AraLARP - obecný pokec (169 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

AraLARP - obecný pokec

Správci:Drakan, Gran
Popis:Obecná diskuse o akci AraLARP, LARPu pořádaném každý půlrok serverem Aragorn.cz.
registrovaní uživatelé mohou jen číst
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
Nástěnka:
Fotky z AraLARPu 8:
Fotky od Bailey
Fotky od Ania Rie

Fotky ze starších larpů a jiných akcí
Aragornská Galerie aneb fotky nejen z LARPů a dalších akcí.

---

AraLARPu VII se zúčastnilo 38 lidí. =)
Na AraLARP VIII se přihlásilo 33 lidí! =)
Na AraLARP IX pojede 34 lidí! =)
---

Zamítnuté návrhy na změny v pravidlech:
- Předměty a dovednosti operující se ztrátou paměti
- Dovednosti operující s manipulací časem (např. "Zastav čas" (všichni do 5-ti metrů se musí zastavit, zatímco jeden se hýbe))

---

PŘIHLÁŠKA NA ARALARP - webový formulář

---

Odkazy na všechny diskuse o AraLARPu:
AraLARP - info
AraLARP - obecný pokec
AraLARP - herní záležitosti
AraLARP - diskuse pro CP a Potvory

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 6129 příspěvků|⇐ 1 ... 167 168 169 170 171 172 173 ... 307 ⇒|

AskadrinSidlong - 3. března 2009 22:06
AskadrinSidlong

Sakra...hele buri máš zahrádku nebo si mám sehnat jinej odvoz? :D
Ten kdo dokáže žít život, s vědomím vlastní průměrností a faktem že není zvláštní, je Hrdina... (I'll Chuck you!)

Laethé - 3. března 2009 21:10
Laethé

Buri the Great 3. března 2009 21:04

To bohuzel nemuzu, ale proti gustu...
Tak s nami tremi prosim pocitej.
Jsem anděl / co Tě dostal na povel / ale mám-li Tě vzít do nebe / chci z toho něco pro sebe / mám rád řeč těl / a v kapse lubrikační gel / tak mi namaž perutě / a já do nebe vemu Tě. (Xindl X - Anděl)

Buri the Great - 3. března 2009 21:04
Buri the Great

Laethé 3. března 2009 21:01
Ale jistě, a Kerna kdyžtak taky můžeš vyměnit za nějakou slečnu O:)
http://napady.aragorn.cz

Laethé - 3. března 2009 21:01
Laethé

Buri the Great 3. března 2009 19:57

Tak my bychom se s Tebou svezli, prosim...
Ted se mi ozvala jeste kamaradka, vesla by se taky?
Jsem anděl / co Tě dostal na povel / ale mám-li Tě vzít do nebe / chci z toho něco pro sebe / mám rád řeč těl / a v kapse lubrikační gel / tak mi namaž perutě / a já do nebe vemu Tě. (Xindl X - Anděl)

Buri the Great - 3. března 2009 19:57
Buri the Great

Laethé 3. března 2009 17:32
Já mám zatím místo.
http://napady.aragorn.cz

Laethé - 3. března 2009 17:32
Laethé

Spolu s Kernem (muj bratr) bychom ocenili, kdyby se pro nas nasla na cestu z Prahy tam dve mista v necim aute, planujeme jet 7.5.. Na cestu zpet uz potrebujeme do Prahy jen jedno misto (ja jedu do Brna na zousky na VS).

Eugenio - 3. března 2009 14:32
Eugenio

Bejdouzus 2. března 2009 22:11
Jo jdem jinam Bejde... Tady se mi to nepáčí. Všude samej lingvista
Život by se dal charakterizovat jedním slovem - hustý. Je totiž hustý jako řeka sraček, po které plujeme kánoí. Někdy ztratíme pádla, někdy i kanoi.

Bejdouzus - 2. března 2009 22:11
Bejdouzus

já myslel že jsem v diskuzi o ARALARPU a ono diskuze lingvistů... tak já teda půjdu jinam:)
Pokud uděláš věci správně, lidé si nebudou vůbec jestli jsi vůbec něco udělal.

Nailin - 2. března 2009 20:25
Nailin

Eugenio 2. března 2009 20:21
A očividně není čeština jako čeština :P :)
Zapomenout co bude příště / a neváhat a znovu jít / ve stínu léta přes strniště / a bosé srdce nezradit

Eugenio - 2. března 2009 20:21
Eugenio

Torreador 2. března 2009 19:48
JO v angličtině máš mnoho slov převzatých převážně z rancouštiny, když Anglije byla pod nadvládou Francie a poté také wikingové tam donesli veliký kus svého jazyka. Nemluvím o keltech a dalších národů, které obývali nynější státy kde se hovoří angličtinou... Nehledě na to, že není angličtina jako angličtina :-D
Život by se dal charakterizovat jedním slovem - hustý. Je totiž hustý jako řeka sraček, po které plujeme kánoí. Někdy ztratíme pádla, někdy i kanoi.

Torreador - 2. března 2009 19:48
Torreador

Eugenio 2. března 2009 17:09
3/4 angličtiny pochází ze severských jazyků a latiny... to my jsme na tom ještě dobře :D
Id agas, ut sis felix, non ut videaris.

Nailin - 2. března 2009 19:32
Nailin

Vadí nevadí, je to přirozené. Nosočistoplena se taky nechytila a kolik českých slov má původ někde jinde :)
Zapomenout co bude příště / a neváhat a znovu jít / ve stínu léta přes strniště / a bosé srdce nezradit

Eugenio - 2. března 2009 17:09
Eugenio

Já jsem čech a ač na momentální češství nejsem nikterak hrdej, tak na své češství hrdej sem a proto mě anglicismy docela vaděj...

Karatasha - 2. března 2009 16:02
Karatasha

Gran 2. března 2009 10:29

Njn :D

Gran - 2. března 2009 13:13
Gran

Změna v MagicLARPu:
- upraveno fungování Kleteb (Avada Kedavra, Crucio, Imperio), resp. kolikrát je možné je seslat a kdo je umí

Gran - 2. března 2009 10:29
Gran

Karatasha 1. března 2009 22:31

Nějakou uvěřitelnější výmluvu nemáš? =P

Karatasha - 1. března 2009 22:31
Karatasha

bohužel, těšila jsem se, ale vtomto období k nám zavítají němečtí sboristé na výměnný pobyt.. tak zase nic

Gran - 1. března 2009 16:20
Gran

- přidána poznámka o označení creep (nejspíše také nějakým fáborkem)

Gran - 1. března 2009 15:50
Gran

Drobné úpravy pravidel:
- Není omezení na počet vyvolaných bytostí (byl 7)
- Nemrtví, démoni apod., na kterých bude jasně vidět, co jsou zač (např. ti vyvolaní) dostanou extra fáborek (žlutej, zelenej, to se ještě uvidí)

- Objevil se návrh na to, že zabitá postava si po oživení do nemrtvého/démona/ducha/anděla zachová své dovednosti. Zamítnuto .)

Alfonzo - 1. března 2009 11:01
Alfonzo

Ghondar 1. března 2009 08:11
Nápodobně! :)
Magma is a funny word... Magma...

Vypisuje se 20 z celkem 6129 příspěvků|⇐ 1 ... 167 168 169 170 171 172 173 ... 307 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)