Manga & Anime (157 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

Manga & Anime

Správci:Aisha Sivinska, Mashiro
Popis:Netušíte co to může bejt nebo ste do mangy zaboření non-stop?Tak se koukněte sem a pokecejte...
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
Anketa:
Čtete nebo díváte se momentálně na nějakou mangu/anime? (lhůta tak dva dny)
ano51
přemýšlím o tom, ale nic nečtu/nesleduju7
ne=stydím se1
ne=nestydím se3
62 celkem
Nástěnka:

Dávejte odkazy na jiné stránky nebo obrázky jako link(kliknete na zemičku s 'řetězem' pod tabulkou s přízpěvkem a tam to hodíte), někoho to nebaví kopírovat do novýho okna.

A nezapomeňte!!
Ecchi(& Hentai) is bad!!
Anime recenze, rozcestník
AnimeCrew
ne moc manga, ale trochu přeci komix, Kreslí a osu příběhu vymyslela Lysandra
Svět bez jména
překlady mangy do češtiny
Manga česky
canny.obribroskev.cz
nemanga komic, docela zajímavej, nutno číst od začátku-jedničky, poslední díly bejvaj jak nehezky nakreslený, tak ne moc vtipný.

English sites

animeartbooks.net velká manga galerie
překlady Mangy do Angličtiny,ke stáhnutí různé MP3(hlavně soundtracky), diskuze k hrám (třeba FF), Artbooky
gh.ffshrine.org
překlady mangy do angličtiny.onemanga.com

zajímavá stránka českých překladů mangy. I přes naprosto příšernej design tdoporučuju, protože ty překlady jsou docela na úrovni (v rámci možnosti amatérského překladu). Taky pokud se chcete přidat jako překladači, je to relativně jednoduchý a lidi ve vedení příjemný. K prohlížení je nutná registrace (zdarma).

Spamy jsou mazány, je to pro vaše dobro.:))

Toto není diskuze o J-popu ani jiné japonské hudbě. Na to tu máte diskuzi Hudba.

-Netýká se soundtracků k anime.

--------------------------------
Ostatní diskuze-malá reklama ;)
Otázky k snídani

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 3155 příspěvků|⇐ 1 ... 155 156 157 158

Aisha Sivinska - 27. prosince 2006 08:44
Aisha Sivinska

Mashiro 26. prosince 2006 16:16
tvoje ikonka odpovídá tvýmu podpisu:)
Hullak 26. prosince 2006 16:22
myslim,že je uplně jedno jak se to menuje v češtině,ale důležitý je,jak se to menuje v angličtině a japonštině
...řekl Bůh

Mashiro - 26. prosince 2006 17:46
Mashiro

Hullak 26. prosince 2006 16:22
Jo to znám, to bývali časy kdy se člověk nemohl podívat opravdu na nic, a jediné v co mohl doufat byl mrazík ( každej rok) a nějakej dobrej uměleckej film nebo divadelní představení jednou na 5 let na čt2 :D
Ať žije kabelovka internet a jiné zdroje zábavy ( ale pokud jde vo tu kabelovku i ta stojí vědšinu času za.... nic :D)
hele lidi co si přečíst moje pseudodílka a napsat tam něco opovrženihodného!

Hullak - 26. prosince 2006 16:22
Hullak

Mashiro 26. prosince 2006 16:16
To je fajn ze to davaj na kabelovce ja sem rad ze mam svi 4 programi na kterejch nic nedavaj krom vecernich hororu mezi 7 a 8mou hodinou ...jinak nema cenu ji zapinat vubec telku
Na světě není zrádnějšího stvoření nad ženu a chlípnějšího hovada nad muže.

Mashiro - 26. prosince 2006 16:16
Mashiro

no možná se vrátím k té puvodní uvidíme, teďka serm si chtěl vyskoušet tuhle :D jak se vám líbím :D

A pokud jde vo tu kočičárnu ( kočičí oplátka) tak to dávají na nějakým kabelovce, myslím že na film + :D

Hullak - 26. prosince 2006 15:36
Hullak

Aisha Sivinska 26. prosince 2006 14:55
Jo to mas pravdu ale ta minula byla nejlepsi...Zalezi na tom jak se to menuje cesky?
Na světě není zrádnějšího stvoření nad ženu a chlípnějšího hovada nad muže.

Aisha Sivinska - 26. prosince 2006 14:55
Aisha Sivinska

seš nějakej chameleón ne?každej den jiná ikonka XD
...řekl Bůh

Mashiro - 26. prosince 2006 12:28
Mashiro

no myslím že se to tak jmenuje, prostě to dokazuje známé rčení že každý dobrý čin bude po zásluze potrestán :D

Aisha Sivinska - 25. prosince 2006 22:05
Aisha Sivinska

Mashiro 25. prosince 2006 10:56
možná:) kočičí oplátka?tak to má fakt inteligentní názevXD
...řekl Bůh

Mashiro - 25. prosince 2006 11:01
Mashiro

Mashiro 23. prosince 2006 21:26
No budu sám reagovat na svůj vlastní píspěvek s tím otaku.
V překladu to je výraz pro člověka který je nespolečenský ( a introvertní)a dává přednost trávení času bez zpolečnosati ostatních lidí. :D dobrý co :D

Mashiro - 25. prosince 2006 10:56
Mashiro

myší král.. myší král.. není to takový to jak sou tam ty loutky krys a sou fakt hnusný???

Ale tahle japonská je fakt moc pěkná :D myslím že se t ov češtině jmenuje kočičí oplátka nebo tak :D

Aisha Sivinska - 25. prosince 2006 10:30
Aisha Sivinska

to mi připomíná jednu českou pohádku..myslim, že se menuje O myšim králi a já sem jí naprosto nesnášela
...řekl Bůh

Mashiro - 24. prosince 2006 14:43
Mashiro

To mi přpomíná
chci vám doporučit filmeček Neko no Ongaeshi, je o jedné nerozhodné dívence, která jednoho dne zachrání z pod kol jakousi kočku. Ukáže se že ona kočka je princ z kočičí země, a vděčný král se rozhodně že Haru ( jak se holčina jmenuje) odmění po kočičím. Začíná divoký příběh při kterém se haru dostane do kočičího království a její přátelé( Kočičí baron, obtloustlý / velmi tlustý/ kocou Muta a oživlý chrlič Tato) se jí snaží zachránit.

Je to pohádka o tom jak v sobě nalézt sebe sama. Moc pěkný a žeru závěrečnou písničku :D

Mashiro - 23. prosince 2006 21:26
Mashiro

Veskit 23. prosince 2006 21:24
To zní dobře, jen se domluvit.

A propó ( nebo jak se to píše :D)víte co to vůbec znamená otaku. ( teda původní význam?)

Veskit - 23. prosince 2006 21:24
Veskit

No já vám přeji hodně čaqsu na shlédnutí kotle kvalitního anime. (Btw celý prázky jsem v Brne neudeláme nejakou otaku party?)
Tady leží ten klaun. Na tváři ůsměv a v očích žal. Ano ten jemuž se každý smál.Už není výce vilný faun. Úsměv smrt mu vzala, všechny sny rozfoukala.

Aisha Sivinska - 23. prosince 2006 21:22
Aisha Sivinska

Tak jo..už nchci bejt trapná se všim tim přánim,vánocema a jinejma červeno-bílejma debilitkama,ale víte,že snata je z coca-coly?takže to zase vypovídá o inteligenci amíků
...řekl Bůh

Vypisuje se 20 z celkem 3155 příspěvků|⇐ 1 ... 155 156 157 158

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)