Star Wars (153 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

Star Wars

Správci:Alfonzo, Todrias Falco
Popis:...A sága pokračuje...
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
Anketa:
Páčia sa vám nové meče v najnovšom traileri?
Áno, sú úplne cute5
Nie, sú k hovnu5
Neviem0
10 celkem
Nástěnka:
A diskuze existuje, nástěnka existuje a my taky.
(By Alfonzo) založil jsem fanklub SW. kdo chce být členem ať se hlásí, za toho kdo chce být. ve výběru jsou všechny známé i méně známé postavy SW. Je možná každá rasa i povolání oné rasy. May the force be with you!

JEDI ORDER:

1. Alfonzo - Qui-Gon Jin
2. Todrias Falco - Master Rahm Kota
3. Frili - Anakin Skywalker
4. Jedi CARO - Jacen Solo
5. Miar - Plo Koon
6. Ghondar - Ki-Adi-Mundi
7. J.L.C. Wauder - Obi-Wan Kenobi

SITH CULT:

1. hendur - Darth Vader

CIVIL WAR MEMBERS:

1. Buri The Great - Han Solo

CLONE WARS MEMBERS:

1. I-Ionza - Jango Fett
2. kaito1 - Velitel Thire (klonové číslo 4477)
3. Jek - Commander Cody (klonové číšlo CC-2224)

OLD REPUBLIC LEGACY:

1. Eugenio - Darth Revan

NEW REPUBLIC:

1. Lenuska - Jaina Solo

(By Fraiser)
kodex jediů
"Nejsou žádné emoce, je jen klid.
Není žádná nevědomost, je jen poznání.
Není žádná vášeň, je jen vyrovnanost.
Není žádný chaos, je jen harmonie.
Není žádná smrt, je jen Síla."

(by Unnamed a Gran)
kodex sithů
"Klid je lež, je pouze vášeň.
Vášní dosáhnu síly.
Silou dosáhnu moci.
Mocí dosáhnu vítězství.
Díky vítězství jsou mé řetězy přetrženy.
Síla mě osvobodí."

peace is a lie, there is only passion.
Through passion I gain strenght.
Through strenght I gain power.
Through power you gain victory.
Through victory my chains are broken.

UŽ JE NÁS DVANÁCT!
MAY THE FORCE BE WITH YOU!
Když máte tak rádi Hvězdné války (kdo chce tak Star Wars) tak ať navštíví stránku fanoušků SW - CzechAcademy Najdete fotky, videa, členy zagegistrované v "klanu", fórum, historii stránek a tutorialy na světelné meče a blesky dělané v programu AAE 6.5 (Adobe After effcts 6.5). kdo chce ať se podívá a provází ho síla.
Tady je další odkaz na stránku doporučenou Granem - The Noob. Tak se jen a pouze dobře bavte!
A další odkazy:
Hight school Star Wars duel
Star Wars Lightsaber Duel
Art of The Saber

DJing
DJing 2
Darth Vader plays piano
a všechny videa jsou z YouTube

Tady je jeden odkaz na jednu stánku nalezenou Todriasem: Bunny SW
A další odkaz na další prdel od Buriho: Dude wars

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 3691 příspěvků|⇐ 1 ... 151 152 153 154 155 156 157 ... 185 ⇒|

Todrias Falco - 7. února 2007 19:56
Todrias Falco

Alfonzo 7. února 2007 19:52
JJ. Timothy Zahn je cool spisovateľ. A A.C. Crispinová je... dobrá. :D
What is better - to be born good, or to overcome your evil nature through great effort?

Alfonzo - 7. února 2007 19:52
Alfonzo

Buri the Great 7. února 2007 19:27

Tak si počkej, myslim, že se ti to bude líbit, jako se to bude líbit mně
Magma is a funny word... Magma...

Alfonzo - 7. února 2007 19:52
Alfonzo

Todrias Falco 7. února 2007 19:14

To doufám, ručíš mi za to :)

Buri the Great - 7. února 2007 19:27
Buri the Great

Alfonzo 7. února 2007 16:54
na trilogii o Solovi ja prave čekám :D
http://napady.aragorn.cz

Todrias Falco - 7. února 2007 19:14
Todrias Falco

btw, nesklamú ťa, to je jasné. ;)
What is better - to be born good, or to overcome your evil nature through great effort?

Todrias Falco - 7. února 2007 19:14
Todrias Falco

Tak to teda máte dobré knižnice, keď tam máte také super tituly.

Alfonzo - 7. února 2007 16:54
Alfonzo

Tak, právě jsem si z knihovny půjčil pár titulů: Trilogie o Hanu Solovi, Dědic Impéria a Temná síla na vzestupu. Snad mě nezklamou

Demetrius - 7. února 2007 11:39
Demetrius

Todrias Falco 7. února 2007 11:11
Myslím že ta správná odpověd je že je krásná a nebo tak něco!pak pujde!
Lidé pozorujíce mraky v jejich tvarech vidí ledacos, ale obvykle v nich vidí to, co v nich vidět chtějí.

Todrias Falco - 7. února 2007 11:11
Todrias Falco

Demetrius 7. února 2007 10:36
A v tom je práve ten vtip. Na to, aby som tú babu presvedčil (že jej pomôžem získať holocron) potrebujem presvědčováni a to mám síce vysoké, ale nejak to na ňu nezaberá.

Demetrius - 7. února 2007 10:36
Demetrius

Todrias Falco 7. února 2007 07:17
Hele je úplně jaký máš charakter jen se ho drž v odpovědích ta twiltečanka(sorry za pravopis) ti tu zradu nabídne tak jak tak . teoreticky ti stačí projít každou hrobku a vyčistit ji na robote si ale přečti nýávod nebo to budeš muset jako já mnohokrát loadovat. pak se spoj s jednou studentkou a s ní získej holokron, dobře si vybírej co odneseš utharovi něco se ti bude hodit i později.v jeskyni pak pomoz těm utečencům a řekni to Utharovi(teda že jsou pryč nebo je zab. pak samozdřejmě ten kodex a můžeš i poštvat Uthara a tou drohou. to je asi všechno hlavně chraň a Braň za dobro!
Lidé pozorujíce mraky v jejich tvarech vidí ledacos, ale obvykle v nich vidí to, co v nich vidět chtějí.

Jedi CARO - 7. února 2007 09:56
Jedi CARO

Niekde v tych izbach je pocitacivy terminal tam treba nejaky pisomny test potom tam najdes aj nejakeho studenta ,ktoreho vyzves na suboj a potom v tej jazkynu co je smerom na nalezisko tam TUSIM budes musiet zachranit nejakych studentov (ZABIT ked si zly) a to je tusim vsetko
Neexistujú emócie, je iba mier, neexistuje neznalosť, je iba múdrosť, neexistuje vášeň, je iba pokoj, neexistuje smrť, je iba Sila. May the force be with MEEEE!!!!

Todrias Falco - 7. února 2007 09:15
Todrias Falco

Jedi CARO 7. února 2007 08:55
To som mu už povedal. A kde sa robia testy??

Jedi CARO - 7. února 2007 08:55
Jedi CARO

to nestaci musi spravit aj nejake testy kde musi nazbierat nejake body potom ist za tu teilecanku s tu sa dohodnut potom ist za tum riaditelom povedat kodex ale AZ ke dmas nazbirane tie body a HURAAA do hrobky
Neexistujú emócie, je iba mier, neexistuje neznalosť, je iba múdrosť, neexistuje vášeň, je iba pokoj, neexistuje smrť, je iba Sila. May the force be with MEEEE!!!!

Frili - 7. února 2007 08:39
Frili

Todrias Falco 7. února 2007 08:32
musíš si získať priazeň toho hlavného, napríklad tak že mu povieš sithsky kodex
Turn in tune on drop out

Todrias Falco - 7. února 2007 08:32
Todrias Falco

Jedi CARO 7. února 2007 08:07
Problém je v tom, že mám dost DOBRÝ charakter. Takže vyzvať nejakého týpka na súboj?? To by šlo...

Jedi CARO - 7. února 2007 08:07
Jedi CARO

A prihlasili ste sa do sithckej akcademie ak ano musite vyzvat nejakeho kadeta na suboj alebo ist za tu twilecanku a ked mate dost ZLY charaktoer tak vam navrhne ze zabijete sithckeho riaditela academie a pojdete do hrobky aspon tak si na to MATNE spominam

Todrias Falco - 7. února 2007 07:17
Todrias Falco

Demetrius 6. února 2007 21:45
A ja som zase skysol na Korribane. Zabil som toho šialeného maníka a doniesol ten datapad Utharovi. A čo ďalej? Už nemám na Korribane žiadny nesplnený quest ale potrebujem sa dostať do hrobky Nagy Sadowa a henten idiot mi ju nechce sprístupniť. :(

Jedi CARO - 6. února 2007 23:11
Jedi CARO

Demetrius 6. února 2007 23:07
Ak myslis XD Kurna chlopi nie som tu od 12:20 a je tu 37 prispevkov.Sila je s vami spriaznena .
May the force be with MEEEEE!!!!! ....muuhehhehahahahhihihi

Demetrius - 6. února 2007 23:07
Demetrius

Tak snad dnes poslední slovo ukořistím já! Síla s námi!

Demetrius - 6. února 2007 21:45
Demetrius

Frili 6. února 2007 21:20
pokolikáté? jinak gratulace! za co beztak za good!

Vypisuje se 20 z celkem 3691 příspěvků|⇐ 1 ... 151 152 153 154 155 156 157 ... 185 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)