Boj o lepší zítřek (144 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

Boj o lepší zítřek

Správci:Elohir, Tyky
Popis:tato diskuse je tu udělána kvůli hře o které jsem psal již na hlavním foru je zde udělána z důvodů příprav a úprav.
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
Nástěnka:
Erwin
Esti the Esti
Mapa

Možná vy jenž čtete tyto řádky jste bojovali v bitvě o les. Viděli jste jak umírali stovky vojáků a nemrtvích umírali. Tehdy stála na stranách dvou stran velitelé jenž něco spojovalo. Byla to vzájemná nechápavost. Krev tekla proudem a právě v tento čas na pokraji smrti Lord Esti the Esti zjistil svojí chybu. Zjistil, že celá jeho myšlenka je špatná. Zlo se obrátilo v dobro a lesní národ vyhrál. Věci se uklidnili. Válka skončila, ale Esti pocítil, že se něco změnilo. Vrátil se zpět a našel muže jemuž pomohl. Bojoval proti mladíkovi se zlatýma očima. Nines se jmenoval. Věci se dávali do pohybu. Erwin, vůdkyně dryád dává svoji dceru do učení právě Ninesovi, aby jí naučil magii.
Aby jí uchránila před její otcem (temným lordem výše zmiňovaným). Mladá Enya se však do svého učitele zamilovává. Nevadí jí že je vlkodlak a nevadí jí, že je výbušný a ve spoustě věcech podobný jejímu otci, jenž se vrátil k Erwin, aby měl rodinu. Spousta intrik, snaha o to aby malá dryáda nemilovala muže, na kterém mu záleží. Až vše se dostává na kraj břitvy. Kdy Esti podává ruku Ninesovi, aby neztratil dceru. Aby se všichni mohli žít v klidu. Tento čas jim, ale nepřeje protože k moci se dostává proroctví o synovi dryády……

Níže budou napsáni ti, co se již přihlásili aby jste věděli kdo bude stát po vašem boku.

Takže prosím přihlašujte se na stranu dobra a zla.... budeme čekat vaše přihlášky ...děkuji
na přihlášce prosím uveďte jméno rasu (pokud chcete i povolání) na jakou stranu se přihlašujete a pokud chcete nějaké schopnosti tak je přidejte ..... prosím aby dotyčný připsal i proč se přidává k té či druhé straně (není to podmínka, ale byl bych rád) to vše zaslat Elohir do pošty

Dobro:
Erwin (Elohir) - dryáda, bojovnice - magie lesa, střelba
Sir Anduin Lothar (Lothar) člověk rytíř
Spartan (Gortek17) - válečník,člověk
Enya (Anach44) - mladá dryáda, dcera Erwin a Estiho, schopnosti obou rodičů..

Neutrálové:
Terra (Akylasia) - vzhledem podobná člověku - mág, hraničář, bojovník - všechny možné zbraně - bílý pták
Jericho Vampirius (Askadrin)

Zlo:
Esti the Esti (Tyky)člověk kouzelník - magie ohně a vzduchu
Galaid (agarwean) - Vůdce zbytku temnoty a lovec lidí
Nines (Harakan) - vlkodlak po kousnutí se oběť po chvíli stává vlkodlakem některé další schopnosti se ukáží až déle :D
Gordon (enca) - Ork, kouzelné kladivo
Ponta (ponta) - člověk válečník, rušení veškeré magie ve vzdálenosti 5 m

Stránky na připravovaný LARP - Boj o lepší zítřek
www.zitrek.blog.cz

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 5060 příspěvků|⇐ 1 ... 142 143 144 145 146 147 148 ... 253 ⇒|

Derek - 16. ledna 2008 20:24
Derek

Elohir 16. ledna 2008 20:20
*co tu sakra chce... poradím si sám jako vždy. už mizpůsobila dost bolesti* "odejdi" zašeptám ležíc na posteli... nade mnou se sklání ozbrojenec s nožem jež přikládá čepel k mému boku "takhle zlé to nikdy nebylo můj pane" ozve se tiše kovový hlas
http://www.youtube.com/watch?v=HUjWH1wmL-M&feature=related-----------------------------http://www.youtube.com/watch?v=iTv9UWSpxQY&feature=related

Elohir - 16. ledna 2008 20:20
Elohir

Harakan 16. ledna 2008 20:18
"Pitomec.." zaúpím popadnu brašnu s bylinama a léčitelskýma potřebama a okamžitě vstoupím do portálu za tebou..

Derek - 16. ledna 2008 20:18
Derek

Elohir 16. ledna 2008 19:59
"nech mě být" řeknu vztekle ruka mi sjíždí k boku aniž bych si to uvědomoval "tak jako ona potřebuje přírodu já potřebuji své panství" jsem téměř v portálu "pust mě.. nesmí mě ted vidět.. prostě nesmí" vytrhnu se ti a odstředivá síla mě hodí do portálu..

pevnost se mírně rozzáří, když dopadnu na zem svého pokoje. můj obličej se zkřiví *pojdte sem mí věrní a stante se prodloužením mého těla...* v té chvíli se objeví jeden z oceli zakovaných válečníků s ostrou dýkou *rozříznout rány dostat ven hnis... nalejt d omě nějakou břečku abych přestal cítit bolest těla... od bolet duše neuteču..* rozkážu.. válečník se přiblíží...
http://www.youtube.com/watch?v=HUjWH1wmL-M&feature=related-----------------------------http://www.youtube.com/watch?v=iTv9UWSpxQY&feature=related

Elohir - 16. ledna 2008 19:59
Elohir

Harakan 16. ledna 2008 19:44
Vejdu za tebou a strhnu tě zpátky.. "Nepůjdeš, mohl by na tebe někdo zaútočit.." Dodám a zavřu portál i se strážcema.. "Žádný takový, odpočineš si tu a v klidu si vše ujasníš.. Enya dorazí za chvíli, já ti pomohu po fyzické stránce a ona tu s tebou určitě ráda zůstane.." dodám a pousměji se.. Pevně tě uchopím a znovu odvedu dovnitř a posadím na postel.. "Budeš se éčit dlouho a postupně, chci tě dát do pořádku.." utrousím a pohlédnu na tebe..

Derek - 16. ledna 2008 19:44
Derek

Elohir 16. ledna 2008 19:34
"nesahejte na mě" procedím unaveně skrz zaťaté zuby a ne příliš velkou silou vás odstrčím "musím k sobě tady nemám co dělat" řeknu ignroujíc bolest a únavu s obavou, ale i nadějí se rozhlédnu jestli nespatřím enyu... když se ke mě elf znovu blíží zpražím ho pohledem "nezkoušej to" zvednu halvu a objeví se v oceli zakovaní strážci "otevřete mi portál.." zašeptám - je vidět že jsem dost zesláblý.. když to udělají pomalu do něj vejdu... ještě chvíli učinkuje...

Elohir - 16. ledna 2008 19:34
Elohir

Harakan 16. ledna 2008 15:36
"Ninesi notak.. Co to plácáš? Co se děje?" optám se nechápavě a nakonec se rozhodnu.. *Zase udělám hloupost které budu litovat..* prolétne mi hlavou a hvízdnu na svého koně.. S obtížemi tě na něj vysadím.. Naskočím ladným pohybem hned za tvé vláčné tělo a pobídnu koně k lesu.. Zamířím si to hned do středu lesa a Estimu i Enye vyšlu kde jsme.. Enya to místo zná, protože je to její domov..
Jen co dojedu ke svému velice hezkému a prostornému domu ze stromů seskočím a jeden z elfů mi pomůže tvé tělo sundat z koně.. Nechám tě odnést do pokoje pro hosty na velice příjemnou a prostornou postel..

Derek - 16. ledna 2008 15:36
Derek

rány na boku se začnou sami od sebe zacelovat.. pomaličku a úmorně.. i přes bolestný třas se pokusím vstát napoprvé mě nohy téměř neunesou, ale napodruhé se mi to povede trochu zvednu ruku a objeví se na mě mé staré oblečení, přesto uválené a ušpiněné.. "jděte... už jste mi způsobili dost bolesti.. když jste mě chtěli zabít..." mluvím na kohosi ve vodě "ne bratře Doriane, nejsem stvůra a myslel jsem že zrovna ty, jež jsi byl proklet kletbou berserkra by jsi to mohl vědět" odmlčím se jakobych někomu naslouchal "tedy odejdu. dle vaší vůle.. akceptuji že pokud seještě někdy setkáme budu váš nepřítel.." řeknu smutným přesto pevným hlasem.. mé ruce se dotknou uváleného oblečení jež mám na sobě "svou zbroj si ale pněechám..." na tváři se objeví ulehčený úsměv "děkuji..." pak natáhnu ruku do prázdna "sbohem mí bratři a přátelé... kéž vás Světlo vede dál.. světlo jež mě bylo odepřeno.." v očích mám slzy, přesto po mé tváři skane jediná "ano možná jsem vás měl poslechnout, ale co by udělal každý paladin? čekal zatímco by byli nevinní pobíjeni, nebo riskoval svůj život ve prospěch dobra?" na tváři se mi znovu objeví úsměv "já vím Drakeu... budu s tebou udržovat kontakt..." důvěrně se nakloním ke vzduchu div neupadnu "tvé tajemství zůstane navždy mé... zkus vyhledat dryády z lesa... mohly by ti pomoci" v očích mám bolest ale přátelství, když se pokusím pevně obejmout vzduc.. jen dopadnu na zem, kde zůstanu ležet ztěžka dýchaje rány na mém boku jsou téměř zahojené, přesto je jejich okolí zarudlé a opuchlé... "nikdy na vás nezapomenu mí bratři.." ozve se šepot, když mé tělo ovládne třas... mé panství se ponoří do temnoty... nebot enní nikdo kdo by jej udržoval svou vůlí... jen něco málo nejschopnějších nemrtvých automaticky zapálí pochodně a začne rozsvěcovat celou pevnost... teleportační ochrana kome pevnosti zmizela... odkud si se ozve kovový hlas *bezpečnostní okruh zapojen primární cíl hlídat přeživší chránit tajemství pevnosti*

akylasia - přímo před tebou se zjeví 4 mohutní strážci v plátové zbroji "pokud Pán zemře naše smlouva bude neplatná.. nebude nás moci vrátit plně do života.. musíte jej přivést sem" ozve se sbor kovovýě znějících hlasů

Elohir - 16. ledna 2008 14:41
Elohir

Tyky 16. ledna 2008 11:59
*Nehodlám se přidat ani na jednu stranu ani na jeho ani na tvou, ačkoliv s tebou bych ráda žila, tak to neznamená že s tebou budu souhlasit. Nepůjdu proti tobě pokud se nestane něco velice závažného, stejně tak nepůjdu ani proti němu, pokud by se zbavil své kledby stal by se jiným, možná i lepším.. A alespoň bychom se nemuseli bát toho že začne lovit a chovat se jako zvíře..* utrousím a povzdechnu si při pohledu na bolestivě schouleného Ninese v náručí..

Tyky - 16. ledna 2008 11:59
Tyky

Elohir 16. ledna 2008 11:54
*Bohužel vím. Ale je rozdíl mezi zabíjením bezdůvodným a potřebným. To je však jedno už jsi se rozhodla*
Kdyby neexistovalo zlo neznali bychom dobro. Kdyby neexistovala smrt, nepochopily by jsme život. Kdyby neexistovala nenávist nenašli bychom to nejdůležitější....lásku

Elohir - 16. ledna 2008 11:54
Elohir

Tyky 16. ledna 2008 11:51
*Prosím tě netrap mě, jsem s tebou a snad budu časem i šťastná, tak mi to nevyčítej, sám víš že prostě bezdůvodně nezabíjím, je to proti mé podstatě..* dodám tiše a je cítit smutek..

Tyky - 16. ledna 2008 11:51
Tyky

Elohir 16. ledna 2008 11:08
*možná si mě měla zabít. Možná by to bylo lepší. Ona stejně uteče protože jí ošálí. On nemá právo žít stejně jako já. Je to podlá krysa a jednou zase víc uškodíš svým pomáháním než pomůžeš.* odvětím
Kdyby neexistovalo zlo neznali bychom dobro. Kdyby neexistovala smrt, nepochopily by jsme život. Kdyby neexistovala nenávist nenašli bychom to nejdůležitější....lásku

Elohir - 16. ledna 2008 11:08
Elohir

Tyky 16. ledna 2008 10:45
*Ach ano já vím o co jde a vím co je zač, vím to už od začítku..* dodám hlasem k tobě.. *Z té kledby ho nějakým způsobem dostanu a je pořád lepší dovolit jim se stýkat, vědět že jsou spolu a že se vrátí, než čekat na den, kdy se dcera sebere a uteče s ním.. Je lepší když spolu budeme nějak vycházet než zbytečně bojovat a umírat.. Tebe jsem mohla také zabít v bitvě a udělala jsem to? Ne neudělala a není to kvůli slabosti, ale přišlo mi zbytečné dál znova zabíjet..* opáčím zpátky k tobě.. *Pomohu mu, počkám až se zacelí, buď přijde se mnou do lesa a nebo se vrátí k sobě.. Já se pak vrátím k tobě..* dodám a můj hlas je klidný..

Tyky - 16. ledna 2008 10:45
Tyky

Elohir 16. ledna 2008 09:57
*jsi pořád stejně nepoučitelná jako kdysi* ozve se v tvé hlavě známí hlas. To muž stojící u stromu koukal na věci kolem. *on není jako ty. Je to padouch a zlo. To co jsem udělal já on udělá taky. Zneužije tě. Neuvědomuješ si to a dát mu do učení dceru je dost nebezpečené. Prostě jí přetvoří a rozvrátí....* zazněla dlouhá pomlka. *neznáš zlo. Neznáš co dokáže a pokud ano tak nevíš kam může zajít......* hlas na chvíli znova poleví *já v tom žil.* povím nakonec potichu a rozvážně.

Elohir - 16. ledna 2008 09:57
Elohir

Harakan 15. ledna 2008 22:52
Nakonec jen tiše povzdechnu a asi přemýšlím co říct.. "Nechtěla jsem ti ublížit ale chci být se svou dcerou.. Klidně s ní buď, můžeš chodit i do lesa za ní.. Beztak bude mít časem své bydlení a dospěje.. Může se u tebe i učit, ale nechci aby si to přeháněl s její výukou a chci ji občas vidět.." dodám a tiše polknu.. "Vím že je to těžké, ale záleží nám na ní všem.." dodám a pohlédnu ti do očí..

Elohir - 16. ledna 2008 08:05
Elohir

Harakan 15. ledna 2008 22:52
"Řekla jsem to z toho důvodu, že jsem potřebovala čas abych ti mohla dát lektvar. Ale moc mi na tobě záleží a předtím si měl více nežli mé sympatie.." utrousím klidně a pohlédnu na tebe. Jemně se k tobě posadím a obejmu tě. "Už tolik nepij, beztak to nic neřeší, když mě tehdy Esti využil také jsem se snažila optí, ale nějak to tím žalem nešlo.." utrousím klidně a pohlédnu na tebe schovívavě..

Akylasia - 15. ledna 2008 22:55
Akylasia

Harakan 15. ledna 2008 22:53
Zamračila jsem se.
"Vše má svůj vliv." zašeptala jsem. Přesto jsem si sedla do turka a zavřela oči.
Je těžké být debilem, protože konkurence je veliká... Že, sestřičko :-D

Derek - 15. ledna 2008 22:53
Derek

Akylasia 15. ledna 2008 22:49
zdá se ti jakoby celý komplex byl nějak stemnělý... květiny jakoby utlumené...

Derek - 15. ledna 2008 22:52
Derek

Elohir 15. ledna 2008 22:49
ještě dlouho trvá než třas ustane... přesto pomalu otevřu oči "jako zvíře..." zašeptám unaveně jsme zjevně v šoku "proč jsi to řekla?" zeptám se tiše očima stále těkám mezi tebou a okolím jakobych někoho hledal.. jediná ranění - ošklivé rány po celém pravém boku.. zjevně otevřená zranění od vlkodlaak jež mě kdysi pokousal...

Akylasia - 15. ledna 2008 22:49
Akylasia

Couvla jsme od zrcadla.
"To by stačilo. Ani jendomu už nebezpečí nehrozí." zašeptala jsem. Sevřela jsem kámen a zatoužila po jeskynním komplexu, který jsem si oblíbila, mé první místo, když jsme se zde objevila.
Je těžké být debilem, protože konkurence je veliká... Že, sestřičko :-D

Elohir - 15. ledna 2008 22:49
Elohir

Harakan 15. ledna 2008 22:47
Sundám svůj cestovní plášť z ramen a přehodím ho přes tebe.. "Jsi v pořádku?" optám se a nakonec se dám do léčení tvého těla.. Zocelím ti vše co najdu poraněného na tvém těle.. Sednu si k tobě, abych ti pohla pomoct jen co se probereš..

Vypisuje se 20 z celkem 5060 příspěvků|⇐ 1 ... 142 143 144 145 146 147 148 ... 253 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)