Warcraft (všeobecně) (100 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

Warcraft (všeobecně)

Správci:Jankr, Nabatel
Popis:Vše co se týče světa Warcraftu - příběh, hry, knihy, chystaný film. Prostě místnost pro všechny fanoušky tohoto úžasného fantasy světa.
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
Anketa:
Hráli by jste opět Vanilla wow?
Určitě, kde?0
Láká mě.1
Nevím.1
Ne.0
2 celkem
Nástěnka:
Zvláště vítaní jsou hráči World of Warcraft, pokud ale hrajete na jiném než oficiálním serveru, radši mi to ani neříkejte, nechci mít zase zkažený den.
Místnost se datuje zpět do doby A2 kde ji založil Gran, a protože jsem byl jeden z častých návštěvníků, dovolil jsem si založit její pokračování i zde.
Já osobně vím pár detailů o historii světa Warcraftu, několika hrách i knihách, takže kdyby kdokoliv měl dotaz, klidně se ptejte a já vás buďto odkážu na příslušnou webovou stránku nebo přímo odpovím.
Užitečné odkazy:
www.wowwiki.com - Internetová encyklopedie založená hlavně kvůli WoW jako zdroj informací ke hře (questy, itemy, NPC, atd.) ale obsahuje OBROVSKÉ množství informací i o jiných věcech (hlavně přiběhových.) Pro neznalé - wiki je druh internetové databáze/encyklopedie kterou může každý návštěvník upravovat, nebo do ní přidávat nové informace. Rozhodně doporučuji.
www.thottbot.com - databáze questů, předmětů, npc, hráčských charakterů do WoW, každá položka pod sebou má komentáře hráčů, a v nich je možno najít kupu užitečných informací.
wow.allakhazam.com - prakticky to samé jako thottbot, jenom (podle mě) ne tak dobré;) :)

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 3170 příspěvků|⇐ 1 ... 98 99 100 101 102 103 104 ... 159 ⇒|

elister - 14. listopadu 2007 16:56
elister

já nevím , mě celekm vyhovuje že odchází, jen kdyby se sem ještě podíval tak mu ukážu kolik pičovi nstih nakecat jen v těch dvou příspěvcích

Moon.rider 14. listopadu 2007 16:21
tak zaprvé... navážel ses ty do nabatele (teda nevím jestli to byl zrovna on ale do někoho) že je kokot tak leda on protože ty T9 přece máš místo aby sis skontroloval jestli ses třeba nesplet...

za druhé, svou chybu si nepřiznal, až teď, celou dobu si agresivně útočil

Historeie warecu co má společného s příběhem wowka? že by bylo wowko součástí historie warecu? že by?

Pochopitelně jasně že jsem ve wowku nejlepší, jak bych ostatně mohl mít nějakou chybu... jde vidět jak si čteš mé příspěvky, několikrátj sem zmiňoval že wow nehraju

každý máme své chyby, pochopitelně a to mi nějak nevadíš... ale ty si ty své přiznáš až ti někdo řekne že si debil a podloí to argumenty, možná že kdybys místo agresivního přístupu hend se koukl jestli ses náhodou nezmýlil ty tak tě nikdo nekritizoval..

ad tvůj druhý příspěvek

1) WoW příběh má, to je na diskuzi, není co kritizovat
2)na žádném? promiň ale můžui si třeba založit vlastní a mít tam 70ku do 5 minut, asi tak než zabiju pár prvních příšer když si nastavím extra rate
3)Osobně bych chybu klidně přenes ale né po agresivním přístupu alias "Kokot si leda ty, já T9 mám"
4)no tak to máš pravdu, ale to by nevadilo
5)proč by psal když si nemyslí že je nutno reagovat... a tak bacha? jako co, budeš si stěžovat? nevím trošku zvláštní přístup ale ok, třeba to jen znamenalo že se nasereš, nechávám být

závěr: Odcházet nemusíš, rád si popovídám ale chce to obojstranně použitelný přístup
"I don't remember our boiler being nuclear" http://www.collectedcurios.com/sequentialart.php

Wrathor - 14. listopadu 2007 16:36
Wrathor

Omg,neodcházej jen kvuli nějáký prkotině :(
Only the dead can keep a secret ...

Moon.rider - 14. listopadu 2007 16:24
Moon.rider

uzijte si to tady odhcazim z tohodle fora..bavte se tu o pocasicku jake kdo mate sety..jaky ste kydlicove....chtle sme se bavit a povidat si..ale vy ste nechteli tka papa
Ministerstvo zdravotnictví vrauje: Moon škodí vám, i lidem ve vašem okolí.

Moon.rider - 14. listopadu 2007 16:23
Moon.rider

Nabatel 14. listopadu 2007 07:19
Nabatel 11. listopadu 2007 17:21

1) nemylslesme pribeh v nakejch questech ale aniamce apodobne
2) na zadnem fun serveru za hodku nevysplhas na 70:D to se newbik akorad ty
3) nezacinej si semnou..nechapu proc se nad to nepreneses proste T6 T9 vobracnea cislovka
4) sme lidi clovek ma spousta moznosti udleatt rozohdnuti a je sance 1/800 ze udlea chybu..aj jsme jich tu duelal dost...
5) cleu dobu ty nepise a kdyz uz tka akorad abys me sprdnul tohle uz je po druhe! tka bacha

Moon.rider - 14. listopadu 2007 16:21
Moon.rider

elister 14. listopadu 2007 15:02
nabatle se odme zacal navazet.ja sme priznal svou chybu a udlela sme si z toho legraci..mely ste se zasmat.misto toho se dome nab zacal navazet a TY!! ho v tom PODPORUJES!

a co ma spolecnyho historie Warcaftu s pribehem woka?? to na tebe vytahnu.lepsi neumet cist a psat nez ja vo voze a ty vo koze.

ja nevim elistere..celou dobu co se tu bavime...tka name hledate akorad chyby! mylsis jak nejsi ve wowku dobrje co? jses..bud jsi..
kazdje mame svou pravdu chybu sme uznal a nevim proc bych ji mel uznavat znova za tehle podminek ze sme psatnej akorad ja.. JA JA JA JA..

elister - 14. listopadu 2007 15:02
elister

Nabatel 14. listopadu 2007 07:21
No to byla jedna za nšich hádek... jestl isi dobře pamatuju tak sme se hádali celkem pravidelně xD
"I don't remember our boiler being nuclear" http://www.collectedcurios.com/sequentialart.php

Nabatel - 14. listopadu 2007 07:21
Nabatel

elister 13. listopadu 2007 20:03

já si už ani nevzpomínám o čem jsme se hádali , vim jen že to bylo v tý jesyni o wow a mělo to spojitost s elfama který jse nenáviděl.
Že by meč?! K smíchu! Že by luk?! blázne! Že by kouzlo? .....sbohem...

Nabatel - 14. listopadu 2007 07:19
Nabatel

Moon.rider 13. listopadu 2007 17:54

můžeš o mě začít mluvit uvidíme s čim přijdeš ,ale opravdu nvm co na mě vytáhneš. Co se wowka a všeobecný historie týče ta vi snad vše a rozhodně bych s tu nevymýšlel nějaký sety jako extra noob ;)

elister - 13. listopadu 2007 20:03
elister

Moon.rider 13. listopadu 2007 17:54
Já nevím.. nabatel má své chybky a z mého pohledu jich má dost... ale s ním sem si to vyříkal a pohoda,

zato teď mi příjde že nejsi prostě schopen uznat vlastní chybu...

GraMe - 13. listopadu 2007 19:35
GraMe

Hej lidi! Kua nechte toho už! Je to zbytečný! ok? ;)
Techno hýbe světem!!!23!!!

Moon.rider - 13. listopadu 2007 17:54
Moon.rider

Nabatel 11. listopadu 2007 17:21
aha tak o tobe radsi mluvit nebudeme..

Wrathor - 11. listopadu 2007 18:06
Wrathor

Mohl hrát na i na offiku ale prostě si jen nečetl questy mno.
Ja si je taky skoro nikdy nečetl...
Only the dead can keep a secret ...

Nabatel - 11. listopadu 2007 17:21
Nabatel

Takže mooníku hňup nejsem já ale ty, laskavě se nauč čísla z 1 třídy ju? T6 a T9 je trochu rozdíl, mimo to nvm co to tu kecáš že si nenarazil na žádnej příběh. Ovšem dá se to pochopit jestli seš další noobík co vlezl na nějakej kktskej FUN server za hodinu dal 70 a teď tu mele nějaký sračky že wow nemá děj apod.

A jestli nevíš , tak bys například mohlo do vyhledavače seznamu napsat warcraft historie, historie světa warcraft, world of warcraft příběh atd. atd. atd. hodně štěstí s hledáním lumíku ;)

elister - 11. listopadu 2007 10:06
elister

Moon.rider 11. listopadu 2007 02:30
Anglictinu budes potrebovat abys zaregistroval pribeh... a i kdyz wow nehraju tak typuju ze je dost mozne ze bys musel hrat na offiku abys pribeh zaregistroval...

A ono lvl. ani mco nerika, bych typoval ze lvl 1 "neco" muze pribeh zant lip nez lecktera sedmdesatka kdyz ho hleda a zajima se o nej...

Miar - 11. listopadu 2007 07:38
Miar

Moon.rider 11. listopadu 2007 02:30
mluvím o příběhu :P

ale mám pocit, že tobě dělají problémy číslovky i v češtině :P
chrocht

Moon.rider - 11. listopadu 2007 02:30
Moon.rider

ja hraju na burning blade je mozne..ze tma je to upraveny GM ze tech setu je tam vic..to oni mohou vytvaret predmety a guesty a NPC postavy

btw..mylsis ze znat abecedu a cislovky zavisi na naglictine?

Miar - 10. listopadu 2007 07:09
Miar

Moon.rider 10. listopadu 2007 00:38
no ono to taky závisí na tvé znalosti angličtiny a na tom jestli se jen mlátíš na funu, nebo jestli hraješ jako normální hráč :P
chrocht

Moon.rider - 10. listopadu 2007 00:38
Moon.rider

WOWKO sme hral za BE za UD a za NE a take za HUM a na zadnej pribeh sme nenarazil..vysplhal sme jedne harakter na 70.. zase ni tak sme asi slepej

GraMe - 10. listopadu 2007 00:36
GraMe

elister 9. listopadu 2007 22:31
Jasně sorry :) ale prostě to je něco ten příběh fakt se těšim až to rozchodim konkrétně ted 1
Techno hýbe světem!!!23!!!

Moon.rider - 10. listopadu 2007 00:15
Moon.rider

ale stjenak je ten T6 prasacky silnej.mozna jeste crusader je dobrej..ale jakmile slozite tohle tak mate vysmato... a uz nemuzete delat nic..jen pomahat newbikum..

Vypisuje se 20 z celkem 3170 příspěvků|⇐ 1 ... 98 99 100 101 102 103 104 ... 159 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)