Warhammer 40 000 (11 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

Warhammer 40 000

Správci:Exorcist, Spect
Popis:Diskuze o skvělých fantasy knížkách,hrách a vůbec celkově o skvělém Warhammeru 40 000
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
Anketa:
Za jakou armádu hrajete? Popřípadě byste chtěli začít hrát s...
Vesmírní mariňáci(Klasik,BA,SW,DA...))3
Imperialní garda6
Inkvizice(GK,SoB)3
Tyranidi1
Orci1
Chaos(ChSM/Démon.)3
Nekroni3
Říše Tau2
Eldaři3
Temní Eldaři1
26 celkem
Nástěnka:

Warhammer 40 000

Je 41. milénium. Po více než sto století sedí Císař nehybně na Zlatém trůnu Terry. Je pánem lidství z vůle bohů a vládcem miliónů světů díky svým nevyčerpatelným armádám. Je hnijící mršinou, která neviditelně hluboce strádá díky moci Temného věku Technologie. Je mrchožroutským pánem Impéria, pro něhož jsou denně obětovány tisíce duší, aby nikdy opravdu nezemřel.

I ve stavu nesmrti Císař pokračuje ve své věčné bdělosti. Mocné válečné flotily křižují démony nakažené miazma warpu, jedinou cestu mezi vzdálenými hvězdami osvětlenou jen Astronomicanem, psychickou manifestací Císařovy vůle. Jeho jménem vedou obrovské armády boje na nespočetných světech. Nejskvělejší z vojáků jsou Adeptus astartes, Hvězdná pěchota, biologicky upravení superválečníci. Mají mnoho druhů ve zbrani. Mezi jinými i Imperiální gardu a ochranné síly nespočetných planet, neustále bdící inkvizici a technokněží Adepta mechanika. Ale i přes toto obrovské množství je jich stěží dost, aby mohli vzdorovat neustále hrozbě vetřelců, kacířů, mutantů - a jiných mnohem horších tvorů.

Žít v takové době znamená být jediným mezi nespočetnými miliardami, smířit se se životem nejkrutějším a nejkrvavějším představitelném režimu. Toto jsou příběhy z oněch časů. Zapomeňte na moc techniky a vědy, která je z větší části pro lidstvo navždy ztracena. Zapomeňte na příslib pokroku a porozumění, protože v děsivé temnotě budoucnosti není nic než válka. Mezi hvězdami neexistuje smír, jen nekonečné krveprolití, masakry a škodolibý smích žíznících bohů.

„V děsivé temnotě vzdálené budoucnosti není nic než válka!“

http://wh40k.lexicanum.com/mediawiki/images/7/70/Galaxy_black_reach.jpg

Zde je odkaz na mapu galaxie.

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 238 příspěvků|⇐ 1 ... 9 10 11 12

Spect - 10. prosince 2011 23:36
Spect

Císař není brán jako bůh, ON JE POLOBŮH! Takže nevidím velký problém brát ho Imperiální většinou jako boha :D A u kapitul je to různé někteří vidí lepšího primarchu (staré legie padlé chaosu jako horšího) a někteří také jako boha.

Jak stará je prvotní trojice bohů nevím, každopádně Slaanesh je mladé nedochůdče, staré deset ticís let, Císař je starý skoro padesát tisíc let... pro případné dotazy, Císař byl narozen cca 7 000 let před Kristem, najdete to v časové ose :)
"If I kill you, I am bound for hell. It is a price I shall gladly pay." - Solomon Kane

SunTan - 10. prosince 2011 23:02
SunTan

Wrathor 10. prosince 2011 19:52
:D Velká čast. Řekl bych klidně všichni. Kromě Mariňáků. :) respektive většiny kapitul. :) Je totiž mnoho "veteránů" kteří zažili Císaře a ví proti čemu brojil a jak se stavěl ke svým "synům". Císař byl člověk. Vůdce. První mezi sobě rovnými. A tak ho mariňáci berou. Jako svého vůdce a nositele lidství. Ne Boha.:)

Ikdyž je pravda že je Císař starší (nebo přinejhorším stejně starý) než bohové chaosu. A má určité schopnosti. A že se spekuluje o tom že pokud by zemřel, tak by se znovu zrodil. Pořád je to jenom člověk. :) Z pohledu Mariňáků. :D

KenChan - 10. prosince 2011 19:55
KenChan

Ig a všichni normální lidi jo. Možná i nějací marináci, ale nějací ho zase berou podobně jako svého primarchu

Wrathor - 10. prosince 2011 19:52
Wrathor

SunTan 10. prosince 2011 17:45
Proč se mu tedy říká
The God-Emperor of Mankind??
Podle mě vcelku velká část lidstva bere Císaře jako boha. I am just saying =)
Only the dead can keep a secret ...

SunTan - 10. prosince 2011 17:45
SunTan

Jarax 30. listopadu 2011 20:25
Mariňáci neberou císaře jako boha. :) Takže o náboženském fanatismu tady nemůže být řeč, ovšem oddanost to fanatická bezesporu je. :D

KenChan - 30. listopadu 2011 22:23
KenChan

To není tak lehký hodně z nich bere císaře jako osobnost nebo vzor a ne boha. Tyranidi zase chcou všechno sežrat, ve výsledku v tom není rozdíl.

Jarax - 30. listopadu 2011 20:25
Jarax

Jj sežerou všechno na co příjdou. A většinou padne několik hvězdných systémů než se je podaří zastavit. :-) To je na nich prostě super. :-)

Já zas nevim co je všem sympatické na maríně. Vždyť to jsou naprostí náboženští fanatici, toužící po vyhlazení čehokoliv co není člověk. :-)

Spect - 30. listopadu 2011 19:25
Spect

A co je na nich sympatyckýho? jsou to nenažraní hmyzáci :D

dneska jsem hrál patrolu a neskutečný haluz když dvě pitomé lehce ozbrojené deffkopy zmasakrovali družstvo Fire warriorů kteří na ně stříleli z blízka (20 kostek), krootů kteří je chargovali (30 kostek) a ještě přežili dvě salvy raket po šesti kostkách od battlesuitů a způsobil jsem jim jedno pitomé zranění které nesundalo ani jednu z nich protože mají dva životy :D
"If I kill you, I am bound for hell. It is a price I shall gladly pay." - Solomon Kane

Jarax - 30. listopadu 2011 09:51
Jarax

Já jsem dal tyranidy, ale nehraju je protože hraju fantasy battles. Tyranidi mi jsou nejsympatičtější takže kdybych hrál 40k tak bych hrál za ně.

KenChan - 29. listopadu 2011 17:13
KenChan

Kdo tady dal že hraje za tyranidy?

KenChan - 29. listopadu 2011 17:12
KenChan

Ani chaos marinu? Mě je to jedno, klidně si hraj na gardistu.

Spect - 29. listopadu 2011 17:08
Spect

nemám rád marínu :D

KenChan - 29. listopadu 2011 14:42
KenChan

Nechce se vám někomu udělat nějakou hru? Docela bych si zahral za marina, je mi docela jedno jakýho :D

KenChan - 25. listopadu 2011 22:04
KenChan

Zatím jsem byl jen u jednoho, mimochodem má luxusně namalovaný gk. A přímo v olomouci nevím jak na tom jsou, k tomu jsem se ještě nedostal. Ale pravděpodobně k vánocům si pořídím sm battle force nebo Assault on the black reach, nebo jak se nadává té blbosti kde jsou marini i orci. Jo a tohle už bude asi poslední změna, ti BA se mi fakt zamlouvaj a už to mám i naplánovaný. 1,2 land raidery, případně dva furioso dreadnoughti a pak kopa marinů s jump packy, ale to je hodně do budoucna :D

Spect - 25. listopadu 2011 18:44
Spect

To už několikrát :D mě to taky už 4 měsíce stojí na poličce ale pořád přibývají nové a mám radost :D a těším se až k sběratelství/modelářství přibude hra

v olomouci máš plno hráčů ne?

KenChan - 25. listopadu 2011 18:41
KenChan

Já řeším jestli ti má cenu kupovat, nemám moc s kým hrát. A zradil jsem sám sebe a rozhodl se že jestli budu hrát tak budu hrát Blood Angels

Spect - 25. listopadu 2011 13:30
Spect

tak co u vás nového? já si koupil dvakrát pathfindery a XV25 tak mám o víkendu co dělat :D

Spect - 14. listopadu 2011 11:18
Spect

já mám svoji malou armádu kompletní a mám tik protože si chci koupit další figurky :D ale nemám s kým hrát ostraváci jsou sobečtí a rozmazlení co se týče hrací plochy a otevírací doba v black lotusu mi nevyhovuje

Vypisuje se 20 z celkem 238 příspěvků|⇐ 1 ... 9 10 11 12

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)