Fallout (137 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

Fallout

Správci:Bombargo
Popis:Aj vas zaujal nadpis?;)
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
Anketa:
Ktorý je váš oblúbený finálny boss?
Master (F1)6
Frank Horrigan (F2)6
Kalkulátor (FT)0
Augustus Autumn (F3)1
Legát Lanius (F:NV)1
14 celkem
Nástěnka:
POZOR !!! Pohov !

Který díl Falloutu je nejlepší ? Šestadvacet lidí je přesvědčeno že dvojka. V otázce nejoblíbenější lokace vyhrála s počtem osmnácti hlasů možnost „Celý svět Falloutu je dokonalý, pro kristovy rány !!“. Nejoblíbenějším bojovníkem pro osm z vás je Cassidy v těsném závěsu se Sulikem. No co si budeme nalhávat, Cassidy s Jackhammerem a Sulik se SuperKladivem v prackách .. to jsou argumenty které porazí i ty nejlepší. Hlasování o nejoblíbenější rasu a zmutované zvířátko vyhrál s přehledem Párač ( Deathclaw ). Počet lidí nadšených a znechucených příchodem Falloutu 3 se drží shodně na devíti osobách. Nechť nám náš Santa Gauss přinese vícero orgastických zážitků z radioaktivní pustiny. A když né zážitky tak alespoň svítící moč. Na otázku: ,,Ako sa vola naša milovaná hra?" najviac ludí nechcelo odpovedať, presne 22. A správne odpovedalo 7 ludí: Mahjong. Tuhle diskuzi považuje za dobrý průměr dvacet lidí, tak doufám že se to zlepší. Amen.

Nezapomeňte mrknout do Vaultu Šílené Brahmíny. www.madbrahmin.cz

Veškeré informace o FALLOUT ONLINE najdete ve foru webu madbrahmin.cz. Naprostá většina dotazů už tam byla zodpovězena takže si pročtěte forum a teprve POTOM pište sem.

Dakujem vsetkym za navstevovanie tejto diskusii.

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 2772 příspěvků|⇐ 1 ... 135 136 137 138 139 ⇒|

Klaghler O´Pilley - 6. ledna 2007 19:35
Klaghler O´Pilley

Drag Oncave 6. ledna 2007 16:40
To jste mi neměli říkat!!! Já se smířil s tím, že už nic novýho ve Falloutu nebude a budu na to jen s nostalgií vzpomínat. Teď mě navnadíte, a pak řaknete, že to bude hóóódně dlouho trvat. Asi nedočkavostí okoušu monitor...
"Láska, chleba a knihy by měly být zadarmo." Arnošt Lustig

Drag Oncave - 6. ledna 2007 16:40
Drag Oncave

TyfuZ 5. ledna 2007 22:15
prej to nedje moc rychle - delaj to ve wolbnym case.... a kdyz sem nabid ze budu betatester tag i zob npsal ze je jeste hhoooooodne dlouho do prwniho alfatestu...
Český pravopis je freeware, ale v žádném případě není open source! Používej dle libosti, ale nemodifikuj ho!

TyfuZ - 5. ledna 2007 22:15
TyfuZ

Drag Oncave 5. ledna 2007 21:24
aspoň řekni jestli toho mají hodně nebo málo...to nám ke klidu bude stačit, prosím..:D
Takže on zařval, zfialověl, a potom se hodinu svíjel na zemi, a to všechno po jednom šlehu? Tak fajn, já to taky zkusím. - Flišar Závrbník, Vnímavý -

Leonidas - 3. ledna 2007 21:33
Leonidas

Drag Oncave 3. ledna 2007 20:47
Ne Zlatovous

TyfuZ - 2. ledna 2007 21:50
TyfuZ

Leonidas 2. ledna 2007 21:46
to bys měl ;)
Takže on zařval, zfialověl, a potom se hodinu svíjel na zemi, a to všechno po jednom šlehu? Tak fajn, já to taky zkusím. - Flišar Závrbník, Vnímavý -

Leonidas - 2. ledna 2007 21:46
Leonidas

Drag Oncave 2. ledna 2007 21:18
Na BGEčku maká jeden kámoš. Hned jak bude na ICQ tak ho vyzpovídám jak pokračují prace :)

TyfuZ - 2. ledna 2007 21:45
TyfuZ

Drag Oncave 2. ledna 2007 21:18
no jo, fakt...takže nezbývá než čekat...celkem sem zvědav..:)

Drag Oncave - 2. ledna 2007 21:18
Drag Oncave

TyfuZ 2. ledna 2007 21:11
{b}řtag se podivej na
http://www.towerofcreation.com ten je f plnym proudu :-){/}
Český pravopis je freeware, ale v žádném případě není open source! Používej dle libosti, ale nemodifikuj ho!

TyfuZ - 2. ledna 2007 21:11
TyfuZ

Drag Oncave 2. ledna 2007 21:09
no, já tam většinou spíš hledal materiály nebo češtinu atd....třeba na fóra jsem ani nezabloudil...ještě jsem se díval na ty různé projekty - modifikace Falloutu...škoda, že to vypadá, že většina z nich jsou tak nějak na mrtvém bodě..

Drag Oncave - 2. ledna 2007 21:09
Drag Oncave

TyfuZ 2. ledna 2007 21:06
rek bych ze brahmina neni jenom o falloutu - je to o nadseni pro falloout a o ty komunite....

TyfuZ - 2. ledna 2007 21:06
TyfuZ

Drag Oncave 2. ledna 2007 21:02
jasně že jo...kdo někdy něco hledal o falloutu, tak to tam nemohl minout...:)

Drag Oncave - 2. ledna 2007 21:02
Drag Oncave

doufam ze tady fsichni znaj Silenou brahminu http://madbrahmin.bonusweb.cz!!!!!!!
a gdoby nahodou neznal tag musi poznat !! :-)

Babin Úd - 1. ledna 2007 21:58
Babin Úd

Akroma 1. ledna 2007 16:39
to ale ví každý kdo ho hrál, že je to skvělá hra...
Paranoia is a very comforting state of mind. If you think they're out to get you, it means you think you matter. - Ciaphas Cain: Hero of the Imperium

Akroma - 1. ledna 2007 16:39
Akroma

jojojo Fallout je dobry
Jeden mrtvý život je tragédia ale miliony mrtvych je len štatistika. J.V.Stalin

Stenly - 1. ledna 2007 08:02
Stenly

Drag Oncave 31. prosince 2006 19:34
Já z Myrona akorát vymlátil lék na závislost na Jetu a potom už fungoval jen jako votrok. Ačkoli nechápu k čemu je ta jeho specialita vyrábění StimPacků. V týhle fázi hry jich má každej jak... jako hodně. Ale Sulik RULEZ :D
„Ptal jsem se Schrödingera, co s tou kočkou dělá ... vždyť je napůl mrtvá!“

Drag Oncave - 31. prosince 2006 19:34
Drag Oncave

Stenly 28. prosince 2006 12:04
Myron byl kretén...
Sulik mněl skqělý hlášky a se superkladivem a PA mu to celkem šlo... a měl welkou sílu

spetex - 30. prosince 2006 10:42
spetex

Jojo Sulik je muj oblíbenec. :D
Press any key to continue or any key to quit....

Babin Úd - 29. prosince 2006 23:00
Babin Úd

Klaghler O´Pilley 29. prosince 2006 18:17
to já sme vždycky doufal že s jim KONEČNĚ něco stan.....
Paranoia is a very comforting state of mind. If you think they're out to get you, it means you think you matter. - Ciaphas Cain: Hero of the Imperium

Klaghler O´Pilley - 29. prosince 2006 18:17
Klaghler O´Pilley

Stenly 29. prosince 2006 16:27
Tak to já jsem z bezpečnostních důvodů jel na tu rpnou plošinu sám. Bál jsem se, že se jim něco stane...
"Láska, chleba a knihy by měly být zadarmo." Arnošt Lustig

Stenly - 29. prosince 2006 16:27
Stenly

Babin Úd 29. prosince 2006 14:43
Já je stejně všechny používal jen jako nosiče (otroci)... do boje se mnou nikdy nešli.. Ani na likvidaci Franka se nepodílel žádnej z nich.( Zato se našel nějakej kanonenfutr z řad Enklávy :D )
„Ptal jsem se Schrödingera, co s tou kočkou dělá ... vždyť je napůl mrtvá!“

Vypisuje se 20 z celkem 2772 příspěvků|⇐ 1 ... 135 136 137 138 139 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)