Diskuze
Boj o lepší zítřek
Správci: | Elohir, Tyky |
Popis: | tato diskuse je tu udělána kvůli hře o které jsem psal již na hlavním foru je zde udělána z důvodů příprav a úprav. |
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat neregistrovaní mohou jen číst | |
diskuze je odemčená | |
Nástěnka: Erwin Esti the Esti Mapa Možná vy jenž čtete tyto řádky jste bojovali v bitvě o les. Viděli jste jak umírali stovky vojáků a nemrtvích umírali. Tehdy stála na stranách dvou stran velitelé jenž něco spojovalo. Byla to vzájemná nechápavost. Krev tekla proudem a právě v tento čas na pokraji smrti Lord Esti the Esti zjistil svojí chybu. Zjistil, že celá jeho myšlenka je špatná. Zlo se obrátilo v dobro a lesní národ vyhrál. Věci se uklidnili. Válka skončila, ale Esti pocítil, že se něco změnilo. Vrátil se zpět a našel muže jemuž pomohl. Bojoval proti mladíkovi se zlatýma očima. Nines se jmenoval. Věci se dávali do pohybu. Erwin, vůdkyně dryád dává svoji dceru do učení právě Ninesovi, aby jí naučil magii. Aby jí uchránila před její otcem (temným lordem výše zmiňovaným). Mladá Enya se však do svého učitele zamilovává. Nevadí jí že je vlkodlak a nevadí jí, že je výbušný a ve spoustě věcech podobný jejímu otci, jenž se vrátil k Erwin, aby měl rodinu. Spousta intrik, snaha o to aby malá dryáda nemilovala muže, na kterém mu záleží. Až vše se dostává na kraj břitvy. Kdy Esti podává ruku Ninesovi, aby neztratil dceru. Aby se všichni mohli žít v klidu. Tento čas jim, ale nepřeje protože k moci se dostává proroctví o synovi dryády…… Níže budou napsáni ti, co se již přihlásili aby jste věděli kdo bude stát po vašem boku. Takže prosím přihlašujte se na stranu dobra a zla.... budeme čekat vaše přihlášky ...děkuji na přihlášce prosím uveďte jméno rasu (pokud chcete i povolání) na jakou stranu se přihlašujete a pokud chcete nějaké schopnosti tak je přidejte ..... prosím aby dotyčný připsal i proč se přidává k té či druhé straně (není to podmínka, ale byl bych rád) to vše zaslat Elohir do pošty Dobro: Erwin (Elohir) - dryáda, bojovnice - magie lesa, střelba Sir Anduin Lothar (Lothar) člověk rytíř Spartan (Gortek17) - válečník,člověk Enya (Anach44) - mladá dryáda, dcera Erwin a Estiho, schopnosti obou rodičů.. Neutrálové: Terra (Akylasia) - vzhledem podobná člověku - mág, hraničář, bojovník - všechny možné zbraně - bílý pták Jericho Vampirius (Askadrin) Zlo: Esti the Esti (Tyky)člověk kouzelník - magie ohně a vzduchu Galaid (agarwean) - Vůdce zbytku temnoty a lovec lidí Nines (Harakan) - vlkodlak po kousnutí se oběť po chvíli stává vlkodlakem některé další schopnosti se ukáží až déle :D Gordon (enca) - Ork, kouzelné kladivo Ponta (ponta) - člověk válečník, rušení veškeré magie ve vzdálenosti 5 m Stránky na připravovaný LARP - Boj o lepší zítřek www.zitrek.blog.cz |
Diskuze ⇓
Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.
Vypisuje se 20 z celkem 5060 příspěvků|⇐ ⇐ 1 ... 145 146 147 148 149 150 151 ... 253 ⇒ ⇒|
Akylasia - 15. ledna 2008 20:51 | |
Harakan 15. ledna 2008 20:51 |
Derek - 15. ledna 2008 20:51 | |
Akylasia 15. ledna 2008 20:47 |
Akylasia - 15. ledna 2008 20:47 | |
Harakan 15. ledna 2008 20:45 |
Derek - 15. ledna 2008 20:45 | |
Akylasia 15. ledna 2008 20:41 |
Akylasia - 15. ledna 2008 20:41 | |
Harakan 15. ledna 2008 20:11 |
Derek - 15. ledna 2008 20:11 | |
bezeslova maluji na plátno mé pohyby jsou zcela bezchybné... mé zlaté oči jsou soustředěné na svou práci ikdyž je v nich bolest... když dílo dokonám dámho nastranu aby mohlo řádně vyschnout... chvíli se rozhlížím, jakobych snad něco nebo někohohledal... pak si povzdychnu a začnu přecházet po místnosti.. nakonec procházím celou pevností až se dostanu z pevnosti ven skrze tajný unikový portál na jež jsem téměř zapomněl... jdu tiše po světě sféry v níž žiju a vidím svého statného hřebca jak nervozně podupává a hrabě kopyty, jen se na něj smutně usměju a jdu dál.. přímo k moři a písečné pláži... kůn se vzepne hlasitě zařehtá a zmizí mi z doheldu
|
Elohir - 15. ledna 2008 20:04 | |
Harakan 15. ledna 2008 16:34 |
Tyky - 15. ledna 2008 17:10 | |
Harakan 15. ledna 2008 16:34 |
Derek - 15. ledna 2008 16:34 | |
hádka nehádka válka neválka moje reakce jsou okamžité, zcela ignoruji její rodiče a vrhnu se k ní v té chvíli se zamlžíme a oba zmizíme... cítíte naší přítomnost v erwině hvozdu... |
Anach - 15. ledna 2008 15:31 | |
Při váší zarputile hadce ste si nemohli vsimnout utlé postavicky sedici kousek dál za kerikem s knihou magie,jak se peclive pripravuje na svou dalsi lekci.V modrých lehkych sateckach bosá, se opirala o jeden kmen ,kdyz zacala vase pre o ni. Nemohli jste ani pres vase kriky zaslechnout jeji tiche naslapovani kdyz vykoukla za kerikem oprena o kmen stromu a celou dobu vas sledujic a poslouchajic vnímala.Pri vasich slovech pocitila nesmirnou bolest a ta se projevila na jejim stavu.Dosud se zde citila, tak stastna a tahle jedina hadka v ni vyvolala prival citu vseho druhu,lasku k otci,který jak se zda ji opravdu miluje,pak starostlivost jeji matky a lasku sveho ucitele,který o ní jevi tolik starosti.Ale take bolest nad tim co rekli a co mini udelat.Po tvari se ji kutaleli slzy jako hrachy.Ale ani to jste nemohli spatrit,byli jste posedli svou vlastni uvahou a hadkou.Vzpomela si na sve sny na sve vidiny a pred ocima se ji zamlzilo opet.Spatrila to co tolikrat,neznameho puvabneho muze ve zbroji za nim stoji pluk vojaku a horici les,horici lidske doby a znicene tvare svych nejblizsich,matky,otce a Ninese.Vize zmizela stejne rychle jako prisla.Vzhledla k trem osobam kousek a vykrikla z plna hrdla a sil co ji po tom vsem co vyslechla zbyly"DOST!"Listu v korunach stromu se zatrepotali pod tihou jejiho hlasu"Dost.."zopakovla jeste jednou a potisej a jeji krehke nohy ji prestali poslouchat svezla se k zemi.Tezko rict cim to,mozna mela jaji matka pravdu ,mozna opravdu potrebuje vic nez jsou Ninesovi zahrady,ale mozna to mohlo byt jen vycerpanim.jeji telo vsak nyni lezelo na tráve se s pohledem ukrytym pod vickami. |
Elohir - 15. ledna 2008 13:42 | |
Tyky 15. ledna 2008 13:05 |
Tyky - 15. ledna 2008 13:33 | |
Harakan 15. ledna 2008 13:24 |
Derek - 15. ledna 2008 13:24 | |
"tedy bylo rozhodnuto - pokud sama nebude chtít odejít já vám jí nevydám. není kus hadru aby jste s ní tak zacházeli, možná jsi ji miloval... jak dlouho? těch pár dní co o ní víš? miloval jsi ji i ve chvíli kdy jsi jí a její matce usiloval o život? nejsi nic... jen pokrytec... a mě chceš soudit? chceš válku máš jí mít!" řeknu zostra otočím se na erwin "tvůj nastávající ti právě znemožnil se vídat s dcerkou... nemohu riskovat, že když vedu válku s tvým mužem, že jí neuneseš z mé pevnosti... vše je na ní.. raději obětuji svou moc a svůj život než abych jí zklamal" skloním hlavua mé oči se upřou do země, pak hrdě narovnám hlavu "tvou smrt bude dlouho oplakávat...Esti the Esti.. Horský čaroději.. Pane temnoty" *nejen tu tvou...* napadne mě myšlenka. podívám se znovu na erwin "říkala jsi přidat se k temným? vaše hloupost z vás dělá ubohé ovce ve hře vlků. ikdž si stále nalháváte opak jsem neutrální a vaše dcera je tu štastná... proč by měla být s některým z vás? jaké na ní máte vi právo??? válčili jste spolu ničíc svět... ona byla záminkou vašeho hašteření... nikdo z vás už nemá právo o ní rozhodovat... ani já... cítí ke mě úctu jako ke svému učiteli... k vám cítí lásku a jak vi ji oplácíte? válkou... jen do toho zničte známý svět i tuto realitu v níž jsme. já to hodlám podstoupit.. mám dost bolesti a ústupků kvůli vaší podezdřívavosti a neschopnosti chápat očividné... že je tu štastná... a já se jí bez boje nevzdám" nabídnu ruku abych pomohl erwin vstát ze země "obávám se že ty rostliny zde moc dlouho nevydrží... ne ted... bud tak laskavá a vezmi od každé alespon několik odnoží do vašeho hvozdu.. jsu příliš krásné, aby jsme si mohli dovolit nechat je vyhynout znovu... i jejich účinky bývají velice blahodárné"
|
Tyky - 15. ledna 2008 13:05 | |
Elohir 15. ledna 2008 12:59 |
Elohir - 15. ledna 2008 12:59 | |
Tyky 15. ledna 2008 12:56 |
Tyky - 15. ledna 2008 12:56 | |
Harakan 14. ledna 2008 22:27 |
Elohir - 15. ledna 2008 11:33 | |
Harakan 14. ledna 2008 22:27 |
Derek - 15. ledna 2008 07:27 | |
Akylasia 14. ledna 2008 21:25 |
Derek - 14. ledna 2008 22:27 | |
Elohir 14. ledna 2008 22:09 |
Elohir - 14. ledna 2008 22:09 | |
Harakan 14. ledna 2008 22:06 |
Vypisuje se 20 z celkem 5060 příspěvků|⇐ ⇐ 1 ... 145 146 147 148 149 150 151 ... 253 ⇒ ⇒|