Metloš (179 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

Metloš

Správci:Babin Úd, Systy, TheDave
Popis:Diskuze o metalu a o všem co k němu patří...
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
Nástěnka:

"Ticho léčí, ale hluk uzdravuje!"

Tato diskuze je veskrze pokračováním zrušené a blokované diskuze železo na kterou si většina metalové komunity Aragorna jistě pamatuje.

Pár odkazů

Rock radio
http://www.krradio.com/index.php?go=musicvids&pid=153
METALOPOLIS
http://www.metalopolis.net
DIMEBAG DARRELL - Pila plná krystalů
http://www.metalopolis.net/art_profiles.asp?id=1820
archiv kapel, možnost řazení podle několika kritérií
http:// http://www.metal-archives.com/
žebříček 100 nejlepších kytaristů světa
http://www.mykesweblog.com/2005/01/rollingstone_ma.html

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 3853 příspěvků|⇐ 1 ... 177 178 179 180 181 182 183 ... 193 ⇒|

Michi_Hrozi - 1. října 2007 14:54
Michi_Hrozi

hmm a pre mna by prichadzalo v uvahu ist do Zlina.. to je najblizsie a su tam 20. oktobra..
Laugh.. and the world laughs with you. Weep.. and you weep alone!

Michi_Hrozi - 1. října 2007 14:52
Michi_Hrozi

Systy 1. října 2007 14:40

ku*va.. a ako vzdy sa vsetci slovensku sirokym ovblukom vyhnu..

Systy - 1. října 2007 14:40
Systy

Michi_Hrozi 1. října 2007 14:38
budou tam 19. října... :)
"Peníze jsou sekera, která rozetne i dobrá přátelství." Malajské přísloví

Michi_Hrozi - 1. října 2007 14:38
Michi_Hrozi

Systy 1. října 2007 14:20

To vazne?
A kedy tam budu?

Flipy 1. října 2007 14:15

Hehe mne sa najviac paci My native Land :D
Uz len preto lebo som nikdy v zivote nevidel nieco tak falosne odspievane :D

Systy - 1. října 2007 14:20
Systy

Korpiklaani?? Ty sou super... už sem řikala že u nás v Plzni maj koncert, na kterej bych měla jít? :)
"Peníze jsou sekera, která rozetne i dobrá přátelství." Malajské přísloví

Flipy - 1. října 2007 14:15
Flipy

koprikani? znám. maj tam fajn písničky třeba hunting song nebo ten medvěd medvěd
Pamatujte, že amatéři postavili Noemovu Archu, profesionálové Titanic.

Michi_Hrozi - 1. října 2007 14:07
Michi_Hrozi

Flipy 1. října 2007 13:53

lol tak teraz si doplnil trojku mojich najoblubenejsich skupin :P

teraz som sa zapalil pre finskych Korpiklaani :D
Neviem ci to poznas ale je to uplne nieco ine :D
Banda ozratych finov spievajucich o tom ako sa pojdu ozrat je fakt pecka :D

Flipy - 1. října 2007 13:53
Flipy

Michi_Hrozi 1. října 2007 10:28
jj ale Blind guardian´s a Rage sou taky dobrý

Mirador 30. září 2007 23:04
akční hrdina? tenhleten?
no teda občas je akční dost ale hrdina? to vůbec ne...
Pamatujte, že amatéři postavili Noemovu Archu, profesionálové Titanic.

Michi_Hrozi - 1. října 2007 10:28
Michi_Hrozi

Babin Úd 30. září 2007 22:55

Hammer Fall je vynikajuca muzika..

Mirador - 30. září 2007 23:04
Mirador

Babin Úd 30. září 2007 22:55
No ale pořád si stojím za svým, že hudbu maj dobrou...
Jinak odteď seš můj oblíbenej akční hrdina ;)
"Wanna Fuck?!"

Babin Úd - 30. září 2007 22:55
Babin Úd

Mirador 30. září 2007 18:13
Já osobně jsem Hammer Fall nikdy moc nežral, nechápu jak můžou někoho bavit...

Zařídil jsme si život podle dvou následujcích aktů, a daří se mi, tudíš rada jedna: Zařiď si život podle chrousta, vedne spí a v noci šoustá.(To je ta pohodlná.) a Teď ta druhá která je důležitá pro povinnosti, a nesmíte na ni nikdy zapomnout kddyž chcete čehokoliv dosáhnout: Toto je pořádek vesmíru: prostor, čas, Chuck Norris ... Dělám si srandu. Chuck je první.

Včera ráno(20:00-3:00) jsem se jako bednonoš zdarma propašoval na koncert místních mealových kapel, první byla kapela kterou považuju od prvního do posledního člena za svoje dobrý kámoše(s nima sem tam taky prolezl zadáčo...), hraly jako vždy výborně a novou zpěvačku naštěstí zkolila tréma takže nakonec nezpívala, tudíš jsem půlhodinu v kuse pařil a byl to nářez jako svině.
Potom přišla kapela Rubbisch, znám osobně jen několik členů, taky fajn lidi s ještě víc fajn muzikou, bicmen je absolutní master...
pak ale přišla jedenáctá hodina a méně zdatní lidé byly značně nachcaní. Zásadní chyba jednoho byla že pogoval, i když všichni ostatní jen pařili a pogo nikdo neprovozoval(až já kolem třetí ráno v okruhu svích přátel)vyhazovači ho roztrhali na kaši, hned po tom co sme mu s kámošem daly slušnej náklad.
Když na mě bylo moc horko, šel jsem s ven vyvětrat... Koho jsme nepotkal... Ožralého pogaře. Naštěstí jem sebou měl i pět kamarádu, protže po tom co mně verbálně napadl, jsem mu oznámil aby držel hubu, protže s tryčkem sepultura bych si nani prdel neutřel, načež kamarád pravil že by si ji klidně utřel, jelikož mu nevadí rvát si hovna doprdele...
Tudíš opilec mi skočil po krku, a já ho poslal rovnou dál ze schodů... Když přijela sanitka, byl jsem schovaný uvnitř a ztrácel jsem se v davu. Co se nestane, kolem druhé ráno jdu ven na cígo protže je mi opět horko. Když si sednu na schody, a zapálím si cigáro, ze dveří výjde muž okolo padesátky, a otáže se nemám li číslo na taxi, nemám...
Když ho našel někde v telefonu, s taxíku který přijel vystoupil malý třicátník a začal na něj cosi pokřikovat, potom odešel dovnitř, vrátil se a pustil se do dědouše. Vstoupil jsem mu do toho se slovi neshej na něj kurva, uklidni se, děda se šikovně vypařl a nechal mě tam s ním samotného, jak šlechetné... Chlapík na mě začal ječet otázky stylu:Byl to von? po třetí odpovedi nevim uklidni se už byl naštvanej dost přesmíru,protože mě chytil pod krkem, nejdřív jsem byl v šoku a měl jsem strach, protže je mi 16 a jemu bylo čilejch třicet, ale když jsem si uvědomil že je kurva skoro o půl metru menší a má sílu jak malé dítě, ten večer jsem už druhého člověka hodil ze schodů...(je to kzurva dobrej fígl na velký tlustý hajzli s tričkem sepultura) Tadle kurva byla ovšem Velmi otužilá, a i přes ránu o tvrdé kammenné zábradlí se zvedla a šla mi vrátit útok, nepočítal jsem s tím že v nejbližší době vstane, tak jsem šel dovnitř a nevšímal jsem si ho, když jsem slyšel jak za mnou dusá dlouhou chodbou, otočil jsem se a zbývalo mi ještě asi metr a půl, tak jsem uhnul a vší silou jsem ho gladou nakopl do kotníku, výsledek bylo krásné salto s dohrou o roh fotbálku v rohu chotby u dvěří(prosklených) za kterými sídlí vyhazovači.
Když jsem ho sbíral po dvou kopancích ze země, vyšel jeden z vyhazovačů a podle toho jak se tvářil jsem ho přestal zbírat, dostal tak nakopáno že bych nechtěl:-D

15 piv, cca 2,5 hodiny v kuse, dvě "rvačky" a to ve za krásné 4 hodiny, to není zas tak zlí skore, né?

a takhle vypadají Turnovské metaly.

samozřejmě vás nebudu nutit číst celý ton sloh kterým si zvedám sebevdomí protže jsem na to hrdej, ALE PŘEČTĚTE SI TO SKORE, TO JE DŮLEŽITÝ.
Paranoia is a very comforting state of mind. If you think they're out to get you, it means you think you matter. - Ciaphas Cain: Hero of the Imperium

Mirador - 30. září 2007 18:13
Mirador

Mno... po shlédnutí koncertu HammerFall jsem byl, přiznávám, trocha sklamán. Byl dost suchý, nudný a na minimum výjimek bych řekl, že kopírujou image Manowar a taky se mi i zdálo W.A.S.P. v několika ohledech. Jediné, co mě doopravdy pobavilo, bylo, když mezi ostatní členy kapely nahozenejch do koženejch hadrů s různými blbůstkami kolem těla došel bicman, který jediné co na sobě měl bylo tílko, kraťasy a boty (ano, opravdu je to všechno jak i později ukázal), jinak vystoupení samotný dost podprůměr. To se odrazilo i u fanoušků, když místo refrénu, kterej jim kapela občas přenechala, nebyli pořádně slyšet, v některých částech vůbec.
Nevím proč zde vlastně píšu tuto kritiku, snad je to několika dny přeleženými u televize z důvodu nemoci, klidně si mě nevšímejte.
S pozdravem, Váš hamster.
"Wanna Fuck?!"

Michi_Hrozi - 30. září 2007 12:03
Michi_Hrozi

Existuje na internete nieco ako Spark??

samovrah - 29. září 2007 18:29
samovrah

Michi_Hrozi 29. září 2007 18:27

Povedal bjukenen mič
Nič..

Michi_Hrozi - 29. září 2007 18:27
Michi_Hrozi

Imič je na nič

Mirador - 29. září 2007 15:06
Mirador

Babin Úd 29. září 2007 12:47
Já zas občas nosím starej vojenskej po fotrovi :P Sice taky nechápu jak to může držet, ale drží... akorát ten je snad jedinej co mi neničí trika :P
"Wanna Fuck?!"

Ireas - 29. září 2007 14:37
Ireas

Babin Úd 29. září 2007 12:47
njn to by možná bodlo :D mě se pro jistotu už utrhl první popruh na pásek z gatí :D
Used to be lord of Aragorn, then I grow up...

Babin Úd - 29. září 2007 12:47
Babin Úd

Mirador 28. září 2007 22:48
člověče já mam starje policejní pásek ze zajímavou přeskou, doteď nechápu jakto že tak pevně drží, protže ten systém je fakt dost divnej, ale nemam na tom žádný hroty, ani výčnělky a stejně mam všechny trika nasráč:-D
asi bych se měl přestat prát:-D
Paranoia is a very comforting state of mind. If you think they're out to get you, it means you think you matter. - Ciaphas Cain: Hero of the Imperium

Ireas - 29. září 2007 12:19
Ireas

Mirador 28. září 2007 22:48
wow :D
Used to be lord of Aragorn, then I grow up...

Mirador - 28. září 2007 22:48
Mirador

Ireas 28. září 2007 21:59
Heh, tos neviděl můj :P Čtyři řady kruhovejch špiců, musel jsem upravovat kalhoty abych ho přes to protáhl a mám rozervaný všecky trička :D
"Wanna Fuck?!"

Vypisuje se 20 z celkem 3853 příspěvků|⇐ 1 ... 177 178 179 180 181 182 183 ... 193 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)