Star Wars (121 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

Star Wars

Správci:Alfonzo, Todrias Falco
Popis:...A sága pokračuje...
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
Anketa:
Páčia sa vám nové meče v najnovšom traileri?
Áno, sú úplne cute5
Nie, sú k hovnu5
Neviem0
10 celkem
Nástěnka:
A diskuze existuje, nástěnka existuje a my taky.
(By Alfonzo) založil jsem fanklub SW. kdo chce být členem ať se hlásí, za toho kdo chce být. ve výběru jsou všechny známé i méně známé postavy SW. Je možná každá rasa i povolání oné rasy. May the force be with you!

JEDI ORDER:

1. Alfonzo - Qui-Gon Jin
2. Todrias Falco - Master Rahm Kota
3. Frili - Anakin Skywalker
4. Jedi CARO - Jacen Solo
5. Miar - Plo Koon
6. Ghondar - Ki-Adi-Mundi
7. J.L.C. Wauder - Obi-Wan Kenobi

SITH CULT:

1. hendur - Darth Vader

CIVIL WAR MEMBERS:

1. Buri The Great - Han Solo

CLONE WARS MEMBERS:

1. I-Ionza - Jango Fett
2. kaito1 - Velitel Thire (klonové číslo 4477)
3. Jek - Commander Cody (klonové číšlo CC-2224)

OLD REPUBLIC LEGACY:

1. Eugenio - Darth Revan

NEW REPUBLIC:

1. Lenuska - Jaina Solo

(By Fraiser)
kodex jediů
"Nejsou žádné emoce, je jen klid.
Není žádná nevědomost, je jen poznání.
Není žádná vášeň, je jen vyrovnanost.
Není žádný chaos, je jen harmonie.
Není žádná smrt, je jen Síla."

(by Unnamed a Gran)
kodex sithů
"Klid je lež, je pouze vášeň.
Vášní dosáhnu síly.
Silou dosáhnu moci.
Mocí dosáhnu vítězství.
Díky vítězství jsou mé řetězy přetrženy.
Síla mě osvobodí."

peace is a lie, there is only passion.
Through passion I gain strenght.
Through strenght I gain power.
Through power you gain victory.
Through victory my chains are broken.

UŽ JE NÁS DVANÁCT!
MAY THE FORCE BE WITH YOU!
Když máte tak rádi Hvězdné války (kdo chce tak Star Wars) tak ať navštíví stránku fanoušků SW - CzechAcademy Najdete fotky, videa, členy zagegistrované v "klanu", fórum, historii stránek a tutorialy na světelné meče a blesky dělané v programu AAE 6.5 (Adobe After effcts 6.5). kdo chce ať se podívá a provází ho síla.
Tady je další odkaz na stránku doporučenou Granem - The Noob. Tak se jen a pouze dobře bavte!
A další odkazy:
Hight school Star Wars duel
Star Wars Lightsaber Duel
Art of The Saber

DJing
DJing 2
Darth Vader plays piano
a všechny videa jsou z YouTube

Tady je jeden odkaz na jednu stánku nalezenou Todriasem: Bunny SW
A další odkaz na další prdel od Buriho: Dude wars

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 3691 příspěvků|⇐ 1 ... 119 120 121 122 123 124 125 ... 185 ⇒|

Todrias Falco - 13. června 2007 17:26
Todrias Falco

Miar 13. června 2007 17:25
Asi pokračovanie Prvotného Vektoru. :/
What is better - to be born good, or to overcome your evil nature through great effort?

Mr.Frost - 13. června 2007 17:26
Mr.Frost

škoda neprečital som ani jednu knihu SW :(
"Tak to teda nie, my pôjdeme do tankov a zrovnáme Budapešť!" J.Slota

Miar - 13. června 2007 17:25
Miar

za týden jsem přečetl 5 SW knížek, takže jsem byl jako v ráji, teď zas pár měsíců čekat než něco vyjde... asi nemáte ponětí co chystají dále vydat?
chrocht

Mr.Frost - 13. června 2007 17:22
Mr.Frost

Todrias Falco 13. června 2007 17:18
pišem to sem preto aby som mojej diskuzii urobil nejaku reklamu ale už i tak vas to asi nezaujima tekže nič

Todrias Falco - 13. června 2007 17:19
Todrias Falco

Mr.Frost 13. června 2007 17:18
No aspoňže tak..:D
What is better - to be born good, or to overcome your evil nature through great effort?

Todrias Falco - 13. června 2007 17:18
Todrias Falco

Mr.Frost 13. června 2007 17:17
A prečo to píšeš sem? :?

Mr.Frost - 13. června 2007 17:18
Mr.Frost

Sraw Wars je uplne best nič čo sa tyka tej doby sa mu nevyrovna super pribeh všetko!!!

Mr.Frost - 13. června 2007 17:17
Mr.Frost

mate radi boj tanky a techniku viz diskuze Pel Mel-Webgame!!!

Laysen3 - 12. června 2007 12:21
Laysen3

Frili 9. června 2007 23:16
vazne ten kotor III by byl moc dobry cesky taky na to kouknu snad neco najdu

Frili - 9. června 2007 23:16
Frili

Demetrius 9. června 2007 17:53
prepáč, ale po česky o kotor III som zatiaľ nič nenašiel, ale pracuje sa a tom
Turn in tune on drop out

Frili - 9. června 2007 23:13
Frili

neviem či som to správne prečítal ale mali by tam byť planéty: Dantonie, Korriban, NarShaddaa, Dagobah.
Turn in tune on drop out

Demetrius - 9. června 2007 17:53
Demetrius

Frili 8. června 2007 21:31
supr ale nešlo by to česky!jinak nic proti polštině ale moc mi to neříká!

Lidé pozorujíce mraky v jejich tvarech vidí ledacos, ale obvykle v nich vidí to, co v nich vidět chtějí.

Frili - 8. června 2007 22:44
Frili

vie nieto po polsky? :D
Turn in tune on drop out

Jedi CARO - 8. června 2007 22:11
Jedi CARO

polstina
Neexistujú emócie, je iba mier, neexistuje neznalosť, je iba múdrosť, neexistuje vášeň, je iba pokoj, neexistuje smrť, je iba Sila. May the force be with MEEEE!!!!

Frili - 8. června 2007 21:31
Frili

našiel som čosi o Kotore III, len neviem po akom to je jazyku, ale čosi sa s toho dá vyčítať
Kotor III

Co nowego w warstwie fabularnej?

Trzecia część owej sagi z pewnością nie będzie zwykłym podbijaniem kiesy starymi rozwiązaniami. Przede wszystkim wcielimy się po raz kolejny w zupełnie nową postać, choć z pewnością spotkamy także wielu starych, dobrych znajomych po obydwu u stronach konfliktu. Rewolucja na bazie fabularnej sięga daleko poza "START" i inny kolor miecza świetlnego. W ogólnym zarysie przedstawia się dokładnie tak imponująco, jak ma się przedstawiać - mimo upływu kilkunastu lat i naszych usilnych starań w poprzednich częściach, Shithowie nadal są kolosalną potęgą i mogą urządzać sobie dla rozrywki polowanie na dowolnego rycerza Jedi. Republika pogrążona jest w kryzysie, większym niż kiedykolwiek dotąd. Nieliczni Jedi, zmagający się dodatkowo z ciemną stroną mocy i jej sługami, nie są w stanie zapanować nad sytuacją. Podobnie, jak i w nowej trylogii, siły separatystów opanowują coraz to nowe układy gwiezdne. Republika stoi na krawędzi zagłady, a za wszystkim kryje się znów ciemna strona mocy. "Mynocki" skrzeczą, iż w grze pojawi się masa starożytnych tajemnic - m.in. planeta-grobowiec, kryjąca niezmierzone skarby...

Dowiemy się, że nowa fabuła i historia to właściwie zgrabne połączenie dwóch gier w jednej, a to dzięki niesamowitej rozpiętości fabularnej całego dzieła. W zależności od tego, jak poprowadzimy swoją postać - opowiadając się po ciemnej lub po jasnej stronie mocy - gra dostarczy nam zupełnie inną akcję, zadania, a nawet napotkane po drodze postacie. Autorzy zapewniają, że to, co zobaczymy w nowej odsłonie, ma przebić wszystko, co mieliśmy okazję zobaczyć dotychczas. Twórcy zapewniają m.in., że od jednej opcji dialogowej zależeć będzie niekiedy los całego wszechświata. Tak, tak, teraz większość naszych decyzji będzie wpływała na otoczenie, a niektóre - niby błahe - mogą mieć później wielkie, wprost intergalaktyczne znaczenie. Gra ma symulować żyjący świat. Teraz ludzie będą nas postrzegali tak, jak na to zasługujemy. Gdy zostaniemy lordem shitów, będziemy mogli patrzeć jak ludzie uciekają na nas widok i się płaszczą!

Nowe lokacje

W grze będziemy mogli zwiedzić zarówno stare kąty jak i nowe lokacje. Rozkoszować się będziemy zarówno epickim aspektem gry oraz cyfrowymi widokami na Dantonie, Korriban (w końcu dłuższa wizyta), Nar Shaddaa i systemach jądra galaktyki... Mówi się o odwiedzinach na Byss, późniejszej cytadeli imperatora. Zwiedzimy w końcu także stolicę Republiki Coruscant i ojczyznę, największego łotra i uwodziciela niewieścich serc w całym uniwersum ST - Hana Solo. Mówi się też o odwiedzinach na jednym z niezdatnych do życia gazowych olbrzymów, a raczej na kolonii wydobywczej położonej na nim, oraz o wielkim bagnie zwanym Dagobah.

Grafika

Animacja postaci i ich mimika ma być niezwykle szczegółowa, a lokacje zionąć ogromem detali. Twórcy, wsłuchani w głosy fanów zawiedzonych nieco wyglądem lokacji w dwójce, dokładnie je przebudowali. Tym razem całość będzie znacznie bardziej mroczna i tajemnicza, a klimatem swym przypominać niektóre doskonale znane komiksy (np. "Dark Empire"). Niepokojącym aspektem są wymagania sprzętowe nowej odsłony gry - KotOR 3 jest w końcu grą na Xboxa 360 - by móc rozkoszować się radosnym wyżynaniem różnorakich obywateli planet wszelkiej maści, nasza domowa PC-rakieta będzie musiała być wyposażona m.in. w modułu obsługujący Pixel Shadera w wersji 3.0.

Walka i moce

Teraz nie wszystko ma się dziać automatycznie. Pojawią się chociażby kombosy i nowe, rozliczne style walki - tym razem używanie jednak każdego z nich będzie również specjalnie graficznie obrazowane na ekranie. Moce 'pasywne' zostaną znacznie spotęgowane, zaś potyczki będą wymagały zarówno refleksu, jak i strategicznego umysłu. System pozwoli na osiągnięcie 30 poziomu. Pojawi się multum nowych umiejętności i mocy, z których większość ma być stopniowana aż do piątego poziomu w wtajemniczenia!

Kiedy dokładnie gra trafi na rynek jeszcze niewiadomo!
Turn in tune on drop out

Jedi CARO - 8. června 2007 21:10
Jedi CARO

Frili 8. června 2007 19:51
no vidis ze si nato prisiel :)
Neexistujú emócie, je iba mier, neexistuje neznalosť, je iba múdrosť, neexistuje vášeň, je iba pokoj, neexistuje smrť, je iba Sila. May the force be with MEEEE!!!!

Frili - 8. června 2007 19:51
Frili

Jedi CARO 8. června 2007 19:47
žeby v životopise? Mám ho viac roztiahnuť?
Turn in tune on drop out

Jedi CARO - 8. června 2007 19:47
Jedi CARO

nzle si si precital moj prispevok tak si ho este raz precitaj a zisti v com je chyba

Frili - 8. června 2007 18:57
Frili

Jedi CARO 8. června 2007 15:37
Jednu jaskyňu zrušili, tak parada. Zadal som prihlášku :)
Turn in tune on drop out

Frili - 8. června 2007 15:43
Frili

Jedi CARO 8. června 2007 15:37
ja by som sa rád pridal, ale žial už hrám vo vela jaskyniach a už v ďalšej hrať nemôžem
Turn in tune on drop out

Vypisuje se 20 z celkem 3691 příspěvků|⇐ 1 ... 119 120 121 122 123 124 125 ... 185 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)