Boj o lepší zítřek (219 stran zpět) | Diskuze - Aragorn.cz

Diskuze

Boj o lepší zítřek

Správci:Elohir, Tyky
Popis:tato diskuse je tu udělána kvůli hře o které jsem psal již na hlavním foru je zde udělána z důvodů příprav a úprav.
registrovaní uživatelé mají právo číst i zapisovat
neregistrovaní mohou jen číst
diskuze je odemčená
Nástěnka:
Erwin
Esti the Esti
Mapa

Možná vy jenž čtete tyto řádky jste bojovali v bitvě o les. Viděli jste jak umírali stovky vojáků a nemrtvích umírali. Tehdy stála na stranách dvou stran velitelé jenž něco spojovalo. Byla to vzájemná nechápavost. Krev tekla proudem a právě v tento čas na pokraji smrti Lord Esti the Esti zjistil svojí chybu. Zjistil, že celá jeho myšlenka je špatná. Zlo se obrátilo v dobro a lesní národ vyhrál. Věci se uklidnili. Válka skončila, ale Esti pocítil, že se něco změnilo. Vrátil se zpět a našel muže jemuž pomohl. Bojoval proti mladíkovi se zlatýma očima. Nines se jmenoval. Věci se dávali do pohybu. Erwin, vůdkyně dryád dává svoji dceru do učení právě Ninesovi, aby jí naučil magii.
Aby jí uchránila před její otcem (temným lordem výše zmiňovaným). Mladá Enya se však do svého učitele zamilovává. Nevadí jí že je vlkodlak a nevadí jí, že je výbušný a ve spoustě věcech podobný jejímu otci, jenž se vrátil k Erwin, aby měl rodinu. Spousta intrik, snaha o to aby malá dryáda nemilovala muže, na kterém mu záleží. Až vše se dostává na kraj břitvy. Kdy Esti podává ruku Ninesovi, aby neztratil dceru. Aby se všichni mohli žít v klidu. Tento čas jim, ale nepřeje protože k moci se dostává proroctví o synovi dryády……

Níže budou napsáni ti, co se již přihlásili aby jste věděli kdo bude stát po vašem boku.

Takže prosím přihlašujte se na stranu dobra a zla.... budeme čekat vaše přihlášky ...děkuji
na přihlášce prosím uveďte jméno rasu (pokud chcete i povolání) na jakou stranu se přihlašujete a pokud chcete nějaké schopnosti tak je přidejte ..... prosím aby dotyčný připsal i proč se přidává k té či druhé straně (není to podmínka, ale byl bych rád) to vše zaslat Elohir do pošty

Dobro:
Erwin (Elohir) - dryáda, bojovnice - magie lesa, střelba
Sir Anduin Lothar (Lothar) člověk rytíř
Spartan (Gortek17) - válečník,člověk
Enya (Anach44) - mladá dryáda, dcera Erwin a Estiho, schopnosti obou rodičů..

Neutrálové:
Terra (Akylasia) - vzhledem podobná člověku - mág, hraničář, bojovník - všechny možné zbraně - bílý pták
Jericho Vampirius (Askadrin)

Zlo:
Esti the Esti (Tyky)člověk kouzelník - magie ohně a vzduchu
Galaid (agarwean) - Vůdce zbytku temnoty a lovec lidí
Nines (Harakan) - vlkodlak po kousnutí se oběť po chvíli stává vlkodlakem některé další schopnosti se ukáží až déle :D
Gordon (enca) - Ork, kouzelné kladivo
Ponta (ponta) - člověk válečník, rušení veškeré magie ve vzdálenosti 5 m

Stránky na připravovaný LARP - Boj o lepší zítřek
www.zitrek.blog.cz

Diskuze ⇓

Pro přidávání diskuzních příspěvků je třeba se nejprve přihlásit.

Vypisuje se 20 z celkem 5060 příspěvků|⇐ 1 ... 217 218 219 220 221 222 223 ... 253 ⇒|

Tyky - 19. srpna 2007 17:10
Tyky

postava stojí na skále nedaleko lesa. Kouká zatímco studený až ledový vítr si hraje s jeho bílími vlasy. Čeká co se bude dít. Osudný den nachází a on ví že jedna strana vyhraje. Jedna z poslední bašt obránců dobra stojí před ním . Je to les. Velký a mocný les. Pokud vyhraje už ho nic nezastaví. A svět po čase zachrání. Tak jak si to tolik přál. Kéž se tak stane .
Kdyby neexistovalo zlo neznali bychom dobro. Kdyby neexistovala smrt, nepochopily by jsme život. Kdyby neexistovala nenávist nenašli bychom to nejdůležitější....lásku

Amthauer - 19. srpna 2007 15:35
Amthauer

Amthauer, stále ještě trochu planoucí, došel k černé skále, u které poklekl. Obloha se nad ním zatáhla a zafoukal naříkající vítr. „Pane, co mám konat?“ zaduněl uctivý hlas muže v rudém. „Sám vycítíš,“ zašeptal vítr. „Kde je třeba zasáhnout.“ Nadcházející noci byla neskutečná bouře. Amthauer se jako osamělý stín plahočil pustinou. Kolem něj vyli démoni a v hlavě mu pulsovala plamenná bolest, ze které zároveň čerpal sílu. Kolem půlnoci se zastavil a pohlédl na měsíc, který zářil rudě. Tu noc vesničané nevycházeli ze svých příbytků, jen klečeli doma před svými modlami a prosili o přežití. Amthauer stál vprostřed zlámaných lesů, na vysokém kopci, bičován kyselým deštěm. Roztáhl ruce a nastavil tvář obloze. Zasáhl jej mocný rudý blesk. Muž se svalil k zemi a upadl do horečnatého blouznění. Síla… …moc… …oheň… …peklo… …poslání… …bolest… …dým… …co musím udělat? No tak, co? Ukončete už to! Ještě ne, ještě nám dobře posloužíš… Zvedl se do polosedu a spatřil před sebou zvláštní vizi. Viděl umírat trpaslíky po desítkách a jejich nemohoucí utíkat do lesů. A viděl les, nad nímž pocítil zvláštní a prastarou auru magie. Tam, tam sídlí něco, co je příchodu pekelných legií překážkou. Vize skončila a noc se začala trhat. Přišlo chladné ráno. Amthauer se znovu postavil na nohy a vydal kupředu. Čekala ho dlouhá cesta, ale už přesně věděl, kam má jít.
- What is a life devoid of strife?

Nibelus - 19. srpna 2007 15:07
Nibelus

Amthauer 19. srpna 2007 14:54
Hele všichni nemají tu možnost sedět u kompu do čtyř do rána. Teda aspoň já ne.
Přátelé - i tisíc je málo. Nepřátelé - už jeden je víc než dost.

Anach - 19. srpna 2007 15:00
Anach

Tak jako pokud bych byla u babicky tak klidne muzu,ael myslim ze vetsina ne
Dum spiro, spero

Lothar - 19. srpna 2007 14:57
Lothar

Ja do 4 rána nemôžem byť pri pc...spametaj sa.
Moje krásne telo formovalo PIVO!

Amthauer - 19. srpna 2007 14:54
Amthauer

Co se týče času, já bych byl spíš pro pozdější hru, třeba klidně od 21:00 do 4:00 ráno. To je klid a nic mě neodtrhne od počítače. Jestli ale někteří ve středu brzo ráno vstávají, nebo mají jiný důvod jít dřív spát, no, tak se přizpůsobím.

Amthauer - 19. srpna 2007 14:52
Amthauer

Muž v rudé masce a rudém plášti, jenž se mu kdysi dávno vlivem pekelného žáru natrvalo připekly k pokožce, křičel a zmítal s sebou na podlaze. Příliš dlouho již vzdoroval peklu, příliš dlouho zneužíval samotné pekelné moci v boji s démony. Poustevník, který raněného bojovníka vzal do své chýše, se nad blouznícím mužem starostlivě skláněl. Muž v rudém mu před dvěma dny zachránil život, když se postavil několika démonům. Rád by mu nyní oplatil stejnou mincí, na mužovu posedlost však žádných bylin či lektvarů neznal. Muž v rudém naposledy zařval a ve vypálených očích mu znovu vzplál pekelný oheň. Prohrál svůj boj. Je konec s ochraňováním nevinných. Peklo, jeden z tvých šampiónů se vrací! Muže obklopily vysoké plameny, ve kterých v neskutečně krátké chvíli vzplála celá chatrč. Z poustevníka se stala černá a ohořelá kostra, nestihl ani vykřiknout. Chvíli před tím, než spadla střecha, vyšel dveřmi planoucí muž. Kráčel už vzpřímeně, ne jako předtím v deliriu a bolesti. Ušklíbl se a trosky za ním se definitivně zřítily. Plameny na jeho těle uhasly – jako by se schovaly zpět do něj. Je čas něco dělat, je čas… …zabíjet.

Elohir - 18. srpna 2007 21:56
Elohir

Tak a dále by vám sem asi zítra měla přibýt mapa okolí bojiště, aby jste měli lepší představu, pokud chcete tak vám zde mohu udělat i pověsti a popis okolí, či mapky, kterou sem hodím.. Dále pokud mi Tyky pošle obrázek, přibyde i jeho podobizna :) Dále vás prosím, aby jste hlasovali, jestli se vám hodí datum.. Děkuji, El

Elohir - 18. srpna 2007 21:53
Elohir

Les:
Historie: Před mnoha věky býval největší les ze všech království velmi silným magickým místem. Nikdo les neničil a dryády společně s elfy les udržovali v rovnováze. Kyždý návštěvník byl vítán, pokud neničil, nezabíjel či nelovil.Tato rovnováha vydržela mnoho věků než přišel "čas Lidí". Lidské plemeno se příliš rozšířilo a pevnou rovnováhu lesa narušilo. Lidští vůdci si stanovili království a určili si území, které jim připadlo. Lidé se neptali ostatních jestli s tím souhlasí - prostě zabýrali a osidlovali. Přesto i v této byl les svobodný. Všechny bytosti a stvoření, které lidé vyhnali z jejich domovů našli útočiště v tomto lese. Soulad obyvatel lesa vydržel mnoho dalších roků. Les patřil všem, nikdo se nehádal a nepřel o území! Elfové se starali o zvířata, dryády o rostliny. Les rostl, vydával mnoho potřebného a jeho obyvatelům nic nescházelo. Jednoho dne ale mělo tohle vše skončit. Lidský král se rozhodl, že les by pro něho mohl být velice výnosný. Nejenže zde rostli vzácné cedry, ale i mnoho dalších stromů tolik vhodných do králova příbytku. Tento král se dohodl s ostatními vládci, že si les ponechá a obsadí ho s domluvou, že každému ze sousedních králů pošle část jeho bohatství. Ostatní vládcové vřele souhlasili, všichni věděli, že les je magický a žijí v něm nejen mágové, ale i další lesní bytosti, které ho budou bránit. Král poslal několik zvědů, aby zjistil co vše v lese najde. Zvědové se vrátili se zprávami, které krále mile překvapili. Všichni mu vyprávěli o krásných ženách, množství statných stromů a krásných zvířat. O hojnosti kterou les překypuje, i o magických tvorech o kterých se vyprávělo jen v pohádkách pro děti. Král vše vyhlásil na dvoře a všichni se spokojeně zaradovali. Mladý princ byl vášnivý lovec, a tak požádal otce o družinu, aby si mohl zalovit u lesa. Král souhlasil a princ plný očekávání vyrazil i s loveckou družinou k lesu. Všichni byli dobře ozbrojeni, protože se obávali obyvatel lesa. Družina v čele s princem vyrazila k lesu...
Mezitím u lesa skupina mladých dryád a elfek upravovala luční kvítí. Některé dívky sbíraly byliny a vybavovaly se mezi sebou. Zpočátku si skupiny jezdců ani nepovšimnuly. Doposud na ně nikdo nezaútočil, a tak ani s něčím podobným nepočítaly. Princ si dívek všiml hned společně s prvními jezdci. Zastavil družinu a dal pokyn všem jezdcům, aby dívky obklopili ze všech stran. Poté co se jezdci přiblížili lehkým klusem k dívkám několik dryád vstalo a začalo si je bedlivě prohlížet. Jezdci začali obkličovat dívky na louce. Poté co jezdci dorazili velmi blízko, byli všechny mladé dryády na nohou a společně s nimi i několik ostražitějších elfek. Některé starší dryády se instinktivně přiblížili k lesu a svým stromům. Princ dal povel a druřina dívky obklopila. Ty jen tiše čekaly co budou jezdci chtít. Princ vydal rozkaz a polovina mužů se chopila luků a kuší. Všechny zbraně byli nabité a mířili na dívky. Ostatní muži seskočili z koní a s provazy v ruce se vydali k dívkám. Dryády, které byli poblíž stromů tiše zmizely, aby varovaly obyvatele lesa a našly pomoc. Princovi muži zbylé dívky za protestů pevně svázali a zacpali jim ústa, aby nemohly křičet. Princ přijel na svém hnědákovi mezi dívky a ukázal na jednu z nejkrásnějších. Muž který ji držel, jí k princi přivedl. Princ se sklonil v sedle a dívku pevně uchopil a vzal k sobě na koně. "Vezměte je všechny a vrátíme se s úlovkem na zámek.." nakázal a vyrazil směrem k zámku. Jeho muži dovlekli protestující dívky ke koním a vyhodili je do sedel. Všichni nasedli a odjeli pryč.
Dryády které utekly vše vylíčily ostatním elfům a dryádám. Ti nasedli na koně a jednorožce a vyrazili za skupinou lovců. Několik opozdilců stačili dohnat a zabít. Své dívky vzali zpět do bezpečí lesa. Princ se však se svou skupinou a beztak vrátil s bohatým úlovkem. Lovcům povolil, ať si s dívkami dělají co chtějí a sám si odvedl svou dívku do komnat. Princ si z dívky udělal milenku, která po čase na princovu hrubost a stesk po domově zemřela. Ostatní dívky byli zneužity lovci a prodány bohatým šlechticům pro zábavu a okrasu jejich dvorů. Do lesa se tyto zprávy donesly a tak malá skupinka elfů a dryád tajně dojela do města pod rouškou noci. Mladého prince ve spánku zabili a společně s ním i ostatní lovce. Několik svých dívek našli, a tak je odvezli sebou zpět do lesa. Ráno ale král a šlechtici zjistili co se stalo. Království zachvátila nenávist k lesu. Král ztratil syna a mnoho šlechticů své lovce. Království vyhlásilo válku lesním obyvatelům. Nejdříve vyhnali lesní trpaslíky z lesa pod horami. Trpaslíci se proto vydali na cestu k magickému lesu, kde našli útočistě. Ale lidé nečekali, hodlali zabrat celý les a postít se za to, co jen zdejší obyvatelé udělali! Všichni lesní tvorové o válce věděli a nechtěli se nechat vyhnat z lesa. Utvořili mocnou armádu a odrazili králův útok. Přežili, ale s velkými ztrátami. Útoků na les přišlo ještě mnoho, životy obyvatel se nestihly tak rychle obnovovat a počet obyvatelů lesa klesl. Magie se začala pomalu vytracovat a společně s ní padlo a zemřelo i mnoho magických tvorů. Les se ale ubránil a tak vydržel až do dnešních dní.. Dní kdy přichází konec a zkáza lidstva.. Dní kdy přichází Esti the Esti a jeho naivní plán, jak zachránit svět a zkažené lidstvo...

Tyky - 18. srpna 2007 21:49
Tyky

Lidičky dal jsem novou anketu týká se datumu další věc je že by se měl dát návrh od kolika se bude hrát.
Kdyby neexistovalo zlo neznali bychom dobro. Kdyby neexistovala smrt, nepochopily by jsme život. Kdyby neexistovala nenávist nenašli bychom to nejdůležitější....lásku

Lothar - 17. srpna 2007 22:25
Lothar

Tyky 17. srpna 2007 22:19
Sem rád, že sa ti líbi a dúfam, že to splním lebo to bude najťachšia skúška akú kedy dám :D
A jak som písal nemôžme prísť o desne prísneho šéfyka, ktorý je tak oblúbený ale dost nebudu lieť niekomu do rite lebo potom by som sa musel čistiť. A keby som to porušil tak vysol (ehm prečo práve vysol? Ale to je jedno) mi najťažší trest aký môže byť, to len kvoli motivácií a robím to pre dobro tykyho aby mu neruplo v bedne víc než už mám lebo chudák mne začína desiť, ale ne je celkom fajn :)
Utrpení mne obklopovalo a muka pekelná mne uchvátila potom sem boží jméno vzívat začal....prosím bože odpomoz mi od tohto démona....dekuju, všemohúci díky ach múj bože....to len tak nazáver lebo už od 22.30 nespamuju :(

Tyky - 17. srpna 2007 22:19
Tyky

Lothar 17. srpna 2007 22:16
To je nejlepší zpráva v téhle diskusi jakou jsem kdy viděl ....díky hrozně jsi mě potěšil příteli :D ...doufám že to splníš :))))))))))

Lothar - 17. srpna 2007 22:16
Lothar

Tyky 17. srpna 2007 22:00
Tyky a ešte jedna maličkosť síce ma to bude stát život, šak ma už celkom poznáš ale i tak: Tím to verejne prísahám, že do pondelka tu nehodím ani jeden pitomý spam alebo lepšie povedaný ani jeden jelikož to čo som mal dneska som predýchal (zrejme) ehm no a pokial by sme prišli o šefika síce máme ešte el ale tá nemôže zvládnuť predsa všecko ;)
Tak len aby to čo som sem napísal ma nezabilo lebo ja ked nespamujem tak to je hrú v mojej hlava jak sunami s tornádom víde méne. Tyky snad ti to urobí radosť :)

Lothar - 17. srpna 2007 22:09
Lothar

enca 17. srpna 2007 21:57
Hurá enca ja spátky a nejsem tu najväčšia huba :D

enca - 17. srpna 2007 22:03
enca

Tyky 17. srpna 2007 22:00

Nj :D
"Použijeme-li k dobrému cíli špatných prostředků, přestává být cíl dobrý." - Karl Marx.

Tyky - 17. srpna 2007 22:00
Tyky

}
enca já bych se měl omluvit za své chování a vůbec vám všem .... prostě mám malou depresi jsem naštvanej a stýská se mi. takže prosím nespamujte moc....nebo lépe vůbec já to nějak přežiju snad....ale pokud mi bude čekat přez 150 příspěvků za více než 5 dní tak budu řádit a opravdu budou padat hlavy .....díky enca že ses vrátil vítám tě zpět mezi zlími :D

enca - 17. srpna 2007 21:57
enca

Ok, ok, ok. Po dlouhém zvážení se chci omluvit za to, co jsem zde způsobil. Chci se veřejně omluvit Elohir, že jsem na ni byl sprotsý, ale na Tykyho si při hře počkám XD. Takže mě nemažte, mno a ani me nijak nepostihujte..jsem přece enca, ne? A Bez enci by bylo za prvé zlo v káju a celá hra o ničem ;-)
"Použijeme-li k dobrému cíli špatných prostředků, přestává být cíl dobrý." - Karl Marx.

Tyky - 17. srpna 2007 21:44
Tyky

Uzziel 17. srpna 2007 21:43
jo já je musel číst a taky mazat takže proto mě štvete :(

Uzziel - 17. srpna 2007 21:43
Uzziel

Tyky sa nám pekne rozpálil jak kurátko na pekáči ale pravda kto má ten spam čítať? Tyky ty si čítal 500 príspevkov? To by ma zabilo alebo by som odpadol na zem z toho :)
U.Z.Z.I.E.L. : Ultrasilný Zabíjecí Záludný Inkvizitor na Eliminaci Lidstva

Lothar - 17. srpna 2007 21:19
Lothar

Ha tanto druhý obrázek je lepší jak ten prvý :)

Vypisuje se 20 z celkem 5060 příspěvků|⇐ 1 ... 217 218 219 220 221 222 223 ... 253 ⇒|

↑ navigace

Záložková navigace

Galéria (fantasy)
Resize (tmavý)
Light (světlý)