Fallout (101 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

Fallout

Správci:Bombargo
Popis:Aj vas zaujal nadpis?;)
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
Anketa:
Ktorý je váš oblúbený finálny boss?
Master (F1)6
Frank Horrigan (F2)6
Kalkulátor (FT)0
Augustus Autumn (F3)1
Legát Lanius (F:NV)1
14 celkem
Nástěnka:
POZOR !!! Pohov !

Který díl Falloutu je nejlepší ? Šestadvacet lidí je přesvědčeno že dvojka. V otázce nejoblíbenější lokace vyhrála s počtem osmnácti hlasů možnost „Celý svět Falloutu je dokonalý, pro kristovy rány !!“. Nejoblíbenějším bojovníkem pro osm z vás je Cassidy v těsném závěsu se Sulikem. No co si budeme nalhávat, Cassidy s Jackhammerem a Sulik se SuperKladivem v prackách .. to jsou argumenty které porazí i ty nejlepší. Hlasování o nejoblíbenější rasu a zmutované zvířátko vyhrál s přehledem Párač ( Deathclaw ). Počet lidí nadšených a znechucených příchodem Falloutu 3 se drží shodně na devíti osobách. Nechť nám náš Santa Gauss přinese vícero orgastických zážitků z radioaktivní pustiny. A když né zážitky tak alespoň svítící moč. Na otázku: ,,Ako sa vola naša milovaná hra?" najviac ludí nechcelo odpovedať, presne 22. A správne odpovedalo 7 ludí: Mahjong. Tuhle diskuzi považuje za dobrý průměr dvacet lidí, tak doufám že se to zlepší. Amen.

Nezapomeňte mrknout do Vaultu Šílené Brahmíny. www.madbrahmin.cz

Veškeré informace o FALLOUT ONLINE najdete ve foru webu madbrahmin.cz. Naprostá většina dotazů už tam byla zodpovězena takže si pročtěte forum a teprve POTOM pište sem.

Dakujem vsetkym za navstevovanie tejto diskusii.

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 2772 příspěvků|⇐ 1 ... 99 100 101 102 103 104 105 ... 139 ⇒|

Babin Úd - 23. září 2007 21:19
Babin Úd

samovrah 23. září 2007 20:52
a SuperMichajl SuperIvanovič :-D
Paranoia is a very comforting state of mind. If you think they're out to get you, it means you think you matter. - Ciaphas Cain: Hero of the Imperium

samovrah - 23. září 2007 20:52
samovrah

Babin Úd 23. září 2007 20:49

Superivan:D
Nič..

Babin Úd - 23. září 2007 20:49
Babin Úd

hej představte si fallout-sibiř
RadIceMéďa, SuperVodkaMutant, KrtkoSob....
Paranoia is a very comforting state of mind. If you think they're out to get you, it means you think you matter. - Ciaphas Cain: Hero of the Imperium

Babin Úd - 23. září 2007 20:48
Babin Úd

elister 23. září 2007 20:45
nářez! to mě nenapadlo:-)

elister - 23. září 2007 20:45
elister

Babin Úd 23. září 2007 20:44
Jenomže po dopadu atomových bomb je prdel záchranou... jelikož tam jich dopadne logicky nejmiň a v dusledku toho prdel=ráj (mírně přehnáno)
"I don't remember our boiler being nuclear" http://www.collectedcurios.com/sequentialart.php

Babin Úd - 23. září 2007 20:44
Babin Úd

elister 23. září 2007 15:38
to ne, ale asijská část=prdel
sibiř=prdel
prdel=prdel
soustava rovnic vyřešena...

Frili - 23. září 2007 19:24
Frili

TheDave 23. září 2007 16:08
heh, lol tak to je haluz. :D
Turn in tune on drop out

TheDave - 23. září 2007 16:09
TheDave

Mirador 23. září 2007 14:29
Každopádně je to diskuze, a jako taková by neměla být přerušována. Maximálně odsunuta někam, kde nebude dělat problémy.
"Každej si holt dělá tu anarchii po svým." - Charlie

TheDave - 23. září 2007 16:08
TheDave

Frili 23. září 2007 15:22
Jasný, s charismou 10 můžeš sbalit tu starou rašpli z NRC...

elister - 23. září 2007 15:38
elister

Babin Úd 23. září 2007 14:56
kurnik máš pravdu... mojí inhlavamapě hráblo %D

ale stejně to neznamená že ruská část asie = sibiř
"I don't remember our boiler being nuclear" http://www.collectedcurios.com/sequentialart.php

Frili - 23. září 2007 15:22
Frili

Sulik je best mam ho rad. A Tandi sa da pridať? o tom som nevedel.
Turn in tune on drop out

Babin Úd - 23. září 2007 14:56
Babin Úd

elister 23. září 2007 14:26
nechci si vracet iluse, ale kde je Moskva(nebo Stalngrad? já nevím jak tomu teď říkají...)? Kde je nadpoloviční většina obyvatel? Já mam pocit že v tý Evropský části...

Mirador - 23. září 2007 14:29
Mirador

Tahle diskuze už ani není tak o Falloutu jako o přípravách na jadernou válku...
"Wanna Fuck?!"

elister - 23. září 2007 14:26
elister

Babin Úd 23. září 2007 12:58
Nechcu ti brát iluze ale assiaska část ruska važně není sibiř %D

Babin Úd - 23. září 2007 13:50
Babin Úd

Stenly 23. září 2007 13:15
Pche.... Kdyby se sem ty gayský drci jen mrkli tak na moravě je vožerou slivovicej tak že už by se nedoletěli ani vychcat, a pivaři se česka a slezka by je utopili v pívě... a kdyby náhodou někteří drci abstinovali tak jim rozbiijem držku pulitrama...

Stenly - 23. září 2007 13:15
Stenly

Asi takhle .. ať se světu stalo cokoli, útok mimozemšťanů, kolaps gravitace, infarkt zemskýho jádra, dopad meteoru, atomová válka, nadvláda terminátorů a podobný havěti, ať se stalo cokoli z tohohle výčtu (a to jsem spoustu věcí vynechal) Češi se na to v klidu koukali v televizi. Pusťte si film Království ohně .. na začátku jak vypráví, jak draci všechno spálili sledujte na mapě Evropy jak se šíří oheň .. v momentě kdy se dotkne hranic ČR nás "obchází" a zemi se nic nestane ;) Takže já jsem vklidu :-D
„Ptal jsem se Schrödingera, co s tou kočkou dělá ... vždyť je napůl mrtvá!“

Babin Úd - 23. září 2007 12:58
Babin Úd

elister 23. září 2007 11:29
no já nevím, ale ta malinká část v evropě je ta nejdůležitější, protže sibiř sice má kotel surovin a tak, ale nedá se tam moc dobře žít...

Stenly - 23. září 2007 12:12
Stenly

TheDave 23. září 2007 12:11
To bych se nasr... rozzlobil kdyby mi někdo vyraboval moje milovaný zbraně a střelivo ! :-D Ale je pravda že je lepší prevence ..
„Ptal jsem se Schrödingera, co s tou kočkou dělá ... vždyť je napůl mrtvá!“

TheDave - 23. září 2007 12:11
TheDave

Stenly 23. září 2007 11:46
CO se týče jídla, chce to prevenci...už začít organizovat nějaké to JZD, protože sežereš co máš doma, souseda a co pobereš v krámě...a seš nahranej. Musí se začít produkovat, ne jenom krást...a voda, to bude sranda, chce to také ty vojenské pilule, které tu vodu dekontaminujou. Munice se sice vyrabuje v krámech, ale von to někdo může vyrabovat před tebou. Jistota je jistota.

Takže, pánové, jdeme nakupovat :-)

destiny - 23. září 2007 11:47
destiny

TheDave 23. září 2007 11:21
haluz
Esmerelda Zlopočasná (Mgr), čarodějka :D

Vypisuje se 20 z celkem 2772 příspěvků|⇐ 1 ... 99 100 101 102 103 104 105 ... 139 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)