AraLARP - obecný pokec (197 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

AraLARP - obecný pokec

Správci:Drakan, Gran
Popis:Obecná diskuse o akci AraLARP, LARPu pořádaném každý půlrok serverem Aragorn.cz.
registrovaní uživatelé mohou jen číst
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
Nástěnka:
Fotky z AraLARPu 8:
Fotky od Bailey
Fotky od Ania Rie

Fotky ze starších larpů a jiných akcí
Aragornská Galerie aneb fotky nejen z LARPů a dalších akcí.

---

AraLARPu VII se zúčastnilo 38 lidí. =)
Na AraLARP VIII se přihlásilo 33 lidí! =)
Na AraLARP IX pojede 34 lidí! =)
---

Zamítnuté návrhy na změny v pravidlech:
- Předměty a dovednosti operující se ztrátou paměti
- Dovednosti operující s manipulací časem (např. "Zastav čas" (všichni do 5-ti metrů se musí zastavit, zatímco jeden se hýbe))

---

PŘIHLÁŠKA NA ARALARP - webový formulář

---

Odkazy na všechny diskuse o AraLARPu:
AraLARP - info
AraLARP - obecný pokec
AraLARP - herní záležitosti
AraLARP - diskuse pro CP a Potvory

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 6129 příspěvků|⇐ 1 ... 195 196 197 198 199 200 201 ... 307 ⇒|

Eugenio - 25. srpna 2008 10:10
Eugenio

Bejdouzus 25. srpna 2008 10:04
Neřeš to... Všichni se ti nejdřív vždy smějí a pak jen čumí jako péra z gauče... Tahle zbraň je úplně na ho**o. Hmm.. Na ho**o ale učiná. Viz můj palcát, tvůj obouručák, tvá halapartna nebo naše vrhací zbraně
Život by se dal charakterizovat jedním slovem - hustý. Je totiž hustý jako řeka sraček, po které plujeme kánoí. Někdy ztratíme pádla, někdy i kanoi.

Bejdouzus - 25. srpna 2008 10:04
Bejdouzus

Eugenio 25. srpna 2008 08:21
dyť jo... jsem už pískoval, ale pro dámu jsem dělal lehoulinký meč a všichni z toho dělaj šílenej problém a že všechny moje meče se tahkhle chovaj... přitom moje ostatní zbraně jsou těžší a zas tak moc se neprohýbaj... trochu písku v sobě totiž maj a a neohejbaj se, protože jsou z tlustší trubky....
Pokud uděláš věci správně, lidé si nebudou vůbec jestli jsi vůbec něco udělal.

Derek - 25. srpna 2008 10:00
Derek

Eugenio 25. srpna 2008 09:39
jak kde O:-)
http://www.youtube.com/watch?v=HUjWH1wmL-M&feature=related-----------------------------http://www.youtube.com/watch?v=iTv9UWSpxQY&feature=related

Eugenio - 25. srpna 2008 09:39
Eugenio

Harakan 25. srpna 2008 09:34
Ne to by nestačilo... Ta pružnost za prvé neovlivní a zadruhé by taková zbraň byla dvakrát až třikrát dražší, jelikož jen ta blbá pěna by stála tolik co ta zbraň
Život by se dal charakterizovat jedním slovem - hustý. Je totiž hustý jako řeka sraček, po které plujeme kánoí. Někdy ztratíme pádla, někdy i kanoi.

Derek - 25. srpna 2008 09:34
Derek

Bejdouzus 25. srpna 2008 02:25
nejsem si zcela jistý, ale nestačilo by na zamezení takové pružnosti vyplnit trubku třeba i jen utěsnovací pěnou? váha bude prakticky stejná a pružnost by se měla rozhodně omezit... je to ale jen můj názor laika O:-)
http://www.youtube.com/watch?v=HUjWH1wmL-M&feature=related-----------------------------http://www.youtube.com/watch?v=iTv9UWSpxQY&feature=related

Eugenio - 25. srpna 2008 08:21
Eugenio

Bejdouzus 25. srpna 2008 02:25
Ten písek je dobrá věc... Já jsem tak udělal z 60cm dlouhý zbraně dvoukilovku (písek z toho měl necelé), a můžu říct, že jsem to trochu přehnal, jelikož jsem byl s ní děsně pomalej a lidi co s obouručákem mávali jako s proutkem na mě měli ohromné výhody

Bejdouzus - 25. srpna 2008 02:25
Bejdouzus

Gran 24. srpna 2008 15:00
tak tuhle směrnici jsem nikde v pravidlech ARALARPu nenašel a asi tedy přehlídl, tak jsem se jí neřídil, ale pokud se vyskytne v tomhle ohledu komplikace, tak to neni problém vyřešit tlustší trubkou a popř. vysypáním části zbraně pískem, záleží čistě na tom, co kdo chce...:)

Gran - 24. srpna 2008 15:00
Gran

Zbraň může být, kromě jiných důvodů, neschválena také proto, že je
A) Příliš lehká (mám pocit ale, že to není tak přísné - jednoručky snad musí mít 500g a dvouručky 700 (nebo to je 700g a 1000g? Musel bych se podívat))
B) Příliš pružná (pokud při zastavení zbraně čepel (myslí se špička tedy hrot) pokračuje dál než přijatelnou vzdálenost) - přijatelnou vzdálenost, a tedy i "pružnost", určuje organizátor. To, co jsi Bejde udělal pro Sirr, se mi rozhodně nelíbilo a kdyby mi to přinesl jen tak někdo, tak to okamžitě zamítnu a zabavím.

Kasparek - 24. srpna 2008 12:53
Kasparek

Eugenio 24. srpna 2008 08:56
mno proto!
NEBERTE DROGY!!! Nikdy! Nikomu! Neberte drogy!

Eugenio - 24. srpna 2008 08:56
Eugenio

Kasparek 23. srpna 2008 22:46
Obrátíte moje pěsti proti mě? Vypadal jako patlák? *pleskne se přez obličel* No dobře no... Už mlčim xD

Kasparek - 23. srpna 2008 22:46
Kasparek

Eugenio 23. srpna 2008 22:44
Hej tak to prrr musíš je mít obalené! A pokud si budem myslet že je máš nedostatečně obalené tak je na tobě vyzkoušíme!

Eugenio - 23. srpna 2008 22:44
Eugenio

Nakonec se budem mlátit pěstma xD

Kasparek - 23. srpna 2008 22:42
Kasparek

pavel 23. srpna 2008 22:34
Tak si začni zvykat už ted a máš to :) :-*

pavel - 23. srpna 2008 22:34
pavel

A vůbec nebavte se tady o tom.
Už jen proto že se organizátoři "naštvou" a budou pečlyvěji schvalovat zbraně, vož by zase tolik nevadilo. Jenže já chci mít čim bojovat jasné?!

Bych si musel vzít jinou zbraň a na tu bych nebyl duševně připraven :) (Ale musel bych si rychle zvyknout) :)
Slova jsou jen prázdné skořápky.

Bejdouzus - 23. srpna 2008 22:21
Bejdouzus

Džizis, co mi tady fušujete do kšeftu? pokud by měl někdo problém s vahou zbraně, tak do tý trubky prostě nasypu písek a basta, to jsou mi problémy... náš zákazník, náš pán...

Eugenio - 23. srpna 2008 22:16
Eugenio

Proto říkám, proč řešit zbraně na něco jako je AraLARP? Tam se schválí snad vše...

Drakan - 23. srpna 2008 22:08
Drakan

Drakan 23. srpna 2008 22:06
Tu zbran jsem měl v ruce a určitě nesplnuje požadovaná kryteria a vce zbraní na aralarpu, ale jak už jsem uvedl zbraně neschvaluji a co povolí jiní to jen přejdu s povzdechem a hurá do boje. Sic to není příjemné...
Apophisi povstaňte. Ve jménu "fantasy komunity hráčů" vás necháváme popravit!

Kasparek - 23. srpna 2008 22:06
Kasparek

Eugenio 23. srpna 2008 22:05
Vidíš nemáš žádnej pádnej důvod takže se to zeruší a hotovo!

Kasparek - 23. srpna 2008 22:06
Kasparek

Eugenio 23. srpna 2008 22:05
Vidíš nemáš žádnej pádnej důvod takže se to zeruší a hotovo!

Drakan - 23. srpna 2008 22:06
Drakan

Na aralarpu zbraně neschvaluji, ale podle oficiálních pravidel by měli mít zbraně požadovanou váhu, jinak jsou považované za ultralight a určitě neprojdou schvalováním na normálních bitvách a larpech..oficiálních. Tímto bych to ukončil tím, že tyto zbraně jsou opravdu jen pro ozdobu.
Apophisi povstaňte. Ve jménu "fantasy komunity hráčů" vás necháváme popravit!

Vypisuje se 20 z celkem 6129 příspěvků|⇐ 1 ... 195 196 197 198 199 200 201 ... 307 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)