Admini pro vás (128 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

Admini pro vás

Správci:Systém, Amunak, apophis, ixiik
Popis:Máte dotaz na nějakého admina? Chcete s adminy něco pořešit? Chcete si postěžovat? Zde je pro vás to správné místo!
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
toto je systémová (oficiální) diskuze
Nástěnka:
Tato diskuze slouží ke komunikaci s administrátory serveru Aragorn.cz

Řešte s námi to, co se Vám líbí, nelíbí, co se Vám nelíbí na práci správců, adminů, nebo koho byste naopak pochválili za nějaký vhodný zásah či pomoc.

Berte to zde, prosím, jako otevřenou diskuzi, kde nic kolem adminů a správců není tabu. Nebojte se vyslovit svůj názor.

Jedinou podmínkou je, že vše bude v rámci slušnosti.

Bug - pokud jste nalezli chybu, tak ji hlaste v této diskuzi.
Aragorn vývoj - máte-li návrh, co byste chtěli vylepšit, upravit nebo zrušit, tak k tomu slouží tato diskuze.
Aragorn.cz počtvrté - pokud se chcete zapojit do vývoje nové verze Aragornu dobrým nápadem či podobně, tak můžete v této diskuzi

• Jak na obrázky, formátovaný text a jiné "vychytávky" pro Nástěnku Jeskyně, Diskuzí a do Poznámek pro PJe?
Stačí se podívat na Jak psát web, třeba tam najdete nějaký ten zajímavý návod a pak už se jen trochu snažit. Učení hrou.

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 3121 příspěvků|⇐ 1 ... 126 127 128 129 130 131 132 ... 157 ⇒|

Buri the Great - 8. června 2010 15:09
Buri the Great

apophis 8. června 2010 14:57
A dostáváme se zase ke škatulkování hráčů...
http://napady.aragorn.cz

apophis - 8. června 2010 14:57
apophis

Buri the Great 8. června 2010 14:46

a tobě přijde, že první, co tam je, je paskvil...
ok.

ale někomu, komu je 14 let to tak nepřijde, protože by to tak byl třeba schopný napsat. A pak je to jeskyně pro něj. A za rok z něj bude vypsaný hráč, který bude psát lépe.
A nebo nebude psát lépe, ale bude umět alespoň používat diakritiku.
A nebo alespoň bude psát mezeru za interpunkcí.

Extrémní řešení nikdy není to správné řešení. Proto automatizovaný systém schvalování do 24 hodin, stejně jako "opravovat a zdokonalovat" a uměle zvedat kvalitu popisů -- je špatné.
Jsem obludný fantazák, jenž z temnoty svého doupěte leze kam se mu zachce a kdy se mu zachce.

Buri the Great - 8. června 2010 14:46
Buri the Great

Saltzhornia 8. června 2010 14:41
Mě ale přijde, že to tady nikdo nechtěl. Osobně to chápu tak, že když přijdu do herny, tak první, co na mě vyskočí nebude paskvil, kde mám problém pochopit, co tím vlastně básník mínil.

Saltzhornia - 8. června 2010 14:41
Saltzhornia

Buri the Great 8. června 2010 14:37
Víš ono je to těžké vysvětlovat, nezkušený mladý PJ ti nikdy neudělá popis jako starý matador, větná stavba bude nezralá. ale má právo si zahrát a v jeho věkové skupině hráče najde.

Nemůže zamítat jeskyně jen proto, že zkušený hráč by to napsal líp, to prostě nejde. Aragorn je pro všechny i ty nezkušené.
I pád na hubu je pohybem vpřed...

Buri the Great - 8. června 2010 14:37
Buri the Great

apophis 8. června 2010 14:31
Chápu, že to nikdo nechce dělat. Všichni jsme tu proto, abychom se bavili.A to je i ona zhýčkanost. Ale taky je to vývoj, Aragorn jde dál...

apophis - 8. června 2010 14:31
apophis

Buri the Great 8. června 2010 14:27

Je to nudná a nárazová práce. Typická administrativa.
Ale pořád je to o tom, že uživatelé začínají být čím dál tím víc zhýčkaní.

Články se vrací, Jeskyně se vrací, radí se, komunikuje se na všech frontách.

A uživatelé, kterých se to netýká, protože oni samotní jsou "bez zásadních hrubek", si stěžují. Něco tu zapáchá. Asi přemrštěně náročné ego.

Tohle není fér.
Jsem obludný fantazák, jenž z temnoty svého doupěte leze kam se mu zachce a kdy se mu zachce.

Buri the Great - 8. června 2010 14:27
Buri the Great

Saltzhornia 8. června 2010 14:24
apophis 8. června 2010 14:25
Může jich být víc, jestli nestíhají. Pak by se třeba uživil post správce herny.

apophis - 8. června 2010 14:25
apophis

Buri the Great 8. června 2010 14:22

ono to tak standardně probíhá. dokonce těch českých je většina a schvaluje je vícero adminů ...
a ne, nemůžete po adminech chtít, aby tu byli 365 / 7 / 24.

Saltzhornia - 8. června 2010 14:24
Saltzhornia

Buri the Great 8. června 2010 14:22
šlo by to, ale ani jeden nemáme čas nepřetržitě. a pak zas bude řev, že se čeká dlouho.

Buri the Great - 8. června 2010 14:22
Buri the Great

Jedna technická:

Co kdyby české jeskyně schvalovala Saltz a slovenské měl na starosti Dart?

Scout - 8. června 2010 14:20
Scout

Mack 8. června 2010 14:14
A tím že mu opravíš češtinu se něco vylepší? To bys to musel přepsat o A do Z protože větná stavba je tragická a pak už to asi nebude představení jeskyně od PJe, ne?
Člověk je bohatý pouze svými přáteli.

Saltzhornia - 8. června 2010 14:19
Saltzhornia

Mack 8. června 2010 14:14
Tak a dost!

Jasně se ti řeklo, že komunikace probíhá. Nevidíš co se děje mimo veřejnou sekci. A zrovna na popisu uvedené jeskyně není nic nevhodného. Má veškeré náležitosti a pojetí popisu je jen na PJovi. A pokud ti jde o hrubky, schvaloval ji Dart, který nemůže znát českou gramatiku, jako já nepoznám chyby ve slovenských popisech. Je na Pjovi, jestli si chyby opraví, do schválené jeskyně ze zásady nezasahuji.

Mack - 8. června 2010 14:14
Mack

apophis 8. června 2010 14:09
Neprobíhá. Musí tu být iniciativa ze strany Admina, který tu komunikaci zprostředkuje.

Kdyby probíhala, nemáme v herně toto:

Popis jeskyně: Moje jeskyně Naruta většinou neskončili dobře...hodlám to změnit!
Tudíž jeskyně je zaměřena na příběh na motiv Japonského serialu Naruta.
Konoha jak ji znáte, právě jste ukončili uspěšně akademii. Váš Sensei bude (zatím nevím) tudíž budete tým 23. Budete neskušení mladí ninjové...takže žádné super schopnosti. Jako Naruto se budete vyvýjet poroste vám chakra a vaše schopnosti půjdou nahoru. Jeskyně zatím bude pro tři hráče pokud se mi nabídne skušený Sensei, tak to uvítám.
...
Vaše postava ať je pokud možno smyšlená, ale kekei genkai ať jsou už zmíněné v serialu. Ale prosím nechci samí Uchihy!
...
Bude se hrát přes Fórum.

Jaké hráče: Skušené i neskušené jde mi jen o to aby znali Naruta. Pokud možno aktivní hráče protože chci aby se to hnulo. Pokud bude mnoho zájemců, rožšířím...Postvy schválím dne 10.6. ať mají všeci šanci ale beru jen ty nejzajímavější a skvalitním popisem atd.

Scout 8. června 2010 14:11
Popis Jeskyně, Jaké hráče a název, je pro všechny, každý to vidí. Mělo by to mít nějakou úroveň. Samotná hra je pro hráče. Jestli bude stát za nic, to už je na hráči, jak se mu bude líbit a jestli kvůli hrubkám Pjje odejde.
Would it help?

Scout - 8. června 2010 14:11
Scout

Mack 8. června 2010 14:05
Jestliže není PJ schopen opravit ani název a popis jeskyně pak jeho další projev bude tragický.

Admin není maskovací služba která zahladí stopy PJovy chatrné češtiny a tím učeše jeho prezentaci na veřejnosti. Pokud toho není PJ schopen sám - pak bych buď na to výslovně upozornil návštěvníky herny nebo jeskyni prostě neschválil. Osobní názor.

apophis - 8. června 2010 14:09
apophis

Mack 8. června 2010 14:05

a chápeš, že tohle - ta komunikace PJ <=> admin - nyní probíhá?

Mack - 8. června 2010 14:05
Mack

Scout 8. června 2010 14:01
Ne, opravu by mu navrhl admin. Přecijen Pj nemusí být schopen to opravit, takže admin mu napíše, co a jak, popřípadě to opraví sám. Důležitá je ale ta komunikace admina a Pjje. Aby mu napsal, co by opravil.

apophis 8. června 2010 14:02
Jasně, dobrá, ta tvoje definice to ale jen podtrhuje, co mám na mysli...
Would it help?

apophis - 8. června 2010 14:02
apophis

Mack 8. června 2010 13:58

Menší upozornění - Aragorn.cz není herní server.
Aragorn.cz je fantasy komunitní server s podporou pro hraní vypravěčských her různých žánrů a stylů s funkcemi rozšiřujícími možnosti komunikace uživatelů, jejich prezentaci a prezentaci vlastní umělecké i neumělecké tvorby.

Scout - 8. června 2010 14:01
Scout

Mack 8. června 2010 13:58
Takže tvůj návrh zní:
Pokud admin shledá v popisu jeskyně gramatické chyby tak jí neschválí ale vrátí autorovi k opravě. Až poté, co bude název jeskyně a její popis gramaticky správně bude jeskyně schválena a uvolněna pro hru. Za další vývoj dění v jeskyni už si odpovídá PJ, veškerá zvěrstva jdou na jeho hlavu.

Pochopil jsem tvůj návrh?

Mack - 8. června 2010 13:58
Mack

apophis 8. června 2010 13:51
O to se tu snažím od začátku. To dobrodružství mě jen nakoplo, abych to konečně někomu napsal. A nejde mi o tu jednu jeskyni, jde mi o všechno, vždyť se to tam objevuje dennodenně.

Jde mi o to, že Aragorn je herní server založený na psaní. Vlastně psaní je jeho smyslem, tak když pomineme ty orzganizátorské povinnosti, o co jiného bysme se měli starat, než o tu úroveň psaní?

Je ale blbost nějak hráče a Pjje tahat na: Nejdřív si otestujeme tvoji gramatiku a pak půjdeš hrát. Na to by nikdo nepřistoupil. No tak tím pádem se musíme starat alespoň o to základní, co jde zvládnout. A tím jsou popisy u heren atd.
Would it help?

apophis - 8. června 2010 13:51
apophis

Mack 8. června 2010 13:49

Takže bys chtěl, aby admini vždy opravovali hrubky ve všech popisech? Pomohlo by ti tohle? Vyřešilo by to tvůj problém?
_________

Tímto žádám nějakého admina přes Hernu, aby opravil Dobrodružstvý => Dobrodružství :D Díky...

Vypisuje se 20 z celkem 3121 příspěvků|⇐ 1 ... 126 127 128 129 130 131 132 ... 157 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)