Boj o lepší zítřek (200 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

Boj o lepší zítřek

Správci:Elohir, Tyky
Popis:tato diskuse je tu udělána kvůli hře o které jsem psal již na hlavním foru je zde udělána z důvodů příprav a úprav.
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
Nástěnka:
Erwin
Esti the Esti
Mapa

Možná vy jenž čtete tyto řádky jste bojovali v bitvě o les. Viděli jste jak umírali stovky vojáků a nemrtvích umírali. Tehdy stála na stranách dvou stran velitelé jenž něco spojovalo. Byla to vzájemná nechápavost. Krev tekla proudem a právě v tento čas na pokraji smrti Lord Esti the Esti zjistil svojí chybu. Zjistil, že celá jeho myšlenka je špatná. Zlo se obrátilo v dobro a lesní národ vyhrál. Věci se uklidnili. Válka skončila, ale Esti pocítil, že se něco změnilo. Vrátil se zpět a našel muže jemuž pomohl. Bojoval proti mladíkovi se zlatýma očima. Nines se jmenoval. Věci se dávali do pohybu. Erwin, vůdkyně dryád dává svoji dceru do učení právě Ninesovi, aby jí naučil magii.
Aby jí uchránila před její otcem (temným lordem výše zmiňovaným). Mladá Enya se však do svého učitele zamilovává. Nevadí jí že je vlkodlak a nevadí jí, že je výbušný a ve spoustě věcech podobný jejímu otci, jenž se vrátil k Erwin, aby měl rodinu. Spousta intrik, snaha o to aby malá dryáda nemilovala muže, na kterém mu záleží. Až vše se dostává na kraj břitvy. Kdy Esti podává ruku Ninesovi, aby neztratil dceru. Aby se všichni mohli žít v klidu. Tento čas jim, ale nepřeje protože k moci se dostává proroctví o synovi dryády……

Níže budou napsáni ti, co se již přihlásili aby jste věděli kdo bude stát po vašem boku.

Takže prosím přihlašujte se na stranu dobra a zla.... budeme čekat vaše přihlášky ...děkuji
na přihlášce prosím uveďte jméno rasu (pokud chcete i povolání) na jakou stranu se přihlašujete a pokud chcete nějaké schopnosti tak je přidejte ..... prosím aby dotyčný připsal i proč se přidává k té či druhé straně (není to podmínka, ale byl bych rád) to vše zaslat Elohir do pošty

Dobro:
Erwin (Elohir) - dryáda, bojovnice - magie lesa, střelba
Sir Anduin Lothar (Lothar) člověk rytíř
Spartan (Gortek17) - válečník,člověk
Enya (Anach44) - mladá dryáda, dcera Erwin a Estiho, schopnosti obou rodičů..

Neutrálové:
Terra (Akylasia) - vzhledem podobná člověku - mág, hraničář, bojovník - všechny možné zbraně - bílý pták
Jericho Vampirius (Askadrin)

Zlo:
Esti the Esti (Tyky)člověk kouzelník - magie ohně a vzduchu
Galaid (agarwean) - Vůdce zbytku temnoty a lovec lidí
Nines (Harakan) - vlkodlak po kousnutí se oběť po chvíli stává vlkodlakem některé další schopnosti se ukáží až déle :D
Gordon (enca) - Ork, kouzelné kladivo
Ponta (ponta) - člověk válečník, rušení veškeré magie ve vzdálenosti 5 m

Stránky na připravovaný LARP - Boj o lepší zítřek
www.zitrek.blog.cz

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 5060 příspěvků|⇐ 1 ... 198 199 200 201 202 203 204 ... 253 ⇒|

Gortek17 - 19. září 2007 16:57
Gortek17

ok elohir této bitvy se ji ž zůčastním dej mi tam postavu Spartana která měla bej v minulý
"Čest a odvaha jsou pravou a levou rukou bojovníka"

Derek - 19. září 2007 15:43
Derek

Elohir 19. září 2007 08:06
srpna??
http://www.youtube.com/watch?v=HUjWH1wmL-M&feature=related-----------------------------http://www.youtube.com/watch?v=iTv9UWSpxQY&feature=related

Elohir - 19. září 2007 08:06
Elohir

Gortek17 18. září 2007 22:43
Jj bude se hrát pokračování.. Bude další bitva a zatím to vychází na začátek srpna :)

Gortek17 - 18. září 2007 22:43
Gortek17

to se bude hrát znovu ta bitva já tu dlouho nebyl tak sry za tak blbou otázku ale nechce se mi tolik číst:D
"Čest a odvaha jsou pravou a levou rukou bojovníka"

Elohir - 16. září 2007 20:38
Elohir

enca 16. září 2007 15:27
Tys mě posílal postavu? Mno potěš tak to je asi vymazaná, pls najdi a pošli znovu.. Mám teď moc práce s přihláškou na LARP..

enca - 16. září 2007 15:27
enca

Jo a Elohir, já jsem ti posílal postavu a tys mě ještě nepřihlásila, to nemůžu hrát?..
"Použijeme-li k dobrému cíli špatných prostředků, přestává být cíl dobrý." - Karl Marx.

Aife - 16. září 2007 15:17
Aife

Eh... já bych musela vědět kdy bitva bude... jinak nevim:/
Nepouštějte banán!

Elohir - 15. září 2007 20:28
Elohir

Vikynka 15. září 2007 11:39
Tak mi pak pošli přihlášku, nebo mi ji ve škole řekneš :)

Vikynka - 15. září 2007 11:39
Vikynka

šak ja se určitě přidám.. :)
Hledám muže, kterýho nemůžu najít. Nejspíš neexistuje...

Lothar - 14. září 2007 20:20
Lothar

Vikynka 14. září 2007 20:04
Takže aj ty sa pridáš? Ked za pokus to nemá dať on tak prečo ne aj ty? :)
Moje krásne telo formovalo PIVO!

Vikynka - 14. září 2007 20:04
Vikynka

Za pokus nic nedas...:)
Hledám muže, kterýho nemůžu najít. Nejspíš neexistuje...

Elohir - 14. září 2007 19:47
Elohir

agarwaen 14. září 2007 17:15
Zkus to no, uvidíme

Uzziel - 14. září 2007 19:17
Uzziel

agarwaen 14. září 2007 17:15
Nerob z toho drámu chlapče....
U.Z.Z.I.E.L. : Ultrasilný Zabíjecí Záludný Inkvizitor na Eliminaci Lidstva

agarwaen - 14. září 2007 17:15
agarwaen

Elohir 12. září 2007 19:50

no zkusim to domluvit ale myslím že byste si neměly dělat velký naděje...možná jedině v pátek nebo sobotu
http://bandzone.cz/zixi

Elohir - 12. září 2007 19:50
Elohir

agarwaen 12. září 2007 14:38
Hm a nemůže udělat vyjímku?

agarwaen - 12. září 2007 14:38
agarwaen

je mi to líto ale odeberte mě....mamka mě nutí být na PCčku jenom hoďku,sry
http://bandzone.cz/zixi

AskadrinSidlong - 5. září 2007 15:11
AskadrinSidlong

Tyky 5. září 2007 14:34
jop...oki
Ten kdo dokáže žít život, s vědomím vlastní průměrností a faktem že není zvláštní, je Hrdina... (I'll Chuck you!)

Tyky - 5. září 2007 14:34
Tyky

AskadrinSidlong 5. září 2007 13:37
jednoduše pošli mi přihlášku do pošty mělo by tam být vyplněno jméno, rasa, strana na kterou se přidáváš, speciální schopnosti a pokud by to šlo i proč se přidáváš na tu či onu stranu napsat poslat a já tě přihlásím :D
Kdyby neexistovalo zlo neznali bychom dobro. Kdyby neexistovala smrt, nepochopily by jsme život. Kdyby neexistovala nenávist nenašli bychom to nejdůležitější....lásku

AskadrinSidlong - 5. září 2007 13:37
AskadrinSidlong

jaks e pridat???X D
Ten kdo dokáže žít život, s vědomím vlastní průměrností a faktem že není zvláštní, je Hrdina... (I'll Chuck you!)

Tyky - 5. září 2007 10:52
Tyky

Elohir 4. září 2007 20:27
To jsem ti říkal tehdy když jsem sem házel nový příběh :D
Kdyby neexistovalo zlo neznali bychom dobro. Kdyby neexistovala smrt, nepochopily by jsme život. Kdyby neexistovala nenávist nenašli bychom to nejdůležitější....lásku

Vypisuje se 20 z celkem 5060 příspěvků|⇐ 1 ... 198 199 200 201 202 203 204 ... 253 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)