Boj o lepší zítřek (168 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

Boj o lepší zítřek

Správci:Elohir, Tyky
Popis:tato diskuse je tu udělána kvůli hře o které jsem psal již na hlavním foru je zde udělána z důvodů příprav a úprav.
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
Nástěnka:
Erwin
Esti the Esti
Mapa

Možná vy jenž čtete tyto řádky jste bojovali v bitvě o les. Viděli jste jak umírali stovky vojáků a nemrtvích umírali. Tehdy stála na stranách dvou stran velitelé jenž něco spojovalo. Byla to vzájemná nechápavost. Krev tekla proudem a právě v tento čas na pokraji smrti Lord Esti the Esti zjistil svojí chybu. Zjistil, že celá jeho myšlenka je špatná. Zlo se obrátilo v dobro a lesní národ vyhrál. Věci se uklidnili. Válka skončila, ale Esti pocítil, že se něco změnilo. Vrátil se zpět a našel muže jemuž pomohl. Bojoval proti mladíkovi se zlatýma očima. Nines se jmenoval. Věci se dávali do pohybu. Erwin, vůdkyně dryád dává svoji dceru do učení právě Ninesovi, aby jí naučil magii.
Aby jí uchránila před její otcem (temným lordem výše zmiňovaným). Mladá Enya se však do svého učitele zamilovává. Nevadí jí že je vlkodlak a nevadí jí, že je výbušný a ve spoustě věcech podobný jejímu otci, jenž se vrátil k Erwin, aby měl rodinu. Spousta intrik, snaha o to aby malá dryáda nemilovala muže, na kterém mu záleží. Až vše se dostává na kraj břitvy. Kdy Esti podává ruku Ninesovi, aby neztratil dceru. Aby se všichni mohli žít v klidu. Tento čas jim, ale nepřeje protože k moci se dostává proroctví o synovi dryády……

Níže budou napsáni ti, co se již přihlásili aby jste věděli kdo bude stát po vašem boku.

Takže prosím přihlašujte se na stranu dobra a zla.... budeme čekat vaše přihlášky ...děkuji
na přihlášce prosím uveďte jméno rasu (pokud chcete i povolání) na jakou stranu se přihlašujete a pokud chcete nějaké schopnosti tak je přidejte ..... prosím aby dotyčný připsal i proč se přidává k té či druhé straně (není to podmínka, ale byl bych rád) to vše zaslat Elohir do pošty

Dobro:
Erwin (Elohir) - dryáda, bojovnice - magie lesa, střelba
Sir Anduin Lothar (Lothar) člověk rytíř
Spartan (Gortek17) - válečník,člověk
Enya (Anach44) - mladá dryáda, dcera Erwin a Estiho, schopnosti obou rodičů..

Neutrálové:
Terra (Akylasia) - vzhledem podobná člověku - mág, hraničář, bojovník - všechny možné zbraně - bílý pták
Jericho Vampirius (Askadrin)

Zlo:
Esti the Esti (Tyky)člověk kouzelník - magie ohně a vzduchu
Galaid (agarwean) - Vůdce zbytku temnoty a lovec lidí
Nines (Harakan) - vlkodlak po kousnutí se oběť po chvíli stává vlkodlakem některé další schopnosti se ukáží až déle :D
Gordon (enca) - Ork, kouzelné kladivo
Ponta (ponta) - člověk válečník, rušení veškeré magie ve vzdálenosti 5 m

Stránky na připravovaný LARP - Boj o lepší zítřek
www.zitrek.blog.cz

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 5060 příspěvků|⇐ 1 ... 166 167 168 169 170 171 172 ... 253 ⇒|

Elohir - 7. ledna 2008 19:54
Elohir

Harakan 7. ledna 2008 17:00
"Tak to jsem ráda.. Hm mno já vím že na nemrtvého by to nešlo, ale strážce ačkoliv je věrný, je přeci jen muž.." dodám pobaveně a pak s úsměvem pokývnu na židli. "Pokud si to přeješ tak ráda.." dodám a usadím se vedle tebe na židli.. "Pokud jde o to pití co ti zřejmě vadí, tak je to čaj z lesních bylin s jahodami a malinami které jsem nasbírala na té mýtině co jsme byli, klidně taky upiju.." řeknu jemně a pousměji se. "V tom jídle nic co by ti vadilo snad není, jen trochu šalvěje a máty, to ti snad nevadí.." řeknu jemně

Akylasia - 7. ledna 2008 19:54
Akylasia

Derek - 7. ledna 2008 17:00
Derek

Elohir 7. ledna 2008 14:41
"už jsem zcela v pořádku" řeknu a klidně se posadím. "kdyby to byl nemrtvý neměla by jsi šanci s klamy" řeknu tiše. dojdu ke svému prostému stolu a posadím se na zjevně nepohodlnou židli - mávnu rukou a objeví se druhá, ale hezky vyřezávaná polstrovaná židle a poháry "posnídáš doufám se mnou, když jsi se s tím tak připravovala..." nadhodím jakoby mimochodem, přesto tě mé oči velice pozorně sledují a cítíš že vnímám zda vjídle není jed nebo jiné zvláštní látky. nepatrně přimhouřím oči když ucítím neznámé substance, nedám na sobě nic znát
http://www.youtube.com/watch?v=HUjWH1wmL-M&feature=related-----------------------------http://www.youtube.com/watch?v=iTv9UWSpxQY&feature=related

Elohir - 7. ledna 2008 14:41
Elohir

Harakan 7. ledna 2008 13:03
"Omlouvám se, že jsem tě vyrušila ze spánku, ale byla jsem za dcerou a potom jsem ji chtěla nechat číst, tak jsem neměla co dělat a šla jsem ti připravit jídlo.." dodám omlouvně a zůstanu raděj dál s odstupem. "Pokud ti to vadí tak ho klidně zase odnesu a pokud mi nevěříš, tak ho klidně ochutnám před tebou.." dodám a pousměji se. "Jinak ten ztrážce za nic nemůže, použila jsem na něj takový menší trik dryád, takže je v tom podstatě nevinně.." řeknu a usměji se od ucha k uchu.. "Vypadáš ještě trochu unavený, měla jsem ti to nechat venku, ale chtěla jsem se podívat jak se ti daří.. Omlouvám se že jsem tě vyrušila a zase asi raděj půjdu, aby si mohl dál odpočívat.." řeknu a vyčkávám jestli něco nenamítneš.

Derek - 7. ledna 2008 13:03
Derek

ze spaní se převaluji a tvář bolestivě křivím, když ale ucítím přítomnost někoho koho vlastně téměř neznám prudce se posadím v ruce mám dýku z temné oceli, ona zbran ihned i zmizí, když vidím kdo to vlastně přišel zlým pohledem loupnu po dveřích "ten strážný... by měl dostat trest" zašeptám, poté co můj pohled padne na jídlo se zamračím "víš že jako každý od fochu smrti se i já vytrvale cpu jedy kvůli obranným látkám vid?" přesto je vidět že jsem docela hladový a rád bych tu otravu i risknul. usměju se "na druhou stranu ten strážce nic moc neprovedl.." řeknu a mile se usměju. zdá se jakoby ze mě všechen stres a únava posledních dní částečně zmizeli. přesto je stále znát stopy únavy v mých očích.. ikdyž je tam dobře ukrytá je tam i stopa bolesti.
http://www.youtube.com/watch?v=HUjWH1wmL-M&feature=related-----------------------------http://www.youtube.com/watch?v=iTv9UWSpxQY&feature=related

Elohir - 7. ledna 2008 11:34
Elohir

Elohir 7. ledna 2008 11:33
// začátek je pro Anach, zbytek Harakanovi

Elohir - 7. ledna 2008 11:33
Elohir

Anach44 7. ledna 2008 09:52
Jen pokývnu a odejdu.. *Tak teď udělám ten lektvar, maximálně to od něho odnesu, ale to už mi nijak zvlášť nevadí..* prolétne mi hlavou a vydám se hledat něco jako kuchyni.. Dám se do přípravy lektvaru, který by mohl Rodrigesovi pomoct a snažím se sebou hodit, abych to měla hotové co nejrychleji. Když už mám hotovo zjistím jestli jsem tam nic nezapomněla a přidám tam trochu čerstvých malin a jahod z lesa, aby nápoj získal přitažlivou vůni a chuť. *Hm..* naliji nápoj do velikého hrnku se slovy "Snad mu bude ten čaj chutnat a prospěje mu, aby už nebyl tak unavený.." dodám nahlas, protože očekávám, že mě bude někdo sledovat a hlídat. Nakonec jdu ještě udělat normální, ale hodnotnou snmídani, aby Rodriges dočerpal síly co nejrychleji. Vyhrabu v kuchyni tác a položím na něj čaj i jídlo. Zbytek nápoje dám do malých lahviček a schovám je do lemu šatů, jednu lahvičku nechám na místě. Vše po sobě uklídím a očistím, aby nebyla znát příprava a ani ingredience.. Nakonec vezmu tác a vyjdu podle intuice k Rodrigesovi ložnici. Jeho strážce odbydu jemným kouzlem a slovy, že mu nehodlám ublížit, jinak už bych to udělala na mýtině, nebo bych ho odvedla do blokovaného lesa kam by nemohli.. S lehkostí vstoupím do pokoje a položím mu vše na noční stolek.. *Mám tu zůstat, nebo raděj odejít?* prolétne mi hlavou a chvilku vyčkávám sledujíc spícího pána hradu..

Anach - 7. ledna 2008 09:52
Anach

Elohir 7. ledna 2008 09:42
"dobre,zatim ahoj"rozloucim se s matkou a zactu se opet do knihy.
Dum spiro, spero

Elohir - 7. ledna 2008 09:42
Elohir

Anach44 7. ledna 2008 09:41
"Mno dobře, ale přijdu později ano? Ještě musím něco zařídit, co jsem slíbila Rodrigesovi, tedy neslíbila, spíš to po mne chtel.." dodám a usměji se.. "Tak já teď na chvíli odejdu a pak se za tebou ještě stavím.." zvednu se a klidně a ladně odejdu..

Anach - 7. ledna 2008 09:41
Anach

Elohir 7. ledna 2008 09:39
"ne to nechci,klidne zde bud,prece jen tu nejsem tolik zbehla,jsem tu jen chvili."řekne a pousmeje se.
Dum spiro, spero

Elohir - 7. ledna 2008 09:39
Elohir

Anach44 7. ledna 2008 09:37
"Neboj se to chápu, kdybys potřebovala cokoliv vysvětlit nebo si ujasnit tak se můžeš samozřejmě optat.." dodám a lehce na tebe pohlédnu chápavým pohledem. "Otce pozdravovat budu.." řeknu mírně a pak jen dodám "Chceš abych už šla?"

Anach - 7. ledna 2008 09:37
Anach

Pousmeji se "no popravde asi bude dlouho trvat nez se rozhodnu,ale nechci o tom se zadnym mluvit bude to tak lepsi."řeknu trochu posmutnele."Otce pozdravuj"reknu jako by nic.
Dum spiro, spero

Elohir - 7. ledna 2008 09:33
Elohir

Anach44 7. ledna 2008 09:28
"Hm ano to je, ale má tu krásnou zahradu a pokud bys chtěla odejít, tak samozřejmě můžeš, stejně tak nemusíš se svým rozhodnutím nijak spěchat.." řeknu a vlídně se pousměji. "Ano budu se tam asi muset na chvilku stavit, abych si vyzvedla věci.." řeknu a pohlédnu na tebe. Nakonec se posadím a lehce na tebe hledím. "Ano o těch zrcadlech jsme mluvili.." řeknu a kouknu na tebe..

Anach - 7. ledna 2008 09:28
Anach

Elohir 7. ledna 2008 09:26
"aha...no on s tím přemisotovaim kam nekdo neche je fakt expert"pousmeje se vesele."takze se budes vracet k otci."reken spise recnicky a hned navaze dal"mam tu jakesi zrcadlo."ukáže na zrcadlo stojici opodal"když ty nebo otec budete u nej muzeme se spojit."
Dum spiro, spero

Elohir - 7. ledna 2008 09:26
Elohir

Anach44 7. ledna 2008 09:20
"Ach ano, to budeš asi časem potřebovat.." řeknu a jemně se pousměji. "Mno jak to dopadlo z otcem, já nevím, zapomněla jsem si u něho věci, když mě jaksi Rodriges přemýstil a zapomněl tam mé věci, takže tam budu ještě muset jít.." dodám a zašklebím se. "Mno chvíli jsme si povídali, pak jsme pili víno a pak mě Rodriges přemýstil, aniž bych chtěla.." utrousím klidně a pousměji se.. "Mno a potom usnul no."

Anach - 7. ledna 2008 09:20
Anach

"nějakou obranu mysli či co...ja nevím"Pusmeje se."spis se chci pak zacist do historie,tohle byla jen prvni kniha,kterou jsem otevrela.."pousmeje se a podiva se na matku"jak to dopadlo s otcem?"
Dum spiro, spero

Elohir - 7. ledna 2008 09:17
Elohir

Anach44 7. ledna 2008 09:14
"Dobře, ale prosím nevěř tu nikomu ano? Přece jenom tě bude někdo stále sledovat a tak na sebe dávej pozor.. Kdyby něco máš u sebe ten amulet a ten by ti měl pomoci.." řeknu a jemně se pousměji. "Tak co si to četla?" optám se klidně a pohlédnu na knížku, kterou mi ukazuješ..

Anach - 7. ledna 2008 09:14
Anach

//oki tek tech 16 beru =))
"neboj už jsem si to všechno domluvila a minim se ucit i venku."pousmeji se a pozvednu knihu,kterou pravě četla než si přišla.
Dum spiro, spero

Elohir - 7. ledna 2008 09:12
Elohir

Anach44 7. ledna 2008 09:09
"Dobře, jen nezapomínej na to, že jako dryáda musíš občas ven do přírody, jinak onemocníš.." dodám lehce a pousměji se. "Svého koně bys měla mít ve stájích." utrousím a také tě obejmu s příjemným pocitem, že je to urovnané. // já nevim, ale tak rodiče to řikaj vždycky :D co já vim, relativně by ti mělo být něco kolem 15,16, ale záleží na tobě :D

Anach - 7. ledna 2008 09:09
Anach

Elohir 7. ledna 2008 09:07
"jiste už jsem s ním mluvila,myslim ze to tu nejak preziju,nez se to vsechno nevyresi."reknu s usmevem a matku uprimne obejmu.//mimochodem kolik ji je? ze ji rikate mala?
Dum spiro, spero

Vypisuje se 20 z celkem 5060 příspěvků|⇐ 1 ... 166 167 168 169 170 171 172 ... 253 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)