Fallout (125 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

Fallout

Správci:Bombargo
Popis:Aj vas zaujal nadpis?;)
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
Anketa:
Ktorý je váš oblúbený finálny boss?
Master (F1)6
Frank Horrigan (F2)6
Kalkulátor (FT)0
Augustus Autumn (F3)1
Legát Lanius (F:NV)1
14 celkem
Nástěnka:
POZOR !!! Pohov !

Který díl Falloutu je nejlepší ? Šestadvacet lidí je přesvědčeno že dvojka. V otázce nejoblíbenější lokace vyhrála s počtem osmnácti hlasů možnost „Celý svět Falloutu je dokonalý, pro kristovy rány !!“. Nejoblíbenějším bojovníkem pro osm z vás je Cassidy v těsném závěsu se Sulikem. No co si budeme nalhávat, Cassidy s Jackhammerem a Sulik se SuperKladivem v prackách .. to jsou argumenty které porazí i ty nejlepší. Hlasování o nejoblíbenější rasu a zmutované zvířátko vyhrál s přehledem Párač ( Deathclaw ). Počet lidí nadšených a znechucených příchodem Falloutu 3 se drží shodně na devíti osobách. Nechť nám náš Santa Gauss přinese vícero orgastických zážitků z radioaktivní pustiny. A když né zážitky tak alespoň svítící moč. Na otázku: ,,Ako sa vola naša milovaná hra?" najviac ludí nechcelo odpovedať, presne 22. A správne odpovedalo 7 ludí: Mahjong. Tuhle diskuzi považuje za dobrý průměr dvacet lidí, tak doufám že se to zlepší. Amen.

Nezapomeňte mrknout do Vaultu Šílené Brahmíny. www.madbrahmin.cz

Veškeré informace o FALLOUT ONLINE najdete ve foru webu madbrahmin.cz. Naprostá většina dotazů už tam byla zodpovězena takže si pročtěte forum a teprve POTOM pište sem.

Dakujem vsetkym za navstevovanie tejto diskusii.

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 2772 příspěvků|⇐ 1 ... 123 124 125 126 127 128 129 ... 139 ⇒|

samovrah - 25. dubna 2007 16:25
samovrah

elister 25. dubna 2007 16:07

Nelietali atomovky ale obsluha atomových elektrární:D
Nič..

elister - 25. dubna 2007 16:07
elister

TyfuZ 25. dubna 2007 15:30
jestli ymslis valku s blizkym vychodem... tak tu valku nikdo nevyhral a tam atomovky urcite nelitaly (to by bylo zmineno)... takze jak rikam asi je zecimovana ale dost mozna relativne vcelku az ans em tam krater o velkiosti CR
"I don't remember our boiler being nuclear" http://www.collectedcurios.com/sequentialart.php

elister - 25. dubna 2007 16:06
elister

TyfuZ 25. dubna 2007 15:30
plz odkaz
"I don't remember our boiler being nuclear" http://www.collectedcurios.com/sequentialart.php

Bombargo - 25. dubna 2007 15:41
Bombargo

Hej je nejaka falloutacka herna kde prijmaju clenou?
I like my weapon how I like my music. Heavy and Metal.

TyfuZ - 25. dubna 2007 15:30
TyfuZ

elister 25. dubna 2007 11:13
zkus si přečíst Historii evropy...v Evropě to dopadlo možná ještě hůř...
Takže on zařval, zfialověl, a potom se hodinu svíjel na zemi, a to všechno po jednom šlehu? Tak fajn, já to taky zkusím. - Flišar Závrbník, Vnímavý -

Leonidas - 25. dubna 2007 14:52
Leonidas

Jedním krokem by (možná) Bethseda mohla získat slušnou poklonu od hráčů. Kdyby vytvořila něěco na editaci Falloutu ,myslím .že by se s tím spousta fandů vrhla do tvoření vlastního světa (ono se to děje i teď ,ale v mikroměřítku co já vim)

Mirador - 25. dubna 2007 13:09
Mirador

No můj názor je ten, že jakkoliv se Bethseda bude snažit ve vývoji Fallouta 3, můžeme pouze nostalgicky uronit slzu a jít s dobou dál...
"Wanna Fuck?!"

elister - 25. dubna 2007 11:13
elister

ja sem pro evropu... jelikoz evropa mohla prezit, kdo by na ni plytval atomovkama kdyz tam nic neni, byla bez ropy bez jakychkoliv nerostnych zdroju... evropa umirala i tak... takze mohla solidne prezit a ted by jako jedina prezisvsi oblast mohla solidne prsperovat

Stenly - 25. dubna 2007 08:56
Stenly

Já bych trojku vložil buď do Kanady, Evropy nebo Číny. Co sem tak četl historii světa ve Falloutu tak v Kanadě byli nejtužší boje a Čína to taky surově schytala atomem. Ale ta Kanada by byla pošušňáníčko, starý obraný komplexy, bitevní pole, hafo zníčený techniky, sem tam nějakej velící komplex nebo automatická bojová stanice.

Vojclové určitě měli taky svoje Vaulty, ať už pro sebe nebo pro rodiny. Hernajs do toho se vopřít tak sláva Falloutu poskočí ještě vo kousek vejš.
„Ptal jsem se Schrödingera, co s tou kočkou dělá ... vždyť je napůl mrtvá!“

samovrah - 24. dubna 2007 22:43
samovrah

Alebo keby už konečne opustil kaliforniu a išiel na východ..Alebo aj sever či juh..Jednoducho niekam ďalej...Kľudne aj V severnej amerike..Len ďalej:D
Nové miesta nový nepriatelia a nové mestá..A iná história:-)
Nič..

Leonidas - 24. dubna 2007 22:33
Leonidas

Možná by nebylo špatný pokračování ,ale o nějakých 100-200 let později ,kdy už se lidstvo jakš takš opamatovalo a snaží se znovu vše vybudovat posapokalyptika je dobrá ,ale přeci jen po dvou dílech by byla možná příjemná změna když už by nešlo lidem prostě nějak přežít ,ale záleželo jim na dalším vývoji.

Klaghler O´Pilley - 24. dubna 2007 22:26
Klaghler O´Pilley

spetex 24. dubna 2007 21:21
Mirador 24. dubna 2007 22:16
Babin Úd 24. dubna 2007 20:43
Souhlasím!!!

Mimochodem, našel jsem geniální bonusovou lokaci - bránu do Vaultu 13 pár dní před Falloutem 1. Vrtnul jsem trochu do centrálního počítače a pokazil se Water Chip... POdle titulku mě to prý uklidnilo :-)))
"Láska, chleba a knihy by měly být zadarmo." Arnošt Lustig

Mirador - 24. dubna 2007 22:16
Mirador

Prostě by bylo asi nejlepší řešení aby to udělali jako pokračování, stejně jako v jedničce a dvojce, když se změní grafika tak to nebude Fallout.
"Wanna Fuck?!"

spetex - 24. dubna 2007 21:21
spetex

Já bych nejradši přídavek příběhu se starou grafikou a systémem hry :)
Press any key to continue or any key to quit....

Babin Úd - 24. dubna 2007 20:43
Babin Úd

elister 24. dubna 2007 18:33
kvůly nerealtime bojům sem to hrál
Paranoia is a very comforting state of mind. If you think they're out to get you, it means you think you matter. - Ciaphas Cain: Hero of the Imperium

elister - 24. dubna 2007 18:33
elister

s vysledky for souhlasim ale VELICE me vydesilo ze jen 70% lidi chce turnbased boje... proboha realtime boje ve falloutu, nedeste me to je nocni mura....

a jeste vic me to desi ve srovnani ze vice lidem by vadilo ze nemaj stary isometricky pohled nez to ze nebojujou tahove

elister - 24. dubna 2007 18:29
elister

spetex 24. dubna 2007 17:40
jsem sem... ale vzhledem k officialit oni nak nemluvit cesky =D... velice zajimave jsou vysledky pruzkumu co a jak ohledne F3

informace zkopceny z madbrahmin:

96% lidí si přeje hrát nějakou roli v dospělém, morálně ne zcela jasně rozděleném světě, kde budou často rozhodovat vaše (ne)sympatie, za které si taky ponesete odpovídající následky. Stejné procento hráčů si přeje přítomnost tradičního černého humoru a 95% naprosto zavrhuje auto-scaling (taková ta Oblivioní omg-wtf-lol zhovadilost, kdy okolní svět leveluje přesně podle vás). Zajímavé je, že 75% naivků stále touží po starém izometrickém pohledu. 70% lidí je potom pro tradiční turn-based boje a 16% mamlasů by dokonce rádo minihry.

spetex - 24. dubna 2007 17:40
spetex

Doufám že ste už byly seznámeni s tímto oficiálním Fallout 3 fórem přímo od Bethesdy
http://fallout.bethsoft.com/
Press any key to continue or any key to quit....

Bombargo - 22. dubna 2007 19:28
Bombargo

Elister:
Nooooo musis byt v war modu a neokradnu ta;-)
I like my weapon how I like my music. Heavy and Metal.

Babin Úd - 22. dubna 2007 15:14
Babin Úd

Stenly 22. dubna 2007 12:22
já na ně seru, udělal jsem tam všechyn Q, měl sem věci co sem chtěl, protože mam dobrej steel, pak sem tam naběhl a vybil sem celý město...
Paranoia is a very comforting state of mind. If you think they're out to get you, it means you think you matter. - Ciaphas Cain: Hero of the Imperium

Vypisuje se 20 z celkem 2772 příspěvků|⇐ 1 ... 123 124 125 126 127 128 129 ... 139 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)