AraLARP - obecný pokec (172 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

AraLARP - obecný pokec

Správci:Drakan, Gran
Popis:Obecná diskuse o akci AraLARP, LARPu pořádaném každý půlrok serverem Aragorn.cz.
registrovaní uživatelé mohou jen číst
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
Nástěnka:
Fotky z AraLARPu 8:
Fotky od Bailey
Fotky od Ania Rie

Fotky ze starších larpů a jiných akcí
Aragornská Galerie aneb fotky nejen z LARPů a dalších akcí.

---

AraLARPu VII se zúčastnilo 38 lidí. =)
Na AraLARP VIII se přihlásilo 33 lidí! =)
Na AraLARP IX pojede 34 lidí! =)
---

Zamítnuté návrhy na změny v pravidlech:
- Předměty a dovednosti operující se ztrátou paměti
- Dovednosti operující s manipulací časem (např. "Zastav čas" (všichni do 5-ti metrů se musí zastavit, zatímco jeden se hýbe))

---

PŘIHLÁŠKA NA ARALARP - webový formulář

---

Odkazy na všechny diskuse o AraLARPu:
AraLARP - info
AraLARP - obecný pokec
AraLARP - herní záležitosti
AraLARP - diskuse pro CP a Potvory

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 6129 příspěvků|⇐ 1 ... 170 171 172 173 174 175 176 ... 307 ⇒|

Anarion - 18. listopadu 2008 17:50
Anarion

Já osobně hlasovla apro naši domu protože jsem se taky těšila na klasickej kouzelnickej svět:) A co motáci budou taky když budou mudlové?:)
http://anarion.rajce.idnes.cz/Svatba_A_T/ ; http://www.aragorn.cz/diskuze/sponzoring/#kom

Morganův známej - 18. listopadu 2008 14:13
Morganův známej

Moskov 14. listopadu 2008 09:00
Můžu vám nosit pití?
Lid dá vždy jen na zdání a na výsledek věci, a na světě není než lid. - Niccolò Machiavelli

Moskov - 14. listopadu 2008 09:00
Moskov

Joh-ny 13. listopadu 2008 18:44
Hej kluci co kdybych se přidal a dali bychom dohromady posmívací komando:)
Propagandista je jako malíř, který ve svém obraze zdůrazňuje důležité a opomíjí nepodstatné. Realitu je přitom nutno zjednodušit tak, aby jí byli schopni rozumět i ti nejprimitivnější. Joseph Goebbels

Joh-ny - 13. listopadu 2008 18:44
Joh-ny

Kasparek 13. listopadu 2008 15:31

prosimtě až ti dojde dech, můžu tě vystřídat?:-D
We're all pathetic and creepy and can't get girls-- that's why we fight robots

Gran - 13. listopadu 2008 15:37
Gran

apophis 13. listopadu 2008 15:28

Dokonce můžeš i vyjadřovat své názory, ostatně tvůj názor byl také jedním z těch, na základě kterých jsem se rozhodl (protože se fakticky rozhoduju, mysleje přitom na _všechny_ názory ;)). =)

Kasparek - 13. listopadu 2008 15:31
Kasparek

apophis 13. listopadu 2008 15:28
Já se ti budu smát klidně nahlas:D a ukazovat prstem:D
NEBERTE DROGY!!! Nikdy! Nikomu! Neberte drogy!

apophis - 13. listopadu 2008 15:28
apophis

mohu se jen smát tiše ... a hlasovat v anketě.
Jsem obludný fantazák, jenž z temnoty svého doupěte leze kam se mu zachce a kdy se mu zachce.

Gran - 13. listopadu 2008 15:20
Gran

Tak, aby to nesplývalo, tak jsem tu anketu udělal znovu, poněkud v jiném znění .)

Ať si kdo myslí co chce, tak s výjimkou zásadních otázek samotné organizace se vždy budu snažit být otevřený účastníkům. Jsou to oni, pro koho dělám hru, a proto potřebuji jejich - vaše - názory, abych alespoň přibližně věděl, po čem vaše srdce touží a jak mám hru zaměřit.

(Mimochodem, kdo si myslí, že bych dělal něco, s čím bych třeba nesouhlasil - vezměte v úvahu, že jsem to já, kdo sestavuje ankety a možnosti... a možnost, kterou nechci, tam prostě nedám =P)

Gran - 13. listopadu 2008 15:12
Gran

Saltzhornia 13. listopadu 2008 15:04

Je to myšleno spíš takhle, než že by to mělo být mudlové:čarodějové 1:1 a bitka mezi nima, to rozhodně ne .)

Eugenio 13. listopadu 2008 15:07

Hmm, jsem rád, že mě označuješ za pako, protože se snažím udělat krok směrem k lidem =)

Myslíš si tedy, že by bylo lepší, kdybych o všem rozhodl samostatně a vy byste si pouze zvolili, jestli pojedete a budete to tak hrát, nebo to tak nechcete hrát, tedy nepojedete?

Gran - 13. listopadu 2008 15:11
Gran

apophis 13. listopadu 2008 14:58

Je vtipné, že v Administrátorech píšeš, jak má každý právo na skryté hlasování (tam, kde je skryté). Tvé nahlédnutí do DB a zveřejnění mého hlasování považuji za patetický pokus o... no, nechť si to každý přebere sám .)
A mimochodem, za to, pro co jsem hlasoval, se nestydím. Co je špatného na tom, že jsem nakonec osobně dal přednost středověku před moderním věkem?

To předposlední neřeším, jen pro jistotu dodávám, že jsem nehlasoval jako první (tedy jsem nenaváděl).

FantasyLARP: Ale co ty víš, jak se to plánuje udělat...

Eugenio - 13. listopadu 2008 15:07
Eugenio

Gran 13. listopadu 2008 15:03
A také na argumentech, které ti předložíme... Já nevim... Ty to prostě více méně necháš, aby to vytvořili ostatní a pak ty jen ty úlomky dal dohromady...

A řídit se tím co chtěj lidi.. To může udělat jen pako, jelikož lidi neví co chtěj
Život by se dal charakterizovat jedním slovem - hustý. Je totiž hustý jako řeka sraček, po které plujeme kánoí. Někdy ztratíme pádla, někdy i kanoi.

Saltzhornia - 13. listopadu 2008 15:04
Saltzhornia

Gran 13. listopadu 2008 15:03
No myslím že pár přimotaných mudlů do světa čarodějů nebude na škodu, zvlášť pokud bude platit pravidlo o utajení :)
I pád na hubu je pohybem vpřed...

Gran - 13. listopadu 2008 15:03
Gran

apophis 13. listopadu 2008 14:45

Samozřejmě, to bychom se ale bavili o trochu jiných věcech. Řešíme tady, co lidi chtějí hrát - a já nemůžu za lidi určit, co chtějí hrát ;) Tak proč se nezeptat =)

----

Jinak stále bude mnohem víc čarodějů než mudlů - tj. počty mudlů budou omezeny.
A chápu, že jsou lidi, co by si to přáli jinak, ale holt většina rozhoduje .)

Ale ještě si to promyslím. Je to jen anketa, finální rozhodnutí je (ač budu brát v úvahu anketu) na mně .)

apophis - 13. listopadu 2008 14:58
apophis

-- trocha OfTopic: by mě jen zajímalo, proč Gran hlasoval pro možnost mudlové :D
Lidi nevědí, pro co hlasují, protože vidí anketu a už pak nečtou co to obnáší.
Jen malá hrstka těch, kteří si to přečtou pak zahlasuje s plným vědomím následků. --

Takhle to opravdu bude jen další FantasyLARP s kouzlama odjinud, jinak pojmenovanejma a ve výsledku tímtéž účinkem. Zatavit toho s tím ošklivým mečem.
Jsem obludný fantazák, jenž z temnoty svého doupěte leze kam se mu zachce a kdy se mu zachce.

Eugenio - 13. listopadu 2008 14:49
Eugenio

Lidi si odhlasovali MagicLarp, ať ho mají, takovej, jakej má bejt... Mudla asi toho proti kouzelníkovi moc nezmůže xD
Život by se dal charakterizovat jedním slovem - hustý. Je totiž hustý jako řeka sraček, po které plujeme kánoí. Někdy ztratíme pádla, někdy i kanoi.

Kasparek - 13. listopadu 2008 14:48
Kasparek

Gran 13. listopadu 2008 14:33
Jo grane prostě se vy*** na lůzry a udělej to jak chtěl borci!
NEBERTE DROGY!!! Nikdy! Nikomu! Neberte drogy!

Joh-ny - 13. listopadu 2008 14:45
Joh-ny

Kašp, Eug: souhlas, tohle bude zase akorát "klasickej" larp s malinko upraveným systémem kouzel, nebude to MAGIClarp
We're all pathetic and creepy and can't get girls-- that's why we fight robots

apophis - 13. listopadu 2008 14:45
apophis

Gran 13. listopadu 2008 14:33

občas je lepší dělat rozhodnutí za lidi.

Gran - 13. listopadu 2008 14:33
Gran

Kasparek 13. listopadu 2008 08:23

Já jsem také počítal s tím, že to bude beze zbraní, ale holt jsem si říkal, že to rozhodnutí nechám na lidech...

Gran - 13. listopadu 2008 14:31
Gran

Eugenio 13. listopadu 2008 08:28

Nemyslí se to na trolla, ale skutečně i na mudly. Pokud bychom zvolili spíše ranný středověk, tak kromě různých čarodějů tam budou prostě jen bojovní Germáni apod.

Vypisuje se 20 z celkem 6129 příspěvků|⇐ 1 ... 170 171 172 173 174 175 176 ... 307 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)