Boj o lepší zítřek (167 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

Boj o lepší zítřek

Správci:Elohir, Tyky
Popis:tato diskuse je tu udělána kvůli hře o které jsem psal již na hlavním foru je zde udělána z důvodů příprav a úprav.
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
Nástěnka:
Erwin
Esti the Esti
Mapa

Možná vy jenž čtete tyto řádky jste bojovali v bitvě o les. Viděli jste jak umírali stovky vojáků a nemrtvích umírali. Tehdy stála na stranách dvou stran velitelé jenž něco spojovalo. Byla to vzájemná nechápavost. Krev tekla proudem a právě v tento čas na pokraji smrti Lord Esti the Esti zjistil svojí chybu. Zjistil, že celá jeho myšlenka je špatná. Zlo se obrátilo v dobro a lesní národ vyhrál. Věci se uklidnili. Válka skončila, ale Esti pocítil, že se něco změnilo. Vrátil se zpět a našel muže jemuž pomohl. Bojoval proti mladíkovi se zlatýma očima. Nines se jmenoval. Věci se dávali do pohybu. Erwin, vůdkyně dryád dává svoji dceru do učení právě Ninesovi, aby jí naučil magii.
Aby jí uchránila před její otcem (temným lordem výše zmiňovaným). Mladá Enya se však do svého učitele zamilovává. Nevadí jí že je vlkodlak a nevadí jí, že je výbušný a ve spoustě věcech podobný jejímu otci, jenž se vrátil k Erwin, aby měl rodinu. Spousta intrik, snaha o to aby malá dryáda nemilovala muže, na kterém mu záleží. Až vše se dostává na kraj břitvy. Kdy Esti podává ruku Ninesovi, aby neztratil dceru. Aby se všichni mohli žít v klidu. Tento čas jim, ale nepřeje protože k moci se dostává proroctví o synovi dryády……

Níže budou napsáni ti, co se již přihlásili aby jste věděli kdo bude stát po vašem boku.

Takže prosím přihlašujte se na stranu dobra a zla.... budeme čekat vaše přihlášky ...děkuji
na přihlášce prosím uveďte jméno rasu (pokud chcete i povolání) na jakou stranu se přihlašujete a pokud chcete nějaké schopnosti tak je přidejte ..... prosím aby dotyčný připsal i proč se přidává k té či druhé straně (není to podmínka, ale byl bych rád) to vše zaslat Elohir do pošty

Dobro:
Erwin (Elohir) - dryáda, bojovnice - magie lesa, střelba
Sir Anduin Lothar (Lothar) člověk rytíř
Spartan (Gortek17) - válečník,člověk
Enya (Anach44) - mladá dryáda, dcera Erwin a Estiho, schopnosti obou rodičů..

Neutrálové:
Terra (Akylasia) - vzhledem podobná člověku - mág, hraničář, bojovník - všechny možné zbraně - bílý pták
Jericho Vampirius (Askadrin)

Zlo:
Esti the Esti (Tyky)člověk kouzelník - magie ohně a vzduchu
Galaid (agarwean) - Vůdce zbytku temnoty a lovec lidí
Nines (Harakan) - vlkodlak po kousnutí se oběť po chvíli stává vlkodlakem některé další schopnosti se ukáží až déle :D
Gordon (enca) - Ork, kouzelné kladivo
Ponta (ponta) - člověk válečník, rušení veškeré magie ve vzdálenosti 5 m

Stránky na připravovaný LARP - Boj o lepší zítřek
www.zitrek.blog.cz

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 5060 příspěvků|⇐ 1 ... 165 166 167 168 169 170 171 ... 253 ⇒|

Tyky - 7. ledna 2008 20:37
Tyky

Brána je ote­vře­ná a všude pusto....​dveře jsou ote­vře­né tak aby dry­á­da našla hlav­ní sál kde na trůně po­chru­pu­je Esti....
Kdyby ne­e­xis­to­va­lo zlo ne­zna­li bychom dobro. Kdyby ne­e­xis­to­va­la smrt, ne­po­cho­pi­ly by jsme život. Kdyby ne­e­xis­to­va­la ne­ná­vist ne­na­šli bychom to nej­dů­le­ži­těj­ší....lásku

Elohir - 7. ledna 2008 20:33
Elohir

Ha­rakan 7. ledna 2008 20:28
"Pro­sím ne­choď za Enyo teď hned a ještě si od­po­čiň,zřej­mě ti ne­bu­de úplně nej­lé­pe, do­stal si to co chtěl a nejsem si jistá jak to bude účin­ko­vat.." dodám tiše a po­hléd­nu na tebe. Vy­n­dám ze zá­hy­bu šatů menší skle­nič­ku s čer­ve­no-rů­žo­vým ob­sa­hem. Stej­ný jako si měl a vypil v hrnku.. "Vezmi si to ještě večer.." dodám tiše, lehce se na tebe pou­smě­ji a pro­jdu por­tá­lem k Es­ti­mu.

Derek - 7. ledna 2008 20:28
Derek

"již jsem silný dost" řeknu a v očích se mi blýsk­ne - zjev­ně něco ta­ko­vé­ho nesly­ším rád a sámna sebe s zlo­bím že jsem ne­chal pro­je­vit svou sla­bost mách­nu rukou a ote­vře se sli­bo­va­ný por­tál
esti - zje­vím se ve tvém snu - jde ti ná­vště­va, bud milý
http://​www.​youtube.​com/​watch?​v=HUjWH1wmL-M&​feature=related-----------------------------http://​www.​youtube.​com/​watch?​v=iTv9UWSpxQY&​feature=related

Akylasia - 7. ledna 2008 20:26
Akylasia

Lo­thar 7. ledna 2008 20:25
"A to jsi po­znal až teď?" ušklí­b­la jsem se a pro­to­či­la se do ko­leč­ka.
"Já teda ne." a vy­pláz­nu na tebe jazyk
Je těžké být de­bi­lem, pro­to­že kon­ku­ren­ce je ve­li­ká... Že, sestřič­ko :-D

Lothar - 7. ledna 2008 20:25
Lothar

Akyla­sia 7. ledna 2008 20:23
"Sa­mozrej­me. Už nie som v meste ale v tomto lese." a ukážu ru­ka­mi okolo seba.
Moje krás­ne telo for­mo­va­lo PIVO!

Tyky - 7. ledna 2008 20:24
Tyky

Zatím na trůně spím...​je to uklidňující si zase zdřím­nout...
Kdyby ne­e­xis­to­va­lo zlo ne­zna­li bychom dobro. Kdyby ne­e­xis­to­va­la smrt, ne­po­cho­pi­ly by jsme život. Kdyby ne­e­xis­to­va­la ne­ná­vist ne­na­šli bychom to nej­dů­le­ži­těj­ší....lásku

Akylasia - 7. ledna 2008 20:23
Akylasia

Lo­thar 7. ledna 2008 20:19
Ro­ze­smá­la jsem se.
"Jistě. TObě skon­či­la a za­ča­la?" ze­pta­la jsem se ve­se­le.
Je těžké být de­bi­lem, pro­to­že kon­ku­ren­ce je ve­li­ká... Že, sestřič­ko :-D

Lothar - 7. ledna 2008 20:19
Lothar

Akyla­sia 7. ledna 2008 20:13
"Skoro si sa tra­fi­la ale len skoro." po­vi­em ve­se­le "Jedna cesta končí iná zas za­čí­na." a pri tíchto slo­vách zdi­vh­nem uka­zo­vák a po­ve­dal som to ako fy­li­zof.

Akylasia - 7. ledna 2008 20:13
Akylasia

Lo­thar 7. ledna 2008 20:11
"Před pár kroky? To se o těch pár kroků musíš ale vrá­tit." od­po­vím klid­ně, přes­to­že se mi kout­ky úst za­cu­ka­jí v pře­má­ha­ném smí­chu.

Elohir - 7. ledna 2008 20:13
Elohir

Ha­rakan 7. ledna 2008 20:10
Pevně tě chyt­nu a po­sa­dím.. "Pro­sím seď, má dcera si chtě­la od­hod­la­ně číst a věř mi že ještě ne­stih­la dojíd do ka­pi­to­ly pro po­kro­či­lé.. Navíc od tebe budu po­tře­bo­vat por­tál k Es­ti­mu a nejsi ještě do­sta­teč­ně silný.." řeknu jemně a pou­smě­ji se..

Lothar - 7. ledna 2008 20:11
Lothar

Akyla­sia 7. ledna 2008 20:10
"Ja už taky nemým cíl, ten skon­čil tu." po­vi­em klid­ne.

Derek - 7. ledna 2008 20:10
Derek

Elo­hir 7. ledna 2008 20:07
"nikdo tě ne­sle­do­val... sle­do­vá­ny jsou jen pro­sto­ry jež mohou být ohro­že­ny, což se ještě ne­sta­lo... pokud ne­po­čí­tám můj menší vý­buch vzte­ku..." řeknu tiše když si vzpo­me­nu na bo­lest­nou vzpo­mín­ku "budu muset jít, mám práci a tvá dcera k ní patří, jest­li chceš můžeš s ní mlu­vit.." na­vrh­nu a začnu vstá­vat - židle oš­k­li­vě za­vr­že
http://​www.​youtube.​com/​watch?​v=HUjWH1wmL-M&​feature=related-----------------------------http://​www.​youtube.​com/​watch?​v=iTv9UWSpxQY&​feature=related

Akylasia - 7. ledna 2008 20:10
Akylasia

Lo­thar 7. ledna 2008 20:04
PO­kr­či­la jsem ra­me­ny a roz­hléd­la se po stro­mech.
"Vím já? Nikdy jsem ne­mě­la ur­či­tý cíl a ani teď ho nemám." usmá­la jsem se.

Elohir - 7. ledna 2008 20:07
Elohir

Ha­rakan 7. ledna 2008 20:02
Začnu jíst s tebou aby si neměl zby­teč­né po­chy­by.. Na­ko­nec zase já ne­chám svou dů­vě­ru na tobě a vy­pi­ji vše co bylo v číši.. "Ach ano to jistě, v tom jídle mys­lím že jsem nic ji­né­ho ne­da­la.. Možná ještě ně­ja­ké běžné by­li­ny.." utrou­sím klid­ně a kou­sek si vezmu.. "Hm ach ano ba­zalku a a ore­ga­no." dodám a polknu sous­to.. "Promiň už to tam dávám úplně běžně, tak se omlou­vám.." řeknu klid­ně a dál s po­kli­dem jím.. "Nic jsem si ne­vza­la ne­mu­síš se bát, vždyť mě tu pořád někdo sle­do­val, řekli by ti to a navíc mám věci u Es­ti­ho a on má blo­ko­va­ný hrad, takže bych ne­mě­la ani šanci.." řeknu a vlíd­ně se pou­smě­ji.

Lothar - 7. ledna 2008 20:04
Lothar

Akyla­sia

"Kam to ideme?" opí­tam sa po cjhví­li ticha pri­čom po­ze­rám na tvoj chr­bát.

Derek - 7. ledna 2008 20:02
Derek

Elo­hir 7. ledna 2008 19:54
při­mhou­řím oči "cítím v tom ještě něco ji­né­ho.." dívám se ti přímo do očí " mohla jsi si vzít pro­ti­jed před­tím než jsi za­ča­la ují­dat..." přes­to si po­vzdych­nu a pus­tím se do jídla - snad až pří­liš ná­pad­ně piju čaj z něhož cítím ony divné pří­sa­dy *s tro­chou štěs­tí mě to za­bi­je* na­pad­ne mě a znovu se na­pi­ju. opřu se do opě­ra­dla vzra­jí­cí židle "bylo to dobré.." přes­to cítím bo­lest, při účin­cích šal­vě­je, zcela jí ovšem ig­no­ru­ji

Elohir - 7. ledna 2008 19:59
Elohir

Tyky 7. ledna 2008 19:56
// Ha­rakan mě pře­mýstil kou­sek od lesa, ale za­po­mněl moje věci u tebe. Došla jsem s nim na mý­ti­nu a ne­cha­la ho od­po­čí­vat, tam usnul. Při­šli jeho stráž­ci a řekli že ho od­ne­sou, ale že můžu jít taky. Tak jsem šla a po­ví­da­la si s Anach s tím, že už do­sta­la to zr­ca­dlo a ptala se na tebe. Tak jsem jí to ří­ka­la atd a pak jsem řekla že za tebou ještě budu muset pro mé věci. Na­ko­nec jsem šla udě­lat sní­da­ni spí­cí­mu ha­raka­no­vi.

Tyky - 7. ledna 2008 19:56
Tyky

//li­dič­ky je toho na mě moc ty pří­spěv­ky takže pro­sím o re­ka­pi­tu­la­ci situace....​pokud se mě ovšem týká...

Lothar - 7. ledna 2008 19:54
Lothar

Akyla­sia 7. ledna 2008 19:54
//a medzi tím je jeden môj príspe­vok :D

Elohir - 7. ledna 2008 19:54
Elohir

Akyla­sia 7. ledna 2008 19:54
// mno jo jsme si po­řád­ně za­hrá­li, ty jsi stále s Lotem :)

Vypisuje se 20 z celkem 5060 příspěvků|⇐ 1 ... 165 166 167 168 169 170 171 ... 253 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)
taBackup debug: