AraLARP - obecný pokec (105 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

AraLARP - obecný pokec

Správci:Drakan, Gran
Popis:Obecná diskuse o akci AraLARP, LARPu pořádaném každý půlrok serverem Aragorn.cz.
registrovaní uživatelé mohou jen číst
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
Nástěnka:
Fotky z AraLARPu 8:
Fotky od Bailey
Fotky od Ania Rie

Fotky ze starších larpů a jiných akcí
Aragornská Galerie aneb fotky nejen z LARPů a dalších akcí.

---

AraLARPu VII se zúčastnilo 38 lidí. =)
Na AraLARP VIII se přihlásilo 33 lidí! =)
Na AraLARP IX pojede 34 lidí! =)
---

Zamítnuté návrhy na změny v pravidlech:
- Předměty a dovednosti operující se ztrátou paměti
- Dovednosti operující s manipulací časem (např. "Zastav čas" (všichni do 5-ti metrů se musí zastavit, zatímco jeden se hýbe))

---

PŘIHLÁŠKA NA ARALARP - webový formulář

---

Odkazy na všechny diskuse o AraLARPu:
AraLARP - info
AraLARP - obecný pokec
AraLARP - herní záležitosti
AraLARP - diskuse pro CP a Potvory

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 6129 příspěvků|⇐ 1 ... 103 104 105 106 107 108 109 ... 307 ⇒|

Gran - 21. července 2009 20:25
Gran

Lektvar proti nemocem
Počet bylinek: 1
Popis: Má někdo chřipku? Bolavá záda? Epilepsii? Mor? Stačí jediná bylinka, plivnutí, tajná přísada, náležité promíchání, chvíle nad ohněm, pak rozlít na podlahu, setřít posmrkaným kapesníkem – a ultimátní lék na všechno je na světě! Bohužel nestačí na magické nemoci, jakými jsou například lykantropie či voyeurismus. Dočasnými vedlejšími účinky jsou: zvýšený růst vlasů, opilost, potácení se, rozmazané vidění, zvýšená potence, zvýšená atraktivnost vašeho protějšku, snížená vtipnost vašich žertů a zápach z úst (takto sepsáno po vypití dotyčného lektvaru).

Drakan - 21. července 2009 19:08
Drakan

Joh-ny 21. července 2009 18:53

A to jsem si mysleli že tohle prohlédneš v několika vteřinách :D Jsem se musel smát prostě.
Apophisi povstaňte. Ve jménu "fantasy komunity hráčů" vás necháváme popravit!

Joh-ny - 21. července 2009 18:53
Joh-ny

Gran 21. července 2009 15:38

jo to se eště hradby dobíjeli pěkně postaru ručně..... teda se zrádcema v řadách nepřítele!!!! (btw. to ti nikdy nezapomenu Rimmere)
We're all pathetic and creepy and can't get girls-- that's why we fight robots

Gran - 21. července 2009 15:38
Gran

Kouzla sice byla, ale zas tolik jich nebylo, to ani na trojce ne, když se člověk koukne do pravidel =P A na dvojce určitě ještě nebyla Lunarova oblíbená Magická Exploze ;P

Drakan - 21. července 2009 12:41
Drakan

pavel 21. července 2009 11:59

Jo něco takového tam bylo pravda :D osm ohnivých koulí si ještě pamatuji na své kůži.

pavel - 21. července 2009 11:59
pavel

Gran 21. července 2009 11:26

Ale byli tam skili minimálně tam byl kouzelníci a ti mohli kouzlit :) a to už skill je ne ? :)
Slova jsou jen prázdné skořápky.

Drakan - 21. července 2009 11:31
Drakan

Gran 21. července 2009 11:26

Přelézání určitě, vím že tam byly i ty čachry, že když šlechtic nezaútočí ne normálního vojáka, tak voják na něho útočit nesmí. Něco o popravách. Já jsem si udělal k postavě na rozku svoje skilly světla pro toho šlechtice. A víc nevím, brutal a rudé stop zavedeno.

Vidíš, dříve jsme se dobře bavili i úplně bez skillu.

Gran - 21. července 2009 11:26
Gran

pavel 21. července 2009 11:22

Jj, já taky ;)

Drakan 21. července 2009 11:24

Já si je taky jakž takž pamatuji .) Na jedničce snad skilly fakt nebyly, na dvojce už ale bylo určitě přinejmenším Přelézání, páč jsem ho coby Vilda měl =P

Kdyby někdo u sebe v compu našel pravidla k AraLARPu I&II, prosím, ozvěte se!

Drakan - 21. července 2009 11:24
Drakan

Gran 21. července 2009 11:10

Není šance něco najít, i když si je přibližně pamatuji :D vím že jsem je dost řešil, ale holt ne všechny detaily a určitě ne skilly. I když na jedničce tuším skoro žádné nebyly.

pavel - 21. července 2009 11:22
pavel

Gran 21. července 2009 11:10

Tak bohužel. Hold jsem od té doby mněnil počítač a tak to vypadá že tyto dokumenty jsem si nepřetáhl, (a nebo je nemůžu najít v "záloze" ) ale pravydla k trojce už mám. Ty taky co ? :)
Slova jsou jen prázdné skořápky.

Gran - 21. července 2009 11:10
Gran

Jen tak mimochodem - nemá někdo v kompu někde schovaná pravidla ka AraLARPu 1 a 2? Docela bych měl zájem, páč jsem o ně nehodou přišel... ;)

Bejdouzus - 20. července 2009 14:19
Bejdouzus

Gran 19. července 2009 21:57
pokud dokáže ukázáním prstem usmažit bandu žoldáků, tak to prča docela jeXD dělam si prdel, věřim že hru víceméně vyvážítewXD
Pokud uděláš věci správně, lidé si nebudou vůbec jestli jsi vůbec něco udělal.

Gran - 19. července 2009 21:57
Gran

Joh-ny 15. července 2009 12:11
Eugenio 15. července 2009 12:38

Asi takhle, elf má o 1 nižší Výdrž a čaroděj taky, takže dát si elfa čaroděje není taková prča ;)

AskadrinSidlong - 16. července 2009 12:13
AskadrinSidlong

Eugenio 15. července 2009 16:09

klidně třeba Teradrsnej...
Ten kdo dokáže žít život, s vědomím vlastní průměrností a faktem že není zvláštní, je Hrdina... (I'll Chuck you!)

Eugenio - 15. července 2009 16:09
Eugenio

AskadrinSidlong 15. července 2009 14:43
Zapoměl jsi na předpony giga a extra
Život by se dal charakterizovat jedním slovem - hustý. Je totiž hustý jako řeka sraček, po které plujeme kánoí. Někdy ztratíme pádla, někdy i kanoi.

AskadrinSidlong - 15. července 2009 14:43
AskadrinSidlong

Eugenio 15. července 2009 14:41

hol dakždej je nějákej...jeden je přirozenej naturalista druhej je zdegenerovanej superodolnej megamutant...
Ten kdo dokáže žít život, s vědomím vlastní průměrností a faktem že není zvláštní, je Hrdina... (I'll Chuck you!)

Eugenio - 15. července 2009 14:41
Eugenio

AskadrinSidlong 15. července 2009 14:35
Jo ale elf přecijen z mého pohledu je ten, kdo se opírá o dar vrozené magie, nikoliv o magii studovanou, či lámanou o koleno, jak to dělají právě takoví lidé, kteří mají sklony k alkoholismu či drogám asi větší jak jiné národy :-D
Život by se dal charakterizovat jedním slovem - hustý. Je totiž hustý jako řeka sraček, po které plujeme kánoí. Někdy ztratíme pádla, někdy i kanoi.

AskadrinSidlong - 15. července 2009 14:35
AskadrinSidlong

Eugenio 15. července 2009 14:33

znáš Sapkowského Zaklínače? Pakliže jo asi budeš vědět že tam byly Alchymisti absolutní lammy protože si tam každej míchal lektvary jak chtěl...a všř tomu že čarodějové byly ty smažky největší a trpaslící zůstaly jen u svého piva...

Eugenio - 15. července 2009 14:33
Eugenio

AskadrinSidlong 15. července 2009 13:43
No k magii možná, ale ne k surové alchymistické magii bych řekl... Jde o sílu vůle zároveň s dobrou odolností pokud jde o překonání absťáku, či o velikost dávky, kdy jde o předávkování... Ano hraje tam roli i zkušenost s dannou látkou, ale tu získá asi lépe takový člověk, který je přizpůsobivý, než elf, nebo trpaslík. Elfové by tedy v tom světě museli být pěkný smažky lektvarů, aby na to byli zvyklí si dát dva lektvárky za sebou, jelikož takovej trpaslík, kterej místo mateřského mléka pije trpasličí pivo by byl v tom případě břídil :-D

Vypisuje se 20 z celkem 6129 příspěvků|⇐ 1 ... 103 104 105 106 107 108 109 ... 307 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)