The storm eye (102 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

The storm eye

Správci:Verysa, Python
Popis:FATE PA CP jeskyně
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
Nástěnka:
Klasický postapokaliptický cyberpunk. Věčný boj klanů, společností, vlád i jednotlivců o přežití, vládu či zdroje.
Boj, intriky, podrazy a obchodničení jsou na denním pořádku.

Prostředí jednoho města, oázy lidského druhu v poušti nukleární smrti. V neznámé době.

Pokud někdo hrál Restricted area a četl Kulhánkovo Stroncium, udělá si dobrou představu o co jde.

Hraje se podle upravených pravidel FATE, přes fórum. Podrobnosti světa jsou na nástěnce hry.

Mapa: Arashi no Me

Herní encyklopedie:
ZDE

Nalezený ceník, který berte s velkou rezervou.

Chleba
300 Y
Plechovka recyklované limonády
200 Y
Pivo
500 Y
Panák levné pálenky
750 Y
Vojenská konzerva s jídlem *
4500 Y
Krysí maso (1kg)
850 Y
Kvalitní kalhoty
2500 Y
běžný sámopal AK47
35000 Y
kvalitní, ošetřený samopal AK47
95000 Y
0.5 kg ženijní trhavina *
150000 Y
umělá noha (nekybernetizovaná)
500000 Y
pervitin (dávka) *
8000 Y
kinetin (dávka) *
32000 Y
neprůstřelná vesta balistická *
250 000 Y
protichemický oblek *
350 000 Y
kvalitní útočná puška *
500 000 Y
kvalitní nůž *
90 000 Y
kvalitní odolné hodinky *
130 000 Y
brýle nočního vidění *
390 000 Y
notebook *
800 000 Y
bojový flybot *
12 000 000 Y

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 2615 příspěvků|⇐ 1 ... 100 101 102 103 104 105 106 ... 131 ⇒|

Python - 20. července 2015 19:59
Python

Mám podezření, že tahle jeskyně je prostě výhradně pro milovníky českého braku :) Čím to bude :D
Člověk není nikdy dost chytrý, dost bohatý a dost ozbrojený. I´ll Chuck you!

Python - 20. července 2015 19:55
Python

No sakra :D

Jinak k té věci, protože Sai už nás asi nesleduje, tu věc dejme tomu nějak předala Ianovi. Z prostého důvodu, ať to předává hráč hráči, no víte, jak dám na efekt. Každopádně, kromě Cory na chvíli odsuneme i Vince. Sorry Darethe, Alex si nemá s kým hrát. Kdysi dávno jsem navrhl, ať máte záložní postavy. A k těm by se teď měly vrátit. Jednoduše řečeno, nebude jich třeba.

sir Dareth - 20. července 2015 15:42
sir Dareth

No jdu na to.
Violence is always the answer

Verysa - 20. července 2015 15:36
Verysa

Hele a co když se na ně teda usmějeme, vydáme se prostě ke skladu a když neuhnou, tak je pošleme za jejich elitním a doktorem do pekla?
"Zbraň je polovinou bojovníka. Ta druhá polovina je jeho srdce."

Verysa - 20. července 2015 15:34
Verysa

Eve by měla být naživu.. je naproti v budově s Cory. Ta má teď něco, s čím by mohla prostudovat elektrosíť instalovanou v komplexu a najít konečně to, co potřebuje - počítač v lokální síti. Což mi tak připomíná, že její Stopař se ještě neohlásil, jestli se někde na síti mihla zpráva o Jonášovi, Agentuře, a kdo ví, čem všem ještě, co zadala jako klíčová slova.
Pokud jde o Eve, nevím, jestli ještě naši hru sleduje.. takže by tu věc mohla předat Cory a jakmile se zase sejdou ve skladu, může to předat. Pak bychom vypadli od Ruských a Cory někam uklidili, ať se nám neplete.

Python - 20. července 2015 15:33
Python

Není to až tak pat. Oni evidentně nechtějí útočit. Spíš bych řekl, že doufají, že se rozhodnete odejít a že se nebudou muset nechat dát zmasakrovat. Utéct nemůžou. Něco jim v tom stále brání. Ale rádi si zachrání život.

sir Dareth - 20. července 2015 15:30
sir Dareth

Já dumám, jak vyřešit ten veselý pat a jestli je možný ještě něco načórovat :D

Kdyby se Vinc zkusil proplížit do nějaký z těch dlaších budov, toho by si už asi všimli, co?

Python - 20. července 2015 15:28
Python

Ano, ten genrrál byl vlastně ten lékař. Ale to vám došlo až když jste viděli jeho gzicht z blízka. A pak ten druhý.
No, Nevím, zda je Eve ještě naživu. Jestli se to ztratí, budu to muset znovu naspwnovat :D

sir Dareth - 20. července 2015 15:23
sir Dareth

Python 20. července 2015 15:21
Já bych rád. ALe já jí nemám, má to u sebe asi Eve :D

Myslíš takovou tu obrovskou postavu v kabátě co Mia označila jako jednoho ze Starých nebo tak něco?
A nebyl do toho nějak zapojenej ještě nějakej generál?

Python - 20. července 2015 15:21
Python

Samozřejmě. Tak už tu věc dej Ronie, ať můžu převyprávět krátký, dojemný příběh z jejich dětství a pohnem se dál.

sir Dareth - 20. července 2015 15:20
sir Dareth

A já myslel, že to právě bylo na tom Nezově. Oh, well. Pj má vždycky pravdu :D

Python - 20. července 2015 15:09
Python

Verys uvažuje do budoucna a velice správně. To se mi líbí.

Pro upřesnění. Jonáš si z hlavy vytáhl disk, na kterém právě byl záznamn Rozmluvy Ljokina s dvěma Rudými. Jeden z nich byl, jak nyní víte, váš lékař. Druhý jen stál u okna a nebyl skoro vidět.
Nezo vám donesl disk, který jste si ale myslím zapomněli přehrát. A to něco na koženém řemínku by jste Ronie vážně měli dát. Pak řeknu co to je.

Verysa - 20. července 2015 15:04
Verysa

sir Dareth 20. července 2015 14:57
nvm, mám ji v inventáři :D
třeba si udělal kopii a originál mám jako památku na něj, byl to můj bratr "" (nebo vlastně moje všechno) tím že ho odsoudili k smrti si podepsali vlastní rozsudky smrti

sir Dareth - 20. července 2015 14:57
sir Dareth

A já myslel, že tu Jonášovu paměťovou kartu dostal Haroldik, resp jemu ji Eve dala.

Je to matoucí. :D
Pji?

Verysa - 20. července 2015 14:43
Verysa

O Jonášově konci Ronie nic neví, předtím jste jí to z bezpečnostních důvodů neřekli a ona se pro jistotu neptala.

Jonášovu paměťovou kartu mám na řetízku. Co bylo na té kožené šňůrce nevím, protože i když jsem to měla dostat, vlastně nikdo nepsal, že mi to dává a ani jsme to snad neočistili/identifikovali.

Co do Roniina soukromého Q-listu, musí očistit Jonáše od podezření ze zrady Agentury, ani kvůli mně by neriskoval. Další věc je, že toho doktora, co mu zrovna držíš hlavu, někdo pověřil - kdo? A Rudí to nebyli.

Co do společného Q-listu: trochu zredukovat sklad rudých v náš prospěch a sehnat důkazy o zmanipulovaném Ljokinovi, s důkazy pak hurá k japončíkům.

Toliko k rekapitulaci.

sir Dareth - 20. července 2015 01:28
sir Dareth

sir Dareth 20. července 2015 01:22

'Ne, mám v hajzlu kolena i kotníky, řekl a převzal nůž. Pak si stáhl vlasy stranou a odhalil tenkou, bílou jizvu za uchem. Bez okolků do ni zajel nožem a zajel skoro půl palce hluboko. Položil nůž na kolena a vytáhl...paměťovou kartu. Pořídil jsem si to za osm výplat. Je tam hodně informací, které se vám budou hodit. Nechte mě tady a tohle vemte Ronie řekl a zpět s nožem přidal nějakou věc na koženém řemínku, Je tak uprasená od krve a prachu, že není poznat, co to je.'

sir Dareth - 20. července 2015 01:22
sir Dareth

Počkat. Jonáš dal Eve dvě věci, ne? Jednu co si vytáhl z hlavy, nějakej paměťovej disk. A pak ještě něco, právě na řemínku kolem krku, co měla dostat Ronnie.

sir Dareth - 20. července 2015 01:20
sir Dareth

No, máme disk od Neza. Tam je záznam toho, že Rudí vydírají Ljokina o jeho dceři a tak.

A pak máme něco co měl v hlavě Jonáš a na tom nevíme, co je. Myslím.

Verysa - 19. července 2015 23:40
Verysa

3000 příspěvků... to je prostě nádhera.
Akorát, asi bych byla pro promazání neherních příspěvků na začátku - domlouvání se ohledně času a tak. Krom takových těch, kdy jsme například kolem vánoc a Silvestra "sedávali" v místnosti, popíjeli co komu hrdlo ráčilo a přáli si hezké svátky..

Verysa - 19. července 2015 23:29
Verysa

Řekla bych, že rudých je víc než polišů a ani s jejich výcvikem nejsou ochotni se nechat omylem zabít.

Ten záznam co disk = karta kterou mám na krku?

Vypisuje se 20 z celkem 2615 příspěvků|⇐ 1 ... 100 101 102 103 104 105 106 ... 131 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)