Začátky jsou těžké (117 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

Začátky jsou těžké

Správci:Nazir
Popis:DrD FAQ, Než se pustíte do hry
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
Nástěnka:

Tato diskuze je určena těm, kteří se chtějí zeptat, nejsou si jisti pravidly, čelí nějaké hráčské výzvě a nevědí jak se k ní postavit.
Tedy se ptejte.

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 2782 příspěvků|⇐ 1 ... 115 116 117 118 119 120 121 ... 140 ⇒|

Matyon - 4. října 2009 13:13
Matyon

A to je maskot naší rodiny :D
Pták je jen sval!!

Matyon - 4. října 2009 13:12
Matyon

Jé skoro to vypadá že se na té fotce směje realita byla že se za každou cenu pokušel zdrhnout :D
Pták je jen sval!!

elaxon - 4. října 2009 13:11
elaxon

Ta kočka je opravdu úchylná.
Tři tečky říkají strašně moc.

Luthien112 - 4. října 2009 13:11
Luthien112

nedíveš? :D:D:D:D Sakra, co to je za výraz?? :D:D:D:D:D To my tu u nás v Brně neznáme :D
Hraj! Hraješ si s hračkami, co mají spouště, a sylšíš jak se blízko pohybuje olovo. Hraj! Hraješ si s žiletkami a bolí to, bolí, jak lákáš strach. Tak se postav temnu, a já Tě naučím ohni, v mrknutí oka - Teď vypij kyanid.

Matyon - 4. října 2009 13:10
Matyon

No já se po ránu do zrcadla nedívu ,ale již sem si říkal proč přede mnou lidi zdrhají :D
Pták je jen sval!!

Luthien112 - 4. října 2009 13:07
Luthien112

Pokud má Luth odvahu se každé ráno podívat do zrcadla a ještě žije.. mám pocit, že Tvoje fotka by ji nijak nevzrušila :D

Tyjo, když se ráno proberete, taky si říkáte *Co to vlastně včera bylo, že tu namě vejrá nějakej cizí člověk a má na sobě moje pyžamo?!* ??? XDD
Hraj! Hraješ si s hračkami, co mají spouště, a sylšíš jak se blízko pohybuje olovo. Hraj! Hraješ si s žiletkami a bolí to, bolí, jak lákáš strach. Tak se postav temnu, a já Tě naučím ohni, v mrknutí oka - Teď vypij kyanid.

Matyon - 4. října 2009 13:06
Matyon

Tak kukuč našeho kocoura... :D
Pták je jen sval!!

Matyon - 4. října 2009 12:54
Matyon

Bych si dal také svoji fotku ,ale vy byste skočili na infarkt z leknutáí A Luth by se zadusila smíchem ským bych potom hrál?
Pták je jen sval!!

Matyon - 4. října 2009 12:47
Matyon

:D No zdařilé :D
Pták je jen sval!!

Luthien112 - 4. října 2009 12:33
Luthien112

Karlja 4. října 2009 12:33

Taťka šmoula XDDD

Karlja - 4. října 2009 12:33
Karlja

Já měl 2 osmáky: Rýšu a Freda. Bohužel MĚL :-( :-( :-(

Jinak já na avatar prdím :-D ...vzal sem 2 roky starou fotku na které su já -> udělal sem ze sebe drowda a je to xD
"Láry fáry, hochu!"

Luthien112 - 4. října 2009 12:31
Luthien112

Ken jako Ken :D:D:D:D:D Od Matela :D:D:D:D:D:D

Matyon - 4. října 2009 12:27
Matyon

Matyon jako Martin se neboj :D
Pták je jen sval!!

Matyon - 4. října 2009 12:26
Matyon

Za prvé je to raroh za druhé růžová je in zeptej se Luth a za třetí chci patřit do party ale si potom změním avatar a již nebude splňovat ničí požAdavky. :D
Pták je jen sval!!

Luthien112 - 4. října 2009 12:26
Luthien112

Karlja 4. října 2009 12:23

Joo, jednoho mám :D Matýska :D (Matýsek.. to je jak Matyon!!! :D Bože, jdu ho překřtít na Kena :D:D:D:D)

Karlja - 4. října 2009 12:23
Karlja

hele Luth, ty chováš degáky osmáky? :-D

2Matyon: chudák pták, takhle prznit jeho barvy xD
"Láry fáry, hochu!"

Luthien112 - 4. října 2009 12:22
Luthien112

no, teď je to ideální, ale to zvíře je příšerný :D:D:D:D:D:D

Matyon - 4. října 2009 12:22
Matyon

sic to není sokol ale stěžovat si nemůžeš :D
Pták je jen sval!!

Luthien112 - 4. října 2009 12:20
Luthien112

Hey, to je dobré XDD Kdybych Ti řekla, ať se postavíš na hlavu, ušima se odrážíš od země a odříkáš u toho pozpátku azbuku, taky to uděláš?? :D

Matyon - 4. října 2009 12:19
Matyon

lepší už to nebude to skusím ještě jednou na jiném sokolovy
Pták je jen sval!!

Vypisuje se 20 z celkem 2782 příspěvků|⇐ 1 ... 115 116 117 118 119 120 121 ... 140 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)