Metloš (138 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

Metloš

Správci:Babin Úd, Systy, TheDave
Popis:Diskuze o metalu a o všem co k němu patří...
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
Nástěnka:

"Ticho léčí, ale hluk uzdravuje!"

Tato diskuze je veskrze pokračováním zrušené a blokované diskuze železo na kterou si většina metalové komunity Aragorna jistě pamatuje.

Pár odkazů

Rock radio
http://www.krradio.com/index.php?go=musicvids&pid=153
METALOPOLIS
http://www.metalopolis.net
DIMEBAG DARRELL - Pila plná krystalů
http://www.metalopolis.net/art_profiles.asp?id=1820
archiv kapel, možnost řazení podle několika kritérií
http:// http://www.metal-archives.com/
žebříček 100 nejlepších kytaristů světa
http://www.mykesweblog.com/2005/01/rollingstone_ma.html

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 3853 příspěvků|⇐ 1 ... 136 137 138 139 140 141 142 ... 193 ⇒|

Babin Úd - 13. prosince 2007 22:39
Babin Úd

Drag Oncave 13. prosince 2007 22:36
Jo, vysvětli to tomu BUZERANTOVI CO NEZVLÁDÁ ŘEŠIT SVOJE PROBLÉMI JINAK, NEŽ ŽE SE SCHOVÁ ZA SPRÁVCE/SPRÁVCOVÁNÍ.

TY UBOHEJ SRÁČI, AŽ SI TOHLE PŘEČTEŠ, DOUFÁM, ŽE SE TI ROZSVÍTÍ! JSI U MĚ PATETCKEJ HOVNOHLAV A MYSLIM, ŽE NEJSEM DALEKO OD PRAVDY KDYŽ ŘEKNU ŽE MÁŠ POD LEBEČNÍ KLENBOU NASRÁNO. BYL BYCH RÁD KDYBS DOPÍČI IGNOROVAL TUHLE POSRANOU DISKUZI, PEROTŽE JE TI PO NÍ HOVNO. FUCK YOU!
Paranoia is a very comforting state of mind. If you think they're out to get you, it means you think you matter. - Ciaphas Cain: Hero of the Imperium

Drag Oncave - 13. prosince 2007 22:36
Drag Oncave

Babin Úd 13. prosince 2007 22:34
lol tak to aby sis zdvojil identitu...prece je picovina nepsat sproste v diskuzi o metalu.. to proste nejde :D
Český pravopis je freeware, ale v žádném případě není open source! Používej dle libosti, ale nemodifikuj ho!

Babin Úd - 13. prosince 2007 22:34
Babin Úd

Vortex 12. prosince 2007 14:31
Nejsi moje dvojče?

Jen abych objasnil mojí několika denní nepřítomnost. NĚAKEJ ZKURVENEJ TEPLEJ VYMRDANEC MI UDĚLIL BAN NA DVA DNY. NEVÍM ZA CO A PROČ. NEJSPÍŠ JSEM NĚKOMU ŠLÁPL NA KUŘÍ OKO, ALE AŽ TOHO POCHCÁNKA NAJDU TAK MU UDĚLÁM ZE ŽIVOTA TAKOVÝ PEKLO ŽE MU NIKDO NENAPÍŠE ANI AHOJ.
DŮVOD BANU BYLO SPROSTÉ VYJADŘOVÁNÍ V DISKUZÍCH. TO PÁCHÁM UŽ SKORO TŘI ROKY A DO ÚTERÝ TO NIKOHO NESRALO.

TAK JEN PRO TOHO BUZÍKA.

MRDAT PRDEL!
MRDAT PRDEL!
MRDAT PRDEL!
MRDAT PRDEL!
MRDAT PRDEL!
MRDAT PRDEL!
MRDAT PRDEL!
MRDAT PRDEL!
MRDAT PRDEL!
MRDAT PRDEL!
MRDAT PRDEL!
MRDAT PRDEL!

KDYBYCH SE ZAS DLOUHO NEOZVAL TAK JSEM DOSTAL BAN ZNOVA.
Paranoia is a very comforting state of mind. If you think they're out to get you, it means you think you matter. - Ciaphas Cain: Hero of the Imperium

Mirador - 12. prosince 2007 21:25
Mirador

Mluvíš mi přímo ze žaludku :P
"Wanna Fuck?!"

samovrah - 12. prosince 2007 16:02
samovrah

Heh:D
To znie lákavo:D
Nič..

Vortex - 12. prosince 2007 14:31
Vortex

samovrah 10. prosince 2007 21:12
Na chlebíčky, gulášky, pivečko, rumajzl jsou zdaleka nejlepší vesnický bigbíty, nadlábneš se k prasknutí, po koncertě se ještě celkem solidně nalámeš za lidovku...
Ach jo... kde jsou ty zlatý časy, kdy to ještě stálo za hovno... Harakan: ,,Za dva!" Bejdouzus: ,,Exploze!"XD

samovrah - 10. prosince 2007 21:12
samovrah

Vortex 10. prosince 2007 13:07

Tak tie chlebíčky..Hm..Dal by som si:D
Nič..

Babin Úd - 10. prosince 2007 15:36
Babin Úd

Vortex 10. prosince 2007 13:07
Moje řeč...

Vortex - 10. prosince 2007 13:07
Vortex

Můj rekord je 13 piveček, hráli jsme dva fesťáky v jeden den. První koncík byl po čtvtym pivě a ten druhej po desátym, při úklidu aparatur jsem ještě dostal žízeň, ani jsem se moc neopil. Občas lakuju rakve(fernet) ale fakt jen svátečně. Jinak metal a alkohol? Životní motto: Placatý kytary, kurvy, chlast a chlebíčky:-)
Ach jo... kde jsou ty zlatý časy, kdy to ještě stálo za hovno... Harakan: ,,Za dva!" Bejdouzus: ,,Exploze!"XD

samovrah - 8. prosince 2007 18:26
samovrah

Michi_Hrozi 8. prosince 2007 18:22

Tak kamarátka mala na kľúčoch prívesok kandská vlajka s listom..A ja som začal spievať ooo kanada...na melódiu nemeckej koledy:D
Nič..

Michi_Hrozi - 8. prosince 2007 18:22
Michi_Hrozi

Mirador 8. prosince 2007 13:51

lol preco prave kanada? :D
Laugh.. and the world laughs with you. Weep.. and you weep alone!

samovrah - 8. prosince 2007 17:17
samovrah

Babin Úd 8. prosince 2007 13:58

Ale to si nepočuj..zem javorových listov bol hit večera:D
Nič..

Babin Úd - 8. prosince 2007 13:58
Babin Úd

Mirador 8. prosince 2007 13:51
Jka říká kamarád... Doprdele s Kanadou! Doprdele s Tebou!(Copyright by Sauthpark Peklo na zemi)

No jo, já sem dal s kámošema pár veselejch piv, skopali sme pár zlejch feťáků a za hymny:Posraný zmrdi, zas mam něco s nohou sme šli domů my...

Mirador - 8. prosince 2007 13:51
Mirador

Babin Úd 8. prosince 2007 09:43
No jo, to víš, kámoš měl včera 19 a tak se to muselo troška zapít, takže taky jsem nebyl zrovna oškubán o prachy, i když za celou noc jsem pochodil 5 podniků a zakončili jsme to na hřbitově, odkud jsme se asi v jednu pobrali domů :D
Spolu se Samem vznikla skvělá opilecká hymna - "Ooo Canada!" :D
"Wanna Fuck?!"

Babin Úd - 8. prosince 2007 10:29
Babin Úd

větvička 8. prosince 2007 09:57
Ale prosímtě, domácí pálenka je skoro zadrmo, víno s kolou stojí 20kč litr a investovat trochu do piva když uiž jsem silnej kuřák, to mě taky nezničí...

větvička - 8. prosince 2007 09:57
větvička

Babin Úd 8. prosince 2007 09:43
nj tvuj kamarad ma dvakrat vic zabavy za polovinu penez .-)
!! Homosexuals are GAY !! | Senior internet discussion expert user *****

Babin Úd - 8. prosince 2007 09:43
Babin Úd

samovrah 8. prosince 2007 01:34
Jde se bavit bez alkoholu, ale taky se dá bavi jen alkoholem!:-P

Mirador 8. prosince 2007 01:39
Joo, já jsem se včera všemu tvrdýmu vyhnul aby mě teď nebolela šiška a pil jsem jen jedenáctky protže po dvanáctce mám občas taky kocovinu...
Naštěstí netrpim na velký kocoviny(Teda když se nenaperu něak obzvlášť, po minulém silvestru jsem přišel v 5 ráno domů a vstával jsem až 2.1. v 6:00...) takže teď můžu odepisovat, ale mám kamaráda kterej po jakýmkoliv večerním množství alkoholu který se zvedne nad procentuální hodnotu čtyř piv není schopnej cokoliv dělat dřív než odpoledne...

samovrah - 8. prosince 2007 01:41
samovrah

Mirador 8. prosince 2007 01:39

HEh..Náppodobne...A L a U a C a I a A!:D
Nič..

Mirador - 8. prosince 2007 01:39
Mirador

Babin Úd 7. prosince 2007 22:51
Metal se také spojuje s chlastem už starodávnou symbolikou - kalit. Kalíme a kalí se kov, čili metal :P
Hmm... je to chucpovina, ale na to, že mám v sobě půl baru se ještě divím, že píšu :D
"Wanna Fuck?!"

samovrah - 8. prosince 2007 01:34
samovrah

Myslím že metal nie o chľaste ale o hudbe a o ľuďoch..Ak sa niekto dokáže baviť len s alkoholom je to jeho vec..Ale dá sa to aj bez neho..Koľko krát si mysleli že som naliaty a to som sa len bavil..Mal som v sebe tak de deci piva alebo liter koly..čistej koly:D
Metal nie je o alkohole..Inak by muzikanti miesto hudhby na pódiu mohli len chľastať
Nič..

Vypisuje se 20 z celkem 3853 příspěvků|⇐ 1 ... 136 137 138 139 140 141 142 ... 193 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)