Boj o lepší zítřek (188 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

Boj o lepší zítřek

Správci:Elohir, Tyky
Popis:tato diskuse je tu udělána kvůli hře o které jsem psal již na hlavním foru je zde udělána z důvodů příprav a úprav.
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
Nástěnka:
Erwin
Esti the Esti
Mapa

Možná vy jenž čtete tyto řádky jste bojovali v bitvě o les. Viděli jste jak umírali stovky vojáků a nemrtvích umírali. Tehdy stála na stranách dvou stran velitelé jenž něco spojovalo. Byla to vzájemná nechápavost. Krev tekla proudem a právě v tento čas na pokraji smrti Lord Esti the Esti zjistil svojí chybu. Zjistil, že celá jeho myšlenka je špatná. Zlo se obrátilo v dobro a lesní národ vyhrál. Věci se uklidnili. Válka skončila, ale Esti pocítil, že se něco změnilo. Vrátil se zpět a našel muže jemuž pomohl. Bojoval proti mladíkovi se zlatýma očima. Nines se jmenoval. Věci se dávali do pohybu. Erwin, vůdkyně dryád dává svoji dceru do učení právě Ninesovi, aby jí naučil magii.
Aby jí uchránila před její otcem (temným lordem výše zmiňovaným). Mladá Enya se však do svého učitele zamilovává. Nevadí jí že je vlkodlak a nevadí jí, že je výbušný a ve spoustě věcech podobný jejímu otci, jenž se vrátil k Erwin, aby měl rodinu. Spousta intrik, snaha o to aby malá dryáda nemilovala muže, na kterém mu záleží. Až vše se dostává na kraj břitvy. Kdy Esti podává ruku Ninesovi, aby neztratil dceru. Aby se všichni mohli žít v klidu. Tento čas jim, ale nepřeje protože k moci se dostává proroctví o synovi dryády……

Níže budou napsáni ti, co se již přihlásili aby jste věděli kdo bude stát po vašem boku.

Takže prosím přihlašujte se na stranu dobra a zla.... budeme čekat vaše přihlášky ...děkuji
na přihlášce prosím uveďte jméno rasu (pokud chcete i povolání) na jakou stranu se přihlašujete a pokud chcete nějaké schopnosti tak je přidejte ..... prosím aby dotyčný připsal i proč se přidává k té či druhé straně (není to podmínka, ale byl bych rád) to vše zaslat Elohir do pošty

Dobro:
Erwin (Elohir) - dryáda, bojovnice - magie lesa, střelba
Sir Anduin Lothar (Lothar) člověk rytíř
Spartan (Gortek17) - válečník,člověk
Enya (Anach44) - mladá dryáda, dcera Erwin a Estiho, schopnosti obou rodičů..

Neutrálové:
Terra (Akylasia) - vzhledem podobná člověku - mág, hraničář, bojovník - všechny možné zbraně - bílý pták
Jericho Vampirius (Askadrin)

Zlo:
Esti the Esti (Tyky)člověk kouzelník - magie ohně a vzduchu
Galaid (agarwean) - Vůdce zbytku temnoty a lovec lidí
Nines (Harakan) - vlkodlak po kousnutí se oběť po chvíli stává vlkodlakem některé další schopnosti se ukáží až déle :D
Gordon (enca) - Ork, kouzelné kladivo
Ponta (ponta) - člověk válečník, rušení veškeré magie ve vzdálenosti 5 m

Stránky na připravovaný LARP - Boj o lepší zítřek
www.zitrek.blog.cz

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 5060 příspěvků|⇐ 1 ... 186 187 188 189 190 191 192 ... 253 ⇒|

Akylasia - 27. prosince 2007 20:45
Akylasia

"Neřekla bych, že jste dědek, ctihodný pane." usmála jsem se vesele.
"Spíš chlap, jak má být." dodala jsem a v očích se mi blýsklo.
"Mno, pokud by vám nevadil doprovod a na delší dobu společnost jedné drzé mladé tulačky...." šibalsky jsme se usmála.
Je těžké být debilem, protože konkurence je veliká... Že, sestřičko :-D

Lothar - 27. prosince 2007 20:43
Lothar

Akylasia 27. prosince 2007 20:39
"Cíl cesty? Hmm...ta asi skončí tu pri tomto lese, Temný sa len tak nevzdajú a treba aby niekto strážil lesné bytosti, i ked ten niekto je už starý dedek ako ja." a usmeju se.
Moje krásne telo formovalo PIVO!

Akylasia - 27. prosince 2007 20:39
Akylasia

"Pravda, jen tak něco ne." usmála jsem se.
"A i tak je sposta triků, které nejsou vidět." usmála jsem se tajemně.
"Smím znát cíl tvé cesty? Možná bych se připojila, kdyby jsi dovolil."

Lothar - 27. prosince 2007 20:37
Lothar

Akylasia 27. prosince 2007 20:34
Zo srdca sa zasmejem nad tou podívanou "Tak to jo a prominte, že som o vás pochyboval lady." mierne, sa ukloním po spôsobu rytierov "A sám viem kolko sa dá toho zažiť na cestách, to je pravda a vydím, že ste pripravená na všetko a len tak niečo vás neprekvapí." poviem uznanlivo.

Akylasia - 27. prosince 2007 20:34
Akylasia

"Myslíš, příteli? Já nejsem jen tak nějaká křehká dívenka." usmála jsem se. Ve slunečních paprscích se mi lesknou černé, mírně vlnité vlasy po ramena a lesklé kalhoty s vestou. U pasu se mi houpe meč, jehož jílec je pečlivě omotán černou kůží a v hrušce je vsazen černý drahokam. Kolem zápěstí se mi skví jakoby okovy z černého kovu, kde se skví stejný drahokam. Dál můžeš zahlédnout u pasu dlouhou dýku a dva biče (krátký a dlouhý), na zádech luk a toulec s šípy a přes hruď pás vrhacích dýk, které se postupně zvětšují.
"Víš, kolik toho jeden zažije na cestách? Sám můžeš vidět, co se potulné dívence může hodit." podivně jsme se usmála a v černých očích se zaleskl fialoví odstín.

Lothar - 27. prosince 2007 20:31
Lothar

Akylasia 27. prosince 2007 20:27
"Je to tu pekné ale pred nejakým časom sa tu udiala bitva medzi silami dobra a zla." ukážu prstom odial som prišiel "Tím smerom je bojisko ale neradil by som vám tam chodiť, není to práve najkrajší pohlad a ehm, mohlo by vám byť z toho pohladu trocha nevolno."

Akylasia - 27. prosince 2007 20:27
Akylasia

"Dobrý den." odpovím zvesela a zamířím k němu.
"Já nejsem zdejší. Jsem cestovatelka. Bloudím každým koutečkem světa." usmála jsem se a stanula poblíž.
"A pročpak by to nemělo být nejlepší místo? Je tu hezky."

Lothar - 27. prosince 2007 20:25
Lothar

Akylasia 27. prosince 2007 20:09
Z lesa vyjde starší muž. Ked ťa zbadá sundá si prilbu. Vyzerá ako rytier, ktorému čo nevidieť skončí služba.
"Dobrý den." poviem príjemným hlasom "Vás som tu ešte nevidel a zrejme ste si nevybrali práve najlepšie miesto." poviem zachmúrene.

Akylasia - 27. prosince 2007 20:09
Akylasia

Noc jsem strávila v příjemném chládku poblíž jezera. Před spaním jsem poslouchala tiché cvrlikání cikád. Můj spánek byl prostoupen úsměvem na rtech. Ráno jsem se neobešla bez koupele. Pak jsem se vydala na cestu, s jablkem v dlani a po nedlouhé chvíli hluboko v žaludku.
S úsměvem na rtech jsem putovala kupředu, oči povětšinou upřené k nebesům.

Elohir - 27. prosince 2007 20:06
Elohir

//S harakanem nebudeme nějakou dobu reagovat, protože jsme mimo.. Tudíž se nebote že bychom nehráli, ale jen hrajem "šeptem" :)

Elohir - 27. prosince 2007 12:59
Elohir

Harakan 26. prosince 2007 23:15
Celou cestu do tvého hradu nevnímám okolí, a tak ani nevím, jak jsme se tam dostali..

Elohir - 27. prosince 2007 12:56
Elohir

Většina z Vás trávila noc do druhého dne různě. Mnozí se vzpamatovávali z boje, jiní oslavovali smutné vítězství, jiní se radovali že vůbec přežili. Přesto se mnoho jedinců v noci nevrátilo do lesní říše k lesním bytostem..

Derek - 26. prosince 2007 23:15
Derek

"zval jsem tě odmítla jsi... já na svém pozvání přesto trvám" řeknu krutým hlasem dojdu k dívce a zvednu jínad zem jeden dotek na krku jí uspí nasednu na svého koně dívku si posadím před sebe a jedu do svého panstvíomráčenou dívku svírám pevně aby neupadla... a již velice brzy jsme zcela mimodohled...
http://www.youtube.com/watch?v=HUjWH1wmL-M&feature=related-----------------------------http://www.youtube.com/watch?v=iTv9UWSpxQY&feature=related

Elohir - 26. prosince 2007 23:11
Elohir

Harakan 26. prosince 2007 23:10
"Ne nech mě.." dodám tiše a snažím se dostat leč poslepu do lesa.. Snažím se dostat pryč i když to bolí a je to těžké..

Derek - 26. prosince 2007 23:10
Derek

znovu přivřu oči a má tvář se zkřiví opovržením "už musíme jít" řekne krutý hlas má ruka se znovu lehce zableskne a tentokrát to nejsou léčivé jiskry co trefí dívčinu do očí... zahvízdám a přijede černý kůn "bude se ti u mě líbit" řeknu dočasně oslepení dívce a jdu pr oni
http://www.youtube.com/watch?v=HUjWH1wmL-M&feature=related-----------------------------http://www.youtube.com/watch?v=iTv9UWSpxQY&feature=related

Elohir - 26. prosince 2007 23:07
Elohir

Harakan 26. prosince 2007 23:03
"Je to možné, Je tu jezero přímo v lese, o tom jistě víš.." dodám klidně a trochu si promnu hlavu, kterou jsem si poranila.. Když sáhnu do krve trochu se zašklebím a v mé ruce se objeví nazelenalé světlo, které utvoří lístek.. Začne lehce zářit a začne mi pomalu a lehce léčit ránu..

Derek - 26. prosince 2007 23:03
Derek

posadím se čelem k hvozdu zády ke kameni "myslíš že esti věděl že pod tímhle lesem je celý systém podzemních toků, díky kterým tento les přežívá?" zeptámse mimochodem a začnu si hrát ledabyle s hezky zdobenou dýkou

Elohir - 26. prosince 2007 22:59
Elohir

Harakan 26. prosince 2007 22:56
"Nejde o to co chci, ale o to, že svému tělu už teď neporoučím když jsem unavená.." dodám a tiše si povzdechnu. Poté se začnu pomalu rozkoukávat, když se mi zase navrací zrak zpět..Posadím se a promnu si oči.. "Hm díky.." utrousím tiše

Derek - 26. prosince 2007 22:56
Derek

"opravdu by jsi chtěla usnout v přítomnosti toho..." napovobím její hlas a udělám přiblblou grimasu "toho temného co ti chce ublížit" po mé tváři zahraje pohrdavý úšklebek pak natáhnu ruku a dotknu se tvého čelaz konečků mých prstů se lehce namodrale zableskne... jiskřička vlétne i do tvých široce otevřených očí...

Elohir - 26. prosince 2007 22:51
Elohir

Harakan 26. prosince 2007 22:47
"Hm to bych měla.. Nemám ráda boje.. Zbytečně se u nich umírá a nás to pak bolí ještě dlouho.." utrousím smutně a rukou nahmatám kmen o který se opřu.. *Sakra, ale proč teď nevidím? Ta únave je hrozný, vždyť jsem téměř šest dní ani oči nezavřela..*

Vypisuje se 20 z celkem 5060 příspěvků|⇐ 1 ... 186 187 188 189 190 191 192 ... 253 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)