 27. prosince 2007 20:25 | |
Akylasia 27. prosince 2007 20:09 |
Akylasia - 27. prosince 2007 20:09 | |
Noc jsem strávila v příjemném chládku poblíž jezera. Před spaním jsem poslouchala tiché cvrlikání cikád. Můj spánek byl prostoupen úsměvem na rtech. Ráno jsem se neobešla bez koupele. Pak jsem se vydala na cestu, s jablkem v dlani a po nedlouhé chvíli hluboko v žaludku. |
Elohir - 27. prosince 2007 20:06 | |
//S harakanem nebudeme nějakou dobu reagovat, protože jsme mimo.. Tudíž se nebote že bychom nehráli, ale jen hrajem "šeptem" :) |
Elohir - 27. prosince 2007 12:59 | |
Harakan 26. prosince 2007 23:15 |
Elohir - 27. prosince 2007 12:56 | |
Většina z Vás trávila noc do druhého dne různě. Mnozí se vzpamatovávali z boje, jiní oslavovali smutné vítězství, jiní se radovali že vůbec přežili. Přesto se mnoho jedinců v noci nevrátilo do lesní říše k lesním bytostem.. |
Derek - 26. prosince 2007 23:15 | |
"zval jsem tě odmítla jsi... já na svém pozvání přesto trvám" řeknu krutým hlasem dojdu k dívce a zvednu jínad zem jeden dotek na krku jí uspí nasednu na svého koně dívku si posadím před sebe a jedu do svého panstvíomráčenou dívku svírám pevně aby neupadla... a již velice brzy jsme zcela mimodohled...
|
Elohir - 26. prosince 2007 23:11 | |
Harakan 26. prosince 2007 23:10 |
Derek - 26. prosince 2007 23:10 | |
znovu přivřu oči a má tvář se zkřiví opovržením "už musíme jít" řekne krutý hlas má ruka se znovu lehce zableskne a tentokrát to nejsou léčivé jiskry co trefí dívčinu do očí... zahvízdám a přijede černý kůn "bude se ti u mě líbit" řeknu dočasně oslepení dívce a jdu pr oni
|
Elohir - 26. prosince 2007 23:07 | |
Harakan 26. prosince 2007 23:03 |
Derek - 26. prosince 2007 23:03 | |
posadím se čelem k hvozdu zády ke kameni "myslíš že esti věděl že pod tímhle lesem je celý systém podzemních toků, díky kterým tento les přežívá?" zeptámse mimochodem a začnu si hrát ledabyle s hezky zdobenou dýkou
|
Elohir - 26. prosince 2007 22:59 | |
Harakan 26. prosince 2007 22:56 |
Derek - 26. prosince 2007 22:56 | |
"opravdu by jsi chtěla usnout v přítomnosti toho..." napovobím její hlas a udělám přiblblou grimasu "toho temného co ti chce ublížit" po mé tváři zahraje pohrdavý úšklebek pak natáhnu ruku a dotknu se tvého čelaz konečků mých prstů se lehce namodrale zableskne... jiskřička vlétne i do tvých široce otevřených očí...
|
Elohir - 26. prosince 2007 22:51 | |
Harakan 26. prosince 2007 22:47 |
Vypisuje se 20 z celkem 5060 příspěvků|⇐ ⇐ 1 ... 186 187 188 189 190 191 192 ... 253 ⇒ ⇒|