Hlavní fórum (146 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

Hlavní fórum

Správci:Joh-ny, Elvis Preclík
Popis:diskuze je bez popisu...
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
Nástěnka:
Zásada 3T:
Topik Tu Tneni

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 4248 příspěvků|⇐ 1 ... 144 145 146 147 148 149 150 ... 213 ⇒|

Mystique - 10. ledna 2010 16:22
Mystique

elister 10. ledna 2010 16:21
rozhodně.. sice utráceji peníze, ničí si zdraví přehnaným užíváním alkoholu, ale na druhou stranu utužují zdravé nevirtuální vztahy :D
//.-(

elister - 10. ledna 2010 16:21
elister

Mystique 10. ledna 2010 16:14
Což je omlouvá
"I don't remember our boiler being nuclear" http://www.collectedcurios.com/sequentialart.php

Alfonzo - 10. ledna 2010 16:15
Alfonzo

Klika, že nevedu FB, a nemusím tak řešit tyhle závažné problémy :D.
Magma is a funny word... Magma...

Mystique - 10. ledna 2010 16:14
Mystique

Nailin 10. ledna 2010 15:32
na FB taky chcíp pes.. lidi asi radši sedí v hospodě.. :D
//.-(

Lucky;) - 10. ledna 2010 15:39
Lucky;)

Nailin 10. ledna 2010 15:32
lol, no já myslel, že to byl mnou nepochopenej joke :D
3 křížky

Nailin - 10. ledna 2010 15:32
Nailin

Lucky;) 10. ledna 2010 15:17
OMG, tak to se omlouvám... to už je fakt konec... kolikrát jsem vážně uvažovala o tom, že se vrátím na základku k naší děsivé češtinářce... :P

Tak ještě jednou a lépe:

A to je zkouškové :P

Lidi asi raději zabíjí čas Facebookem no :P
Zapomenout co bude příště / a neváhat a znovu jít / ve stínu léta přes strniště / a bosé srdce nezradit

Lucky;) - 10. ledna 2010 15:17
Lucky;)

Nailin 10. ledna 2010 13:35
já tě asi taky zabyju, ty prznitelko češtiny :D
3 křížky

Gran - 10. ledna 2010 13:12
Gran

větvička 10. ledna 2010 11:45

Tak dneska je na tom líp sice Arag, ale to je jen touhle diskusí... ;P

větvička - 10. ledna 2010 11:45
větvička

Taky tak, ale ne že by to na Lasombře bylo lepší :)
!! Homosexuals are GAY !! | Senior internet discussion expert user *****

Buri the Great - 10. ledna 2010 11:28
Buri the Great

Osobně mám asi 140 záložek a všude mrtvo...
http://napady.aragorn.cz

Joh-ny - 10. ledna 2010 11:19
Joh-ny

souhlasim, taky vzpomínám na ty doby kdy sem musel chodit 3-4x denně abych toho nečet moc najednou. Teď přídu jednou denně a novýho je něco tak v cca 5ti diskusích (sleduju cca polovinu všech..no možná o něco míň)
We're all pathetic and creepy and can't get girls-- that's why we fight robots

Gran - 10. ledna 2010 10:55
Gran

Já mám záložek skoro přes 30 a jsem na tom stejně ;)

Lucky;) - 10. ledna 2010 09:58
Lucky;)

na aragu fakt chcíp pes, mam 13 záložek a něco novýho se objeví tak jednou tejdně... :)
3 křížky

Elvis Preclík - 4. ledna 2010 11:12
Elvis Preclík

hater 3. ledna 2010 15:31

To bylo dobrý:0)))

hater - 3. ledna 2010 15:31
hater

Elvis Preclík 28. prosince 2009 13:46
nic jsem nekoupil :-) ale neni to az tak drahe jak jsem si myslel. Uvidime, treba si takovou srandu jednou taky poridim :-)

Krome dvou recenych OS tu je jeste andorid a dalsi srandy. Bracha ma Neo Free Runnera a rikal, ze pry to je fajn vec, umi to hromadu legracek, ale na telefonovani pouziva jiny mobil, protoze z tohodle telefonovat neumi :-)

Lucky;) - 28. prosince 2009 14:25
Lucky;)

Elvis Preclík 28. prosince 2009 13:46
nicméně furt platí muj hlavní argument - počet (a tedy i výběr) aplikací - když mrknu dejme tomu an největší warezácký forum, tedy warfourm, tak aplikace pro WM jsou na takřa 20 stránkách a aplikace na symbian jsou na 2...
ale ano, pokud člověk hledá mobil, jako zařízení na volání a poslání smsky, nemusí řešit OS systém, procesor a ostatní vychytávky... nicméně já nikdy nebyl příznivcem nokie - na mě působí dojmem "za spousty peněz, málo muziky"... teda teď se to možná mění, ale když porovnám, co uměly dřívější "manažerský nokie" s cenovkou přes dvacet, a co všechno zvládlo běžný pda od asusu či htc s cenovkou leckdy o pět a víc tisíc míň...
3 křížky

Elvis Preclík - 28. prosince 2009 13:46
Elvis Preclík

Lucky;) 28. prosince 2009 12:13

O moc lepší.
A o tom to je, od toho roku symbian urazil taky docela velký kus cesty a proto nemám rád, když někdo na základě prožitků z minulosti "blbne" ostatním hlavu.
Proto podle mě to odsouzení nebylo rozhodně na místě.
Jinak pod symbian používám Quickoffice 6 a nestěžuju si. Vzhledem k ovladatelnosti záleží hlavně na typu mobilu, píšu to z hlediska N5800 a problém nemám, odporový display má hodně citlivý, většinou se obejdu i bez stylusu (to hlavně pro ostatní).

2 Anuvin, hater, Taury:

Jak jste vy nakonec pořídili ohledně koupě mobilu?

Lucky;) - 28. prosince 2009 12:13
Lucky;)

1. nemám pocit, že bych někoho něčim urážel, pokud kdokoli takovej pocit má, já nemám potřebu mu to vyvracet
2. od WM 2003 jsou tři plnohodnotné verze (5.0, 6.1, 6.5), tady zhruba tolik co od Win 2000 k Win 7, takže ano, WM se změnily..
3. active sync je furt, ovšem pouze v XP, od vist vejš je vlastní centrum pro propojení mobilních zařízení - nemám pocit, že by mi aplikace mající obvykle velikost v jednotkách MB "zasírali comp", nehledě na to, že co můžu, to si seženu právě v .cabech a mám to na kartě, protože komukoli se pak moje plikace líbí, prostě mu jí na místě pošlu třeba přes BT a může si ji nainstalovat bez nutností propojování s PC
4. přiznám se, že netušim, jak je na tom symbian s MS Office, ale mě maximálně vyhovuje bez větších úprav kopírovat dokumenty mezi PDA a PC...
5. když jsem naposledy držel v ruce nokii se symbianem (něco přes rok), tak jsem jí chtěl kvůli kostrbatýmu ovládání rozkousat (tušim, že to byla n72, ale jistej si nejsem), pravda, nemělo to dotykáč...
3 křížky

Elvis Preclík - 28. prosince 2009 10:56
Elvis Preclík

Lucky;) 26. prosince 2009 19:34

A co se různých aplikací týče, tak jak legálních, tak warez je dostatek, nevím jako jestli předpokládáš, že na symbian se zastavil vývoj aplikací s prvním jím podporujícím mobilem? Asi těžko.
Co mě hlavně u win mobile dost s***o byl microsoft active sync, je dost nepohodlný přes to něco instalovat. Měl jsem jednou pda s win ppc 2003 a bylo to strašný přes to pracovat...
Proč? No třeba ti to právě zasviní počítač, protože to jakoby nainstaluješ nejdřív někam do složky ActSyn. A pak při synchronizaci se to dá do pc. A nebo si musel dát program.cab třeba na SD kkartu a dotud instalovat.
Nevim jak ty si tu práci představuješ a o jaký aplikace ti jde, ale já teď u symbianu nic extra instalovat nemusím. Pouze aplikace které potřebuji a to jedním jediným kliknutím (např. PDF reader). Jestli nemáš jiný argumenty než to s doktorem Chocholouškem a winmobile se od té doby nezměnily, tak si třeba zajdi na sezení:o) Ale takhle se toho asi moc nedozvíme.. Zajímá mě hlavně pravdivá osobní zkušenost, nejsem takovej, že bych prostě nějaký systém nenáviděl a rozhlašoval jak je hroznej. Prostě povim co mi vadí a né že to co mám já je the best a ostatní fuj. Hlavně nevidím důvod, proč tu ostatní urážet? Z toho už sme snad vyrostli, ne?
Symbian má taky nedostatky, to je jasné. Třeba na slabších mobilech není nejrychlejší, což platí pro většinu starých typů a to by mi asi dost vadilo a tam bych o pořízení symbianu prostě neuvažoval.

Luelle - 27. prosince 2009 02:15
Luelle

Mystique 26. prosince 2009 23:30

spadl z věže :D
Pokud si dal PJ tu práci, že pro padoucha vytvořil celý deník, nezabijete ho.

Vypisuje se 20 z celkem 4248 příspěvků|⇐ 1 ... 144 145 146 147 148 149 150 ... 213 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)