Metloš (144 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

Metloš

Správci:Babin Úd, Systy, TheDave
Popis:Diskuze o metalu a o všem co k němu patří...
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
Nástěnka:

"Ticho léčí, ale hluk uzdravuje!"

Tato diskuze je veskrze pokračováním zrušené a blokované diskuze železo na kterou si většina metalové komunity Aragorna jistě pamatuje.

Pár odkazů

Rock radio
http://www.krradio.com/index.php?go=musicvids&pid=153
METALOPOLIS
http://www.metalopolis.net
DIMEBAG DARRELL - Pila plná krystalů
http://www.metalopolis.net/art_profiles.asp?id=1820
archiv kapel, možnost řazení podle několika kritérií
http:// http://www.metal-archives.com/
žebříček 100 nejlepších kytaristů světa
http://www.mykesweblog.com/2005/01/rollingstone_ma.html

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 3853 příspěvků|⇐ 1 ... 142 143 144 145 146 147 148 ... 193 ⇒|

samovrah - 4. prosince 2007 20:55
samovrah

Babin Úd 4. prosince 2007 19:56

Vy ste sa tu bavili o tom že potečie krv tak som vám chcel spraviť radosť..A aspoň sa nebudeš prejedať ak hrozí že tam budem aj ja...Prejedanie je nezdráavé..Chránim tvoje zdravie:D
Nič..

Babin Úd - 4. prosince 2007 19:56
Babin Úd

samovrah 4. prosince 2007 17:20
To jsi neměl, jsem děsně přežranej a málem sem se pozvracel...
Paranoia is a very comforting state of mind. If you think they're out to get you, it means you think you matter. - Ciaphas Cain: Hero of the Imperium

větvička - 4. prosince 2007 17:44
větvička

samovrah 4. prosince 2007 17:20
au
!! Homosexuals are GAY !! | Senior internet discussion expert user *****

samovrah - 4. prosince 2007 17:20
samovrah

Babin Úd 4. prosince 2007 15:29
Systy 4. prosince 2007 15:33
Babin Úd 4. prosince 2007 15:38
Systy 4. prosince 2007 15:40

http://www.pixovo.com/upload/blog-krev1.jpg
Nič..

Systy - 4. prosince 2007 15:40
Systy

Babin Úd 4. prosince 2007 15:38
Já sem chtěla mlčet a nedetailovat...
"Peníze jsou sekera, která rozetne i dobrá přátelství." Malajské přísloví

Babin Úd - 4. prosince 2007 15:38
Babin Úd

Systy 4. prosince 2007 15:33
Symbolicky.
Paranoia is a very comforting state of mind. If you think they're out to get you, it means you think you matter. - Ciaphas Cain: Hero of the Imperium

Systy - 4. prosince 2007 15:33
Systy

Babin Úd 4. prosince 2007 15:32
No, já jen... že v diskuzi asi moc krve nepoteče XD

Babin Úd - 4. prosince 2007 15:32
Babin Úd

Systy 4. prosince 2007 15:32
Jen klidně do detailu. :-)

Systy - 4. prosince 2007 15:32
Systy

Tady poteče krev? Hmm... Teda, nechci bejt detailistická, tak už radši mlčim... x)

Babin Úd - 4. prosince 2007 15:29
Babin Úd

Poprosím níže zúčastněné aby si nechali svoje spory někam jinám, nebo tady poteče krev!

větvička - 4. prosince 2007 14:51
větvička

MaGGoT 4. prosince 2007 09:13
nech si svoje rady pro sebe shadarghu...

MaGGoT - 4. prosince 2007 09:13
MaGGoT

větvička 3. prosince 2007 13:37
Ty si radši jdi řešit svoje "kamarády" v diskuzi PC Games.

......

A co se nightwish týče poslouchal jsem je jen jednu krátkou dobu.Radši si poslechněte Arcturus (ti se bohužel rozpadly) hrajou tam celkem blakcmetalový hvězdy jako je Hellhammer a Vortex a potom jsou tam dosti dobří kytaristi a klávesák a super byli taky ty jejich divadelní scény při písničce.
Ehm

Babin Úd - 3. prosince 2007 16:40
Babin Úd

Nightwish. Myslím že k tomu jménu zpěv Tarji Turunen neodmyslitelně patřil. Její hlas byl to první na co si většina lidí vzpoměla, portže zpěv je to čemu lidé nejčastěji věnují pozornost.
Mě nevadí že Tarja byla ze skupiny vykopnuta, portže jsem četl dopis na rozloučenou a jestli to co v něm Tuomas psal byla pravda tak si to ta ženština více než zasloužila. Nová zpěvačka znamená pokračování skupiny. Už se na to ovšem nesmíme dívat jako na staré Nightwish protže takoví už prostě nebudou. Mě se libí jak Anette tak její hlas, teším se až ji uvidím na živo a myslím že Nightwish mají za sebou dost dlouhou karieru i s Tarjou a když si na ni vzpomenete ,staqčí si vybrat s celkem dlouhé diskografie. Podle mě nejlepší album je Once s písničkami I Wish I Had, Planet Hell a Nemo, je ovšem i spousta dalších skvělých songů, většinu z nich znám co se textu týče zpaměti ale tyhle 3 mi utkvěly v paměti nejvíce.
Skupina jde kupředu, výměna členů k tomu patří. Nightwish není zpěvačka, je to celek a když už by měl někomu připadnout tak to bude basák který je jak se všichni shodli duší kapely.

větvička - 3. prosince 2007 15:43
větvička

no ja mam vsechny pisnicky od nightwish s Tarjou a jenom prece zmena vubec neuskodila a celou skupinu ozivila z jisteho stereotypu...

me se z noveho CD nejvic libi Sahara, ale jeste jsem neslysel vsechno...

Khanemis - 3. prosince 2007 15:04
Khanemis

Mě se tedy nová zpěvačka líbí, a že to není druhá Tarja je spíše plus...bylo by divné, kdyby se snažili získat co nejpodobnější zpěvačku.
Pochopitelně projev i celkové vyznění hudby se tím diametrálně změnilo...kde byla Tarja hlasově chladná a epická, tam mi přijde Anette vřelá a hravá...někomu se to líbí, někomu ne. Já jsem spokojen.

Z nového alba bych doporučoval osobně první Poet and Pendulum, příjemnou Amaranth a fajn náladovku The Islander...
Now you will experience the full pawá of the Dark Side...

samovrah - 3. prosince 2007 14:32
samovrah

větvička 3. prosince 2007 13:37

Nie pořád..Ale zase:D
Nič..

Systy - 3. prosince 2007 14:24
Systy

Michi_Hrozi 3. prosince 2007 14:16
Je to zvláštní... Teda, nepřijde mi to zrovna dvakrát metalový, ale je nutno uznat, že má zajímavý nápady... Ty melodie... Zvláštní...

Michi_Hrozi - 3. prosince 2007 14:16
Michi_Hrozi

Systy 3. prosince 2007 14:01

a? :)
Laugh.. and the world laughs with you. Weep.. and you weep alone!

Systy - 3. prosince 2007 14:01
Systy

No, každej si na to udělá vlastní názor...

Jinak sem si stáhla CD od Tarjy, páč sem byla zvědavá, jak to jí jako samotný jde... A právě to posloucham a dělam si na to názor :)

Jeane - 3. prosince 2007 13:57
Jeane

Nová speváčka Nightwish, Anette, je samozrejme iná ako Tarja, ale mne sa jej spev páči...a prvá skladba albumu The Poet And The Pendulum je skrátka skvelá.
Peace is a lie, there is only passion ...

Vypisuje se 20 z celkem 3853 příspěvků|⇐ 1 ... 142 143 144 145 146 147 148 ... 193 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)