Začátky jsou těžké (136 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

Začátky jsou těžké

Správci:Nazir
Popis:DrD FAQ, Než se pustíte do hry
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
Nástěnka:

Tato diskuze je určena těm, kteří se chtějí zeptat, nejsou si jisti pravidly, čelí nějaké hráčské výzvě a nevědí jak se k ní postavit.
Tedy se ptejte.

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 2782 příspěvků|⇐ 1 ... 134 135 136 137 138 139 140 ⇒|

Karlja - 27. září 2009 13:23
Karlja

:D...

btw: Kolik??? :-D ..aj bych to tipoval tak na 15 ;)
"Láry fáry, hochu!"

Luthien112 - 27. září 2009 13:22
Luthien112

Já jsem stále tady..
Hraj! Hraješ si s hračkami, co mají spouště, a sylšíš jak se blízko pohybuje olovo. Hraj! Hraješ si s žiletkami a bolí to, bolí, jak lákáš strach. Tak se postav temnu, a já Tě naučím ohni, v mrknutí oka - Teď vypij kyanid.

Matyon - 27. září 2009 13:21
Matyon

Včera to bylo mega v jeskyni sme s PJ jí chtěli dát ...ehm... řekněme neslušný návrh a potom to šeptem bylo jenom "Teď řekne kolik jí je a oba nás posere:D" Naštěstí je blízko mému věku ,ale když bylo to napětí a pak tento návrh tak sem zachcal do kalhot :¨D Sem utřel slzu a myslel sem že se již smíchy nenadechnu.
Pták je jen sval!!

Matyon - 27. září 2009 13:17
Matyon

Že váháš... Chtěl sem nasat že je naše sluníčko ,ale to bysme dopadli XDDDD
Pták je jen sval!!

Karlja - 27. září 2009 13:17
Karlja

Tak tos neměl..teď mě napadla perverzní myšlenka na vhodný hnědý avatar xD
"Láry fáry, hochu!"

Luthien112 - 27. září 2009 13:17
Luthien112

Si kuř, že jo ;) Ale hlavní motiv tam je modrej :D Ale to asi stejně nebude vidět.. můj úžasný piercing, kterej jsem si práve teď propíchla :D
Hraj! Hraješ si s hračkami, co mají spouště, a sylšíš jak se blízko pohybuje olovo. Hraj! Hraješ si s žiletkami a bolí to, bolí, jak lákáš strach. Tak se postav temnu, a já Tě naučím ohni, v mrknutí oka - Teď vypij kyanid.

Matyon - 27. září 2009 13:16
Matyon

Ale tento méďa je vážně hödný každý by si ho chtěl pohladit:D Změna image mám rád hnědou...
Pták je jen sval!!

Karlja - 27. září 2009 13:15
Karlja

A bude růžová??? :-)
"Láry fáry, hochu!"

Luthien112 - 27. září 2009 13:14
Luthien112

Ohh.. to by už bylo i na mě moc.. mmnt, práve jsem vyfotila novou fotečku, takže z ní udělám ikonku.

Karlja - 27. září 2009 13:14
Karlja

Ty Matyone...ty se musíš hrozné trápit ne? Když si barbie a máš jako avatar takovýho zlýho méďu...nebyl by vhodnéjśí néjaký pěkný medvídek pú??? O:-)
"Láry fáry, hochu!"

Matyon - 27. září 2009 13:12
Matyon

:D:D:D
Pták je jen sval!!

Matyon - 27. září 2009 13:12
Matyon

No jasně ty si Ken nemám pravdu? Nic vezlém ,ale musíš vypadat jak ta borka z Lazytownu...
Pták je jen sval!!

Luthien112 - 27. září 2009 13:10
Luthien112

Ať si. Já nejsem barbie, takže mi nic nehrozí.

Matyon - 27. září 2009 13:09
Matyon

Protože růžová udělala barbííí i se mě a TO je už co říct... !!!

PS : Růžová vítězí mír... csssssss......
Pták je jen sval!!

Luthien112 - 27. září 2009 13:08
Luthien112

A kde bereš tu jistotu, že jsem opravdu malá, sladká, růžová Emily? Co když jsem třeba.. já nevím.. teplý žabák Emil?

P.S.: Quak!

Matyon - 27. září 2009 13:06
Matyon

To bych nepsal teť někdo napíše že nesnáší barbíny a docela tě posere ,ale neboj budu tě bránit protože růžová sluší každému tak a je to... :DXDDD
Pták je jen sval!!

Matyon - 27. září 2009 13:05
Matyon

Chlapi co je to sváma růžová je barva mužů a proto tahle slečna na ni nemá to nejmenší právo jen jámůžu nosit růžovou. Ne já sem růžová. :D MUHAhahaháááááááááááááá....
Pták je jen sval!!

Luthien112 - 27. září 2009 13:02
Luthien112

A abyste věděli, tak:
1) miluji všechny svoje čtyři růžové mikiny
2) miluji svoje růžové kalhoty
3) miluji všechny páry svých růžových ponožek
4) miluji svoje růžové boty
5) miluji svoji růžovou řasenku
6) miluji svoje růžové brýle
7) miluji všechny svoje růžové šaty, tuniky, trička a topy
8) miluji svoje růžové povlečení na posteli
9) miluji svoje růžové stěny
10) miluji svoje růžové šperky

Tak!

Luthien112 - 27. září 2009 12:55
Luthien112

Twe, ze mě máte legraci nebo já nevim už..
Asi na tohle nemám. Uvažuji o tom, že postavu zabiju a už se tu nikdy neukážu.

Karlja - 27. září 2009 12:49
Karlja

Asi se budu zbytek víkendu bavit čtením téhle diskuze xD

btw:růžová vážně není moc pěkná (taky jenom názor :X )
"Láry fáry, hochu!"

Vypisuje se 20 z celkem 2782 příspěvků|⇐ 1 ... 134 135 136 137 138 139 140 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)