AraLARP - obecný pokec (198 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

AraLARP - obecný pokec

Správci:Drakan, Gran
Popis:Obecná diskuse o akci AraLARP, LARPu pořádaném každý půlrok serverem Aragorn.cz.
registrovaní uživatelé mohou jen číst
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
Nástěnka:
Fotky z AraLARPu 8:
Fotky od Bailey
Fotky od Ania Rie

Fotky ze starších larpů a jiných akcí
Aragornská Galerie aneb fotky nejen z LARPů a dalších akcí.

---

AraLARPu VII se zúčastnilo 38 lidí. =)
Na AraLARP VIII se přihlásilo 33 lidí! =)
Na AraLARP IX pojede 34 lidí! =)
---

Zamítnuté návrhy na změny v pravidlech:
- Předměty a dovednosti operující se ztrátou paměti
- Dovednosti operující s manipulací časem (např. "Zastav čas" (všichni do 5-ti metrů se musí zastavit, zatímco jeden se hýbe))

---

PŘIHLÁŠKA NA ARALARP - webový formulář

---

Odkazy na všechny diskuse o AraLARPu:
AraLARP - info
AraLARP - obecný pokec
AraLARP - herní záležitosti
AraLARP - diskuse pro CP a Potvory

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 6129 příspěvků|⇐ 1 ... 196 197 198 199 200 201 202 ... 307 ⇒|

Eugenio - 23. srpna 2008 22:05
Eugenio

Kasparek 23. srpna 2008 21:59
1.)Já taky nemam co dělat a proto ti oponuju :-)
2.)Bejdouzus je můj kejmo a dělal pro mě nejdenu zakázku a naopak
3.)Rejpeš do toho ty :-P
4.)Jsme přišel akorát z hospody, jinak bych se o tom s tenbou vůbec nebavil :-D
Život by se dal charakterizovat jedním slovem - hustý. Je totiž hustý jako řeka sraček, po které plujeme kánoí. Někdy ztratíme pádla, někdy i kanoi.

Kasparek - 23. srpna 2008 21:59
Kasparek

Eugenio 23. srpna 2008 21:56
Hele když zbraň trefíš do špičky(a to se stává dost čassto protože nikdo tam neumí šermovat) tak je velká pravděpodobnost že se prostě ohne natolik že rána co by jinak neprošla projde a pak to může bolet.) já bych je zakázal!
A) jsou příliš lehké!
B) Jsou pružné a ohebné:)
C) Dělá je Vobejdouz:)
D) Nemám dneska večer co dělat tak do něčeho rejpu:)
NEBERTE DROGY!!! Nikdy! Nikomu! Neberte drogy!

Elohir - 23. srpna 2008 21:58
Elohir

Eugenio 23. srpna 2008 21:56
mno já myslím, že je to totál šuma fuk.. Na normálním larpu by neschválili to co tam někteří vozí.. takže nevim proč se to řeší.. :D

Eugenio - 23. srpna 2008 21:56
Eugenio

Elohir 23. srpna 2008 21:53
Já nechápu, jak moc ovlivní celkévý průběh boje u něčeho tak neprofesionálního jako je AraLARP dva centymetry odchylka (při použití plné síly= 100 - 500 N) u klasického meče jako je 100cm
Život by se dal charakterizovat jedním slovem - hustý. Je totiž hustý jako řeka sraček, po které plujeme kánoí. Někdy ztratíme pádla, někdy i kanoi.

Kasparek - 23. srpna 2008 21:54
Kasparek

Elohir 23. srpna 2008 21:53
taky už to neřešíme miláčku :)

Kasparek - 23. srpna 2008 21:54
Kasparek

Eugenio 23. srpna 2008 21:52
Gratuluji! Seš borec...

Elohir - 23. srpna 2008 21:53
Elohir

To vás to tak baví řešit? :D

Eugenio - 23. srpna 2008 21:52
Eugenio

Ta odchylka jeden centymetr je u délky 90 cm... Pět centymetrý to je u 130cm... Já používám dvě zbraně 60cm a není tam nic vidět... Žádné odchylky

Kasparek - 23. srpna 2008 21:45
Kasparek

Eugenio 23. srpna 2008 21:37
Hele mezi náma na většině larpů a dřeváren jsou zbraňě třeba z banbusu zakázané pro jejich lehkost atp. A ano bojoval jsem takovou zbraní! a anoo pořád budu tvrdit co tvrdim! a věř mi že po takové zbrani po trvdšim úderu může tvoje zbran třeba sjet třeba na obličej :) proč? ty to třeba v zápěstí udržíš to neni problém ale jak jsi sám řek zbraň má odchylku pár centimetrů a to bohatě stačí aby se ohnula natolik že ti po ní druhá zbraň sjede:) :-*

Eugenio - 23. srpna 2008 21:37
Eugenio

Kasparek 23. srpna 2008 21:16
Bojoval jsi někdy s touto zbraní? Ne... Tak nekecej do toho... Je pružnější, což neznamená že je jako proutek a neudrží žádnou ránu... Sám jsme měl několik zbraní z takovéhoto materiálu a tato zbraň má výchylku pružnosti asi jen centimetr až pět, podle délky... Pokud máš zbraň z ohebného bambusu, tak to je potom úplně něco jiného jelikož bambus je pružný + TVRDÝ... To u plastové trubky neplatí. Za prvé je celodutá (náraz a změna kinetické energie se rozděluje po celé zbrani, nikoliv jen v části) Za druhé je měkká (část této energie pohltí) Za třetí je pevnější (co si o této výhodě budem vykládat že?)

Kasparek - 23. srpna 2008 21:16
Kasparek

Eugenio 23. srpna 2008 21:12
Já bych řek že je to celkem nebezpečnej meč...
Si představ že já tobě budu chtít dát ranu normálním mečem a uvidím že ty máš svoji čepel pohotově nastavenou, tak sakra proč bych něco brzdil že:) když to v pohodě vykrejváš... a ups upravdu jsi to vykryl jen trošku moc nahoře a jak si měl ohebnou zbraň tak ji moje zbraň ohla a celkem šlušně tě praštila.

Z toho plyne neohánějte se zbraní co neni dost tvrdá ;-)

Eugenio - 23. srpna 2008 21:12
Eugenio

Kasparek 23. srpna 2008 15:58
No ale když s tímto mečem udeříš plnou silou (což má mnoho Aragorňanů s tím problém to brzdit) tak to ani tolik nebolí jako u celodřevený zbraně

Kasparek - 23. srpna 2008 15:58
Kasparek

Eugenio 23. srpna 2008 14:41
Lol když jsem si dělal 1.meč já tak byl sice špatně obalen ale zlomení rozhodně nehrozilo :D kokonce se snim zlomil i drakanův boken... np průžný meče kdo to kdy slyšel...

Eugenio - 23. srpna 2008 14:41
Eugenio

Bejdouzus 23. srpna 2008 14:39
Právě díky pružnosti jsou nezničitelné, narozdíl od dřevěných zbraní, jako se zlomila zbraň mnoho lidem na LARPu protože měli "bitelnou" zbraň

Bejdouzus - 23. srpna 2008 14:39
Bejdouzus

Kasparek 23. srpna 2008 14:32
funkčnost... no... šermuje se s tim dost v poho a i přes celkovou pružnost jsou prakticky nezlomitelné... ale pokud bys chtěl něco funkčnějšího, tak na příní zabuduji vývrtku, pilku, stanový kolík, metr ostnatého drátu, baterku, zapalovač, škrtící strunu, krátkovlnnou vysílačku a paralyzér :D
Pokud uděláš věci správně, lidé si nebudou vůbec jestli jsi vůbec něco udělal.

Kasparek - 23. srpna 2008 14:32
Kasparek

Eugenio 23. srpna 2008 14:24
Jo pravda... máš pravdu je pěkná a lehká to se musí nechat jsou to vyvedené zbraně... ale co takle ehm funkčnost??? ale pravda jezdíme la larpy né na dřevárny kdyby šlo do tuhého tak tohu druhého ukecáme...

Eugenio - 23. srpna 2008 14:24
Eugenio

Kasparek 23. srpna 2008 13:45
A kdo chce, aby jsi si nechával vyrábězbraně od Bejdouzuse? :D

Jako ony ty zbraně jsou pěkné a ultralehké. Nevim co vyžaduješ od zbraně

Kasparek - 23. srpna 2008 14:23
Kasparek

Bejdouzus 23. srpna 2008 14:16
Stim jsme ani nepočítal.)

Bejdouzus - 23. srpna 2008 14:16
Bejdouzus

Kasparek 23. srpna 2008 13:45
ne že bych já něco chtěl vyrobit pro tebe...:P
Pokud uděláš věci správně, lidé si nebudou vůbec jestli jsi vůbec něco udělal.

Kasparek - 23. srpna 2008 13:45
Kasparek

Bejdouzus 23. srpna 2008 13:26
Bože Vobejdouz vod tebe bych si nenechal udělat vůbec nic ty matláku. když jsem viděl tu "zbraň" co jsi udělal Sir tak sice byla krásná ale úúúúplně na hovno! :P

Vypisuje se 20 z celkem 6129 příspěvků|⇐ 1 ... 196 197 198 199 200 201 202 ... 307 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)