Fallout (105 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

Fallout

Správci:Bombargo
Popis:Aj vas zaujal nadpis?;)
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
Anketa:
Ktorý je váš oblúbený finálny boss?
Master (F1)6
Frank Horrigan (F2)6
Kalkulátor (FT)0
Augustus Autumn (F3)1
Legát Lanius (F:NV)1
14 celkem
Nástěnka:
POZOR !!! Pohov !

Který díl Falloutu je nejlepší ? Šestadvacet lidí je přesvědčeno že dvojka. V otázce nejoblíbenější lokace vyhrála s počtem osmnácti hlasů možnost „Celý svět Falloutu je dokonalý, pro kristovy rány !!“. Nejoblíbenějším bojovníkem pro osm z vás je Cassidy v těsném závěsu se Sulikem. No co si budeme nalhávat, Cassidy s Jackhammerem a Sulik se SuperKladivem v prackách .. to jsou argumenty které porazí i ty nejlepší. Hlasování o nejoblíbenější rasu a zmutované zvířátko vyhrál s přehledem Párač ( Deathclaw ). Počet lidí nadšených a znechucených příchodem Falloutu 3 se drží shodně na devíti osobách. Nechť nám náš Santa Gauss přinese vícero orgastických zážitků z radioaktivní pustiny. A když né zážitky tak alespoň svítící moč. Na otázku: ,,Ako sa vola naša milovaná hra?" najviac ludí nechcelo odpovedať, presne 22. A správne odpovedalo 7 ludí: Mahjong. Tuhle diskuzi považuje za dobrý průměr dvacet lidí, tak doufám že se to zlepší. Amen.

Nezapomeňte mrknout do Vaultu Šílené Brahmíny. www.madbrahmin.cz

Veškeré informace o FALLOUT ONLINE najdete ve foru webu madbrahmin.cz. Naprostá většina dotazů už tam byla zodpovězena takže si pročtěte forum a teprve POTOM pište sem.

Dakujem vsetkym za navstevovanie tejto diskusii.

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 2772 příspěvků|⇐ 1 ... 103 104 105 106 107 108 109 ... 139 ⇒|

Stenly - 13. září 2007 20:37
Stenly

Bombargo 13. září 2007 19:31
No malou osobní atomovou pumu. Tuším že v Reddingu (dolujou tam supermutanti) je v lomu hned vedle vchodu "tajná" místnost a v truhle tam je uran.. ten si necháš v elektrárně rafinovat (čistej uran) a potom pomocí počítače ve Vault City vypočítáš nějaký blbince pro nastavení a řetězovou reakci .. a spoustu dalších krávovinek (který mám někde sepsaný) jde postavy atomová bomba ..
„Ptal jsem se Schrödingera, co s tou kočkou dělá ... vždyť je napůl mrtvá!“

elister - 13. září 2007 20:00
elister

Dotaz.. ja mel pocit zo do enklavy vertibirdem doletet jde...
"I don't remember our boiler being nuclear" http://www.collectedcurios.com/sequentialart.php

Bombargo - 13. září 2007 19:31
Bombargo

Stenly 13. září 2007 17:20
ATOMOVKU?!CO AKO?!O_O
I like my weapon how I like my music. Heavy and Metal.

TheDave - 13. září 2007 19:30
TheDave

Zkoušel jsem ho, ale po technické stránce bylo tak nedořešené, že jsem ho zase pustil. I když vím, že je to věčná škoda, protože na jinou steampunkovou hru, navíc Fallout like, člověk nenarazí.
"Každej si holt dělá tu anarchii po svým." - Charlie

Klaghler O´Pilley - 13. září 2007 19:23
Klaghler O´Pilley

Hele, vím, že je to trochu mimo mísu, ale tahle místnost je tomu asi nejblíž. Máte někdo prolezlé Arcanum?
"Láska, chleba a knihy by měly být zadarmo." Arnošt Lustig

Klaghler O´Pilley - 13. září 2007 18:49
Klaghler O´Pilley

destiny 13. září 2007 17:15
Není tam nic úplně, ale od všeho je tam vždycky náznak. Já třeba strašně dlouho brázdil poušť s těma pitomýma klepetama v kufru, že se ještě budou hodit...
"Láska, chleba a knihy by měly být zadarmo." Arnošt Lustig

Stenly - 13. září 2007 17:20
Stenly

destiny 13. září 2007 17:15
Nic .. tohle je seznam vynechanejch věcí. Naštěstí atomovka udělat jde a to se počítá ;)

destiny - 13. září 2007 17:15
destiny

Bombargo 13. září 2007 15:28
čo z toho je skutočnosť? myslím, to čo tam je?
Esmerelda Zlopočasná (Mgr), čarodějka :D

Babin Úd - 13. září 2007 15:33
Babin Úd

Bombargo 13. září 2007 15:28
nářez
Paranoia is a very comforting state of mind. If you think they're out to get you, it means you think you matter. - Ciaphas Cain: Hero of the Imperium

Bombargo - 13. září 2007 15:28
Bombargo

(Zdroj VSB)

Bombargo - 13. září 2007 15:28
Bombargo

Nedokončená práce Fallout dvě je opravdu obrovská hra, a to jak velikostí map tak množstvím úkolů a spletitým příběhem. Její tvůrci ovšem původně plánovali udělat ji ještě mnohem větší. Z jejich idey zůstalo zachováno jen několik zbytků, které dodnes způsobují mezi hráči pozdvižení a dohady, jak je řešit. Povedlo se mi objevit opravdu obří návod s mnoha pro mě dosud neznámými fakty. *) Podívejme se s jeho pomocí na několik takových polovičatých, neřešitelných questů:
Quest v Klamathu, kdy mělo být možno usvědčit bratry Duntonovy pomocí nalezených radškorpioních klepet.
Druhé setkání s Artušem a jeho rytíři, kde jste měli čelit Vorpal kryse a nalézt Svatý granát.
Sulikova sestra – asi nejdiskutovanější nedořešený quest. Podle Chrise Avellona z ní brzy sešlo a nikdy ani nebylo rozhodnuto, kde by se měla ve hře nacházet.
Druhá vesnička domorodců – údajně plánované Sulikovo rodiště. Měla se rozkládat na pobřeží mezi Arroyem a Navarem.
Opatství (Abbey) severně od Gecka, s tlupou mnichů shromažďujících předválečné vědomosti. Tady jste také měli narazit na stařičkého Iana z Falloutu 1.
Rozsáhlá podzemní základna EPA se sedmi poschodími napěchovanými technikou, umělými inteligencemi a zbraněmi. Snad to měla být ta předválečná báze o které se údajně zmiňuje Myron.
Diplomaticky zaměřený charakter měl být schopen přechytračit nájezdníky bez boje jen hovorem s domorodcem Chodící Stín (Shadow-Who-Walks).
Mělo jít dát malé zlodějíčky z Denu do sirotčince (patrně vedeného Mámou).
Také zabití Metzgera mělo být součástí nějakého questu.
Quest ke získání těla ukradeného Hubologisty Shiům. To bylo naznačeno záznamem v Shi databázi.
Dostat se do Enklávy pomocí vertibirdu z Navarra.
Mělo jít použít žlutou a červenou přístupovou kartu k přístupu do místnosti s reaktorem Enklávy.
Nedodělaný interiér raketoplánu Hubologů. Mělo být možné povraždit na příkaz Hubologů všechny Shi a převést k nim jejich palivo. Raketoplán se měl vznést a pak ztroskotat.

destiny - 13. září 2007 14:33
destiny

Bombargo 13. září 2007 13:46
jj, ale neviem kto a či je volná

Bombargo - 13. září 2007 13:46
Bombargo

Nema nejaky tvor zvas zalozenu jaskynu na temu Fallout?(a dopiste ci je este volna:D)

Stenly - 13. září 2007 10:42
Stenly

Babin Úd 12. září 2007 22:47
Zaltá zima..konečně budu moct vypnout většinu větráků na svým kompu aby nevařil :-D
Mirador 12. září 2007 21:52
Já se na nic nevymlouvám.. Jen to konstatuju. Je divný že já mám celkem plečku a valí mi to v cajku i s poškozenou RAMkou, a "nejnovější" kompy s tím maj potíž. Takže buď si s tím neporadí grafika, nebo je nějakej pokousanej registr (to opravuju v XPčkách obden, neuvěřitelný) Ale možná je to tím že ta moje RAMka to drží .. Ona se totiž zaplní a potom se strašně dlouho čistí..tak je možný že se do ní natáhne ty chyba a než to stihne spadnout tak už není dávno o čem mluvit.

Babin Úd - 12. září 2007 22:47
Babin Úd

Mirador 12. září 2007 21:52
asi to bude o podnebním pásu... slyšel jsem že am u vás na slovensku máte mnohem chladněji...
Paranoia is a very comforting state of mind. If you think they're out to get you, it means you think you matter. - Ciaphas Cain: Hero of the Imperium

Mirador - 12. září 2007 21:52
Mirador

Stenly 12. září 2007 19:30
Já jsem taky SLovák, mám plnou hru origoš fallouta s krabicí. XPčko a taky mi to padá.... tak na co se vymluvíš teď? :D
"Wanna Fuck?!"

destiny - 12. září 2007 20:58
destiny

samovrah 12. září 2007 19:05
pls, z kadiaľ? z CD?

Stenly - 12. září 2007 19:30
Stenly

samovrah 12. září 2007 19:17
Eh .. trošku :) Že vy Slováci nemůžete mluvit normálně :-D Však já mám taky expa a v pohodě. Ovšem nepremávám na nějaký pálený verzi Fallouta to je fakt ;) Mám origoš ze Score a tam to třeba je nějak "ošetřený".

samovrah - 12. září 2007 19:17
samovrah

Stenly 12. září 2007 19:15

Jednoducho mi to na oknách verzia XP nechcelo ani spustiť inštalačku:D
Potom som nahadzoval češtinu asi dve hodiny..A potom mi napadlo že to bude mať blbý návod tak som to spravil po svojom..A už to ide aj s fontami:D
Už rozumieš môj západný pobratim?:D
Nič..

Stenly - 12. září 2007 19:15
Stenly

samovrah 12. září 2007 19:14
Né že bych ti nerozuměl můj východní bratře ale ... cože ?

Vypisuje se 20 z celkem 2772 příspěvků|⇐ 1 ... 103 104 105 106 107 108 109 ... 139 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)