Začátky jsou těžké (136 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

Začátky jsou těžké

Správci:Nazir
Popis:DrD FAQ, Než se pustíte do hry
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
Nástěnka:

Tato diskuze je určena těm, kteří se chtějí zeptat, nejsou si jisti pravidly, čelí nějaké hráčské výzvě a nevědí jak se k ní postavit.
Tedy se ptejte.

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 2782 příspěvků|⇐ 1 ... 134 135 136 137 138 139 140 ⇒|

Karlja - 27. září 2009 13:23
Karlja

:D...

btw: Kolik??? :-D ..​aj bych to ti­po­val tak na 15 ;)
"Láry fáry, hochu!"

Luthien112 - 27. září 2009 13:22
Luthien112

Já jsem stále tady..
Hraj! Hra­ješ si s hrač­ka­mi, co mají spouš­tě, a syl­šíš jak se blíz­ko po­hy­bu­je olovo. Hraj! Hra­ješ si s ži­let­ka­mi a bolí to, bolí, jak lákáš strach. Tak se po­stav temnu, a já Tě na­u­čím ohni, v mrk­nu­tí oka - Teď vypij kya­nid.

Matyon - 27. září 2009 13:21
Matyon

Včera to bylo mega v jes­ky­ni sme s PJ jí chtě­li dát ...​ehm... řek­ně­me ne­sluš­ný návrh a potom to šep­tem bylo jenom "Teď řekne kolik jí je a oba nás po­se­re:D" Na­štěs­tí je blíz­ko mému věku ,ale když bylo to na­pě­tí a pak tento návrh tak sem za­chcal do kalhot :¨D Sem utřel slzu a mys­lel sem že se již smí­chy ne­na­dech­nu.
Pták je jen sval!!

Matyon - 27. září 2009 13:17
Matyon

Že váháš... Chtěl sem nasat že je naše slu­níč­ko ,ale to bysme do­pad­li XDDDD
Pták je jen sval!!

Karlja - 27. září 2009 13:17
Karlja

Tak tos neměl..​teď mě na­padla per­verz­ní myš­len­ka na vhod­ný hnědý ava­tar xD
"Láry fáry, hochu!"

Luthien112 - 27. září 2009 13:17
Luthien112

Si kuř, že jo ;) Ale hlav­ní motiv tam je mod­rej :D Ale to asi stej­ně ne­bu­de vidět.. můj úžas­ný pier­cing, kte­rej jsem si práve teď pro­pích­la :D
Hraj! Hra­ješ si s hrač­ka­mi, co mají spouš­tě, a syl­šíš jak se blíz­ko po­hy­bu­je olovo. Hraj! Hra­ješ si s ži­let­ka­mi a bolí to, bolí, jak lákáš strach. Tak se po­stav temnu, a já Tě na­u­čím ohni, v mrk­nu­tí oka - Teď vypij kya­nid.

Matyon - 27. září 2009 13:16
Matyon

Ale tento méďa je vážně hödný každý by si ho chtěl po­hla­dit:D Změna image mám rád hně­dou...
Pták je jen sval!!

Karlja - 27. září 2009 13:15
Karlja

A bude rů­žo­vá??? :-)
"Láry fáry, hochu!"

Luthien112 - 27. září 2009 13:14
Luthien112

Ohh.. to by už bylo i na mě moc.. mmnt, práve jsem vy­fo­ti­la novou fo­teč­ku, takže z ní udě­lám ikon­ku.

Karlja - 27. září 2009 13:14
Karlja

Ty Matyone...​ty se musíš hroz­né trá­pit ne? Když si bar­bie a máš jako ava­tar ta­ko­vý­ho zlýho méďu...​nebyl by vhod­néjśí né­ja­ký pěkný med­ví­dek pú??? O:-)
"Láry fáry, hochu!"

Matyon - 27. září 2009 13:12
Matyon

:D:D:D
Pták je jen sval!!

Matyon - 27. září 2009 13:12
Matyon

No jasně ty si Ken nemám prav­du? Nic vezlém ,ale musíš vy­pa­dat jak ta borka z La­zy­tow­nu...
Pták je jen sval!!

Luthien112 - 27. září 2009 13:10
Luthien112

Ať si. Já nejsem bar­bie, takže mi nic ne­hro­zí.

Matyon - 27. září 2009 13:09
Matyon

Pro­to­že rů­žo­vá udě­la­la bar­bííí i se mě a TO je už co říct... !!!

PS : Rů­žo­vá ví­tě­zí mír... csssssss......
Pták je jen sval!!

Luthien112 - 27. září 2009 13:08
Luthien112

A kde bereš tu jis­to­tu, že jsem oprav­du malá, slad­ká, rů­žo­vá Emily? Co když jsem třeba.. já nevím.. teplý žabák Emil?

P.S.: Quak!

Matyon - 27. září 2009 13:06
Matyon

To bych ne­psal teť někdo na­pí­še že ne­sná­ší bar­bí­ny a do­ce­la tě po­se­re ,ale neboj budu tě brá­nit pro­to­že rů­žo­vá sluší kaž­dé­mu tak a je to... :DXDDD
Pták je jen sval!!

Matyon - 27. září 2009 13:05
Matyon

Chla­pi co je to sváma rů­žo­vá je barva mužů a proto tahle sleč­na na ni nemá to nejmen­ší právo jen jámůžu nosit rů­žo­vou. Ne já sem rů­žo­vá. :D MU­HA­ha­ha­háááááááááááááá....
Pták je jen sval!!

Luthien112 - 27. září 2009 13:02
Luthien112

A abys­te vě­dě­li, tak:
1) mi­lu­ji všech­ny svoje čtyři rů­žo­vé mi­ki­ny
2) mi­lu­ji svoje rů­žo­vé kalho­ty
3) mi­lu­ji všech­ny páry svých rů­žo­vých po­no­žek
4) mi­lu­ji svoje rů­žo­vé boty
5) mi­lu­ji svoji rů­žo­vou řa­sen­ku
6) mi­lu­ji svoje rů­žo­vé brýle
7) mi­lu­ji všech­ny svoje rů­žo­vé šaty, tuni­ky, trič­ka a topy
8) mi­lu­ji svoje rů­žo­vé po­vle­če­ní na po­ste­li
9) mi­lu­ji svoje rů­žo­vé stěny
10) mi­lu­ji svoje rů­žo­vé šper­ky

Tak!

Luthien112 - 27. září 2009 12:55
Luthien112

Twe, ze mě máte legra­ci nebo já nevim už..
Asi na tohle nemám. Uva­žu­ji o tom, že po­sta­vu za­bi­ju a už se tu nikdy ne­u­ká­žu.

Karlja - 27. září 2009 12:49
Karlja

Asi se budu zby­tek ví­ken­du bavit čte­ním téhle dis­ku­ze xD

btw:rů­žo­vá vážně není moc pěkná (taky jenom názor :X )
"Láry fáry, hochu!"

Vypisuje se 20 z celkem 2782 příspěvků|⇐ 1 ... 134 135 136 137 138 139 140 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)
taBackup debug: